Αποτελέσματα 1 μέχρι 7 από 7
Θέμα: Νιώθω πως πιέζομαι.
-
04-08-2025, 22:05 #1
- Ημ. Εγγραφής
- Jun 2019
Νιώθω πως πιέζομαι.
Γενικά νιώθω πως με πιέζουν πάρα πολύ να βγω με άλλες κοπέλες. Συγκεκριμένα άτομα. Και ακούστε. Ούτε κοινά έχω με αυτές τις κοπέλες. Ούτε χαίρομαι, αντίθετα πονάω. Και πρέπει να κάθομαι να υποκρίνομαι πως δεν πονάω, και σήμερα δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να μην ξεσπάσω σε κλάματα από το πουθενά.
Η μία κοπέλα είναι από το σχολείο. Πηγαίναμε μαζί, αλλά ποτέ δεν είχαμε φιλία, παρά μόνο κάτι τυπικά. Βγήκα μια φορά μαζί για καφέ, αλλά ήταν άβολα, στην μια ώρα ξεμείναμε από πράγματα να πούμε και δεν θα ήθελα να βρεθώ ξανά σε αυτήν την θέση. Έχω υπάρξει σε σιωπή με άλλο άτομο, αλλά δεν ήταν άβολο, ούτε άσχημο. Με εκείνη, ήταν πάρα πολύ άβολο. Μου ξαναειπε να βγούμε, την απέφυγα 2 φορές. Πρέπει να προτείνω εγώ τώρα, όχι γιατί θέλω, αλλά γιατί πρέπει, γιατί με τρώνε οι ενοχές και γιατί θα τα ακούσω από την μάνα μου αν μάθει ότι την απέφυγα.
Η άλλη είναι η σχέση ενός συγγενή. Πάλι δεν έχω κοινά, δεν της έχουν πει για τις παθήσεις μου, οπότε προσέχω πάρα πολύ τι λέω για να μην μου ξεφύγει τίποτα - βασικά δεν λέω τίποτα. Καταπιέζομαι. Και καταπιέζομαι πιο πολύ γιατί ΔΕΝ είναι δική μου φίλη, είναι ΣΧΕΣΗ συγγενή, και δεν μπορώ να ρισκάρω τίποτα, γιατί δεν θέλω να χαλάσω την σχέση. Αλλά με φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση - να βγείτε για το ένα, για το άλλο, και λέω ναι ευγενικά, και μετά η μάνα μου πάλι το επαναλαμβάνει με ενθουσιασμό, και με ξαναρωτάει αν θα βγούμε, και με τσακίζει. Πιέζομαι τόσο που θέλω να κλάψω. Θέλω να πω, όχι, δεν νιώθω άνετα. Όχι, πιέζομαι. Και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΧΙ. Είναι λες και μου βάζουν ένα άτομο μπροστά όπως βάζουν στους γάμους, και μου λένε, με αυτόν θα βγεις, αντί να πουν το αυτόν θα παντρευτείς.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Δεν καταλαβαίνει ότι πιέζομαι, δεν καταλαβαίνει ότι ΔΕΝ έχω τίποτα να πω ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ να κρύβομαι! Δεν καταλαβαίνει πόσο άσχημο είναι για εμένα. "Θα νομίζει ότι την απορρίπτεις". Ενοχές.
Βλέπω την σχέση και πεθ@ίνω 10 φορές μέσα μου, αλλά δεν ξέρει κανένας τους γιατί. Δεν ξέρει κανένας τους γιατί. Δεν βλέπουν τι βλέπω εγώ στο κεφάλι μου. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να μην κλάψω. Κατάφερα να σταματήσω στο δακρυσμα, που δεν το αντιλήφθηκε κανείς ευτυχώς, αν και κοίταζα το κενό πάρα πολύ.
Είναι να πάμε σε ένα μέρος που πήγαινα μόνο με την φίλη που εξαφανίστηκε, και ξέρω πως αν πάω, θα πνιγώ στο κλάμα. Αλλά δεν θα ξέρει κανένας γιατί.
- 04-08-2025, 22:13 #2
- Ημ. Εγγραφής
- Jul 2011
Ντροπη ειναι, ρε συ. Εαν ανοιχτεις θα ξαλαφρωσεις και θα εχεις μια ντροπη λιγοτερο.
04-08-2025, 22:14 #3
- Ημ. Εγγραφής
- Jun 2019
Μεταφέρομαι σε άλλο χρόνο, σε άλλη περιοχή, σε άλλο μέρος, και ακούω άλλες συζητήσεις και όχι τις παροντικες.
04-08-2025, 22:18 #4
- Ημ. Εγγραφής
- Jun 2019
Και είναι πράγματα που προσπαθώ να θάψω, να ξεπεράσω, κι εκείνη την ώρα, απλά έρχονται μπροστά μου και τα ξαναζώ. Απλά σκάνε μπροστά μου. Δεν υπάρχει όχι, δεν υπάρχει καθόλου όχι, πατιεται το play μόνο του. Και ΔΕΝ υπάρχει pause.
04-08-2025, 22:20 #5
- Ημ. Εγγραφής
- Jun 2019
και ποιος ξέρει , αλλά για τους άλλους, "ήμουν κοινωνική" και ήταν θετικό και μπράβο!!
Τελευταία επεξεργασία από wanderer010; 04-08-2025 στις 22:50
04-08-2025, 22:24 #6
- Ημ. Εγγραφής
- Jun 2019
Κανένας δε ρωτά. Σε βοήθησε; Πώς νιώθεις; Αυτό το μλκσμενο αυθαίρετο συμπέρασμα πως είναι καλά, γιατί θα έπρεπε να νιώθω καλά.
04-08-2025, 22:30 #7
- Ημ. Εγγραφής
- Jun 2019
Δεν μας βοηθάνε όλους τα ίδια, πώς αλλιώς να το πω πια; Πραγματικά ΕΛΕΟΣ.
Βαρέθηκα να βάζω τον εαυτό μου σε πράγματα που ανακουφίζουν τους άλλους γιατί έχουν την ψευδαίσθηση ότι με βοηθούν, ενώ με χειροτερεύουν και με δυσκολεύουν περισσότερο από όσο θα ήταν απαραίτητο να δυσκολευτώ.
Παρόμοια Θέματα
-
Δεν νιώθω καλά νιώθω πως καίγεται το στήθος μου και πονάει το κεφάλι μου παιδια
Από Confused889 στο forum Άλλες Διαταραχές ΠροσωπικότηταςΜηνύματα: 3Τελευταίο μήνυμα: 15-10-2018, 01:23 -
Πιέζομαι
Από nikiii στο forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταΜηνύματα: 57Τελευταίο μήνυμα: 25-09-2013, 14:10 -
Οι γονείς μου χώρισαν και εγώ πιέζομαι!
Από xenia27 στο forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταΜηνύματα: 14Τελευταίο μήνυμα: 07-03-2012, 20:56 -
Ενω εχω αναγκη απο φιλιες νιωθω παραξενα καπως εξαρτημενη κ θελω να φευγω..νιωθω ενοχη γι αυτο..
Από Girl25 στο forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταΜηνύματα: 26Τελευταίο μήνυμα: 22-07-2010, 01:20 -
Νεα αρχη για μενα αλλα ΠΙΕΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ...
Από Winston_man στο forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήΜηνύματα: 90Τελευταίο μήνυμα: 05-02-2009, 01:36
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 στο Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή