ΣΚΠ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37

Thread: ΣΚΠ

Senior Member
    τι λεγαμε?!αγχος εχεις!!!!!!!και εγω ακριβως τα ιδια παθαινα!

Senior Member
    xaxaxa που εισαι εσυ? δεν ξερω τι με επιασε χθες και διαβασα ξανα για την σκπ και με επιασε......

Senior Member
    Μήπως να απέφευγες λίγο την εποχή αυτή το διάβασμα περί ασθενειών,αφού παρουσιάζεις την τάση να σε αγχώνουν άδικα;Δε χρειάζεται να το κάνεις ενώ διαπίστωσες πως δε σε ωφελεί.Μία απλή συμβουλή.Καταλαβαίνω βέβαια πως σε ελκύει το θέμα,αλλά καλό θα ήταν για λίγο να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να ηρεμήσει.Τον στρεσάρεις τζάμπα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    ontvw auto tha kano ..... οχι τιποτα αλλο δεν αντεχετε αυτο το πραγμα καθε τοσο και με καινουργια ασθενεια
    allvste rvtisa kai alloys kai mou pan oti tha fenotan apo tis exetasseis aimatos....

Member
    dolce_21 εννοεις απο απλες εξετασεις αιματος θα φαινοταν?π.χ λευκα αιμοσφαιρια?ασε κι εγω εχω τρελλαθει δεν μπορω να ηρεμησω απο τον φοβο μου.εν το μεταξυ οτι ενοχλησει με πιανει τρελενομαι...εχω κανει προσφατα εξετασεις αιματος γι\'αυτο σε ρωταω...

Senior Member
    etsi diabasa ετσι μου ειπαν κιολας ... να σου πω αληθια δεν ξερω και εγω τι να πιστψω....

Senior Member
    Originally posted by dolce_21
    etsi diabasa ετσι μου ειπαν κιολας ... να σου πω αληθια δεν ξερω και εγω τι να πιστψω....
    Που εισαι?!:P

Page 3 of 3 FirstFirst 123