φόβος για ξαφνικό θάνατο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Senior Member

φόβος για ξαφνικό θάνατο

τις τελευταίες μέρες έχω κάτι πόνους στο στήθος και στην πλάτη,ενα σφίξιμο στον θώρακα σαν να μην μπορώ να πάρω ανάσα
    είχα πάει σε καρδιολόγο πριν 1μηνα και μου είπε οτι έχω παρασυμπαθητικοτονία,έχω αρχίσει και φοβάμαι με τόσους ξαφνικους θανάτους που ακούω,έχω κάνει και τις 3 δοσεις εμβολίου,το έχω μετανοιώσει

έχω και κάποιους χτύπους στην αριστερή πλευρά του λαιμού

φοβάμαι όταν πάω να κοιμηθώ μην δεν ξυπνήσω

υγ είμαι 27 χρονών
    Last edited by panos19; 16-08-2025 at 08:40.

Senior Member
    βρε παιδιά κανείς?

Member
    Και εγώ φίλε μου μια από τα ίδια είμαι εδώ και 10 μέρες.
    Σφίξιμο-βάρος στο στήθος-σαν να φουσκώνει ο λαιμός μου και καμία φορά δύσπνοια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rocco13 View Post
    Και εγώ φίλε μου μια από τα ίδια είμαι εδώ και 10 μέρες.
    Σφίξιμο-βάρος στο στήθος-σαν να φουσκώνει ο λαιμός μου και καμία φορά δύσπνοια
    πήγες σε γιατρό?
    είχες κάνει το εμβόλιο?

Member
    Είχα πάει σε καρδιολόγο πριν από ένα μήνα περίπου και όλα ήταν εντάξει.
    Μην σκέφτεσαι εμβόλια και ιστορίες φίλε
    το μυαλο μας φταίει για όλα αυτα που μας συμβαίνουν
    Last edited by Rocco13; 16-08-2025 at 21:50.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rocco13 View Post
    Είχα πάει σε καρδιολόγο πριν από ένα μήνα περίπου και όλα ήταν εντάξει.
    Μην σκέφτεσαι εμβόλια και ιστορίες φίλε
    το μυαλο μας φταίει για όλα αυτα που μας συμβαίνουν
    τόσοι ξαφνικοι θάνατοι και σχόλια από κάτω από εμβόλια κλπ
    για θρομβωσεις,μυοκαρδιτιδες

Senior Member
    Θρομβώσεις και μυοκαρδιτιδες υπαρχαν και πριν τα εμβόλια και ανθρωποι πεθαιναν απο αυτα, απλως τωρα τα ρίχνουν ολα στα εμβόλια και τα διαβαζει ο κόσμος και πανικοβάλλεται. Πολυ πιο πιθανο είναι να πεθανεις απο τροχαιο ατύχημα παρα απο καποια παρενέργεια του εμβολίου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by worryfree View Post
    Θρομβώσεις και μυοκαρδιτιδες υπαρχαν και πριν τα εμβόλια και ανθρωποι πεθαιναν απο αυτα, απλως τωρα τα ρίχνουν ολα στα εμβόλια και τα διαβαζει ο κόσμος και πανικοβάλλεται. Πολυ πιο πιθανο είναι να πεθανεις απο τροχαιο ατύχημα παρα απο καποια παρενέργεια του εμβολίου.
    και πώς γίνεται από τότε που βγήκαν τα εμβόλια να αυξήθηκαν οι θάνατοι και οι ξαφνικοι και σε νέους ανθρώπους μάλιστα

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    και πώς γίνεται από τότε που βγήκαν τα εμβόλια να αυξήθηκαν οι θάνατοι και οι ξαφνικοι και σε νέους ανθρώπους μάλιστα
    εβαλα το τσατ τζι πι τι εβγαλε πολλες αναλυσεις αλλα μενουμε στο συμπερασμα....

Συμπέρασμα

Οι αναφορές θανάτων μετά τον εμβολιασμό είναι πολύ σπάνιες και συχνά δεν σχετίζονται με τον εμβολιασμό. Οι θάνατοι νέων ανθρώπων λόγω καρδιολογικών αιτίων είναι επίσης σπάνιοι και συνήθως οφείλονται σε άλλους παράγοντες, όπως προϋπάρχουσες καρδιοπάθειες ή ανθυγιεινές συνήθειες. Είναι σημαντικό να βασιζόμαστε σε αξιόπιστα επιστημονικά δεδομένα και όχι σε μεμονωμένες αναφορές ή φήμες.

Αν έχεις άλλες ερωτήσεις ή χρειάζεσαι περαιτέρω διευκρινίσεις, είμαι εδώ για να βοηθήσω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    εβαλα το τσατ τζι πι τι εβγαλε πολλες αναλυσεις αλλα μενουμε στο συμπερασμα....

Συμπέρασμα

Οι αναφορές θανάτων μετά τον εμβολιασμό είναι πολύ σπάνιες και συχνά δεν σχετίζονται με τον εμβολιασμό. Οι θάνατοι νέων ανθρώπων λόγω καρδιολογικών αιτίων είναι επίσης σπάνιοι και συνήθως οφείλονται σε άλλους παράγοντες, όπως προϋπάρχουσες καρδιοπάθειες ή ανθυγιεινές συνήθειες. Είναι σημαντικό να βασιζόμαστε σε αξιόπιστα επιστημονικά δεδομένα και όχι σε μεμονωμένες αναφορές ή φήμες.

Αν έχεις άλλες ερωτήσεις ή χρειάζεσαι περαιτέρω διευκρινίσεις, είμαι εδώ για να βοηθήσω!
    καλά τι θα πει το chat gpt

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    τις τελευταίες μέρες έχω κάτι πόνους στο στήθος και στην πλάτη,ενα σφίξιμο στον θώρακα σαν να μην μπορώ να πάρω ανάσα
    είχα πάει σε καρδιολόγο πριν 1μηνα και μου είπε οτι έχω παρασυμπαθητικοτονία,έχω αρχίσει και φοβάμαι με τόσους ξαφνικους θανάτους που ακούω,έχω κάνει και τις 3 δοσεις εμβολίου,το έχω μετανοιώσει

έχω και κάποιους χτύπους στην αριστερή πλευρά του λαιμού

φοβάμαι όταν πάω να κοιμηθώ μην δεν ξυπνήσω

υγ είμαι 27 χρονών
    Τι εννοείς και τις τρεις δόσεις? Εγώ εχω κάνει εικοσιτρεις. Το κανω κάθε χρόνο από τότε γιατί υπάρχει ειδικός λόγος. Μην ανησυχείς για αυτά και σταματα να τα διαβάζεις. Υπάρχουν άλλες σκοπιμότητες πίσω από αυτά. Θα σου έλεγα πανε να σε δει ένας καρδιολόγος αλλά είπες πήγες, σε εξέτασε φαντάζομαι και δε σου βρήκε κάτι το ιδιαίτερο. Τα συμπτώματα που έχεις θα μπορούσαν όλα να δικαιολογηθούν λόγω άγχους, αυτό είναι το πιο πιθανό. Τώρα βέβαια εννοείται αν δεις κάτι καινούριο ή ότι επιμένουν κλπ εννοείται θα ενοχλήσεις το γιατρό σου να του πεις, ή να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη, καρδιά είναι αυτή. Αλλά το πιθανότερο όπως σου είπα είναι να είναι από το ψυχολογικό, οπότε μην τρελαίνεσαι. Θα μπορούσες να ζητήσεις κάποια σχετική βοήθεια πάνω σε αυτό αν νομίζεις ότι αυτό θα σε βοηθούσε. Σε κάθε περίπτωση περαστικά σου.