φόβος για ξαφνικό θάνατο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    τις τελευταίες μέρες έχω κάτι πόνους στο στήθος και στην πλάτη,ενα σφίξιμο στον θώρακα σαν να μην μπορώ να πάρω ανάσα
    είχα πάει σε καρδιολόγο πριν 1μηνα και μου είπε οτι έχω παρασυμπαθητικοτονία,έχω αρχίσει και φοβάμαι με τόσους ξαφνικους θανάτους που ακούω,έχω κάνει και τις 3 δοσεις εμβολίου,το έχω μετανοιώσει

έχω και κάποιους χτύπους στην αριστερή πλευρά του λαιμού

φοβάμαι όταν πάω να κοιμηθώ μην δεν ξυπνήσω

υγ είμαι 27 χρονών
    Πανό όλο αυτό το διάστημα ήσουν σχετικά καλά; Ψυχολογικά εννοώ επειδή έχει καιρό να γράψεις στο φόρουμ. Μήπως έγινε κάτι αυτές τις μέρες που να άλλαξε τη ψυχολογία σου;

Όσον αφορά τα εμβόλια: προσπάθησε να μην διαβάζεις τα σχόλια κάτω από τις ειδήσεις. Συχνά γράφουν άνθρωποι που η μόνη τους χαρά είναι να πουν την κακία τους. Υπάρχει και μια μερίδα που δεν έχει κάνει το εμβόλιο και όταν βλέπει ξαφνικούς θανάτους, τους συνδέει με τα εμβόλια για να δείξει ότι είχε δίκιο που δεν το έκανε. Δεν νομίζω ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια είναι υπεύθυνα για ξαφνικούς θανάτους. Απλώς πάντα υπήρχαν, απλά τώρα με το διαδίκτυο κυκλοφορούν πιο εύκολα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Η παρασυμπαθητικοτονία δεν είναι κάτι επικίνδυνο, απλώς δείχνει ότι το νευρικό σου σύστημα γέρνει προς τη χαλάρωση και πολλές φορές το άγχος εκφράζεται έτσι με σφίξιμο, δύσπνοια ή παλμούς. Δεν σχετίζεται με αιφνίδιο θάνατο. Αυτό που περνάς είναι δυσάρεστο, αλλά δεν είναι απειλητικό για τη ζωή σου. Αν δεις ότι σε δυσκολεύει πολύ, ίσως να μιλήσεις και με έναν ψυχολόγο για το άγχος – βοηθάει πολύ. Μέχρι τότε, δοκίμασε αναπνοές ή χαλαρωτικές ασκήσεις, θα δεις ότι ανακουφίζουν αρκετά.
    εχω κανει και τα εμβολια για τον κοροινοιο για αυτο με φοβιζει
    σε καθε δημοσιευσει διαβαζεςι και για αιφνιδιους θανατους και απο κατω σε σχολια για εμβολια λενε

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Πανό όλο αυτό το διάστημα ήσουν σχετικά καλά; Ψυχολογικά εννοώ επειδή έχει καιρό να γράψεις στο φόρουμ. Μήπως έγινε κάτι αυτές τις μέρες που να άλλαξε τη ψυχολογία σου;

Όσον αφορά τα εμβόλια: προσπάθησε να μην διαβάζεις τα σχόλια κάτω από τις ειδήσεις. Συχνά γράφουν άνθρωποι που η μόνη τους χαρά είναι να πουν την κακία τους. Υπάρχει και μια μερίδα που δεν έχει κάνει το εμβόλιο και όταν βλέπει ξαφνικούς θανάτους, τους συνδέει με τα εμβόλια για να δείξει ότι είχε δίκιο που δεν το έκανε. Δεν νομίζω ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια είναι υπεύθυνα για ξαφνικούς θανάτους. Απλώς πάντα υπήρχαν, απλά τώρα με το διαδίκτυο κυκλοφορούν πιο εύκολα.
    ναι ημουν καλα
    την αλλαξε οι πονοι που ειχα και οι ειδησεςι με ξαφνικους θανατους
    εβγαλαν παρενεργειες ,εχω μιλησει με νοσοκομα που εβγαλαν συναδερφοι της και περιστατικα

Senior Member
    τις τελευταίες μέρες έχω κάτι πόνους στο στήθος και στην πλάτη,ενα σφίξιμο στον θώρακα σαν να μην μπορώ να πάρω ανάσα
    είχα πάει σε καρδιολόγο πριν 1μηνα και μου είπε οτι έχω παρασυμπαθητικοτονία,έχω αρχίσει και φοβάμαι με τόσους ξαφνικους θανάτους που ακούω,έχω κάνει και τις 3 δοσεις εμβολίου,το έχω μετανοιώσει

έχω και κάποιους χτύπους στην αριστερή πλευρά του λαιμού

φοβάμαι όταν πάω να κοιμηθώ μην δεν ξυπνήσω

υγ είμαι 27 χρονών
    Και εγώ έχω πόνους στο κέντρο του θώρακα, πίσω από το αυτί και αλλού, σταμάτησα να τους δίνω σημασία και εξαφανίστηκαν.
    Κάνε τσεκ απ' και χάσε λίγα κιλά αν είσαι παχύς, είσαι νέος δεν θα πεθάνεις μην φοβάσαι .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Και εγώ έχω πόνους στο κέντρο του θώρακα, πίσω από το αυτί και αλλού, σταμάτησα να τους δίνω σημασία και εξαφανίστηκαν.
    Κάνε τσεκ απ' και χάσε λίγα κιλά αν είσαι παχύς, είσαι νέος δεν θα πεθάνεις μην φοβάσαι .
    και οι άλλοι νέοι ήτανε

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post

Γιώργο εδώ με συγχωρείς αλλά δεν έχεις δίκιο. Πλέον πολλοί γιατροί παραδέχονται ότι το εμβόλιο αύξησε τους αιφνίδιους θανάτους και έφερε στην επιφάνεια ασθένειες. Δύο καρδιολόγους έχω αλλάξει και οι δύο μου το επισήμαναν ενώ και οι δύο ήταν εμβολιασμένοι. Θέλω να πω, ότι ναι υπάρχει αυτό το φαινόμενο και είναι λογικό γιατί μιλάμε για κάτι που δεν είχε δοκιμαστεί. Τώρα από την άλλη, ο αιφνίδιος θάνατος είναι κάτι που όλοι φοβόμαστε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Επειδή κι εγώ το φοβάμαι σκέφτομαι ότι αν συμβεί, απλά εγώ δε θα είμαι εκεί να το καταλάβω. Άρα όλα καλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sophie_ View Post
    Γιώργο εδώ με συγχωρείς αλλά δεν έχεις δίκιο. Πλέον πολλοί γιατροί παραδέχονται ότι το εμβόλιο αύξησε τους αιφνίδιους θανάτους και έφερε στην επιφάνεια ασθένειες. Δύο καρδιολόγους έχω αλλάξει και οι δύο μου το επισήμαναν ενώ και οι δύο ήταν εμβολιασμένοι. Θέλω να πω, ότι ναι υπάρχει αυτό το φαινόμενο και είναι λογικό γιατί μιλάμε για κάτι που δεν είχε δοκιμαστεί. Τώρα από την άλλη, ο αιφνίδιος θάνατος είναι κάτι που όλοι φοβόμαστε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Επειδή κι εγώ το φοβάμαι σκέφτομαι ότι αν συμβεί, απλά εγώ δε θα είμαι εκεί να το καταλάβω. Άρα όλα καλά.
    ψύχραιμα το περνεις

Senior Member
    ψύχραιμα το περνεις
    Δεν φημίζομαι για την ψυχραιμία μου αλλά έχω πολλά να με αγχωνουν. Οπότε κοιτάζω να βγάζω αυτά που ξέρω ότι με κανέναν τρόπο δε μπορώ να ελεγξω. Για τον αιφνίδιο θάνατο δε μπορεί κανείς μας να κάνει κάτι πέραν των ετήσιων τακτικών τσεκ απ. Μέχρι εκεί. Τώρα άμα μας τύχει, μας έτυχε. Ξέρεις τι έχω καταλάβει; Οι άνθρωποι θέλουμε αγάπη, στοργή και συντροφιά να βοηθάει την ψυχή μας. Είναι σαν αυτονόητα αυτά αλλά πόσοι τα έχουμε στους βαθμούς που θέλουμε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sophie_ View Post
    Δεν φημίζομαι για την ψυχραιμία μου αλλά έχω πολλά να με αγχωνουν. Οπότε κοιτάζω να βγάζω αυτά που ξέρω ότι με κανέναν τρόπο δε μπορώ να ελεγξω. Για τον αιφνίδιο θάνατο δε μπορεί κανείς μας να κάνει κάτι πέραν των ετήσιων τακτικών τσεκ απ. Μέχρι εκεί. Τώρα άμα μας τύχει, μας έτυχε. Ξέρεις τι έχω καταλάβει; Οι άνθρωποι θέλουμε αγάπη, στοργή και συντροφιά να βοηθάει την ψυχή μας. Είναι σαν αυτονόητα αυτά αλλά πόσοι τα έχουμε στους βαθμούς που θέλουμε;
    συμφωνώ απόλυτα σε αυτό ..

Senior Member
    και οι άλλοι νέοι ήτανε
    Εντάξει με το να σκέφτεσαι έτσι δεν βοηθάς τον εαυτό σου.
    Πρέπει να απενοχοποιησεις τα εμβόλια για αρχή , περάσανε χρόνια από τότε που τα κάναμε .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Εντάξει με το να σκέφτεσαι έτσι δεν βοηθάς τον εαυτό σου.
    Πρέπει να απενοχοποιησεις τα εμβόλια για αρχή , περάσανε χρόνια από τότε που τα κάναμε .
    Συμφωνώ, το ότι υπάρχει ακόμα η αντίληψη πως τα εμβόλια ευθύνονται για όλα είναι πια οπισθοδρομική.. περισσότερο θέμα μυαλού και ψυχολογίας είναι αυτά που βιώνει ο καθένας μας.

Page 2 of 2 FirstFirst 12