Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 2 of 2
    Junior Member

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται..

Καλησπέρα σε όλους,

Πριν 2 μήνες περίπου γνώρισα μέσω σοσιαλ μια κοπέλα 27 χρονών.(κ γώ κοπέλα είμαι 32)
    εκείνη μου έκανε τη προσέγγιση και μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο με έβαλε και στους στενούς..εκείνη φουλ εμφανίσιμη και τελείως fem look.

Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν fake profil. Μου είπε ότι πάντα της άρεσαν οι γυναικες, αν και κάποτε ήταν με άντρα πριν 1.5 χρόνο αλλά δεν της βγαίνει το σεξουαλικο μαζί τους..

που λέτε, Μιλάμε για 1.5 μήνα και με ηχητικά κτλπ.. αλλά είχε ένα πολύ περίεργο μοτίβο επικοινωνίας από τη πρώτη κιόλας μέρα.

Απαντούσε κάθε 2-3 ώρες άλλες φορές την επόμενη μέρα αν ήταν βράδυ κτλπ. Πάντα υπήρχε όμως μια συνεχόμενη ροή. Δηλαδή ποτέ δεν κοβόταν η συζήτηση. Μου είχε δείξει γενικά το ενδιαφέρον της.

Εμένα από απλή περιέργεια που ξεκίνησε, άρχισε να μου αρέσει όλο αυτό και να θέλω να τη γνωρίσω από κοντά. Της είχα κάνει νύξη 2-3 φορές για να βρεθούμε για ένα καφέ.. πάντα έβρισκε μια δικαιολογία χωρίς να φαίνεται ότι δεν θέλει αλλά ότι δεν μπορεί..

στο μήνα εγώ πήγα διακοπές κ σταματήσαμε για κάποιες μέρες να μιλάμε από κοινού..της έστειλα μετά από καμιά δεκαριά μέρες κ όλα καλά σαν να μη είχε συμβεί τίποτα. Ίσα ίσα που μου μιλούσε κ πολύ πιο θερμά.

Σε αυτό το σημείο να πω ότι γενικά ασχολείται πολύ με την εικόνα της στα σοσιαλ και ανεβάζει συνεχώς διάφορα τα οποία πολλές φορές νιώθω ότι μπερδεύουν πολύ κόσμο. Την έχω πετύχει και στο τιντερ.

Γενικά εκείνη μου είχε πει εξαρχής ότι ψάχνει κάτι σοβαρό κ όχι μια φορά κάτι κ τέλος. Της είπα και εγώ το ίδιο. Ήρθε η στιγμή που μου πρότεινε να βρεθούμε και να πάμε μάλιστα σε παραλιακό μέρος εκτός Αθήνας. Σε στρειτ κλαμπ με φίλους της. Μέχρι να φτάσει εκείνη η μέρα εγώ ήμουν σίγουρη ότι θα μου το ακύρωνε.. τελικά έκανα λάθος.

Όχι απλά βγήκαμε αλλά κάναμε και κάτι και μάλιστα γυρίσαμε ξημερώματα. Καθόλη τη διάρκεια της νύχτας ήταν πάρα πολύ φιλική και γλυκιά μαζί μου και μου έδειχνε φουλ το ενδιαφέρον της.. γενικά εκείνο το βράδυ μου ανοίχτηκε κ λίγο για το παρελθόν της.
    Στο γυρισμό μου κράταγε και το χέρι κτλπ. Ήταν αγνώριστη από κοντά σα προσωπικότητα.. πολύ προσιτή και ανοιχτή στα πάντα.
    Και εδώ έρχεται ένα μεγάλο πρόβλημα και τεράστια απορία.

Από την επόμενη μέρα κιόλας άρχισε να φαίνεται ότι αποστασιοποιείται.. με το πέρασμα τον ημερών άρχισε να μου μιλάει όπως παλιά αραιά και ακόμα πιο ψυχρά. Έχουν περάσει 10 μέρες και δεν έχει αναφέρει κάτι στο να βρεθούμε κτλπ. Ανεβάζει κανονικά στα σοσιαλ σα να συνεχίζει να ψάχνεται.

*να σημειώσω πως όλο αυτόν τον καιρό πριν βγούμε έκανα μικρά παράπονα και για την επικοινωνία και για το γεγονός ότι δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά. Τώρα κρατάω μια στάση ουδέτερη, περνάω το μήνυμα ότι είμαι καλά κτλπ γιατί δεν θέλω να αρχίσω να γκρινιάζω ακόμα και να χάσω το δίκιο μου..

Ας μου πει κάποιος γνώμη και πραγματικά τι φάση όλο αυτό ;;;; Εγώ είμαι τρελή ; Ευχαριστώ για την υπομονή σας..

Senior Member
    Αφου την ειδες οτι αλλα λεει και αλλα κανει, μια χαρα καταλαβαινεις το δουλεμα - εμεινε να το αποδεχτεις.