SOS - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 95

Thread: SOS

Senior Member
    Δες το u2u sou

Member
    ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΕΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΥΦΟΣ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ. ΟΚ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ. ΣΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΚΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΤΕ 1 ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ;

Senior Member
    Αν και δε μπορω να τον κρινω αν κανει η οχι σωστα τη δουλεια του εγω εχω να πω οτι ετσι αντιδρουσε ο πατερας μου οταν του ελεγα οτι νιωθω χαλια απο διαθεση κ σαν να εχω καταθλιψη κτλ. Δηλαδη που δεν εχει τροπο να με κανει να αλλαξω λογικη και γενικα και θελει να με ταρακουνησει με το τροπο του... Τωρα τι να σου πω, εγω (και τονιζω οτι εγω προσωπικα) θα ειχα λιγο απογοητευτει γιατι θα ενιωθα οτι δε με καταλαβαινει και θα πηγαινα και πιθανον αλλου.

Member
    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΤΣΙ. ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ. ΑΛΛΑ Η ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑ ΝΑ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ.

Διαβάζω τόσα πολλά ποστ στους τομείς των συναισθηματικών διαταραχών και του αγχούς και ξέρετε τι βλέπω...παντού τα ίδια... Τα ίδια συμπτώματα , οι ίδιες αντιδράσεις , η μοναξιά , οι ίδιες κοινές σκέψεις... Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς γιαυτό? Τίποτα.Όμως εγώ θα κάνω τώρα κάτι...

ακ7ακ , προφανώς πάσχεις από αποπροσωποίηση... Δες εδώ http://www.dpselfhelp.com/forum/index.php...

Νιώθεις μόνη σου...αποκομένη από όλο τον κόσμο...νιώθεις ότι ο κόσμος σου χρωστάει πολλά , και περιμένεις απλά να στα δώσει χωρίς να κάνεις τίποτα... Περιμένεις να ερθει κάπια στιγμή που θα είσαι καλά και φαντάζεσαι ΠΑΡΑ πολύ σενάρια του τι θα κάνεις ή πώς θα μπορούσες να ζήσεις διάφορες καταστάσεις...

Ξέρεις τι θέλεις? Απλά ένα φίλο... Όχι γνωστό... Φίλο...Με κεφαλαία καλύτερα ...ΦΙΛΟ... Έναν άνθρωπο που να έχεις τόση οικειότητα μαζί του που να του λες τα πάντα , από απλές ερωτήσεις φυσικής μέχρι τα υπαρξιακά προβλήματα και το αν υπάρχει ή όχι θεός...
    Μπές στο msn κια μίλα μαζί μου ... Δεν έχεις ιδέα πόσο σε καταλαβαίνω...Βασικά όχι μόνο εσένα..πάρα πολλούς εδώ μέσα... Τόσο κοινά προβλήματα...Γιατί να μην μπορούμε να πούμε και εμείς εδώ μέσα το γνωστό παιδικό κλισέ \"Θες να γίνουμε φίλοι?\"
    I am the son and the heir, of a shyness that is criminally vulgar, I\'m the son and heir , of nothing in particular...You shut your mouth, how can you say, I go about things the wrong way, I am human and i need to be loved, just like everybody else does...

Senior Member
    Δε φανταζεσαι ποσο δικιο εχεις για ολους μας oddserver... Αυτο που χρειαζεται ειναι ενας ΦΙΛΟΣ με κεφαλαια οπως το ειπες... Ξερεις τι αλλαγη μπορει να επιφερει ο ΦΙΛΟΣ αυτος? Μεχρι θαυματα μπορει να κανει....

Member
    ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
    ΟDDSERVER, ΔE NOΜΙΖΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ Μ ΑΥΤΗΝ. ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ Κ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΕΛΕΓΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΙ Η ΤΙ ΚΑΝΩ. ΑΘΩΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΜΟΥΝ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΙΝΗ. Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ. ΑΝ ΤΟΥ ΤΑ ΠΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ Η ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ. ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ. ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ;

Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΛΗ ΜΟΝΑΞΙΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

Senior Member
    Γλυκιά μου (αν μου επιτρέπεις),

έχω νιώσει στιγμές απόγνωσης, μέρες και μήνες συνεχόμενους που νόμιζα ότι δεν θα ξημερώσει μέρα καλή για μένα...Μέρα χωρίς βάρος,στεναχώρια, κενό..έκανα λάθος όμως! Ευτυχώς:-)!

Εκεί που νόμισα πώς έπιασα πάτο απόγνωσης, βρήκα τη δύναμη (ειλικρινά δεν ξέρω από που) και ζήτησα βοήθεια. Καντο κ συ! Μπορεί μία φορά να μη βρήκες τον ειδικό που σου ταίριαζε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έκει έξω δεν υπάρχει η βοήθεια που τόσο έχεις ανάγκη και θα σου δώσει την ανάσα που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις χαμογελαστή και περισσότερο δυνατή:-).......

Member
    Συμφωνω απολυτα με οτι γραφει η φιλη Σοφια και θελω να συμπληρωσω οτι η περιγραφη που διαβασα παραπανω για τον ειδικο που υποτιθεται οτι σε βοηθαει και εμενα προσωπικα θα με εκανε να νιωσω ετσι οπως ειπες και εσυ.Δεν νομιζω οτι η δουλεια ενος ειδικου πρεπει να ειναι παντα και ειδικα εξ΄αρχης να \"ταρακουνησει\" τον ανθρωπο που εχει απεναντι του αλλα να ΝΙΩΣΕΙ τις αναγκες του και να συμπορευτει μαζι του ετσι ωστε ΜΑΖΙ να βρουνε απαντησεις!
    Η συμβουλη η δικη μου θα ηταν να δοκιμαζες να αναζητησεις καποιον αλλον ανθρωπο που θα μπορει να νιωσει την απογνωση σου και μεσα απο αυτη να ανακαλυψετει ΜΑΖΙ την δυναμη που κρυβεις!
    Για μενα παντα, ενας καλος θεραπευτης πρεπει να εχει ενσυναισθηση περα απο ολα τα αλλα.....

Senior Member
    Πιστεύω ότι και ο καλύτερος θεραπευτής για σένα, δεν μπορεί να κάνει τίποτα, αν δεν θέλεις εσύ να γίνει τίποτα....

Πώς γίνεται να νιώσεις ποιός είναι ο καλός θεραπευτής για σένα? Νιώθεις ασφάλεια μαζί του, νιώθεις να σε καταλαβαίνει και να σε νιώθει...μαζί θα βρείτε τις λύσεις, όχι αυτός για σένα...δεν γίνεται αυτό-ευτυχως:-)

Member
    Μα δεν νομιζω οτι ενας υπευθυνος θεραπευτης θα εβρισκε λυσεις αντι του θεραπευομενου!
    Αλοιμονο σε καποιον που θα υποτιμησει τις δυνατοτητες του και θα παρει αποφασεις η θα δωσει απαντησεις!

Senior Member
    κι ομως free, υπάρχουν κ θεραπευτές που υποδεικνύουν ξεκάθαρα! χωρίς καν να ακούνε!

Member
    Ειναι αυτο που λεω και θα ξαναπω καθως διαβαζω και μεσα στο forum διαμαχες περι συμβουλων και ψυχολογων και ποιοι ειναι νομιμοι και ποιοι ειναι παρανομοι κλπ..
    Οτι και να εχεις σπουδασει οποιοι πανεπιστημιο και να εχεις τελειωσει σχετικα με τις ανθρωπιστικες επιστημες αν εσυ ο ιδιος δεν εχεις κανει αρκετο καιρο ψυχοθεραπεια δεν εισαι τοσο ικανος να νιωσεις την κολαση του αλλου ανθρωπου.
    Περα απο ολα λοιπον μονο μεσα απο την δικη σου αυτογνωσια και παλη εχεις ανεπτυγμενη την ικανοτητα να κατανοησεις τις αναγκες ενος ανθρωπου.Επαναλαμβανω λοιπον ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ και ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΡΔΙΑ και τοτε ναι, και οι γνωσεις σου απο τις σπουδες σε βοηθανε να γινεις ενας αξιος ψυχοθεραπευτης.Ολα τα αλλα ειναι τριχες..

Senior Member
    Ταλαιπωρημένη και απογοητευμένη ak7ak, (σε προσφωνώ με επίθετα γιατί ένα σκέτο νικ δεν μου κάνει και με αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιώ σε νιώθω)

Δυστυχώς το κουτάκι της πανδώρας που περιμένεις να ανοίξει και να βρείς την υσηχία σου δεν ανοίγει μόνο του. Πρέπει εσύ να το ανοίξεις. Πολύ καλά έκανες και πήγες σε γιατρό. (πάντως δεν σημαίνει πως πήγες και στον κατάλληλο). Να σου προτείνω δύο πράγματα αν μου επιτρέπεις

Αν κατάλαβα από ότι γράφεις είσαι σε ένα ΤΕΙ και δεν τα πολυπάς και καλά. Μήπως να δοκίμαζες κάτι σε παρτ τάιμ δουλειά έτσι για να ξεχνιέσαι και να βρίσκες και κανά λεφτό?

Αυτό με τον Θεό. Ναι ξέρω ήδη το απάντησες. Όμως θα επιμείνω σε αυτό. Πάρε μια εικονίτσα. Δεν θές? Βάλε μια εικονίτσα στο μυαλό σου. Δεν θές? Πάρε μία δική σου photo. (Όλοι έχουμε το Θεό μέσα μας. Όπως και αν τον ορίζει ο καθένας μας.) Και μίλα της. Όποτε θες. Δεν είναι μία απλή ομιλία. Θα δείς θα γίνει συνομιλία. Θα βρείς το ΦΙΛΟ σου.

Κλείνοντας θα σου έλεγα πως όσο και αν δεν το βλέπεις ήδη έχεις βελτιωθεί. ήδη η κατάστασή σου είναι καλίτερη από ότι τα αρχικά σου post. Μην απελπίζεσαι.

Υγ Με την σχέση που έγραφες τι γίνεται?

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast