Results 31 to 37 of 37
-
27-08-2025, 16:18 #31
μπα... και τους διεκδικητικους του θαβουν πισω απ την πλατη τους.
ΟΛΟΥΣ τους θαβουν πισω απ την πλατη τους!!!!
η διαφορα ειναι οτι καποιοι κλονιζονται απο κατι τετοιο, καποιοι ενοχλουνται και καποιοι στ @@ τους..
προσπαθησε να εισαι απο τους τριτους, γιατι το να σταματησει να σε θαβει ο ενας και ο αλλος, θεωρειται δεδομενο οτι δεν προκειται να γινει...
- 28-08-2025, 11:21 #32
Αυτό το να αγαπήσεις τον εαυτό σου κι αλληλένδετο μ αυτό άμα σε σέβονται θα σε αγαπήσουν, μου τόχε πει κάποιος που κάναμε παρέα κι επικοινωνούσαμε πραγματικά, αλλά λόγω περιστάσεων ζωής χαθήκαμε. Όπως ξανάπα, έχω περιορίσει το να αναλώνομαι σε τέτοια, βασικά μετά που αντιλήφθηκα ότι το να ασχολούμαι μου κάνει ζημιά. Όμως υπάρχουν αυτά που θεωρώ εκνευρισμό και προσπαθώ στη σκέψη μου να μειώνω την ένταση τους, κι αυτά που με θεωρώ αδύναμο στις σχέσεις μου με τους άλλους κι εκεί βάζω πείσμα κι ενέργεια να δυναμώσω. Ίσως κάποια πράγματα να τα φερνουμε ως γενετικό υλικό κι άλλα να μορφώθηκαν κυρίως σε ηλικίες που δεν είχαμε αντίληψη ή καλή συνειδητοποίηση.
γιάννης
28-08-2025, 11:25 #33
Τους θάβουν αλλά είναι σκληρόπετσοι και με το που το μαθαίνουν σκληρύνουν περισσότερο και το παίρνουν και πάνω τους.
Συμφωνώ με το @@ φτάνει να μην μας γίνεται χειροπιαστή ζημιά. Και μην ξεχνάμε πως οι νταήδες και οι σωματικά δυνατότεροι μας, κατά κανόνα είναι και χέσηδες. Αυτό είναι και διαπίστωση μου.γιάννης
28-08-2025, 11:27 #34
28-08-2025, 11:34 #35
28-08-2025, 11:42 #36
Είναι η λεγόμενη ανατροφοδότηση!! Αυτή συστείνεται κι από ειδικούς ως καλό μέσο για αυτοβελτίωση. Κι αν είναι αρνητική ας λειτουργεί μέσα μας ως πρόκληση για αυτοβελτίωση, αν και η αυτοβελτίωση μπορεί να είναι μια μακροχρόνια διαδικασία και στο τέλος να εχουμε επιτύχει μια μικρή βελτίωση μόνο.
γιάννης
03-09-2025, 01:41 #37
ειχα υποσχεθει να μην ξαναγραψω στο φορουμ γι αυτο ειχα καιρο να γραψω αλλα οι επαναλαμβανομες δραστηριοτητες κακοβουλων ατομων στην περιοχη μου με εχει εξαγριωσει.μεχρι και αλλοδαποι με πλησιαζουν και με ρωτανε διαφορα κουλα πραγματα που ακουνε απο τριτους.ενω μενω σε ενα διαμερισμα μιας πολυκατοικιας ουτε καν μονοκατοικια και εχω ενα απλο αυτοκινητο ιαπωνικης μαρκας τυπου toyota yaris ακουω οπως και σημερα απο αλλοδαπο κατω απο την πολυκατοικια οτι βγαζω πολλα λεφτα οτι παιρνω ενισχυτικα στυσης γιατι ειχα μια κοπελα στο παρελθον που εκανα τακτικα σεξ οτι επειδη περπαταω μεγαλες αποστασεις με τα ποδια γιατι μου το εχουν πει και οι γιατροι για τα σωματικα προβληματα υγειας σακχαρο και χοληστερινη οτι δεν στεκω στα καλα μου. μου εχουν κρεμασει κουδουνια ενω το τελευταιο καιρο δουλευω λιγες ωρες σε δημοσια υπηρεσια και δεν λαμβανω κανενα επιδομα ουτε αλλη παροχη περα απο τον μισθο της part time απασχολησης.
μενω σε ενα δημο με λιγους κατοικους στα προαστια της Αθηνας και εχουν ακουσει ολοι γι αυτα που λενε απο καποιους οι οποιοι δεν εχουν τι να κανουν με το να θαβουν εμενα και αλλους.πραγματικα εχω αγανακτησει γιατι δεν ανταποκρινονται καθολου στην πραγματικοτητα και τα πιστευουν και ενας πακιστανος ελεγε το τεραστιο ποσο οτι παιρνω που ακουσε απο αλλους το οποιο μονο βουλευτες και δικαστικοι το παιρνουν .ειχα μια ψυχικη δυσκολια πολλα χρονια πισω κατι σαν καχυποψια και τωρα ενισχυεται περισσοτερο με αυτα που ακουω και δεν πολυεμπιστευομαι ατομα.δεν ειχα ουτε οπτικες ψευδαισθησεις ουτε ακουστικες ουτε γνωστικες δυσκολιες που εχουν αλλοι ουτε παραληρημα ειχα μονο ακραια καχυποψια με τον κοσμο και οσο παει ενισχυεται.δεν λαμβανω κανενα επιδομα η βοηθημα και παιρνω τον μισθο μου με την αξια μου.Απλα ακουω αυτα και ειναι λες και το κανουν επιτηδες για να με βλαψουν σωματικα και να ενισχυθει και αλλο η καχυποψια μου.μια κοπελα απο την περιοχη μου την κοιταξα λιγο εντονα χωρις να της πω κατι η να την πειραξω μου κρεμασε και αυτη κουδουνια σε ολα τα μελη της εκλησσιας που ημασταν μελη και με απεφευγαν και εκεινα.ειχα γραψει σε παλιο αρθρο πιο εντονα συμπτωματα απο αυτα που ειχα γιατι τοτε επαιρνα επιδομα και φοβηθηκα μην το διαβασει κανεις και μου το κοψουν γιατι λογω καχυποψιας μου εδωσαν το επιδομα αλλα μου το εκοψαν και αυτα τα συμπτωματα τα βαρια που ειχα γραψει σε ενα παλιο αρθρο αφορουσαν ενα φιλο μου που μου τα ειχει διηγηθει το τι ειχε περασει και τα εγραψα γιατι λογω καχυποψιας δεν ηθελα να αφησω διαδικτυακα ιχνη οτι εχω μονο καχυποψια και βρουν την ip διευθυνση μου και μου το κοψουν οπως και να χει μου το εκοψαν και ισως και καλα εκαναν γιατι δεν ειχα βαρια συμπτωματα περα απο συνδρομο καταδιωξης και παρακολουθησης οποτε τωρα μπορω να εκφραστω πιο ανετα μιας και μου το εκοψαν το επιδομα και με παρακινησαν να δουλεψω.
αυτα οπως και να εχει Ιωαννη για το θεμα που εβαλες εγω νιωθω συνεχως στοχοποιηση με ψευδη που βγαζουν χωρις να εχω αλλο συμπτωμα ουτε μανιας ουτε καταθλιψης ουτε ιδεοψυχαναγκασμου ουτε παραληρητικων ιδεων η ακουστικων και οπτικων ψευδαισθησεων.το μονα συμπτωματα που εχω ειναι καχυποψια 'η παρανοια οπως το λενε αλλοι αγχος και αυτο λογω της καχυποψιας αλλα λογω διαφορων φοβιων αλλα και το αγχος της καθημερινοτητας και κοινωνικη απομονωση ( αποφευγω να βγαινω αλλα οταν με παιρνουν θα βγω αν μπορω) λογω της κακης επαναλαμβανομενης συμπεριφορας των ατομων με ανυποστατες κατηγοριες ψευδη μονο και μονο να λερωσουν την εικονα μου να με στιγματισουν η να φτασει στα αυτια καμιας συμμοριας και να με βλαψουν σωματικα γιατι αν ακουγεται οτι καποιος εχει λεφτα γινεται στοχος καποιων απατεωνων και συμμοριτων που επιδιωκουν να τα παρουνε εστω και να μην ισχυει.και μονο το κακο που θα γινει αν μπουν κλεφτες και με χτυπησουν μην χασω την ζωη μου η παθω κανενα μετατραυματικο στρες που το τελευταιο οδηγει σε εξαρτησεις καταθλιψη αυπνιες και αυτοκτονιες.και εκει που εχω μονο καχυποψια αγχος και φοβιες μου δημιουργηθουν χειροτερα ψυχολογικα.Last edited by psycous; 03-09-2025 at 02:16.