Results 16 to 30 of 42
Thread: Σχέσεις και διαδίκτυο...
-
04-10-2009, 12:26 #16
Originally posted by Arsi
Originally posted by Θεοφανία
Η φοβία για το άγνωστο μας κάνει πολλές φορές να χάνουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ανθρώπους που μπορεί να ΄γίνουν σημαντικοί στη ωή μας...
- 04-10-2009, 12:27 #17
Originally posted by melene
για μερικους ομως αυτο το αγνωστο γοητευει..
Το άγνωστο και η μυθοποίηση του.Στις σχέσεις,στις ικανότητες,παντού.Έναν κόσμο υποθετικό.
Αλλά αν δε δοκιμάσεις τίποτα δεν υφίσταται.
04-10-2009, 12:31 #18
Η φοβία για το άγνωστο μας κάνει πολλές φορές να χάνουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ανθρώπους που μπορεί να ΄γίνουν σημαντικοί στη ωή μας...
Κ εγώ έχω γνωριστεί με άτομο απ\'το φόρουμ και όχι μόνο δεν το μετάνιωσα αλλά επιβεβαιώθηκα και με το παραπάνω.
Είμαι πολύ θετική στο να το ξαναεπιδιώξω όταν το νιώσω και με άλλους.
04-10-2009, 12:37 #19
Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω μετανιώσει για καμιά γνωριμία μου. Κάποια στιγμή θα ήθελα να γνωσίσω και σένα Άρσι:)
04-10-2009, 12:41 #20
Κι εγώ:)))Θεοφανία μου:)
04-10-2009, 12:50 #21
Originally posted by liveloula
εγω δεν θα ειχα προβλημα αν δεν ηταν στην μεση η αποσταση και το τοι εχω και παιδι.αλιως πρωτη θα συναντιομουν με τον κιπ φυσικα.:P
εμας ολους τους αλλους μας γραφει!
04-10-2009, 12:52 #22
Originally posted by melene
για μερικους ομως αυτο το αγνωστο γοητευει..
αυτο ειναι το σημερινο προβλημα...
το χασμα αναμεσα στο οραμα και την υλοποιηση του...
04-10-2009, 12:58 #23
Originally posted by Remedy
κατ αρχας θα ηθελα διευκρινισεις για τα \"τελευταια γεγονοτα\", κοπελια.
για ποια γεγονοτα ακριβως μιλας?
Εννοώ μικρή μου ρέμεντι, το σκ με τα παιδιά που περάσαμε τόσο καλά που μέχρι θεμα στο φόρουμ το κάναμε, άσχετα αν παρεξηγήθηκε λίγο η πλάκα μας....
οσο για την ερωτηση σου, την βρισκω πολυ γενικολογη...ποιοι φοβουνται να συναντηθουν?εγω ξερω ΑΠΕΙΡΟ κοσμο που συναντιεται με ατομα που γνωριζει στο διαδικτυο...
Εσύ ξέρεις πως είσαι το απωθημένο μου. Είσαι η μόνη από αυτούς που θα ήθελα να γνωρίσω λάιβ και δεν τα κατάφερα.
αν μιλησω προσωπικα, εχω κανει λιγες γνωριμιες απο το διαδικτυο γιατι κανω γνωριμιες ΠΟΛΥ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ κι οταν υπαρχει λογος.....λογος υπαρχει, οταν η επικοινωνια απο κοντα, μπορει να μου δωσει περισσοτερα απο την επικοινωνια μεσω ιντερνετ...αν θεωρησω οτι μια χαρα τα λεμε απο εδω, δε προχωρω σε συναντηση...για ποιο λογο?
να πω βεβαια, οτι οι ελαχιστες γνωριμιες που εχω κανει, μου βγηκαν σε καλο και διατηρω ακομα φιλιες και επαφες μαζι τους.
καμια απο αυτες ομως δεν ηταν απο το ι-ψ....
οχι οτι δεν θα μπορουσε, αλλα θα το σκεφτομουν διπλα και τριδιπλα για μια γνωριμια απο εδω....
αυτο, γιατι θεωρω το ι-ψ ιδιαιτερο χωρο...χωρο εξομολογησης συχνα,που σημαντικο ρολο στην εξομολογητικη διαθεση, παιζει για μενα, η ανωνυμια.....
αν λοιπον αποφασιζα η αποφασισω να αρχισω τις γνωριμιες απο εδω, παραλληλα θα θυσιασω τις οποιες πιθανες εξομολογησεις...καθως, στο δικο μου μυαλο, δεν συμβαδιζουν...
Αυτό το καταλαβαίνω και το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Βέβαια, απ την άλλη, γιατί να μην έχουμε τη δύναμη να εξομολογηθούμε ακόμη και σε αυτούς που μας ξέρουν?
Είναι ταμπού οι σκέψεις μας?
αυτο ειναι το γενικο πλαισιο ης στασης μου επι του θεματος.
....
ΡΕ ΠΑΝΟ!!!!
μονο αυτα εχεις να πεις????
ειναι ευκαιρια να μιλησεις για το εργαλειου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαχχαχααχααααχααχααχ
καλημερα ρε πανο :)
Μας βλέπω στο Παρίσι όπως το πας. Είναι το επόμενο πρότζεκτ όπως θα έλεγε και ο κρίνο.
θα τριβετε τα ματια σας !
παρτε μαζι σας μαγιο μοναχα!
05-10-2009, 00:52 #24
Θα ήθελα να προβάλλω έναν προβληματισμό μου...με αφορμή και τα τελευταία γεγονότα....Γιατί οι άνθρωποι που μπορεί να επικοινωνούν καθημερινά μεταξύ τους μέσω διαδικτύου, φοβούνται να συναντηθούν στην πραγματικότητα τους?
Ποιος μπορεί να προεξοφλήσει αν μέσα απ αυτή την επαφή δεν μπορεί να προκύψει μια δυνατή φιλία, ή ένας μεγάλος έρωτας, αλλά οπωσδήποτε μια απογοήτευση?
Από εκεί και πέρα νομίζω πως έχει ενδιαφέρον, υπο ερευνητικό πρίσμα, η μικρή κοινωνία του φορουμ. Μάθαμε τάβλι στο ακρογιάλι..
05-10-2009, 00:56 #25
05-10-2009, 12:14 #26
Originally posted by vince
Θα ήθελα να προβάλλω έναν προβληματισμό μου...με αφορμή και τα τελευταία γεγονότα....Γιατί οι άνθρωποι που μπορεί να επικοινωνούν καθημερινά μεταξύ τους μέσω διαδικτύου, φοβούνται να συναντηθούν στην πραγματικότητα τους?
Ποιος μπορεί να προεξοφλήσει αν μέσα απ αυτή την επαφή δεν μπορεί να προκύψει μια δυνατή φιλία, ή ένας μεγάλος έρωτας, αλλά οπωσδήποτε μια απογοήτευση?
Από εκεί και πέρα νομίζω πως έχει ενδιαφέρον, υπο ερευνητικό πρίσμα, η μικρή κοινωνία του φορουμ. Μάθαμε τάβλι στο ακρογιάλι..
05-10-2009, 12:19 #27
05-10-2009, 21:24 #28
Από εκεί και πέρα καλά κάνεις και αισθάνεσαι όμορφα με τις γνωριμίες που έχεις κάνει από εδώ. Προς θεού δεν θεωρώ πως όλοι έχουν το ίδιο αντίκρισμα για τον καθέναν από μας. Τα ατομικά κριτήρια του καθενός διαφέρουν, πόσο μάλλον όταν έχουμε \"μεγαλύτερη εικόνα\", έτσι είναι ευνόητο σε όποιον χώρο και να βρεθούμε πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα δένουν περισσότερο με την ψυχοσύνθεση μας..
05-10-2009, 21:40 #29
Βέβαια, υπό αντίθετη οπτική η \"έκθεση\" του προλόγου μπορεί να αποβεί καθοριστική και έτσι να συνδυάζουμε την κάθε είδους συμπεριφορά με την όποια πάθηση αναλογεί στο άτομο. Αυτό μάλιστα μπορεί να γίνεται και από τους ίδιους τους πάσχοντες (αυτοστιγματισμός) όμως είναι άδικο να κλείνουμε τα μάτια στα ψυχικά χαρίσματα που κρύβει ο κάθε άνθρωπος και στην θέση της αποδοχής να τραβάμε ένα Χ μετά το άκουσμα της λέξης ψύχωση, μανιοκατάθλιψη, νεύρωση ή ότι σχετικό. Δεν λέω, ξέρεις μερικές φορές σκέφτομαι πως θα δίσταζα και εγώ ο ίδιος να κάνω παρέα με έναν ψυχωτικό παρόλο που έχω περάσει ψύχωση ο ίδιος. Όσο αντιφατικό και να ακούγεται. Περισσότερο ίσως γιατί θα μου θύμιζε διαρκώς τι κρύβω και εγώ μέσα μου.
Γενικά θα έλεγα.
Μια ταμπέλα δεν λέει τίποτα από μόνη της. Νομίζω πως η καλύτερη απόδειξη είναι οι υπόλοιποι άνθρωποι.. όσοι δεν φέρουν κάποια ταμπέλα. Και εκεί να δεις τι θα βρεις..απο ufo μέχρι βιαστές... Εν τέλη θα έλεγα πως σε συγχαίρω για την open minded αποδοχή σου χωρίς όμως να αμφιβάλλω πως και εσύ και ο καθένας έχει μια δόση επιφυλακτικότητας μέσα του ασχέτως ψυχικής ταμπέλας..
05-10-2009, 22:33 #30
Βέβαια, υπό αντίθετη οπτική η \"έκθεση\" του προλόγου μπορεί να αποβεί καθοριστική και έτσι να συνδυάζουμε την κάθε είδους συμπεριφορά με την όποια πάθηση αναλογεί στο άτομο. Αυτό μάλιστα μπορεί να γίνεται και από τους ίδιους τους πάσχοντες (αυτοστιγματισμός) όμως είναι άδικο να κλείνουμε τα μάτια στα ψυχικά χαρίσματα που κρύβει ο κάθε άνθρωπος και στην θέση της αποδοχής να τραβάμε ένα Χ μετά το άκουσμα της λέξης ψύχωση, μανιοκατάθλιψη, νεύρωση ή ότι σχετικό. Δεν λέω, ξέρεις μερικές φορές σκέφτομαι πως θα δίσταζα και εγώ ο ίδιος να κάνω παρέα με έναν ψυχωτικό παρόλο που έχω περάσει ψύχωση ο ίδιος. Όσο αντιφατικό και να ακούγεται. Περισσότερο ίσως γιατί θα μου θύμιζε διαρκώς τι κρύβω και εγώ μέσα μου.
Ναι η αυτοταμπελοποιηση ειναι πολυ υπουλος εχθρος,γιατι πρεπει να καταλαβουμε οτι οι ταμπελλες μπηκαν για να περιγραψουν μια ασθενεια με κοινους παρανομαστες-προβληματα...και να την αντιμετωπισουν με καποιες συγκεκριμενες μεθοδους.
Αλλα δεν ειμαστε σε καμμια περιπτωση τα προβληματα που κουβαλαμε στην πλατη μας...ειμαστε αυτα και χιλια-δυο αλλα.
Με την αυτοταμπελοποιηση υπονοω να προσπαθουμε να δουμε τον εαυτο μας μεσα απο το πρισμα της ασθενειας...το οτι ειμαστε κατα καποιο τροπο η ασθενεια και να δικαιολογουμε-κατηγορουμε τον εαυτο μας βασει αυτης.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση