Αυριο ο νικητής των εκλογών να προσέξει το θέμα της υγείας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 65
    Senior Member
    Originally posted by giota
    Αρσι η κόρη μου είναι Αγγλία και κάθε βράδυ που συνδεόμαστε να μιλήσουμε και να τη δώ μου λέει ακριβώς το ίδιο.Της έρχονται μνμ στο κινητό.Είδες όταν θέλουν ψήφο πως μας βρίσκουν;
    Μας ανακαλύπτουν!!!!!!Ενώ όταν πρόκειται για θέματα που ο κόσμος το\'χει τούμπανο αλλά δεν συμφέρουν όπως οφειλές \'συμβαίνουν τέτοια πράγματα?παράξενο...,δε γνωρίζω ακριβώς\' η απάντησή τους.
    Το κουφό βέβαια με μένα είναι ότι δε μου στέλνουν υποψήφιοι απ\'τον τόπο που ψηφίζω....κακοί ντετέκτιβ:P

Senior Member
    Με το ΑΜΚΑ ξέρεις τι είμαστε Αρσι;ενας αριθμός εγώ έτσι αισθάνθηκα όταν τον έβγαλα σαν τους φυλακισμένους

φιλοι η Χωρα μας πηρε φετος μοναχα 90.000.000 ευρω απο την Ε.Ε , μονο για αποκατασταση των καμενων απο τις φετινες πυρκαγιες και το κρατος χρησμοποιει αυτα τα χρηματα για να φτιαξει νεους δρομους!
    μπορει να εχει δικιο η μιλενα που λεει οτι το πασοκ ειναι κλονος της Νδ αλλα μιλαει για το πασοκ του Σιμητη και οχι το πασοκ του ΓΑΠ....
    Δεν μπορει ενας κοινωνιολογος να αφησει ολα αυτα που γραψατε να συνεχισουν για πολυ ακομα γιατι ξερει οτι η αναπτυξη ερχεται μοναχα οταν οι ανθρωποι μπορουν να παραγουν εργο για να εχουν χρηματα να κινησουν την αγορα....
    Αν ο λαος μας βυθιζεται ολενα στην αμφιβολια και την αρνηση να συμμετεχει στην ληψη των αποφασεων που τον αφορουν , ειτε στο σχολειο ειτε στην δουλεια , ειτε στην γειτονια
    τοτε τα ψυχικα νοσηματα ειναι η μονη διεξοδος και αυτο φθειρει την ιδια την Πολιτεια γιατι χανεται σταδιακα ο ελεγχος που ειναι απαραιτητος σε καθε μορφη εξουσιας
    Οσοι ακομα σκεφτεστε αν πρεπει να ψηφισετε μην κανετε το ιδιο λαθος με τα αλλα χρονια
    Αν αυριο ο ΓΑΠ δεν εχει μια αυτονομη κυβερνηση , η Χωρα μας θα βυθιστει ξανα σε περιπετειες που θα σας αγγιξουν ολους μαζι....

Senior Member
    Είδατε συμφωνώ με τον Πάνο σε κάτι.Τρομερές αλλαγές δεν περιμένουμε τουλάχιστον μια ελπίδα γιατί και αυτή θα χαθεί αν συνεχίσει η ίδια κατάσταση

Senior Member
    Originally posted by melene
    καλημερα!
    ειμαι παρα πολυ απογοητευμενη και εκνευρισμενη.βλεπω τηλεοραση,βλεπω ντουζινες ανθρωπων να ειναι μαζεμενοι και να ζητοκραβγαζουν συνθηματα υπερ της νδ και σκεφτομαι ρε παιδια και λεω.ολοι αυτοι οι περισσοτεροι αμορφωτοι,ανθρωποι μεροκαματιαριδες,ανθρωποι που φαινονται κουρασμενοι,ταλαιπωρημενο� � πως γινεται να υποστηριζουν τοσο θερμα ενα κομμα ειτε αυτο ειτε τον κλονο του το πασοκ,με τοσο πολυ παθος και θερμη?αυτοι ειναι που μας(συγχωρεστε με)εριξαν στα σκατα,πως ειναι δυνατον?
    Συμμερίζομαι την απορία σου. Αλλά έχω και μια απάντηση. Πως γίνεται να υποστηρίζουν φτωχοί άνθρωποι, τόσο θερμά ένα κόμμα ρωτάς. Γίνεται, όπως γινόταν παλιά (όχι και τόσο παλιά δηλαδή) που οι φτωχότεροι άνθρωποι ήταν και οι ...βασιλικώτεροι. Μάλλον σαν κρίση ταυτότητας ένα πράγμα. Νόμιζαν ότι ψηφίζοντας τον βασιλιά, θα πάρουν λίγα από τα πλούτη του!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Arsi
    Originally posted by giota
    Αρσι η κόρη μου είναι Αγγλία και κάθε βράδυ που συνδεόμαστε να μιλήσουμε και να τη δώ μου λέει ακριβώς το ίδιο.Της έρχονται μνμ στο κινητό.Είδες όταν θέλουν ψήφο πως μας βρίσκουν;
    Μας ανακαλύπτουν!!!!!!Ενώ όταν πρόκειται για θέματα που ο κόσμος το\'χει τούμπανο αλλά δεν συμφέρουν όπως οφειλές \'συμβαίνουν τέτοια πράγματα?παράξενο...,δε γνωρίζω ακριβώς\' η απάντησή τους.
    Το κουφό βέβαια με μένα είναι ότι δε μου στέλνουν υποψήφιοι απ\'τον τόπο που ψηφίζω....κακοί ντετέκτιβ:P
    Εμένα πάντως δεν μου έχει έρθει sms από κανένα κόμμα! Ευτυχώς.
    Πώς σας βρίσκουν βρε παιδιά? Μήπως λαμβάνετε μέρος σε διαγωνισμούς -παγίδες που στήνουν κατά καιρούς?

Senior Member
    Γιατί αν τους ρωτήσεις γιατί ψηφίζεις το κόμμα της πλουσιοκρατίας αφού δεν έχεις να φας; νομίζεις ξέρεις να σου απαντήσουν; έτσι τα βρήκαμε θα σου πούν απο τον πατέρα μας.

Senior Member
    Για μένα το πιο λυπηρό και τρομακτικό, είναι ότι και τώρα, αλλά και παλιότερα τα τελευταία χρόνια, οι ψηφοφόροι δεν αφήνονται να έχουν καθαρό και ανεπηρέαστο μυαλό.
    Για να το πω πιο ωμά, το αποτέλεσμα διαμορφώνεται από τους καναλάρχες και τις πληρωμένες εταιρίες δημοσκοπήσεων.
    Αυτοί έχουν αποφασίσει ποιος θα κερδίσει, πολλούς μήνες πριν προκηρυχτούν καν οι εκλογές. Το λένε, το ξαναλένε, το ματαξαναλένε, μέχρι να μας το βάλουν στο μυαλό. Πλύση εγκεφάλου. Θυμηθείτε πως φτάσαμε μέχρι εδώ. Μέσα σε μια βρομάδα, εκεί που όλοι κορόϊδευαν τον ΓΑΠ (δεν σχολιάζω αν γινόταν καλώς ή κακώς, το θέμα είναι ότι γινόταν), μέσα σε λίγες μέρες λοιπόν αυτό αναστράφηκε. Πως? Μα βγήκε ένα κανάλι και είπε ότι θα νικήσει. Το είχε πει λέει μια εταιρεία δημοσκοπήσεων. Ποιος την πλήρωνε αλήθεια? Αυτό αναμασήθηκε και αναμασήθηκε από εκπομπή σε εκπομπή, από δημοσιογράφο σε δημοσιογράφο και μας υποβλήθηκε στα έγκατα του εγκεφάλου μας.
    Οποια εκπομή και να δείτε θα διαπιστώσετε δυστυχώς ότι έχω δίκιο. Οι δημοσιογράφοι, -και πίσω από αυτούς οι καναλάρχες- διαμορφώνουν τόσο το κλίμα όσο και προεξοφλούν το εκλογικό αποτέλεσμα.
    Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί το ποστ μου ως υπερ του ενός ή του αλλουνού, γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Δεν με νοιάζει αν προεξοφλούν τη νίκη του ΓΑΠ ή του ΚΚ. Με πειράζει ότι την προεξοφλούν και επηρεάζουν τον κόσμο. Είμαι υπέρ της καθαρής ματιάς που η τέταρτη εξουσία μας έχει βρωμίσει.

Senior Member
    εγω παντως προσεξα οτι δεν μ δωσανε χαρτι με το κομμα π ηθελα και αναγκαστικα ψυφησα πασοκ.πως γινεταια αυτο?

Originally posted by nature
    καλημερα!
    ειμαι παρα πολυ απογοητευμενη και εκνευρισμενη.βλεπω τηλεοραση,βλεπω ντουζινες ανθρωπων να ειναι μαζεμενοι και να ζητοκραβγαζουν συνθηματα υπερ της νδ και σκεφτομαι ρε παιδια και λεω.ολοι αυτοι οι περισσοτεροι αμορφωτοι,ανθρωποι μεροκαματιαριδες,ανθρωποι που φαινονται κουρασμενοι,ταλαιπωρημενο� � πως γινεται να υποστηριζουν τοσο θερμα ενα κομμα ειτε αυτο ειτε τον κλονο του το πασοκ,με τοσο πολυ παθος και θερμη?αυτοι ειναι που μας(συγχωρεστε με)εριξαν στα σκατα,πως ειναι δυνατον?
    Συμμερίζομαι την απορία σου. Αλλά έχω και μια απάντηση. Πως γίνεται να υποστηρίζουν φτωχοί άνθρωποι, τόσο θερμά ένα κόμμα ρωτάς. Γίνεται, όπως γινόταν παλιά (όχι και τόσο παλιά δηλαδή) που οι φτωχότεροι άνθρωποι ήταν και οι ...βασιλικώτεροι. Μάλλον σαν κρίση ταυτότητας ένα πράγμα. Νόμιζαν ότι ψηφίζοντας τον βασιλιά, θα πάρουν λίγα από τα πλούτη του!!!!!
    δεν ειχαν βεβαια και αδικο εδω που τα λεμε φυση !
    η εξουσια διαχειριζεται παντα την τυχη των πολιτων που την ανεχονται η την στηριζουν...
    σε μια μοναρχια πχ υπηρχαν καλοι και κακοι βασιλιαδες , οπως και σε μια δημοκρατια υπαρχουν καλοι η κακοι ηγετες !
    Ομως καποτε πρεπει να δουμε το ζητημα διαλεκτικα ...
    Τι εννοω?
    Μηπως υπαρχουν και καλοι η κακοι πολιτες ?
    Μηπως το να παει καποιος σημερα για μπανιο η βολτα τον σκυλο υου στο παρκο αντι για το εκλογικο κεντρο , εμμεσα δινει λευκη επιταγη στον σημερινο νικητη για τα επομενα 4 χρονια χωρις να κανει απολυτως τιποτα ο ιδιος για να αλλαξει κατι στην ζωη του?
    Αυτο με τραβηξε απο την πρωτη στιγμη εμενα προσωπικα στον ΓΑΠ!
    Δεν τον ακουσα ποτε να μιλαει ουτε για δεξια ουτε για αριστερα ουτε για σοσιαλισμο αλλα για συμμετοχη του πολιτη στα κοινα!
    Μηπως αυτο εφταιξε μεχρι σημερα που πηραμε την κατηφορα?
    Αν κλεβει ο γειτονας , κρυβοντας τα εσοδα του απο την επιχειρηση του , στο κρατος , μηπως στερει αυτα τα χρηματα απο τα Κεντρα Ψυχικης υγειας που θα μπορουσαν να ανακουφισουν τους ψυχικα ασθενης ?
    Αν εγω σημερα καταφερα να ειμαι ζωντανος , ενω χθες , η καλυτερα , πριν λιγα χρονια, ζουσα μεσα στα πλουτη και την χλιδη , μηπως φταιει οτι εδω πχ στην Γαλλια , το κρατος αναγνωριζει πρωτο τις ατελειες του και μου δινει το απαραιτητο βοηθημα για να ξαναγινω παραγωγικος ?
    Μηπως ενας απ τους λογους που θελω να ξανακερδισω χρηματα ειναι για να μπορεσω μια μερα να επιστρεψω ολα οσα μου δινουν σημερα οι εργαζομενοι με τις κρατησεις απο τον μισθο τους? τους το χρωσταω η οχι ? θα ζουσα σημερα, χωρις την θεραπεια που μου προσφεραν στην ψυχη και το σωμα μου?
    Αυτα περιμενω απ τον ΓΑΠ να καταφερει να μας κανει απο αυριο να σκεφτομαστε ....
    Να βλεπουμε εξω απο το στενο οικογενειακο μας περιβαλον τον αλλον διπλα μας που υποφερει και να δουλευουμε και γιαυτον μεχρι να σταθει στα ποδια του και να επιστρεψει στην κοινωνια οσα σημερα του στερει αναγκαζοντας τον να φοροδιαφευγει , να παιρνει φακελακια και να παρανομει...
    Θελω αυριο μια νεα πνοη αγαπης να κυριευσει την Ελλαδα και ολοι οι Ελληνες να ξαναβρουν την χαμενη τους εμπιστοσυνη στην πολιτεια

Senior Member
    καλημερα!
    Δυστυχώς Μελένε τα μεγάλα κόμματα από αυτούς παίρνουν και τις περισσότερους ψήφους, από αυτούς και από τους μεγαλοεπιχειρηματίες.
    Στην πρώτη κατηγορία, των μεροκαματιάρηδων, δίνουν πλούσιες υποσχέσεις ανοιχτά και υπόσχονται κρυφά ρουσφέτια. Δυστυχώς, αύτός που έχει μεγαλη ανάγκη, αυτός που πεινάει, αυτός είναι και πιο ευάλωτος στο να χειραγωγείται...

Από τη δεύτερη κατηγορία, από τους μεγάλους δηλαδή, παίρνουν εντολές και εννοείται πραγματοποιούν μεγάλα ρουσφέτια.

Δυστυχώς όμως, αυτός είναι ένας φαύλος κύκλος που επαναλαμβάνεται, γιατί φοβόμαστε το άγνωστο στη ζωή μας, κοιτάμε τη βόλεψή μας ακόμα και βλάπτοντας το διπλανό μας, και δε φοβόμαστε το οικείο, που αν και καταστροφικό, το γνωρίζουμε και μας είναι οικείο.
    Αυτό συμβαίνει σε πολλά θέματα στη ζωή μας, και η πολιτική ψήφος είναι ακόμα μία έκφανση του φόβου για το άγνωστο.
    Εγώ προσωπικά ψήφισα, γιατί θεωρώ ότι ναι μεν η ψήφος μου δε θα σώσει την χώρα, αλλά ούτε και η αποχή μου θα τη σώσει. Βέβαια, αν είχα να κάνω μεγάλο ταξίδι και να πληρώσω τα μαλλιοκέφαλά μου για την ψήφο, θα το σκεφτόμουν. Ψήφισα, αλλά κανέναν από τους 2 μεγαλοοικογενειοκομματάρχ ες. Μακάρι να γινόταν μια ανατροπή και να συνειδητοποιούσαν ότι με τα ψέματα και τις κλεψιές τους δε θα παραπλανούν δια παντός και δεν μπορούν να έχουν την εξουσία ισόβια.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Παιδιά καλησπέρα. Πολύ ωραίο το θέμα. Δεν είμαι και στην καλύτερη διάθεση σήμερα, δε ξέρω αν θέλω να πω τη γνώμη μου. Συγγνώμη αν είναι λίγο άσχετο το ερώτημα που θα κάνω - αν το καλοσκεφτεί κανείς δεν είναι και πολύ άσχετο όμως - και θα σας παρακαλέσω, να απαντήσετε αν ξέρετε ΣΙΓΟΥΡΑ τί ισχύει. Αντιγράφω δυο τοποθετήσεις μελών που βρήκα σε ένα κλαμπ του \'Pathfinder\' απ\' το 2007. Η πρώτη τοποθέτηση μου ακούγεται και αρκετά βάσιμη και ενδιαφέρουσα ως έναρξη για συζήτηση σε πολλά θέματα. Δείτε τις λίγο και πείτε μου αν τελικά μπορώ να μη πάω να ψηφίσω. Η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ τελικά να ψηφίσω κάποιο συνδιασμό. Σας ευχαριστώ.

\" ironfist72 - ironfist72 στις 11/9/2007, 01:39

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ. Απλά δεν βγαίνουν να το πουν στον κόσμο και αφήνουν να αιωρείται η \"απειλή\" των κυρώσεων διότι εάν το έκαναν η αποχή θα ήταν τεράστια και τότε με ποιό ηθικό έρισμα θα εβγαιναν και θα έλεγαν τα γνωστά, όταν το 70% των πολιτών θα τους \"εγραφαν\" στα παλαιότερα των υποδημάτων τους? Πως θα τολμούσαν να μιλήσουν για την \"λαϊκη εντολή\" που πηραν απο τους ψηφοφόρους και όλα τα γνωστά και γλειώδη που ακούμε το βράδυ των εκλογών? Γι αυτό και δεν το λένε ανοιχτά στον κόσμο. Αλλή μια μορφή εξαπάτησης των πολιτών. Και μ΄ αυτόν τον τρόπο, εξαργυρώνουν σε ψήφους την αγνοια του κόσμου και τον φόβο του για πιθανές συνέπειες, ωστε να μπορούν να παίζουν με τις ζωές μας σε κοινώνικο,οικονομικό,συναι σθηματικό επίπεδο. Προσπάθησε να φανταστείς το σκηνικό.....6 εκ. ψηφοφόροι από τους οποίους τα 4,5 να μην ψηφίσουν....Θα αλλάξουν τα πάντα από την μία μέρα στην άλλη. Δεν χρειάζόμαστε καινούργια κόμματα και πολιτικές κινήσεις. Μια κίνηση ηλεκτροσόκ στο πολιτικό σύστημα χρειάζεται. Να συνηδειτοποιήσουν αυτοι που υποτίθεται πως μας υπηρετούν, πως ο κόσμος έχει πάψει να είναι \"συμμέτοχος\" στις ενέργειες τους. Τότε, αυτοί οι ίδιοι που είναι τώρα στην βουλή, θα γίνουν άλλοι ανθρωποι !!
    Και τελειώνοντας, επιστρέφω στην ερώτηση σου και για να σου φύγει κάθε αμφιβολία περί κυρώσεων σου γράφει κάποιος που δεν έχει ψηφίσει στις τελευταίες 2 βουλευτικές εκλογές. Και βρίσκομαι σπίτι μου και όχι στο κελί 33 !!!

ΔΑΦΝΗ ΜΙΧΑΗΛ - agnoristi στις 10/9/2007, 19:47

ναι μεν υπαρχουν ποινικες κυρωσεις ενα δεν πας να ψηφισεις,κατα την νομοθεσια τουλαχιστον,οπως και η πιθανοτητα να ερθουν να σε παρουν σηκωτη να πας να ψηφισεις αλλά πότε εγινε αυτο;ποτέ!σε διαβεβαιωνω.ημουν δικαστικος αντιπροσωπος στις δημοτικες εκλογες.σε πληροφορω οτι δεν ηρθαν καθολου να ψηφισουν γυρω στα 60 ατομα απο τους 450 εγγεγραμμενους στο εκλογικο τμημα που ημουν.τιποτα δεν εγινε.και φυσικα κανενας δεν ηρθε να μου πει:ποιοι δεν ηρθαν να ψηφισουν;για να τους χωσουμε μεσα κτλ...μην μασας λοιπον\"

Έντιτ: Μια μικρή \'όαση\' στην ελληνική τηλεόραση για τη σημερινή μέρα κι αυτή την ώρα... η \'Κάλπικη λίρα\' τώρα στην ΕΤ3... :)

φοβαμαι οτι αυτη η τελευταια τοποθετηση ειναι μια ακοαμ προσπαθεια αποπροσανατολισμου που στοχευει στο να παραμεινει η Ελλαδα στα χερια της ολιγαρχιας που την εφερε σημερα σε αυτο το σημειο!
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ...
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΦΑΡΑΜΟΣΤΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ , ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΧ 1000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ , ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Ζήτησα απλά να μάθω αν κάποιος/α γνωρίζει τί τελικά ισχύει αγαπητέ Πάνο. Τα κηρύγματα και οι υποδείξεις σου μακριά από μένα. Το γιατί δε θέλω να έχω καν συμμετοχή σ\' αυτή τη διαδικασία, αφορά εμένα προσωπικά. Ανήκω στους ανθρώπους που δε έχουν καν \'μέλλον\' σ\' αυτή τη χώρα όπου συντηρούνται και επαναλαμβάνονται καταστάσεις απ\' τους \'πολλούς\'. Ζω στη χώρα όπου ο πολίτης που θα εκτοξεύσει ύβρεις εναντίον του \'συστήματος\', επειδή ο γείτονας \'βόλεψε\' το παιδί του στο δημόσιο, την επόμενη μέρα που τελικά θα βολέψει και το δικό του παιδί, θα τις πάρει πίσω και θα κάνει τεμενάδες. Ζω στη χώρα όπου οι περισσότεροι κοιτάνε μόνο την πάρτη τους και δε νοιάζονται για τον διπλανό, και περιμένουν να αλλάξουν όλα \'απ\' τους άλλους\', αλλά χωρίς να αλλάξουν οι ίδιοι καθόλου τον εαυτό τους και την οπτική τους απέναντι στα πράγματα και στη ζωή. Δε θέλω να μπω σε τέτοιου είδους συζήτηση, κι αν κάποιος θέλει να μου απαντήσει ας το κάνει. Ευχαριστώ.

Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΙΣΧΥ...

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast