Results 46 to 60 of 65
-
04-10-2009, 20:35 #46
Μακάρι Πάνο δεν νομίζω να προχωρήσουμε τόσο τουλάχιστον ας ξεκινήσει κάτι καλύτερο για την χώρα μας για την υγεία και την παιδεία.Να μπουν νέοι άνθρωποι και οι παλαιοτεροι ας δώσουν σιγά σιγά την σκυτάλη στους νεότερους ανθρώπους μπας και δούμε κάτι καλό
- 04-10-2009, 20:40 #47
Αν αυτό σου δίνει χαρά πάνο, ας μη σου τη στερήσω.
Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτούς για τους οποίους πανηγυρίζεις, τους είχαμε για πολλά χρόνια στη πλάτη μας και είχαν βγάλει ρίζες στις καρέκλες τους. Και επίσης ξέρω ότι αυτό το παιχνίδι παίζεται εδώ και πολλά χρόνια.
Πράσινο- μπλε, μπλε-πράσινο.
Σιγά την αλλαγή.
Ξεχνάμε τα στραβά του προπροηγούμενου κόμματος και το βαφτίζουμε εθνοσωτήρα. και το ξαναφέρνουμε. Λες και δεν υπάρχουν άλλα.
04-10-2009, 20:42 #48
βρε παιδια αυτο που εγραψα δε το ειδατε???????
Post tenebras spero lucem .... !
04-10-2009, 20:43 #49
ποιο;
04-10-2009, 20:49 #50
ποσο συμφωνω μαζι σας....στο θεμα υγειας η χωρα μας ειναι αισχος .να σας πω τι επαθα σημερα κ βγαλτε τα συμπερασματα σας....απο χτες το βραδυ δεν ημουν καλα.ξυπνω το πρωι με πονο στο λαιμο κ στο αυτι να ζαλιζομαι να μην μπορω να μιλησω........2 ωρα σημερα παω στο νοσοκομειο αλεξανδρας κ δεν με επιρναν να με δουν το πιστευετε???????εγω ημουν ετοιμη να λυποθυμησω κ ειπαν εε περιμεντε καμια ωρα κ ισως σας παρουμε προηγουνται τα επειγοντα κ αν μπορεσουμε θα σας δουμε.........μην ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΕΦΥΓΑ κ πηγα σε ενα ικα που εφημερευε στο αιγαλεω κ δοξα το θεο με πηραν.......εχω προβλημα με τις αμυγδαλες απο τα κρυα κ σηκωνω πυρετο ετσι/τεσπα το θεμα ειναι πως η χωρα μας σρο θεμα της υγειας ειναι εξευτελιστικη...........αν εχω καπου λαθος διορθωστε με.
04-10-2009, 21:13 #51
ποσο συμφωνω μαζι σας....στο θεμα υγειας η χωρα μας ειναι αισχος .να σας πω τι επαθα σημερα κ βγαλτε τα συμπερασματα σας....απο χτες το βραδυ δεν ημουν καλα.ξυπνω το πρωι με πονο στο λαιμο κ στο αυτι να ζαλιζομαι να μην μπορω να μιλησω........2 ωρα σημερα παω στο νοσοκομειο αλεξανδρας κ δεν με επιρναν να με δουν το πιστευετε???????εγω ημουν ετοιμη να λυποθυμησω κ ειπαν εε περιμεντε καμια ωρα κ ισως σας παρουμε προηγουνται τα επειγοντα κ αν μπορεσουμε θα σας δουμε.........μην ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΕΦΥΓΑ κ πηγα σε ενα ικα που εφημερευε στο αιγαλεω κ δοξα το θεο με πηραν.......εχω προβλημα με τις αμυγδαλες απο τα κρυα κ σηκωνω πυρετο ετσι/τεσπα το θεμα ειναι πως η χωρα μας σρο θεμα της υγειας ειναι εξευτελιστικη...........αν εχω καπου λαθος διορθωστε με.
gia peite mouPost tenebras spero lucem .... !
04-10-2009, 21:20 #52
04-10-2009, 21:29 #53
04-10-2009, 22:03 #54
Amarylis, προς τι αυτή η επιμονή? Συγνώμη, λυπάμαι ειλικρινά που ταλαιπωρήθηκες, αλλά εμένα προσωπικά σήμερα με καίει κάτι άλλο. Αυτό που έγραψα στη σελ 2 για το ρόλο τών καναλαρχών, του τύπου και των μεγαλοδημοσιογράφων στη διαμόρφωση της συνείδησης των ψηφοφόρων. Διαμορφώνουν συνειδήσεις.
Τώρα μάλιστα που όλα τα κανάλια είναι στο φόρτε του σχολιασμού των αποτελεσμάτων, κοντεύει να με πιάσει εμετός από το αίσχος που βλέπω.
Το θράσος των δημοσιογράφων δεν έχει όριο. Ξεφτιλίζουν όλους σχεδόν τους πολιτικούς. Από οποιοδήποτε κόμμα. Ποιος τους έχει δώσει αυτό το δικαίωμα? Γιατί ανεχόμαστε να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου? γιατί οι πολιτικοί μας ανέχονται να τους ξεφτιλίζει ο κάθε δημοσιογράφος?
συγνώμη αμαρυλλίς αλλά αυτό σήμερα με απασχολεί περισσότερο.
Στο τέλος αν το σκεφτείς πάντως, αν λυθεί αυτό που απασχολεί εμένα, τότε ίσως λυθεί και αυτό που απασχολεί εσένα.
04-10-2009, 22:56 #55
συγνωμη βρε για το μηνυ μα πυ το εστειλα τοσες φορες αλλα νομιζα οτι δεν εχει σταλθει δε ξερςω βρε μπερδευτηκα...........
04-10-2009, 23:08 #56
οι δημοσιογράφοι κάνουν την δουλειά τους και κοιτάνε να κάνουν νούμερα οι πολιτικοί μόνοι τους ξεφτιλίζονται με τόσα σκάνδαλα μπορεί ο αρχηγός τους να είχε καλές προθέσεις αλλά οι περισσότεροι ήταν για πέταμα.Εαν και ο νέος πρωθυπουργός δεν αλλάξει κάτι την ίδια τύχη θα έχει.
04-10-2009, 23:28 #57
Originally posted by giota
οι δημοσιογράφοι κάνουν την δουλειά τους και κοιτάνε να κάνουν νούμερα οι πολιτικοί μόνοι τους ξεφτιλίζονται με τόσα σκάνδαλα μπορεί ο αρχηγός τους να είχε καλές προθέσεις αλλά οι περισσότεροι ήταν για πέταμα.Εαν και ο νέος πρωθυπουργός δεν αλλάξει κάτι την ίδια τύχη θα έχει.
Με ποιο δικαίωμα, αναρωτιέμαι. Γιατί οι πολιτικοί ανέχονται τη ξεφτίλα από τους δημοσιογράφους. Γιατί δεν σηκώνονται ομαδικά να φύγουν από το πάνελ? Φταίμε και εμείς που το ανεχόμαστε.
04-10-2009, 23:43 #58
Originally posted by πανος12345
ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ..Η ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ...
Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ...Dum spiro spero (?)
04-10-2009, 23:53 #59
........καημένη Ελλαδίτσα ,τι σε περιμένει.......ψευτο\"ρωμαικ� �\" ειναι όμως,θα φυγει....και τότε είναι που θα σημάνει η ώρα τα \"Κλοπιμαία\" να επιστραφούν.......
*είμαι καλός στούς γρίφους,aint i? :)
05-10-2009, 00:01 #60
Ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο έτσι και αλλιώς χειρότερα δεν γινόταν είχαμε πιάσει πάτο
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή