Κοντέυω τα 30 και είμαι ακόμα μόνη....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 81

Κοντέυω τα 30 και είμαι ακόμα μόνη....

Είμαι πλέον 28.Και δεν έχω σχέση...Ποτέ δεν είχα σχέση...Εκτός από μία φορά,πριν 3 χρόνια για λίγους μήνες...Δεν μπορώ να κάνω εύκολα σχέση...Γενικά είμαι δύσκολος και "άχαρος" τύπος γυναίκας.Αν και κάποιοι με χαρακτηρίζουν εμφανίσιμη...

Αρκετά χρόνια πριν είχα ακολουθήσει θεραπεία για κατάθλιψη...Πιστέυω ότι τα σημάδια της κατάθλιψης έχουν φύγει πια...Δεν κλαίω εύκολα,δεν θέλω να πεθάνω...Θέλω να ζήσω...Αλλά δεν μπορώ μόνη μου...Φοβάμαι τη μοναξιά...Αλλά πως να βγώ έξω...Μόνη μου...?Οι φίλες μου είναι όλες ζευγάρια...Δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνικός άνθρωπος...Πάντα περνάω απαρατήρητη...Κι αμα περνάω απαρατήρητη πώς θα γνωρίσω κάποιον άντρα που να μου αρέσει αλλά και να του αρέσω...?Γιατί δεν είναι ότι δεν αρέσω...Αρέσω σ'αυτούς που δεν μου αρέσουν...Αλλά αυτοί που μου αρέσουν...ούτε να με φτύσουν...Ποτέ μα ΠΟΤΕ δεν συνέβη αυτό,το αμοιβαίο.Τι να κάνω...Ώρες ώρες μου περνάν άσχημες σκέψεις από το μυαλό μου.Να κάνω κακό στο εαυτό μου και να ξεμπερδεύω....Αλλά δεν είναι έτσι...δεν πάει έτσι!Πώς αλλάζεις όμως τα δικά σου τα στραβά στα 30...Να γίνω πιο "εύκολη" κι εγω...Πιο κακό κορίτσι...Η απάντηση αυτών που ερωτέυτηκα ήταν πάντα "εσύ δεν κάνεις για μένα...είσαι κορίτσι για σπίτι...".Μπορεί...Δεν είμαι του club και του ξενυχτιού...Και όπως ήδη είπα, δεν είμαι κοινωνική...Πώς ν'αλλάξω όμως αυτό που είμαι...Και άλλωστε αξίζει ο κόπος?Να γίνεις κάτι που δεν είσαι...?:(

Όποιος έχει άποψη...είναι πραγματικά καλοδεχούμενη...

Ευχαριστώ!

Senior Member
    Καλως ηρθες Μοναχικη...

Εγω ειμαι στα 32 και πριν κατι μηνες χωρισα απο μια μακροχρονια σχεση μου. Μερικες φορες με πιανει να σκεφτομαι ολα αυτα που σκεφτεσαι εσυ... αλλα μετα λεω οχι δεν θα αλλαξω για κανεναν, θα ειμαι ο εαυτος μου, και αυτος που θα με ερωτευτει εμενα και οχι αυτο που τον ευχαριστει πιο πολυ.

Γενικα αμα σκεφτεσαι πιο θετικα και δεν μιζεριαζεις, οι ανιθρωποι ερχονται κοντα σου πιο ευκολα. Σαν τις μυγες στο μελι. Προσπαθησε να μην εχεις αυτο το απελπισμενο υφος, \'ειμαι μονη μου και ο πρωτος που θα μου την πεσει θα τα φτιαξω μαζι του΄. Οι ανδρες σιχαινονται κατι τετοια.

Ακομα προσπαθησε να βρεις δραστηριοτητες που σε ευχαριστουν και σου αρεσουν. ετσι θα βρεις συντροφο πιο κοντα στα δικα σου μετρα.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    και εγω τα ιδια ειμαι μεν αλλα κανω συνεχεια σχεσεις δε.ειμαι αχαρη με αντρες και με φιλες.δεν ειαμι του ξενυχτιου ουτε κοινωνικη αλλα δεν περναω απαρατηριτη.γινε λιγο κακο κοριτσι και εσυ μπες σε κανεν σαιτ με γνωρημιες λολ.

Senior Member
    Originally posted by Monaxiki_gia_mia_zwi
    Είμαι πλέον 28.Και δεν έχω σχέση...Ποτέ δεν είχα σχέση...Εκτός από μία φορά,πριν 3 χρόνια για λίγους μήνες...Δεν μπορώ να κάνω εύκολα σχέση...Γενικά είμαι δύσκολος και \"άχαρος\" τύπος γυναίκας.Αν και κάποιοι με χαρακτηρίζουν εμφανίσιμη...

Αρκετά χρόνια πριν είχα ακολουθήσει θεραπεία για κατάθλιψη...Πιστέυω ότι τα σημάδια της κατάθλιψης έχουν φύγει πια...Δεν κλαίω εύκολα,δεν θέλω να πεθάνω...Θέλω να ζήσω...Αλλά δεν μπορώ μόνη μου...Φοβάμαι τη μοναξιά...Αλλά πως να βγώ έξω...Μόνη μου...?Οι φίλες μου είναι όλες ζευγάρια...Δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνικός άνθρωπος...Πάντα περνάω απαρατήρητη...Κι αμα περνάω απαρατήρητη πώς θα γνωρίσω κάποιον άντρα που να μου αρέσει αλλά και να του αρέσω...?Γιατί δεν είναι ότι δεν αρέσω...Αρέσω σ\'αυτούς που δεν μου αρέσουν...Αλλά αυτοί που μου αρέσουν...ούτε να με φτύσουν...Ποτέ μα ΠΟΤΕ δεν συνέβη αυτό,το αμοιβαίο.Τι να κάνω...Ώρες ώρες μου περνάν άσχημες σκέψεις από το μυαλό μου.Να κάνω κακό στο εαυτό μου και να ξεμπερδεύω....Αλλά δεν είναι έτσι...δεν πάει έτσι!Πώς αλλάζεις όμως τα δικά σου τα στραβά στα 30...Να γίνω πιο \"εύκολη\" κι εγω...Πιο κακό κορίτσι...Η απάντηση αυτών που ερωτέυτηκα ήταν πάντα \"εσύ δεν κάνεις για μένα...είσαι κορίτσι για σπίτι...\".Μπορεί...Δεν είμαι του club και του ξενυχτιού...Και όπως ήδη είπα, δεν είμαι κοινωνική...Πώς ν\'αλλάξω όμως αυτό που είμαι...Και άλλωστε αξίζει ο κόπος?Να γίνεις κάτι που δεν είσαι...?:(

Ευχαριστώ!
    καλως ηρθες μοναχικη....
    τι δυσοιωνο νικ, ελπιζω ν αλλαξεις διαθεση....

χμ χμ χμμμμμμμμ
    γιατι αυτοαποκαλεισαι \"αχαρη\"? αφου οπως μας λες εισαι εμφανισιμη κοπελα και πολλοι σου το αναγνωριζουν!

πως ηταν η εμπειρια σου με εκεινη την μοναδικη σχεση που μας λες?γιατι διακοπηκε?

δεν βλεπω τον λογο να αλλαξεις αυτο που εισαι, αν αυτο σημαινει, να υποκρινεσαι και να κανεις πραγματα που δεν σε εκφραζουν και δεν σε ενδιαφερουν, ΑΝ ΟΜΩΣ αλλαγη σημαινει, βελτιωση σου, ΝΑΙ! γιατι οχι? ολοι ειναι καλο να βελτιωνομαστε, ειτε αυτο αφορα ρτις γνωσεις και τα ενδιαφεροντα μας, ειτε την εμφανιση μας...κανεις δεν θελει να ειναι με ενα ατομο παραιτημενο,με κακη διαθεση, χωρις ενδιαφεροντα κι απεριποιητο...
    η αγαπη για τον εαυτο μας ειναι αυτο που κανει και τους αλλους να μας αγαπουν κι οπως ειπε και η Μαριαχχ, ελκει τους αλλους σαν το μελι...

οσον αφορα ομως τις προτιμησεις σου,εννοειται οτι δεν θα τις αλλαξεις για να βρεις συντροφο..υπαρχουν και αντρες που δεν διασκεδαζουν στα κλαμπ η στα μπουζουκια η το εκαναν αλλα τους τελειωσε πια και εχουν αλλα ενδιαφεροντα....εσυ εχεις?
    τι σου αρεσει να κανεις ειτε μονη ειτε με παρεα?

οσο γιατις φιλες σου,περα απο το οτι ειναι ζευγαρωμενες, δεν μπορει να μην εχουν και χρονο δικο τους, οπου πηγαινουν για βολτες,ψωνια και καφεδες μονο με φιλες...σε τετοιες εξοδους γιατι δεν συναντιεστε?

Senior Member
    Καλή μου κοπέλα να είχα τα χρόνια σου και το μυαλό που έχω τώρα γινόταν;Είσαι τόσο νέα γιατί τόση απαισιοδοξία;Θα είσαι ο εαυτος σου θα περιποιηθείς εσένα και τα άλλα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις.Εχεις συναισθηματική ανάγκη βλέπεις και τις φίλες σου ζευγαρωμένες και γι\'αυτό είσαι έτσι.Προσπάθησε να γεμίσεις τον χρόνο σου με άλλα ενδιαφέροντα και δεν χρειάζεται να γίνεις το κορίτσι του κλαμ και των μπουζουκιών για να βρείς το ταίρι σου.Το καλό πράγμα αργεί να γίνει

Senior Member
    Μοναχική, με κάλυψε πλήρως η Ρέμεντυ.
    Κι αν αυτό σε παρηγορεί, εγώ είμαι ήδη 30 και μόνη.
    Σκοπός δεν είναι να είσαι σε σχέση, αλλά σκοπός είναι να είσαι ευχαριστημένη. Είτε αυτό σημαίνει να είσαι σε σχέση (καλή), είτε όχι (αν η σχέση είναι κακή, καλύτερα μόνη).
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Mοναχικη (ελπιζω οχι για μια ζωη:)) καλώς ήρθες:)

καταρχην μπραβο σου για το οτι ειδες, αντιμετωπισες κ ξεπερασες την καταθλιψη σου.

Σε οτι αφορα το πώς περναμε απαρατηρητοι νομιζω πώς δεν εχει να κανει μονο με την εμφανιση αλλα κ απο ενα σωρο αλλους παραγοντες. Το ποσο παροντες ειμαστε εκει που ειμαστε, ποσο πραγματικα ανοιχτοι για επικοινωνια κ γνωριμια με τον αλλο, ποσο χρονο δινουμε σε μια νεα επικοινωνια κ πώς εξελισσεται η νεα σχεση -ανεξαρτητα αν δλδ θα καταληξει σε ερωτικη σχεση ή οχι.

Καποιες φορες δινουμε το σημα οτι δεν θελουμε παραπανω σχεσεις, δεν θελουμε παραπανω συνομιλια, κλεινομαστε στον εαυτο μας, μη δινοντας ουτε σε εμας ουτε στον αλλο καμια πιθανοτητα περαιτερω διερευνησης.

Πραγματικα δε νομιζω πώς χρειαζεται να μεταλλαχθει κανεις σε κατι πιο πιασαρικο για να βρει αυτον/η που του ταιριαζει:)

Οσο γι αυτο που λες \"δεν ειμαι κοινωνικη\", σκεψου τί πραγματικα σημαινει για σενα κ μηπως περιμενεις εχοντας αυτο στο νου, να μην κανεις τπτ παραπανω για να βαλεις νεους ανθρωπους στη ζωη σου...
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Originally posted by Monaxiki_gia_mia_zwi
    Είμαι πλέον 28.Και δεν έχω σχέση...Ποτέ δεν είχα σχέση...Εκτός από μία φορά,πριν 3 χρόνια για λίγους μήνες...Δεν μπορώ να κάνω εύκολα σχέση...Γενικά είμαι δύσκολος και \"άχαρος\" τύπος γυναίκας.Αν και κάποιοι με χαρακτηρίζουν εμφανίσιμη...

Αρκετά χρόνια πριν είχα ακολουθήσει θεραπεία για κατάθλιψη...Πιστέυω ότι τα σημάδια της κατάθλιψης έχουν φύγει πια...Δεν κλαίω εύκολα,δεν θέλω να πεθάνω...Θέλω να ζήσω...Αλλά δεν μπορώ μόνη μου...Φοβάμαι τη μοναξιά...Αλλά πως να βγώ έξω...Μόνη μου...?Οι φίλες μου είναι όλες ζευγάρια...Δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνικός άνθρωπος...Πάντα περνάω απαρατήρητη...Κι αμα περνάω απαρατήρητη πώς θα γνωρίσω κάποιον άντρα που να μου αρέσει αλλά και να του αρέσω...?Γιατί δεν είναι ότι δεν αρέσω...Αρέσω σ\'αυτούς που δεν μου αρέσουν...Αλλά αυτοί που μου αρέσουν...ούτε να με φτύσουν...Ποτέ μα ΠΟΤΕ δεν συνέβη αυτό,το αμοιβαίο.Τι να κάνω...Ώρες ώρες μου περνάν άσχημες σκέψεις από το μυαλό μου.Να κάνω κακό στο εαυτό μου και να ξεμπερδεύω....Αλλά δεν είναι έτσι...δεν πάει έτσι!Πώς αλλάζεις όμως τα δικά σου τα στραβά στα 30...Να γίνω πιο \"εύκολη\" κι εγω...Πιο κακό κορίτσι...Η απάντηση αυτών που ερωτέυτηκα ήταν πάντα \"εσύ δεν κάνεις για μένα...είσαι κορίτσι για σπίτι...\".Μπορεί...Δεν είμαι του club και του ξενυχτιού...Και όπως ήδη είπα, δεν είμαι κοινωνική...Πώς ν\'αλλάξω όμως αυτό που είμαι...Και άλλωστε αξίζει ο κόπος?Να γίνεις κάτι που δεν είσαι...?:(

Ευχαριστώ!
    θα μπορουσα να χρησιμοποιησω αυτο το κειμενο που εγραψες σαν διαφημιση μιας κοινωνικης υπηρεσιας που μεχρι στιγμης τουλαχιστον αφιλοκερδως προσεφερα σε καθε ανθρωπο σε αυτο τον πλανητη που ειναι χρηστης διαδικτυου και μιλαει την Ελληνικη γλωσσα!
    Την πιο ολοκληρωμενη μηχανη αναζητησης του ιντερνετ για τις αιτιες που εσυ και αλλα 3.000.000 ανθρωποι σε ολο τον πλανητη υποφερουν σημερα απο μοναξια και δεν καταφερνουν μονοι τους να βρουν την λυση!
    πατησε στο ποφιλ μου τα 3 www και σε λιγα δευτερολεπτα θα εισαι μεσα σε ενα εικονικο κοσμο σχεδιασμενο απο επιστημονες της πληροφορικης , ψυχολογους , κοινωνιολογους και εθνολογους , δημοσιογραφους και φιλολογους που εχουν ολοι ενα κοινο στοχο..
    Να οργανωσουν μια διαδικασια , η οποια θα τελειωνει με ενα γαμο , μια σοβαρη σχεση η το πιο απιθανο , τον ιδανικο σου συντροφο!
    Γιατι αν σημερα αφησεις στην τυχη να σου τον φερει μπροστα σου , το πιο σημαντικο που θα καταλαβεις πριν ακοαμ γραφτεις σε αυτο το σαιτ ειναι οτι κατα πασα πιθανοτητα θα τον αφησεις να σε προσπερασει απο λαθος χειρισμο!

διαβασε αυτα που διαλεξα τυχαια για να καταλαβεις ...

5 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να πείτε σε ένα άνδρα

Σε κάθε συζήτηση είναι ορισμένα πράγματα που αφορούν μόνο άτομα του ίδιου φίλου.Το πως είχατε ονομάσει με το πρώην κορίτσι σας το σεξ σας , δεν αφορά την νεα σας γνωριμία .Γιαυτό θα σας δώσουμε κάποιες συμβουλές για το πως
    θα αποφύγετε παροιμοιες γκάφες που εκνευρίζουν
    και πληγώνουν ίσως τους άλλους

Ο έρωτας δεν είναι τόσο απλό πράγμα ,πέραν απο αυτά τα κραυγαλέα πιο πάνω υπαρχουν λιγότερο εμφανή θέματα που πρέπει να δώσετε προσοχή.Αν τριγυρίζετε ένα άνδρα, μην μπείτε ποτέ σε αυτές τις 5 συζητήσεις

Όσα χαριτωμένα κάνει το κατοικίδιό σας.

Νομίζουμε ότι τα ζώα μας είναι ευγενείς υπάρξεις , με ξεχωριστή θέση στην καθημερινή μας ζωή. Αυτό καταντάει κουραστικό όταν αρχίζετε τα υποκοριστικά γεμάτα στοργή και αγάπη.
    Οι άνδρες θα καταλάβουν ( το γιατί μην το ψάχνετε) ,
    ότι ο ιδανικός σας άνδρας, είναι αυτός που τον θρεφετε , εξαρτάται απόλυτα απο σας και αν κάνει καμμια βόλτα πάρα έξω, για να μην τον χάσετε θα τον ευνουχίσετε!

Η πίστη σας στην εναλλακτική ιατρική.

Θυμηθείτε : Όταν μας διηγηστε τις ιστορίες σας με την aromatherapy, reflexology, η τους κρυσταλους , ακούμε , αστάθεια , αστάθεια, αστάθεια, !!!!

Πόσο εντυπωσιαζόσαστε με αυτά που κάνουν οι αλλοι.

Βγήκα με ένα φίλο μου σε ένα πάρτι νέων δικηγόρων..Θεέ μου τρελάθηκα .Τον πρωτο χρόνο κερδίζουν 120.000$ !

Δεν χρειαζότανε να μας πείσετε ότι εντυπωσιάζεστε απο την κατοχή πλούτου.Ψάχνοντας να δείτε τι περιέχει το πορτοφόλι μας , μας κάνετε να νοιώθουμε σαν να είναι μόνο τα χρήματα που έχουν σημασία σε μας . Γνωρίζοντας φυσικά ότι εκεί έξω, υπάρχει πάντα κάποιος με πιο γεμάτο απο το δικο μας .

Πόσο όμορφο είναι το σενάριο

Συνήθως οι άνδρες απολαμβάνουν σιωπηλοί την φυσική ομορφιά, ενω στις γυναίκες τους λύνεται η γλώσσα.
    Πέρασα μια εβδομάδα σε ένα μεσογειακό νησί με ένα γκρουπ
    με 4 γυναίκες ,που μου χάλασαν όλα τα ηλιοβασιλέματα !
    (Πόσο βαθύ είναι αυτό το ροζ !Νομίζω είναι το πιο βαθύ ροζ που είδα στην ζωή μου !) Πάρα λίγο να μας παρεξηγήσουν
    όταν εγώ και ποιοι φίλοι λέγαμε κοίτα το νερό τι ωραίο
    που είναι... μάλλον θα βραχούμε σαν θα μπουμε μέσα!

Με ποιος βγαίνουν οι αγαπημένες σας διασημότητες !.

Senior Member
    Μην συμβιμβαστεις ποτε και για κανεναν.......και αυτο που μου ειπε καποτε η γιαγια μου\"καλυτερα να σου βγει το ονομα παρα να σου μεινει ο μ@λ@@@@\"

Senior Member
    Συμφωνώ και εγώ.Καλύτερα μόνη που λέει ο λόγος παρά να βρείς έναν γαϊδαρο και να γίνει η ζωή σου κόλαση.Σιγά λες και σε πήραν τα χρόνια.

Member

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκρισή σας.Ειλικρινά μου δίνουν πολύ κουράγιο τα λόγια σας...και δεν αισθάνομαι τόσο \"εξωγήινη\" - διότι έτσι αισθάνομαι- επειδή δεν έχω σχέση.
    Βλέπετε,η κοινωνία μας έτσι μας έχει κάνει.Ο περίγυρός μου με πιέζει να είμαι με κάποιον.Από πολλούς θεωρούμαι είτε φανερά,είτε πίσω από την πλάτη μου γεροντοκόρη...!Και αισθάνομαι ότι μ\'εχουν πείσει...Στην δουλειά μου είμαι η μόνη single...!Η μόνη...Οπότε λέω,δεν γίνεται εγώ έχω κάτι στραβό!

Remedy,η προηγούμενη σχέση μου(και ολοκληρωμένη γιατί δεν είχα ολοκληρώσει μέχρι τότε) ήταν σαν υπήρξε...Τόσο αδιάφορος άνθρωπος,τόσο ανώριμος...Δεν έιχε καμία διάθεση να προσπαθήσει...Και ο λόγος που χωρίσαμε...ήταν το μεταπτυχιακό του...(σπούδαζε στην Αγγλία).Ενώ τα είχαμε συμφωνήσει και είχαμε πει θα περιμένω...αυτός μου είπε ότι είμαι τοοοοοοσο καλό κορίτσι που δεν θέλει να με χασομερεί!!!Βλακείες!!

Ξέρω πολύ καλά δεν έχει νόημα να είσαι με κάποιον μόνο και μόνο για να είσαι...Αν ήταν,θα είχα ήδη σχέση...μπορεί να ήμουν και παντρεμένη...Αυτό που με πληγώνει είναι ότι νιώθω ένοχη με τον ευτό μου...που δεν είναι κάτι άλλο...και δεν με αγαπάω καθόλου...Με βλέπω στον καθρέφτη και τις περισσότερες φορές λέω ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ...!!Δεν με νοιάζει τι μπορεί να που οι άλλοι,ότι είμαι εμφανίσιμη...Με πειράζει που δεν το έχει πει κάποιος άντρας που μου αρέσει...Αυτό το αμοιβαίο που είχα πει στο προηγούμενο μήνυμα.

Είναι σκληρό που δεν με πάω με τίποτα...Γιατί έχω κάνει πολλές προσπάθεις για \'μένα.Όπως είπα η κατάθλιψη ήταν μεγάλος αγώνας και νιώθω υπηρήφανη που αυτή τη στιγμή δεν παίρνω χάπια...!Αλλά από εκεί και πέρα γιατρεύτηκα??Οι απλά έκλεισαν οι βρύσες των ματιών μου...?

Γιατί να πρέπει να απολογούμαι για τη ζωή μου συνέχεια...Για τ\'ότι δεν πέρασα στις Πανελλαδικές στην αρχή,γιατί ήμουν 20 έπειτα και ήμουν ακόμη παρθένα,γιατί ήμουν με παραπάνω κιλά,γιατί δεν έχω σχέση?Και το χειρότερο είναι ότι απολογούμαι στον εαυτό μου!Όχι μόνο στους άλλους...Μια ζωή μιζέρια και μοναξιά!

Η ουσία είναι, ότι την θεωρία την ξέρω...πρέπει να πιστέψω στον εαυτό μου, να κάνω το ένα να κάνω το άλλο...Το θέμα είναι πώς...

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Member
    Γλυκια μου, χωρις να διαβασω και τις απαντησεις, αυτο που εχω να πω ειναι οτι σημασια δεν εχει τοσο η εξωτερικη εμφάνιση οσο η αυτοπεποιθηση.Αυτο πιστευω κερδιζει, κυριως τους αντρες που ψαχνουν για σχεση.Να ειναι η γυναικα δυναμικη, να εχει αυτοπεποιθηση, να ειναι σιγουρη για αυτην.(χωρις να ειναι ψωνιο).
    Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω....

Senior Member
    Monaxiki_gia_mia_zwi οσο για το οτι στα 20 εισουν παρθενα δεν εισουν η μονη.
    και εγω στα 19-20 πηγα πρωτη φορα και θα ειμουν ακομα παρθενα αν δεν με απειλουσε ο κυριος οτι θα παει με αλλη αν δεν κανω ερωτα μαζι του.:P

Senior Member
    Η φίλη μου είναι 32 και μόνη. Νομίζω πως δεν έχει φτάσει να ανησυχήσει όσο εσύ γιατί έχει τρομερή αυτοπεποίθηση. Λέει κάτι θα βρεθεί έστω κι αν οι γνωριμίες μέσω internet καταλήγουν σε παταγώδεις αποτυχίες. Ζηλεύω το κουράγιο της και την όρεξη, τη δύναμη να πάει παρακάτω. Μάλιστα σκέφτεται να κάνει ένα παιδί γιατί αυτό της λείπει περισσότερο.
    Ούτε μια φορά δεν έδειξε να ζηλεύει τις συναδέλφους που έχουν σύντροφο κι είναι η πρώτη που θα σκεφτούν για έξοδο, καφέ, ψώνια κ.λ.π. όλες.
    Αυτοπεποίθηση...που την πουλάνε όμως?
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Page 1 of 6 123 ... LastLast