Results 16 to 30 of 81
-
05-10-2009, 09:45 #16
η κουμπαρα μου ειναι 36 και μονη.με εναν αποτυχημενο αρραβωνα και πολλες σχεσεις!!!Η μαμα της περασε κλιμακτηριο στα σαραντα και την κουμπαρα μου την εχει πιασει πανικος.Παρολα αυτα εξακολουθει να επιλεγει την παρεα της και ειναι παντα χαμογελαστη και προσχαρη.....δεν εχει να κανει αν εισαι η κυρια του κυριου αλλα τι κουβαλας στην ψυχη σου!!!!!!
- 05-10-2009, 11:30 #17
monaxiki, οι άνδρες, τους οποίους ερωτεύτηκες και δεν ανταποκρίθηκαν, τι χαρακτηριστικά είχαν; πώς θα περιέγραφες την προσωπικότητά τους, τα ενδιαφέροντά τους, κτλ;
05-10-2009, 12:15 #18
Originally posted by lini σημασια δεν εχει τοσο η εξωτερικη εμφάνιση οσο η αυτοπεποιθηση.Αυτο πιστευω κερδιζει, κυριως τους αντρες που ψαχνουν για σχεση.Να ειναι η γυναικα δυναμικη, να εχει αυτοπεποιθηση, να ειναι σιγουρη για αυτην.
TI NA THN KANΩ AN ΘEΛEI NA ΠAIPNEI TIΣ AΠOΦAΣEIΣ? OI ΠIO ΠOΛΛEΣ AYTOY TOY TYΠOY OYΣIAΣTIKA KABAΛANE TO KAΛAMI.
H ΓYNAIKA ΠPEΠEI NA EINAI ΓATOYΛA KAI OXI O ANTPAΣ TOY ΣΠITIOY OΠΩΣ ΘEΛOYN NA TO ΠAIZOYN OI ΠIO ΠOΛΛEΣΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
05-10-2009, 12:24 #19
μπα εγω δεν θελω να το παιζω ο αντρας του σπιτιου.
θελω τον αντρα δυναμικο αλλα και πραο.μαλλον δεν ξερω πως θελω τον αντρα καν.χαχαχαχ.
05-10-2009, 12:47 #20
γεια σου Μοναχικη_
θελω να σου πω οτι δεν εισαι η μονη.. εχω δυο φιλες, η μια στα 30 κ η αλλη στα 27 της οπως εγω, που ποτε δεν ειχαν σχεση κ ειναι ακομα παρθενες. δεν το βρισκω κακο, αντιθετα μεσα μου αναρωτιεμαι σε προσωπικο επιπεδο, τι κερδισα απο τις σχεσεις που ειχα αλλοτε; εμπειριες; τυψεις; ενοχες; αγαπη; ειναι περιεργο αυτο που αισθανομαι για τις σχεσεις που προϋπηρξαν, ξερω οτι μεσα απ αυτες εκανα κακο στον εαυτο μου, τωρα απεχω, δεν θελω σχεση, δεν θελω να συμβιβαζομαι ή να εχω την υποχρεωση απεναντι σε καποιον, θελω να ειμαι μονη για οσο καιρο το νιωθω. σιγουρα μου εχουν περασει πολλες φορες απ το μυαλο οι σκεψεις που γραφεις.. τι εχω κ δεν μπορω να κανω μια αξιολογη σχεση; χμ.. δεν ειμαι καν θυληκο, δεν μπορω να ελκυσω καποιον με την εμφανιση μου κ δεν το επιθυμω, ζηταω να γνωρισω τον χαρακτηρα, την προσωπικοτητα του αλλου κ ψαχνω το ιδιο, να με γνωρισει γι αυτο που αισθανομαι κ οχι γι αυτο που φαινομαι. καταληγω να με προτιμω γεροντοκορη στα γεραματα κ να ειμαι καλα με τον εαυτο μου, παρα να ψαχνω τον ιδανικο συζυγο, να κανω οικογενεια κ να εχω μια ζωη που δεν με κανει ευτυχισμενη, αντιθετα να ζω κατω απο ενα συμβιβασμο που λεγεται γαμος κ να ειναι αποδεκτο απ τους γυρω μου που με πιεζουν. οχι δεν θελω να κανω αλλο κακο σε μενα κ αν ειναι να ερθει καποια στιγμη, ας ερθει.
05-10-2009, 12:47 #21
γεια σου mstrouf πες τα........
05-10-2009, 17:02 #22
Originally posted by Monaxiki_gia_mia_zwi
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκρισή σας.Ειλικρινά μου δίνουν πολύ κουράγιο τα λόγια σας...και δεν αισθάνομαι τόσο \"εξωγήινη\" - διότι έτσι αισθάνομαι- επειδή δεν έχω σχέση.
Βλέπετε,η κοινωνία μας έτσι μας έχει κάνει.Ο περίγυρός μου με πιέζει να είμαι με κάποιον.Από πολλούς θεωρούμαι είτε φανερά,είτε πίσω από την πλάτη μου γεροντοκόρη...!Και αισθάνομαι ότι μ\'εχουν πείσει...Στην δουλειά μου είμαι η μόνη single...!Η μόνη...Οπότε λέω,δεν γίνεται εγώ έχω κάτι στραβό!
Γιατί να πρέπει να απολογούμαι για τη ζωή μου συνέχεια...Για τ\'ότι δεν πέρασα στις Πανελλαδικές στην αρχή,γιατί ήμουν 20 έπειτα και ήμουν ακόμη παρθένα,γιατί ήμουν με παραπάνω κιλά,γιατί δεν έχω σχέση?Και το χειρότερο είναι ότι απολογούμαι στον εαυτό μου!Όχι μόνο στους άλλους...Μια ζωή μιζέρια και μοναξιά!πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
05-10-2009, 20:31 #23
Monaxiki_gia_mia_zwi εγω θα μεινω σε ενα σημειο.λες πως ενα χαρακτηριστικο σου ειναι πως δεν εισαι κοινωνικη,και αργοτερα λες πως νοιωθεις μοναξια.θελεις να το δουμε λιγο εκτενεστερα αυτο;εγω το βλεπω σαν εξισωση παντως,αν δεν εισαι κοινωνικη πως θα γνωριστεις με κοσμο;αν δεν εισαι λιγο ανοιχτη σαν χαρακτηρας πως θα σε γνωρισει ο κοσμος αφου τον αποφευγεις...μηπως πρεπει να δουλεψεις λιγο πανω σε αυτο το θεματακι;δεν ειναι δυσκολο,λιγο χαμογελο,λιγο παραπανω να συζητας οταν σου μιλαει ο κοσμος,ασχετα αν ειναι αντρες οι γυναικες.ακομα και αν δεν σε ενδιαφερει τοσο πολυ.
06-10-2009, 01:24 #24
apple,οι άντρες που ερωτεύτηκα ήταν διαφορετικοί από εμένα...Είχαν κάτι πιο \"αλήτικο\"...Και άρεσαν και σε άλλες γυναίκες...Ήταν εμφανίσημοι...Ήξερα-τώρα που το συζητάμε- ότι πρέπει να τους διεκδικήσω ...!Και φυσικά ποτέ δεν τα έχω καταφέρει...Αλλά δεν μπορώ να με καταλάβω...Γιατί να μην μου αρέσουν τα απλά παιδιά...που τους αρέσω...Μήπως είμαι τρελή...ή απλά μαζόχα?
Ολα_ειναι_δανεικα , πίστεψέ με και οι γυνάικες καταβάθος γατούλες θέλουν να είναι.Οι συνθήκες ζωής μας έχουν κάνει να φερόμαστε πιο δυναμικά,η εργασία...εγώ τουλάχιστον είμαι πιο παραδοσιακή!
Μήπως όμως και οι άντρες στην εποχή μας αποφεύγουν την σοβαρή σχέση...?Γιατί αυτούς που ερωτεύτηκα μου είπαν ότι είμαι κορίτσι για σπίτι και δεν κάνω γι\'αυτούς...Δεν ξέρω τι συμβαίνει!!!
Sofia στην \"πλειοψηφία\" νιώθω ότι θέλω να έχω μία σχέση...την έχω ανάγκη...Να νοιάζεται κάποιος για \'μένα...να είμαι το κέντρο του κόσμου του,να μ\'αγαπάει...Είμαι άνθρωπος που όταν αγαπάει - ό,τι σχέση και να είναι αυτή - δίνεται ολοκληρωτικά...Θέλω να δώσω αυτήν την αγάπη μου αλλά και να την εισπράξω κι εγώ μία φορά...Θεωρώ άδικο ας πούμε και εξοργίζομαι με μία γνωστή μου που την διεκδικούν δύο άντρες ενώ τους έχει κερατώσει...!Τί διεκδικούν από αυτήν...την αγάπη της...την πίστη της...το κρεβάτι???? Και για το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου, απλά θεωρώ τον εαυτό μου άχρηστο που δεν μπορώ να συνάψω μία οποιαδήποτε σχέση,ενώ για κάποιους είναι τόσο εύκολο...Γιατί μία φορά δεν μπορώ να τραβήξω κι εγώ τα βλέμματα...Κάποτε το έκανα...αλλά γιατί έπινα μέχρι τελικής πτώσεως...Ενώ τώρα δεν τα κάνω αυτά...Με θεωρώ χαζή,που δεν κατάφερα να μπω στο πανεπιστήμιο όπως η αδερφή μου...και να κάνω τους γονείς μου να νιώσουν υπερήφανους...Μια ζωή αφανής...
Empneustns, κρατάω αυτό που λες...κι έχεις απόλυτο δίκιο...Θα πρέπει να το δουλέψω...αλλά αυτή την περίοδο δεν έχω καν φίλους...Σπάνια πάω για καφέ...Αλλά θα μου πεις αυτό είναι αποτέλεσμα της αντικοινωνικότητάς μου....Θα το προσπαθήσω πάντως...
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας!!!
06-10-2009, 09:50 #25
αν δεν θελουν αυτοι κοριτσι για σπιτι τοτε καλυτερα για σενα φιλεναδα.......θα ηθελες εσυ μια σχεση οσα πανε και οσα ερθουν?Και μετα αναρωτιομαστε γιατι τοσα πολλα τα διαζυγια????????
06-10-2009, 10:05 #26
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκρισή σας.Ειλικρινά μου δίνουν πολύ κουράγιο τα λόγια σας...και δεν αισθάνομαι τόσο \"εξωγήινη\" - διότι έτσι αισθάνομαι- επειδή δεν έχω σχέση.
Βλέπετε,η κοινωνία μας έτσι μας έχει κάνει.Ο περίγυρός μου με πιέζει να είμαι με κάποιον.Από πολλούς θεωρούμαι είτε φανερά,είτε πίσω από την πλάτη μου γεροντοκόρη...!Και αισθάνομαι ότι μ\'εχουν πείσει...Στην δουλειά μου είμαι η μόνη single...!Η μόνη...Οπότε λέω,δεν γίνεται εγώ έχω κάτι στραβό!
Remedy,η προηγούμενη σχέση μου(και ολοκληρωμένη γιατί δεν είχα ολοκληρώσει μέχρι τότε) ήταν σαν υπήρξε...Τόσο αδιάφορος άνθρωπος,τόσο ανώριμος...Δεν έιχε καμία διάθεση να προσπαθήσει...Και ο λόγος που χωρίσαμε...ήταν το μεταπτυχιακό του...(σπούδαζε στην Αγγλία).Ενώ τα είχαμε συμφωνήσει και είχαμε πει θα περιμένω...αυτός μου είπε ότι είμαι τοοοοοοσο καλό κορίτσι που δεν θέλει να με χασομερεί!!!Βλακείες!!
Ξέρω πολύ καλά δεν έχει νόημα να είσαι με κάποιον μόνο και μόνο για να είσαι...Αν ήταν,θα είχα ήδη σχέση...μπορεί να ήμουν και παντρεμένη...Αυτό που με πληγώνει είναι ότι νιώθω ένοχη με τον ευτό μου...που δεν είναι κάτι άλλο...και δεν με αγαπάω καθόλου...Με βλέπω στον καθρέφτη και τις περισσότερες φορές λέω ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ...!!Δεν με νοιάζει τι μπορεί να που οι άλλοι,ότι είμαι εμφανίσιμη...Με πειράζει που δεν το έχει πει κάποιος άντρας που μου αρέσει...Αυτό το αμοιβαίο που είχα πει στο προηγούμενο μήνυμα.
Είναι σκληρό που δεν με πάω με τίποτα...Γιατί έχω κάνει πολλές προσπάθεις για \'μένα.Όπως είπα η κατάθλιψη ήταν μεγάλος αγώνας και νιώθω υπηρήφανη που αυτή τη στιγμή δεν παίρνω χάπια...!Αλλά από εκεί και πέρα γιατρεύτηκα??Οι απλά έκλεισαν οι βρύσες των ματιών μου...?
Γιατί να πρέπει να απολογούμαι για τη ζωή μου συνέχεια...Για τ\'ότι δεν πέρασα στις Πανελλαδικές στην αρχή,γιατί ήμουν 20 έπειτα και ήμουν ακόμη παρθένα,γιατί ήμουν με παραπάνω κιλά,γιατί δεν έχω σχέση?Και το χειρότερο είναι ότι απολογούμαι στον εαυτό μου!Όχι μόνο στους άλλους...Μια ζωή μιζέρια και μοναξιά!
Η ουσία είναι, ότι την θεωρία την ξέρω...πρέπει να πιστέψω στον εαυτό μου, να κάνω το ένα να κάνω το άλλο...Το θέμα είναι πώς...
Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
Απο το χρωμα τη κυλοτας , το μεγεθος , το στυλ , μπορεις να καταλαβεις πολλα πραγματα για την γυναικα που τα χρησιμοποιει ! Δεν ειναι ομως σχεδον ποτε το προβλημα καποιου η σεξουαλικοτητα του , που δεν ειναι ευτυχισμενος με τον εαυτο του , αλλα απλα ενα ευκολο σημειο αναφορας για να κοιταξει βαθυτερα και να αναζητησει αλλου τα αιτια ....
Λες οτι κοιτας τον εαυτο σου στον καθρεφτη και δεν σου αρεσει το θεαμα που βλεπεις ...
Εχεις λοιπον κακη εικονα εαυτου.
Οταν ενας ανθρωπος , ιδιως μια γυναικα , που η ιδια της η φυση την θελει να ειναι αυταρεσκη και να αντλει εσωτερικη αισιοδοξια και αρμονια απο την αποδοχη της εικονας της στον καθρεφτη , νοιωθει ασχημα οπως εσυ , ειναι επομενο να μην βρισκει ικανοποιηση στις σχεσεις της με τους ανδρες και να μην μπορει να γοητευσει αλλα να αφηνεται ασυνειδητα στην απορριψη και στην εξιδανικευση αυτων που της φαινονται απραγματοποιητοι στοχοι.
Θα ξεκινουσα απο μια διαφορετικη προσεγγιση το προβλημα σου φιλεναδα...
Πριν καν ασχοληθεις ξανα με τους ανδρες κανε οτι μπορεις αναλογα με τα οικονομικα σου για να βελτιωσεις την εικονα του σωματος σου. Πηγαινε σε μια αισθητικο , εξηγοντας της οτι ακριβως μας γραφεις εδω για να κανει οτι εχει μαθει , ουτωσωστε να σου δωσει ενα αλλο στυλ εμφανισης και να σου ανεβασει το ηθικο!
Γραψου και σε ενα γυμναστηριο να κανεις καποιες σωματικες ασκησεις ουτωσωστε να βρεις την φορμα σου , γνωριζοντας οτι
\"νους υγιης εν σωματι υγιες \" , πηγαινε και σε ενα κομωτηριο , μετα σε ενα καταστημα με ρουχα και μονο οταν θα ξαναστηθεις στον καθρεφτη και θα εισαι σιγουρη εσυ για τον εαυτο σου ,
ξανασκεψου το σεξ και τους αντρες γιατι τοτε θα εχει ηδη παψει να σου δημιουργει αναστατωση και απαισιοδοξια.
13-10-2009, 17:22 #27
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποια συναισθήματα,αισθήματα κπλ που έχω αυτό τον καιρό για κάποιον άντρα τον οποίο όπως όλα δείχνουν δεν μπορώ να έχω...
Με τον Άγγελο γνωριζόμαστε αρκετα χρόνια...Ανήκουμε στο ίδιο σόι αλλά μεταξύ μας δεν έχουμε συγγένια...Είναι συγγενείς με τα πεθερικά της αδερφής μου...Αλλά τ’ότι μου αρέσει παααααααααρα πολύ το κατάλαβα όταν ήρθαμε κοντά λόγω κάποιας συγγενικής εκδήλωσης...Περάσαμε αρκετό καιρό μαζί...από την άποψη ότι βρισκόμασταν πολύ συχνά...Και επικοινωνούσαμε...Πήγαμε και λίγες μέρες διακοπές στο σπίτι του (με άλλους κοινούς συγγενείς – μένει επαρχία αλλά πηγαινοέρχεται στην πόλη μου συχνά).Μοιάζουμε πάρα πολύ σαν χαρακτήρες.Είμαστε το ίδιο ευαίσθητοι και έχουμε οικογενειακά βιώματα και οι δυο από τα οποία έχουμε αποκτήσει αυτή την ευασιθησία...Τον έχω δει να κλαίει και μ’εχει ακούσει να ξεσπάω...Μπορώ να καταλάβω πότε μελαγχολεί και γιατί...Μέχρι και πριν ένα χρόνο είχα το θάρρος να τον πάρω τηλ. και να τον ρωτήσω τι κάνει...Είχα μιλήσει στην αδερφή μου και τον άντρα της γι’αυτα μου τα αισθήματα...Και μου είχαν πει ότι μπορεί να είναι δύσκολη περίπτωση λόγω σογιού αλλά και απ’αυτόν έβλεπαν κάποιο ενδιαφέρον...Μ’έκοβε...Κατα� �αβαίνετε τι εννοώ...Όπως ένας άντρας κοιτάει μια γυναίκα...Μέχρι και στοίχους μου είχε διαβάσει που είχε γράψει και δεν τους είχε δει κανένας άλλος (έτσι μου είχε πει).
Υπήρχε όμως μία πρώην...με την οποία είχε χωρήσει επειδή δεν τον έλκυε σαν γυναίκα...Θα μπορούσα να πω (και κατά κοινή ομολογία) μ’αυτή την κοπέλα ήμουν ισάξιας ομορφιάς. Εγώ είμαι πιο γυναίκα ενώ αυτή πιο φοιτήτρια.Είμαι 28 κι αυτή 27.Ο Αγγελος 28.Η διαφορά που υπήρχε ήταν στον χαρακτήρα...Εγώ έμοιαζα πιο πολύ μ’εκείνον ενώ αυτή όχι...Δεν είχε τις ίδιες ευαισθησίες...Δεν είναι η κλασσική γυναίκα (λίγο ανατολίτισσα...λίγο παραδοσιακή).Αλλά ούτε δυναμική είναι.ΚΑΙ μετά από πόσες χωρισμού και της δικής μας επαφής αποφασίζει να τα ξαναφτιάξει μαζί της...ενώ μιλούσε πολύ απαξιωτικά (σαν γυναίκα) γι’αυτήν.Και ΟΚ...τα ‘φτιαξε...Χάθηκε από προσώπου γης...Όχι μόνο με ‘μένα αλλά και με όποιον είχε σχέση με μένα...Με την αδερφή μου για παράδειγμα.Όπως καταλαβαίνετε στράβωσα...Και όταν εμφανίστηκε μετά από πολλόυς μήνες, ήμουν κι εγώ κάπως...ΚΑΙ μου ζήτησε τον λόγο...Τι ΄έχεις μαζί μου...και γιατί έχεις παρεξηγηθεί...Του είπα τότε την άποψη (σε φιλικό πάντα επίπεδο) μου ζήτησε συγγνώμη και με ρώτησε αν συνεχίζω να τον αγαπάω...!!!Ξαναχάθηκε...Και ξαναεμφανίστηκε...Χώρισε...Ξ αναχάθηκε...ξαναεμφανίστηκ� �...Και τώρα είμαστε στη φάση της επανεμφάνισης...Και όλο αυτό δεν μ’αφήνει να τον ξεπεράσω και να ερωτευτώ κάποιο άλλον...
Γενικά ο Άγγελος είναι εμφανίσιμος...αρέσει και το ξέρει...αλλά δεν είναι καβαλημένος...Επίσης είναι εργασιομανής...
Τι κάνω...??Νιώθω ότι είναι το άλλο μου μισό...Πώς είναι δυνατόν να μην με ξενερώνει αυτή η συμπεριφορά...Γιατί να κολλάω έτσι...Πώς προχωράω...ΤΙ ΚΑΝΩ???Αυτός τι να σκέφτεται άραγε...
Κάθε άποψη ευπρόσδεκτη...Ευχαριστώ!!
13-10-2009, 17:31 #28
Μοναχικούλα μου...δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά σου έχει περάσει ποτέ απ το μυαλό, πως αυτός ο άνθρωπος αν ένιωθε ερωτικά απέναντι σου, θα είχε γίνει κάτι; Έκανε τόσαο πέρα-δώθε στη ζωή σου, αν υπήρχε μια ερωτική σπίθα, δεν θα φούντωνε;
Θα πεις το σόι. Μπορεί. Μπορεί και όχι, Γενικότερα όταν ένας άνθρωπος θέλει τόσο πολύ κάποιον δεν μασάει μπροστά σε τίποτα. (Ο θείος μου έκλεψε τη θεία μου όντας μακρινά ξαδέλφια και η θεία μου παντρεμένη με ένα παιδί).
Λες πως μίλαγε άσχημα για την πρώην του και μετά τα ξαναβρήκαν. Όταν ένας άνθρωπος πληγώνεται από ένα χωρισμό συνηθίζει να υποτιμά τον πρώην του για να το ξεπεράσει πιο εύκολα.
Λες πως είναι το άλλο σου μισό. Μήπως μπερδεύεσαι με τα κοινά βιώματα και την ευαισθησία που δείχνετε και οι δυο απέναντι στη ζωή;
Τέλος, όταν ένας άνθρωπος είναι κλεισμένος στον εαυτό του, οι επιλογές μειώνονται και τότε ψάχνει ανάμεσα στο στενό του περιββάλον για ότι πιο κοντά βρίσκει στον εαυτό του.
σκέψεις μου....
13-10-2009, 18:18 #29
Γιατί όμως δεν ρωτάς εκείνον,άμεσα,κάνοντάς του την ερώτηση που θέτεις εδώ;Υπάρχουν κάποιοι σου ενδοιασμοί,φόβοι,αμφιβολίε ς,δισταγμοί και δεν το κάνεις;Πώς σου φαίνεται η ιδέα να τον ρωτήσεις εάν θα ενδιαφερόταν για μία σχέση μαζί σου,ώστε να σου λυθούν οι απορίες και να λάβεις ένα ξεκάθαρο στίγμα από αυτόν,ώστε ανάλογα ή να απομακρυνθείς,ή να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον ως γυναίκα προς άντρα;Δεν θα ήταν καλύτερη μια ευθεία προσέγγιση;
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
13-10-2009, 18:21 #30
Originally posted by RainAndWind
Γιατί όμως δεν ρωτάς εκείνον,άμεσα,κάνοντάς του την ερώτηση που θέτεις εδώ;Υπάρχουν κάποιοι σου ενδοιασμοί,φόβοι,αμφιβολίε ς,δισταγμοί και δεν το κάνεις;Πώς σου φαίνεται η ιδέα να τον ρωτήσεις εάν θα ενδιαφερόταν για μία σχέση μαζί σου,ώστε να σου λυθούν οι απορίες και να λάβεις ένα ξεκάθαρο στίγμα από αυτόν,ώστε ανάλογα ή να απομακρυνθείς,ή να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον ως γυναίκα προς άντρα;Δεν θα ήταν καλύτερη μια ευθεία προσέγγιση;
Αυτό θα ήταν το καλύτερο. Έστω και απ έξω, απ έξω. Μια προσέγγιση διαφορετική, αν και δεν το πιστεύω....
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια