Κοντέυω τα 30 και είμαι ακόμα μόνη.... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 81 of 81
    Έχει κανείς ιδέα πόσο πάνε πια η συνδρίες?Πόσο κοστίζει δηλαδή η ώρα?

Senior Member
    ΓIATI TOΣH ΘΛIΨH? TI EINAI TOΣO ΔYΣKOΛO KAI ΔEN MΠOPEIΣ NA EYXAPIΣTHΘEIΣ THN ZΩH ΣOY?
    ΔEN YΠAPXEI ΛOΓOΣ NA KOΛΛAΣ ΣE ENA ΠPOΣΩΠO
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    ΓIATI TOΣH ΘΛIΨH? TI EINAI TOΣO ΔYΣKOΛO KAI ΔEN MΠOPEIΣ NA EYXAPIΣTHΘEIΣ THN ZΩH ΣOY?
    Ολα_ειναι_δανεικα , δεν κολλάω σε συγκεκριμένο πρόσωπο ή σε συγκεκριμένα γεγονότα...Ίσως όλα αυτά να έχουν λειτουργήσει συσωρευτικά...και όλα τα βλέπω μαύρα!Όπως το είπες...θλίψη...παντού θλίψη...!Νομίζω ότι έχασα την πίστη μου πια στην προσμονή της ευτυχίας...Δεν περιμένω τίποτα πια κι από κανέναν...κι αυτό είναι πολύ άσχημο άισθημα...μέχρι και στην εκκλησία στράφηκα...γιατί πιστεύω στον Θεό...αλλά κι εκεί είπα \"μαζί μου θ\'ασχοληθεί και ο Θεός!!\"Αλλά δεν μπορώ και να συμβαδίσω και με τα πρέπει της Εκκλησίας...Δεν μπορώ για παράδειγμα να τηρήσω την νηστεία της Τετάρτης και της Παρασκευής ή να σηκωθώ πρωί και να πάω στην Εκκλησία...Και ένας Πνευματικός μου είπε πώς περιμένεις ευτυχία να δεν τα κάνεις όλα αυτά...
    Θλίψη...παντού!

Senior Member
    AYTO ΓIA THN EKKΛHΣIA TO ΠPOΣΠEPNΩ.
    OΣO AΦOPA OTI THN ΠATHΣEΣ ΔEN EIΣAI TO MONO ATOMO. TO ΘEMA EINAI NA MHN XAΣEIΣ THN EΛΠIΔA ΠΩΣ ΘA BPEIΣ KAΠOIOYΣ ΠOY AΞIZOYN.
    XAMOΓEΛA ΣTA BAΣANA KAI AΣTA NA ΣE ΦOBOYNTAI
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Banned
    Εμένα μου είπε ένα παιδί ότι όσοι θλίψη έχουμε τόση και χαρά. Δηλαδή υπάρχουν κάποιοι flat (επίπεδοι άνθρωποι, που ανήκουν σε μία γραμμή, όπως μου έδειξε. Και υπάρχουν κι αυτοί που ζούνε έντονα τη ζωή τους, που έχουν διακυμάνσεις, μία είναι χαρούμενοι μία λυπημένοι. Οπότε μάλλον θα έχεις και στιγμές χαράς, απλά ίσως να μην το καταλαβαίνεις. Εκτός και αν έχεις κατάθλιψη οπότε εκεί αλλάζει το θέμα πρέπει να πας σε έναν ειδικό.

Senior Member
    Originally posted by Monaxiki_gia_mia_zwi
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Ολα_ειναι_δανεικα , δεν κολλάω σε συγκεκριμένο πρόσωπο ή σε συγκεκριμένα γεγονότα...Ίσως όλα αυτά να έχουν λειτουργήσει συσωρευτικά...και όλα τα βλέπω μαύρα!Όπως το είπες...θλίψη...παντού θλίψη...!Νομίζω ότι έχασα την πίστη μου πια στην προσμονή της ευτυχίας...Δεν περιμένω τίποτα πια κι από κανέναν...κι αυτό είναι πολύ άσχημο άισθημα...μέχρι και στην εκκλησία στράφηκα...γιατί πιστεύω στον Θεό...αλλά κι εκεί είπα \"μαζί μου θ\'ασχοληθεί και ο Θεός!!\"Αλλά δεν μπορώ και να συμβαδίσω και με τα πρέπει της Εκκλησίας...Δεν μπορώ για παράδειγμα να τηρήσω την νηστεία της Τετάρτης και της Παρασκευής ή να σηκωθώ πρωί και να πάω στην Εκκλησία...Και ένας Πνευματικός μου είπε πώς περιμένεις ευτυχία να δεν τα κάνεις όλα αυτά...
    Θλίψη...παντού!
    με το να κανεις νηστεια δεν νομιζω να αλλαξει κατι.αν ηταν ετσι ολοι θα νηστευαμε και θα πετουσαμε στην τρελη χαρα...
    για καποια πραγματα πρεπει να παλεψουμε μονοι μας,να βρουμε εσωτερικη δυναμη,δεν γινεται να περιμενουμε απο τους εξω να μας εμφυτευσουν την χαρα.πρεπει να κανουμε και εμεις κατι για αυτο.
    εχεις δρομολογησει να κανεις πραγματα στη ζωη σου που να σου δινουν χαρα;
    στην αρχη λιγη και μετα περισσοτερη.να βγεις εξω,να πας μια εκδρομη,να βγεις με καποια φιλη σου να συζητησετε,να δεις ενα ηλιοβασιλεμα και να το απολαυσεις.
    απλα πραγματακια που ισως πιστευεις πως δεν κρυβουν τιποτα μεσα τους αλλα πιστεψε με κανουν μια μικρη διαφορα.
    η νοοτροπια σου αυτη τη στιγμη ειναι τοσο αρνητικη.εχεις πιστεψει πως οτι και να γινει κατι ασχημο θα ερθει.
    δεν λεω πως δεν σου ερχονται ασχημα πραγματα,αλλα δεν μπορει,ολο και καποια καλα πραγματα ερχονται που τα προσπερνας.
    γιατι δεν δινεις λιγο σημασια και σε αυτα ....
    κανε μια προσπαθεια να λειτουργησεις με θετικη σκεψη.δεν θα λυθουν ολα σου τα προβληματα αλλα σιγουρα θα περνας ομορφοτερα στο ταξιδακι της ζωης και πιο γεματα....

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456