Results 31 to 45 of 81
-
13-10-2009, 21:16 #31
Originally posted by Monaxiki_gia_mia_zwi
Sofia στην \"πλειοψηφία\" νιώθω ότι θέλω να έχω μία σχέση...την έχω ανάγκη...Να νοιάζεται κάποιος για \'μένα...να είμαι το κέντρο του κόσμου του,να μ\'αγαπάει...Είμαι άνθρωπος που όταν αγαπάει - ό,τι σχέση και να είναι αυτή - δίνεται ολοκληρωτικά...Θέλω να δώσω αυτήν την αγάπη μου αλλά και να την εισπράξω κι εγώ μία φορά...πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 14-10-2009, 00:16 #32
Θεοφανία,σ\'ευχαριστώ για τις \"σκέψεις\" σου...Είσαι πολύ ρεαλιστική...Πρέπει όμως να σου δώσω κάποιες επιπλέον πληροφορίες για τον Άγγελο και \'μένα οι οποίες ίσως μπορούν να αιτιολογήσουν το κόλλημά μου...
\'Οπως σου είπα το ότι κάτι υπάρχει στην ατμόσφαιρα δεν το κατάλαβα μόνο εγώ,αλλά και τρίτα μάτια(πίστεψέ με πάρα πολυ αντικειμενικότητα-δεν θα μου χαϊδευαν τα αυτιά).Έπειτα όλο αυτό το διάστημα προσπάθησα να καταλάβω αν όντως τον ενδιαφέρω και διαπιστώσαμε(μαζί με τους άλλους) ότι όποτε μιλάω για άλλον άντρα (ότι έχω θαυμαστή) δεν έλεγε το παραμικρό.Στράβωνε,χαμήλων ε τα μούτρα του,έκανε πως μιλάει στο τηλ.Άφησα να εννοηθεί ότι έχω σχέση κιόλας(!!!).Εκέι να δεις μόυτρα,φύσιμα-ξεφύσιμα και τσιγάρο...Και όλα αυτά σου ξαναλέω,δεν τα παρατηρούσα μόνο εγώ αλλά και άλλοι.Από την άλλη (μυστήρια πλευρά)ενώ ήμασταν μία παρέα 4 ατόμων και μιλούσαμε όλοι μαζί το ίδιο(γελάγαμε,προβληματιζό μασταν) με μένα δεν επιδίωκε ΠΟΤΕ επικοινωνία (ενώ εγώ το προσπαθούσα).Αν θα βρεθούμε οι δυο μας υπήρχε και υπάρχει μία μουγκαμάρα,μια αμηχανία...Δεν το συζητώ για κοπλιμέντα...Έχασα κιλά ας πούμε πρόσφατα κι ενώ είναι άνθρωπος που τα προσέχει αυτά και τα σχολιάζει δεν είπε το παραμικρό...Όυτε να με φτύσει...Κι ενώ προσπάθησα να γνωρίσω κόσμο βγαίνοντας ραντεβού(μία φορά-μη φανταστείς) ή ένιωσα κάποιο σκίρτημα για έναν συνάδελφό μου κάτι κάνει και εμφανίζεται και ξανα τα ίδια...Για παράδειγμα μου έκαναν πάρτυ έκπληξη φέτος στα γεννέθλια μου και ενώ το έμαθε λίγες ώρες πριν γίνει,τσακίστηκε να έρθει από εκεί που μένει(3 ώρες δρόμος) για να μου πει χρόνια πολλά...!Λες να είναι τόσο εγωιστής που θέλει να διατηρήσει μία θαυμάστριά του?Δεν ξέρω,πραγματικά...
Και επιπλέον ο Άγγελος ΠΟΤΕ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο όπως ο θείος σου...Δεν είναι άνθρωπος των ρίσκων...Αν δηλαδή ο πατέρας του του έλεγε με αυτήν δεν θα κάνεις τίποτα γιατί θα μας εκθέσεις στο σοι αυτός θα τσακωνόταν μαζί του μεν αλλά θα ασπαζόταν την άποψή του δε ...
RainAndWind η Θεοφανία έχει δίκιο...Αν μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, να του μιλήσω δηλαδή θα ήμουν άλλος άνθρωπος...!Δεν μπορώ όμως...Αν η απάντηση είναι αρνητική διαλύθηκα...
Σας ευχαριστώ!!
14-10-2009, 00:17 #33
Originally posted by Sofia
Sofia στην \"πλειοψηφία\" νιώθω ότι θέλω να έχω μία σχέση...την έχω ανάγκη...Να νοιάζεται κάποιος για \'μένα...να είμαι το κέντρο του κόσμου του,να μ\'αγαπάει...Είμαι άνθρωπος που όταν αγαπάει - ό,τι σχέση και να είναι αυτή - δίνεται ολοκληρωτικά...Θέλω να δώσω αυτήν την αγάπη μου αλλά και να την εισπράξω κι εγώ μία φορά...
Σοφία εννοώ είτε φιλική είτε ερωτική είτε οικογενειακή...Είμαι άνθρωπος που δίνεται...
14-10-2009, 01:21 #34
Θεοφανία,σ\'ευχαριστώ για τις \"σκέψεις\" σου...Είσαι πολύ ρεαλιστική...Πρέπει όμως να σου δώσω κάποιες επιπλέον πληροφορίες για τον Άγγελο και \'μένα οι οποίες ίσως μπορούν να αιτιολογήσουν το κόλλημά μου...
\'Οπως σου είπα το ότι κάτι υπάρχει στην ατμόσφαιρα δεν το κατάλαβα μόνο εγώ,αλλά και τρίτα μάτια(πίστεψέ με πάρα πολυ αντικειμενικότητα-δεν θα μου χαϊδευαν τα αυτιά).Έπειτα όλο αυτό το διάστημα προσπάθησα να καταλάβω αν όντως τον ενδιαφέρω και διαπιστώσαμε(μαζί με τους άλλους) ότι όποτε μιλάω για άλλον άντρα (ότι έχω θαυμαστή) δεν έλεγε το παραμικρό.Στράβωνε,χαμήλων ε τα μούτρα του,έκανε πως μιλάει στο τηλ.Άφησα να εννοηθεί ότι έχω σχέση κιόλας(!!!).Εκέι να δεις μόυτρα,φύσιμα-ξεφύσιμα και τσιγάρο...Και όλα αυτά σου ξαναλέω,δεν τα παρατηρούσα μόνο εγώ αλλά και άλλοι.Από την άλλη (μυστήρια πλευρά)ενώ ήμασταν μία παρέα 4 ατόμων και μιλούσαμε όλοι μαζί το ίδιο(γελάγαμε,προβληματιζό μασταν) με μένα δεν επιδίωκε ΠΟΤΕ επικοινωνία (ενώ εγώ το προσπαθούσα).Αν θα βρεθούμε οι δυο μας υπήρχε και υπάρχει μία μουγκαμάρα,μια αμηχανία...Δεν το συζητώ για κοπλιμέντα...Έχασα κιλά ας πούμε πρόσφατα κι ενώ είναι άνθρωπος που τα προσέχει αυτά και τα σχολιάζει δεν είπε το παραμικρό...Όυτε να με φτύσει...Κι ενώ προσπάθησα να γνωρίσω κόσμο βγαίνοντας ραντεβού(μία φορά-μη φανταστείς) ή ένιωσα κάποιο σκίρτημα για έναν συνάδελφό μου κάτι κάνει και εμφανίζεται και ξανα τα ίδια...Για παράδειγμα μου έκαναν πάρτυ έκπληξη φέτος στα γεννέθλια μου και ενώ το έμαθε λίγες ώρες πριν γίνει,τσακίστηκε να έρθει από εκεί που μένει(3 ώρες δρόμος) για να μου πει χρόνια πολλά...!Λες να είναι τόσο εγωιστής που θέλει να διατηρήσει μία θαυμάστριά του?Δεν ξέρω,πραγματικά...
Και επιπλέον ο Άγγελος ΠΟΤΕ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο όπως ο θείος σου...Δεν είναι άνθρωπος των ρίσκων...Αν δηλαδή ο πατέρας του του έλεγε με αυτήν δεν θα κάνεις τίποτα γιατί θα μας εκθέσεις στο σοι αυτός θα τσακωνόταν μαζί του μεν αλλά θα ασπαζόταν την άποψή του δε ...
RainAndWind η Θεοφανία έχει δίκιο...Αν μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, να του μιλήσω δηλαδή θα ήμουν άλλος άνθρωπος...!Δεν μπορώ όμως...Αν η απάντηση είναι αρνητική διαλύθηκα...
Σας ευχαριστώ!!
Πρέπει λοιπόν να βρε΄θεί ένας τρόπος να βγάλει αυτό που έχει μέσα του...
Τι προτείνεις?
14-10-2009, 12:35 #35
Θεοφανία...μακάρι να ήξερα τι θα μπορούσα να κάνω...Αλλά για να είμαι ειλικρινής...πρέπει να είχε (από την αρχή) πώς νιώθω...Είναι έξυπνος (ειδικά σ\'αυτά κόβει το μάτι του).Έτσι όπως τα βλέπω εγώ, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από ένα θεϊκό θαύμα...!!
Αν δεν υπήρχε το σόι μπορεί και να το μίλαγα...Το έχω κάνει στο παρελθόν...αλλά οι συνέπειες ήταν ολέθριες...Μάζευα τα κομμάτια μου για χρόνια...
Εσύ τι προτείνεις?
14-10-2009, 14:05 #36
Χαζή,αφανής,άχαρος τύπος γυναίκας,περνάω απαρατήρητη,να κάνω κακό στον εαυτό μου,δε με αγαπάω καθόλου,ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ.
Τα παραπάνω είναι δικά σου λόγια,μιλάς για σένα.Σε έχεις βάλει στην κατηγορία loser,μετά αναρωτιέσαι γιατί οι άλλοι δεν σε αποδέχονται.Γιατί δεν αποδέχεσαι εσύ τον εαυτό σου καλή μου.
Το ότι επιθυμούσες πάντα άντρες που άρεσαν σε πολλές,ήταν πάνω σε αυτή την τυπωμένη εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου,ήταν ένα είδος αυτοτιμωρίας το\"θέλω αυτόν που δε με θέλει\".
Θα φάω τα μούτρα μου,το ξέρω,αλλά γιατί διαλέγω πάντα άντρες που ανήκουν σε συγκεκριμένη κατηγορία;Kαταλαβαίνεις τι εννοώ;
Επίσης,διακρίνω μια εξιδανίκευση του έρωτα.Το να σε αγαπάει κάποιος,επ ουδενί δε σημαίνει πως θα είσαι το κέντρο του κόσμου του.Αυτό,το να επιζητάμε τέτοια αγάπη,πάλι είναι μορφή αυτοτιμωρίας.Περνάμε στην αγάπη των μυθιστορημάτων και το βάθρο είναι πολύ ψηλά για να το φτάσουμε.Γιατί το βάζουμε τόσο ψηλά;(για να μην το φτάσουμε).
Αν η απάντηση είναι αρνητική,ΔΙΑΛΥΘΗΚΑ.
Αυτό έγραψες.Γιατί η απόρριψη αυτή σημαίνει αυτόματα διάλυση;Όταν επιλέγουμε τόσο δυνατές λέξεις,σημαίνει πως κάτω από αυτές κάτι κρύβεται.Τι είναι αυτό που φοβόμαστε στην απόρριψη των άλλων;"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
14-10-2009, 17:53 #37
Θεοφανία...μακάρι να ήξερα τι θα μπορούσα να κάνω...Αλλά για να είμαι ειλικρινής...πρέπει να είχε (από την αρχή) πώς νιώθω...Είναι έξυπνος (ειδικά σ\'αυτά κόβει το μάτι του).Έτσι όπως τα βλέπω εγώ, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από ένα θεϊκό θαύμα...!!
Αν δεν υπήρχε το σόι μπορεί και να το μίλαγα...Το έχω κάνει στο παρελθόν...αλλά οι συνέπειες ήταν ολέθριες...Μάζευα τα κομμάτια μου για χρόνια...
Εσύ τι προτείνεις?
Κάνε ένα βήμα, ένα τόσο μικρό. Βγες μαζί του και πες του αυτά που \"αισθανόσουν\". Έτσι σαν ένα μικρό δολωματάκι, μήπως και ανοίξει το στόμα του και γίνει εκείνο το θαύμα που περιμένεις. Αν έχει δώσει τέτοια σημάδια σημαίνει πως ενδιαφέρεται.
Ρισκαρε το...Μην αφήνεις τη ζωή και τις ευκαιρίες να περνούν από μπροστά σου και να σου γυρίζουν επιδεικτικά την πλάτη...
Και να χάσεις θα έχεις πάρει μια ικανοποίηση. Την υπέρβαση του εαυτού σου....
15-10-2009, 00:09 #38
Originally posted by RainAndWind
Χαζή,αφανής,άχαρος τύπος γυναίκας,περνάω απαρατήρητη,να κάνω κακό στον εαυτό μου,δε με αγαπάω καθόλου,ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ.
Τα παραπάνω είναι δικά σου λόγια,μιλάς για σένα.Σε έχεις βάλει στην κατηγορία loser,μετά αναρωτιέσαι γιατί οι άλλοι δεν σε αποδέχονται.Γιατί δεν αποδέχεσαι εσύ τον εαυτό σου καλή μου.
Το ότι επιθυμούσες πάντα άντρες που άρεσαν σε πολλές,ήταν πάνω σε αυτή την τυπωμένη εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου,ήταν ένα είδος αυτοτιμωρίας το\"θέλω αυτόν που δε με θέλει\".
Θα φάω τα μούτρα μου,το ξέρω,αλλά γιατί διαλέγω πάντα άντρες που ανήκουν σε συγκεκριμένη κατηγορία;Kαταλαβαίνεις τι εννοώ;
Επίσης,διακρίνω μια εξιδανίκευση του έρωτα.Το να σε αγαπάει κάποιος,επ ουδενί δε σημαίνει πως θα είσαι το κέντρο του κόσμου του.Αυτό,το να επιζητάμε τέτοια αγάπη,πάλι είναι μορφή αυτοτιμωρίας.Περνάμε στην αγάπη των μυθιστορημάτων και το βάθρο είναι πολύ ψηλά για να το φτάσουμε.Γιατί το βάζουμε τόσο ψηλά;(για να μην το φτάσουμε).
Αν η απάντηση είναι αρνητική,ΔΙΑΛΥΘΗΚΑ.
Αυτό έγραψες.Γιατί η απόρριψη αυτή σημαίνει αυτόματα διάλυση;Όταν επιλέγουμε τόσο δυνατές λέξεις,σημαίνει πως κάτω από αυτές κάτι κρύβεται.Τι είναι αυτό που φοβόμαστε στην απόρριψη των άλλων;
15-10-2009, 00:11 #39
Originally posted by Θεοφανία
Εσύ τι προτείνεις?
Κάνε ένα βήμα, ένα τόσο μικρό. Βγες μαζί του και πες του αυτά που \"αισθανόσουν\". Έτσι σαν ένα μικρό δολωματάκι, μήπως και ανοίξει το στόμα του και γίνει εκείνο το θαύμα που περιμένεις. Αν έχει δώσει τέτοια σημάδια σημαίνει πως ενδιαφέρεται.
Ρισκαρε το...Μην αφήνεις τη ζωή και τις ευκαιρίες να περνούν από μπροστά σου και να σου γυρίζουν επιδεικτικά την πλάτη...
15-10-2009, 11:29 #40
Εσύ τι προτείνεις?
Δεν θες, αν υπάρχει έστω και μια ελπίδα να μη τη χάσεις?
Για φαντάσου αργότερα να βρει καμιά άλλη, να εξαφανιστεί και να μείνεις με τη σκέψη πως αυτό ήταν δική σου επιλογή?
Σκέψου το....
21-10-2009, 04:26 #41
Είμαι πλέον 28.Και δεν έχω σχέση...Ποτέ δεν είχα σχέση...Εκτός από μία φορά,πριν 3 χρόνια για λίγους μήνες...Δεν μπορώ να κάνω εύκολα σχέση...Γενικά είμαι δύσκολος και \"άχαρος\" τύπος γυναίκας.Αν και κάποιοι με χαρακτηρίζουν εμφανίσιμη...
Αρκετά χρόνια πριν είχα ακολουθήσει θεραπεία για κατάθλιψη...Πιστέυω ότι τα σημάδια της κατάθλιψης έχουν φύγει πια...Δεν κλαίω εύκολα,δεν θέλω να πεθάνω...Θέλω να ζήσω...Αλλά δεν μπορώ μόνη μου...Φοβάμαι τη μοναξιά...Αλλά πως να βγώ έξω...Μόνη μου...?Οι φίλες μου είναι όλες ζευγάρια...Δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνικός άνθρωπος...Πάντα περνάω απαρατήρητη...Κι αμα περνάω απαρατήρητη πώς θα γνωρίσω κάποιον άντρα που να μου αρέσει αλλά και να του αρέσω...?Γιατί δεν είναι ότι δεν αρέσω...Αρέσω σ\'αυτούς που δεν μου αρέσουν...Αλλά αυτοί που μου αρέσουν...ούτε να με φτύσουν...Ποτέ μα ΠΟΤΕ δεν συνέβη αυτό,το αμοιβαίο.Τι να κάνω...Ώρες ώρες μου περνάν άσχημες σκέψεις από το μυαλό μου.Να κάνω κακό στο εαυτό μου και να ξεμπερδεύω....Αλλά δεν είναι έτσι...δεν πάει έτσι!Πώς αλλάζεις όμως τα δικά σου τα στραβά στα 30...Να γίνω πιο \"εύκολη\" κι εγω...Πιο κακό κορίτσι...Η απάντηση αυτών που ερωτέυτηκα ήταν πάντα \"εσύ δεν κάνεις για μένα...είσαι κορίτσι για σπίτι...\".Μπορεί...Δεν είμαι του club και του ξενυχτιού...Και όπως ήδη είπα, δεν είμαι κοινωνική...Πώς ν\'αλλάξω όμως αυτό που είμαι...Και άλλωστε αξίζει ο κόπος?Να γίνεις κάτι που δεν είσαι...?:(
Όποιος έχει άποψη...είναι πραγματικά καλοδεχούμενη...
Ευχαριστώ!
25-10-2009, 12:31 #42
Originally posted by Ananta
Είμαι πλέον 28.Και δεν έχω σχέση...Ποτέ δεν είχα σχέση...Εκτός από μία φορά,πριν 3 χρόνια για λίγους μήνες...Δεν μπορώ να κάνω εύκολα σχέση...Γενικά είμαι δύσκολος και \"άχαρος\" τύπος γυναίκας.Αν και κάποιοι με χαρακτηρίζουν εμφανίσιμη...
Αρκετά χρόνια πριν είχα ακολουθήσει θεραπεία για κατάθλιψη...Πιστέυω ότι τα σημάδια της κατάθλιψης έχουν φύγει πια...Δεν κλαίω εύκολα,δεν θέλω να πεθάνω...Θέλω να ζήσω...Αλλά δεν μπορώ μόνη μου...Φοβάμαι τη μοναξιά...Αλλά πως να βγώ έξω...Μόνη μου...?Οι φίλες μου είναι όλες ζευγάρια...Δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνικός άνθρωπος...Πάντα περνάω απαρατήρητη...Κι αμα περνάω απαρατήρητη πώς θα γνωρίσω κάποιον άντρα που να μου αρέσει αλλά και να του αρέσω...?Γιατί δεν είναι ότι δεν αρέσω...Αρέσω σ\'αυτούς που δεν μου αρέσουν...Αλλά αυτοί που μου αρέσουν...ούτε να με φτύσουν...Ποτέ μα ΠΟΤΕ δεν συνέβη αυτό,το αμοιβαίο.Τι να κάνω...Ώρες ώρες μου περνάν άσχημες σκέψεις από το μυαλό μου.Να κάνω κακό στο εαυτό μου και να ξεμπερδεύω....Αλλά δεν είναι έτσι...δεν πάει έτσι!Πώς αλλάζεις όμως τα δικά σου τα στραβά στα 30...Να γίνω πιο \"εύκολη\" κι εγω...Πιο κακό κορίτσι...Η απάντηση αυτών που ερωτέυτηκα ήταν πάντα \"εσύ δεν κάνεις για μένα...είσαι κορίτσι για σπίτι...\".Μπορεί...Δεν είμαι του club και του ξενυχτιού...Και όπως ήδη είπα, δεν είμαι κοινωνική...Πώς ν\'αλλάξω όμως αυτό που είμαι...Και άλλωστε αξίζει ο κόπος?Να γίνεις κάτι που δεν είσαι...?:(
Όποιος έχει άποψη...είναι πραγματικά καλοδεχούμενη...
Ευχαριστώ!
25-10-2009, 12:40 #43
Εσύ τι προτείνεις?
Δεν θες, αν υπάρχει έστω και μια ελπίδα να μη τη χάσεις?
Για φαντάσου αργότερα να βρει καμιά άλλη, να εξαφανιστεί και να μείνεις με τη σκέψη πως αυτό ήταν δική σου επιλογή?
Σκέψου το....
Έχω αρχίσει να αηδιάζω...!!!Δεν υπάρχει σεβασμός,εκτίμηση,αγάπη...Δ� �ν τους καταλαβαίνω τους άντρες ρε γαμώτο...Μόνο να πληγώνουν ξέρουν??...Τουλάχιστον αυτούς που γνωρίζω εγώ...Δεν θέλω κανέναν ...κανέναν...Θέλω να πάω να κλειστώ σε μοναστήρι να μην ξαναδώ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
25-10-2009, 13:41 #44
Μμμμμ....Με αυτή του την κίνηση εξηγούνται πολλά, τουλάχιστον σε μένα.
Είναι λοιπόν από τους άντρες τους ανασφαλείς που πανε από δω και από κει, αλλά το λιμανάκι λιμανάκι μη τυχόν και χάσουμε τη βολή μας!Αυτός να ξ\'ερεις ήταν και ο λόγος που δε έκανε κίνηση μαζί σου. Ήξερε πως λόγω φιλίας/συγγένειας, ήταν δύσκολο να παίξει οπότε.....έμεινε στο φλερτ και υνέχισε κανονικά τη ζωούλα του.
Μη χαλάς καθόλου απ το χρόνο σου και προπάντων μη σε απογοητεύει η συμπεριφορά του με αποτέλεσμα να βαζεις όλους του άντρες στο ίδιο καζάνι.
Δεν ειναι όλοι ίδιοι, ή τουλάχιστον τόσο γουρούνια....
25-10-2009, 16:20 #45
Και εγω συμφωνω με τα παραπανω....απλα παιζει για να ανεβασει το ηθικο του με βοηθεια τα δικα σου αισθηματα γιαυτον και μετα να διεκδηκησει την αλλη με αυτοπεποιθηση...Δεν σου αξιζει αυτος, ξεκολλα να γυρνας απο πισω του σαν να τον εχεις αναγκη...εκεινος σε εχει...αν σε ηθελε πιστευω οτι θα εκανε κατι μαζι σου και επισης δεν θα ξαναρχιζε σχεση με την αλλη...το ηξερε εκεινη;;; Μηπως το εκανε για να ζηλεψει η αλλη;;;κοιτα να ανεβασεις την δικη σου αυτοπεποιθηση, να αισθανθεις και εσυ μια φορα ακαταμαχητη...Ξερεις νομιζω οτι και εγω σαν εσενα ειμαι, αλλα δεν γινεται γλυκεια μου μια ζωη να ειμαστε χαμενες...δεν φταιει το ποσο ομορφες η ασχημες ειμαστε, το ποσο εξυπνες η χαζες, το ποσο πλουσιες η φτωχες ειμαστε...Μονο εμεις φταιμε, εμεις πουλαμε τον εαυτο μας ετσι και γιαυτο δεν εχουμε αυτο που αναζηταμε...Ας δειξουμε οτι και εμεις μπορουμε να πουμε οχι και εμεις μπορουμε να παιξουμε με τα συναισθηματα, δεν ειναι αυτο το ζητημα ομως....Το ζητημα ειναι οτι εμεις δεν θα το καναμε ποτε γιατι μας διακρινει ειλικρινια και ποτε δεν θα μπορουσαμε να παιξουμε με ασχημο τροπο...Γιαυτο και αλλες επειδη τους παιζουν στα δαχτυλα τους εχουν πολλους και μαλιστα τρεχουν πισω απο αυτες....Αλλα ειναι ευτυχισμενες;;;Λες οτι οσους αγαπας δεν σε θελουν και οσους δεν τους θελεις εσυ σε θελουν αυτοι...ΠΟΣΟ ΓΝΩΡΙΜΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ...Ειχα μια συζητηση με ενα παιδι την Παρασκευη, ασχετο με το θεμα μας εδω, απλα μου ειπε το εξης: ολα στην ζωη ειναι δραση/αντιδραση....και σκεφτηκα ποσο δικιο εχει και τοσο καιρο εγω δεν μπορουσα να το δω καθαρα...Σκεψου λιγο καποιες καταστασεις στη ζωη σου και θα το δεις και εσυ καθαρα....Ακολουθα το, εγω παντως αποφασισα οτι πρεπει να αλλαξω καποια πραγματα στην ζωη μου, ελα να παλεψουμε μαζι...πιστευω οτι εσυ σαν ανθρωπος εχεις πολυ πιο πολυ δυναμη απο μενα και ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις...Δεν σου λεω ελα να γινουμε αλλοι ανθρωποι αυτο δεν θα ηταν σωστο για εμας, αλλα ελα να κανουμε πραγματα για να νιωσουμε την ευτυχια που μας αξιζει, να μην ειμαστε ευαλωτες, να μην πιστευουμε τοσο ευκολα στα λογια των αλλων που πιθανο αργα η γρηγορα να μας απογοητευσουν επειδη δεν θα ειναι τοσο ειλικρινης οπως εμεις...να σταματησουμε να κανουμε κακο στον εαυτο μας, να προσπαθησουμε να μην εξαρτιομαστε απο τα λογια των ανθρωπων και να θελουμε να τους ακουμε συνεχως και ειδικα απο αυτους που αγαπαμε...ας νιωσουμε πραγματικα ελευθερες....
Ξεχασε τον, αστον να παει στο καλο...Υπαρχουν τοσοι αλλοι που μας διεκδικουν γιατι πρεπει να υποφερουμε εμεις τοσο καιρο γιαυτους...τι μας δωσαν εκεινοι;;; Για ποιο λογο να πεις ευχαριστω γιατο οτι επαιξε μαζι σου;;; Για να αισθανθει εκεινος καλυτερα;;;Για πιο λογο σε αφισε να πιστευεις τοσο καιρο στον ερωτα αυτο;;; Αφου ηθελε μονο την αλλη.....
Σταματα το....Ας μην προκαλουμε πια πονο μονες μας στον εαυτο μας...Μας λειπει μια χουφτα εγωισμος...Αφου ηξερε τι νιωθεις για εκεινον γιατι φερθηκε τοτε ετσι και δεν το εκοψε, δεν ειναι εγωιστικο αυτο;;;
Αν δεν σκεφτουμε εμεις τον εαυτο μας δεν θα μας σκεφτει κανεις αλλος...Να εισαι καλα γλυκεια μου...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση