Results 46 to 60 of 81
-
25-10-2009, 22:12 #46
Μοναχική...καταλαβαίνω απόλυτα αυτά που λες.Είμαι 30 χρονών και εδώ και ένα χρόνο είμαι μόνη μου.Δεν με απασχολούσε τόσο αυτό το ζήτημα γιατί πέρασα έναν πολύ άσχημο χωρισμό και ήθελα να μείνω για λίγο καιρό μόνη μου, να ανασυντάξω τις δυνάμεις μου και να καταλάβω τι ζητάω από την ζωή μου. Επειδή δεν ήμουν και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση,απευθύνθηκα σε ειδικό τον οποίο βλέπω ακόμα και περηφανεύομαι για τον εαυτό μου για την πρόοδο που έχω κάνει.
Τους τελευταίους μήνες με είχε αγχώσει πολύ το θέμα σχέσης. Ένιωθα ότι πλέον είμαι έτοιμη να προχωρήσω παρακάτω.Αλλά δυστυχώς δεν έχει προκύψει κάτι.Στενοχωριόμουν αρκετά-και ακόμη το σκέφτομαι- και δεν σου κρύβω ότι πάντα ο μεγαλύτερος μου φόβος ήταν ότι θα μείνω μόνη μου.Το συζήτησα και με φίλους και σχεδόν όλοι μου είπαν τα ίδια.Δεν υπάρχει μυστική συνταγή για να βρεις έναν σύντροφο και κανείς δεν σου υπογράφει συμβόλαιο ότι θα είσαι με κάποιον για πάντα.Είμαι όμως από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι όλοι έχουν ευκαιρίες στην ζωή.Το θέμα είναι να τις \"αρπάξουν\" και να τις εκμεταλλευτούν.Το μόνο που μπορείς να κάνεις εσύ είναι κάθε μέρα να χτίζεις την αυτοπεποίθεσή σου με μικρά βήματα.Να προσπαθείς να μετατρέπεις κάθε σου αρνητική σκέψη σε θετική.Δεν είναι εύκολο,το ξέρω.Αλλά η θετική ενέργεια,όσο κι αν σου φαίνεται \"πολυφορεμένη\" αυτή η φράση,εκπέμπει στους άλλους.Κανείς δεν θέλει δίπλα του μίζερους ανθρώπους γιατί όλοι κουβαλάμε την μιζέρια μέσα μας.Αυτός που λάμπει ξεχωρίζει και η θετική σκέψη βοηθάει σε αυτό.Δύσκολες καταστάσεις πάντα θα περνάς και να ξέρεις ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο.Τα πράγματα ακόμα κι αν δεν πάνε όπως θέλουμε,έχουν κάποιον λόγο που πέρνουν άλλη πορεία..
Αυτά από μένα και μην χάνεις το κουράγιο σου...think possitive!
- 25-10-2009, 23:34 #47
Originally posted by Θεοφανία
Μμμμμ....Με αυτή του την κίνηση εξηγούνται πολλά, τουλάχιστον σε μένα.
Είναι λοιπόν από τους άντρες τους ανασφαλείς που πανε από δω και από κει, αλλά το λιμανάκι λιμανάκι μη τυχόν και χάσουμε τη βολή μας!Αυτός να ξ\'ερεις ήταν και ο λόγος που δε έκανε κίνηση μαζί σου. Ήξερε πως λόγω φιλίας/συγγένειας, ήταν δύσκολο να παίξει οπότε.....έμεινε στο φλερτ και υνέχισε κανονικά τη ζωούλα του.
Μη χαλάς καθόλου απ το χρόνο σου και προπάντων μη σε απογοητεύει η συμπεριφορά του με αποτέλεσμα να βαζεις όλους του άντρες στο ίδιο καζάνι.
Δεν ειναι όλοι ίδιοι, ή τουλάχιστον τόσο γουρούνια....
Θα προσπαθήσω να μην ξανασχοληθώ μαζί του...Αρκεί να με αφήσει κι αυτός στην ησυχία μου...Γιατί κάτι κάνει,κάτι γίνεται και τσουπ...κάπως εμφανίζεται,μαθαίνω νέα του κλπ...
Από την άλλη δεν ξέρω πώς θα αλλάξει η γνώμη μου για τους άντρες...όλους τους βλέπω καχύποπτα...ακόμη και τον πατέρα μου...!!!Για ακόμη μια φορά χρειάζομαι δουλεία με τον ευατό μου!!!!
25-10-2009, 23:57 #48
Originally posted by anoiksi
Και εγω συμφωνω με τα παραπανω....απλα παιζει για να ανεβασει το ηθικο του με βοηθεια τα δικα σου αισθηματα γιαυτον και μετα να διεκδηκησει την αλλη με αυτοπεποιθηση...Δεν σου αξιζει αυτος, ξεκολλα να γυρνας απο πισω του σαν να τον εχεις αναγκη...εκεινος σε εχει...αν σε ηθελε πιστευω οτι θα εκανε κατι μαζι σου και επισης δεν θα ξαναρχιζε σχεση με την αλλη...το ηξερε εκεινη;;; Μηπως το εκανε για να ζηλεψει η αλλη;;;κοιτα να ανεβασεις την δικη σου αυτοπεποιθηση, να αισθανθεις και εσυ μια φορα ακαταμαχητη...Ξερεις νομιζω οτι και εγω σαν εσενα ειμαι, αλλα δεν γινεται γλυκεια μου μια ζωη να ειμαστε χαμενες...δεν φταιει το ποσο ομορφες η ασχημες ειμαστε, το ποσο εξυπνες η χαζες, το ποσο πλουσιες η φτωχες ειμαστε...Μονο εμεις φταιμε, εμεις πουλαμε τον εαυτο μας ετσι και γιαυτο δεν εχουμε αυτο που αναζηταμε...Ας δειξουμε οτι και εμεις μπορουμε να πουμε οχι και εμεις μπορουμε να παιξουμε με τα συναισθηματα, δεν ειναι αυτο το ζητημα ομως....Το ζητημα ειναι οτι εμεις δεν θα το καναμε ποτε γιατι μας διακρινει ειλικρινια και ποτε δεν θα μπορουσαμε να παιξουμε με ασχημο τροπο...Γιαυτο και αλλες επειδη τους παιζουν στα δαχτυλα τους εχουν πολλους και μαλιστα τρεχουν πισω απο αυτες....Αλλα ειναι ευτυχισμενες;;;Λες οτι οσους αγαπας δεν σε θελουν και οσους δεν τους θελεις εσυ σε θελουν αυτοι...ΠΟΣΟ ΓΝΩΡΙΜΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ...Ειχα μια συζητηση με ενα παιδι την Παρασκευη, ασχετο με το θεμα μας εδω, απλα μου ειπε το εξης: ολα στην ζωη ειναι δραση/αντιδραση....και σκεφτηκα ποσο δικιο εχει και τοσο καιρο εγω δεν μπορουσα να το δω καθαρα...Σκεψου λιγο καποιες καταστασεις στη ζωη σου και θα το δεις και εσυ καθαρα....Ακολουθα το, εγω παντως αποφασισα οτι πρεπει να αλλαξω καποια πραγματα στην ζωη μου, ελα να παλεψουμε μαζι...πιστευω οτι εσυ σαν ανθρωπος εχεις πολυ πιο πολυ δυναμη απο μενα και ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις...Δεν σου λεω ελα να γινουμε αλλοι ανθρωποι αυτο δεν θα ηταν σωστο για εμας, αλλα ελα να κανουμε πραγματα για να νιωσουμε την ευτυχια που μας αξιζει, να μην ειμαστε ευαλωτες, να μην πιστευουμε τοσο ευκολα στα λογια των αλλων που πιθανο αργα η γρηγορα να μας απογοητευσουν επειδη δεν θα ειναι τοσο ειλικρινης οπως εμεις...να σταματησουμε να κανουμε κακο στον εαυτο μας, να προσπαθησουμε να μην εξαρτιομαστε απο τα λογια των ανθρωπων και να θελουμε να τους ακουμε συνεχως και ειδικα απο αυτους που αγαπαμε...ας νιωσουμε πραγματικα ελευθερες....
Ξεχασε τον, αστον να παει στο καλο...Υπαρχουν τοσοι αλλοι που μας διεκδικουν γιατι πρεπει να υποφερουμε εμεις τοσο καιρο γιαυτους...τι μας δωσαν εκεινοι;;; Για ποιο λογο να πεις ευχαριστω γιατο οτι επαιξε μαζι σου;;; Για να αισθανθει εκεινος καλυτερα;;;Για πιο λογο σε αφισε να πιστευεις τοσο καιρο στον ερωτα αυτο;;; Αφου ηθελε μονο την αλλη.....
Σταματα το....Ας μην προκαλουμε πια πονο μονες μας στον εαυτο μας...Μας λειπει μια χουφτα εγωισμος...Αφου ηξερε τι νιωθεις για εκεινον γιατι φερθηκε τοτε ετσι και δεν το εκοψε, δεν ειναι εγωιστικο αυτο;;;
Αν δεν σκεφτουμε εμεις τον εαυτο μας δεν θα μας σκεφτει κανεις αλλος...Να εισαι καλα γλυκεια μου...
Σ\'ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Είναι σαν είδες μέσα στην ψυχή μου \"φιλενάδα\"!!!Μακάρι να είχα έναν διακόπτη και να τον γυρνούσα και να άλλαζαν όλα μονομιάς...Θέλει δουλειά πολύ όμως...Και πολλές φορές αισθάνομαι κούραση...Σα να έχω ανέβει ανηφόρα...Να σκέφτομαι συνέχεια τα λάθη μου,το πώς θα μπορούσα να είμαι ώστε να ζω ευτυχισμένη...Έχω φτάσει σε σημείο να λέω πως αν ήμουν ξανθιά ή 5 κιλά πιο αδύνατη θα άρεσα στον Άγγελο...Με κούρασαν αυτές οι σκέψεις...που μια ζωή τς έχω για τον εκάστοστε Άγγελο...
Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!!
Να είσαι καλά!!
25-10-2009, 23:59 #49
Originally posted by La_ViTa
Μοναχική...καταλαβαίνω απόλυτα αυτά που λες.Είμαι 30 χρονών και εδώ και ένα χρόνο είμαι μόνη μου.Δεν με απασχολούσε τόσο αυτό το ζήτημα γιατί πέρασα έναν πολύ άσχημο χωρισμό και ήθελα να μείνω για λίγο καιρό μόνη μου, να ανασυντάξω τις δυνάμεις μου και να καταλάβω τι ζητάω από την ζωή μου. Επειδή δεν ήμουν και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση,απευθύνθηκα σε ειδικό τον οποίο βλέπω ακόμα και περηφανεύομαι για τον εαυτό μου για την πρόοδο που έχω κάνει.
Τους τελευταίους μήνες με είχε αγχώσει πολύ το θέμα σχέσης. Ένιωθα ότι πλέον είμαι έτοιμη να προχωρήσω παρακάτω.Αλλά δυστυχώς δεν έχει προκύψει κάτι.Στενοχωριόμουν αρκετά-και ακόμη το σκέφτομαι- και δεν σου κρύβω ότι πάντα ο μεγαλύτερος μου φόβος ήταν ότι θα μείνω μόνη μου.Το συζήτησα και με φίλους και σχεδόν όλοι μου είπαν τα ίδια.Δεν υπάρχει μυστική συνταγή για να βρεις έναν σύντροφο και κανείς δεν σου υπογράφει συμβόλαιο ότι θα είσαι με κάποιον για πάντα.Είμαι όμως από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι όλοι έχουν ευκαιρίες στην ζωή.Το θέμα είναι να τις \"αρπάξουν\" και να τις εκμεταλλευτούν.Το μόνο που μπορείς να κάνεις εσύ είναι κάθε μέρα να χτίζεις την αυτοπεποίθεσή σου με μικρά βήματα.Να προσπαθείς να μετατρέπεις κάθε σου αρνητική σκέψη σε θετική.Δεν είναι εύκολο,το ξέρω.Αλλά η θετική ενέργεια,όσο κι αν σου φαίνεται \"πολυφορεμένη\" αυτή η φράση,εκπέμπει στους άλλους.Κανείς δεν θέλει δίπλα του μίζερους ανθρώπους γιατί όλοι κουβαλάμε την μιζέρια μέσα μας.Αυτός που λάμπει ξεχωρίζει και η θετική σκέψη βοηθάει σε αυτό.Δύσκολες καταστάσεις πάντα θα περνάς και να ξέρεις ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο.Τα πράγματα ακόμα κι αν δεν πάνε όπως θέλουμε,έχουν κάποιον λόγο που πέρνουν άλλη πορεία..
Αυτά από μένα και μην χάνεις το κουράγιο σου...think possitive!
Σ\'ευχαριστώ πολύ!!!...Δύσκολο ο θετικός πόλος για τον αρνητικό,δε νομίζεις?Δουλειά πολύ χρειάζεται...Να είσαι καλά και να περνάς καλύτερα!!
26-10-2009, 15:21 #50
Originally posted by Monaxiki_gia_mia_zwi
Είναι λοιπόν από τους άντρες τους ανασφαλείς που πανε από δω και από κει, αλλά το λιμανάκι λιμανάκι μη τυχόν και χάσουμε τη βολή μας!Αυτός να ξ\'ερεις ήταν και ο λόγος που δε έκανε κίνηση μαζί σου. Ήξερε πως λόγω φιλίας/συγγένειας, ήταν δύσκολο να παίξει οπότε.....έμεινε στο φλερτ και υνέχισε κανονικά τη ζωούλα του.
Μη χαλάς καθόλου απ το χρόνο σου και προπάντων μη σε απογοητεύει η συμπεριφορά του με αποτέλεσμα να βαζεις όλους του άντρες στο ίδιο καζάνι.
Θα προσπαθήσω να μην ξανασχοληθώ μαζί του...Αρκεί να με αφήσει κι αυτός στην ησυχία μου...Γιατί κάτι κάνει,κάτι γίνεται και τσουπ...κάπως εμφανίζεται,μαθαίνω νέα του κλπ...
Από την άλλη δεν ξέρω πώς θα αλλάξει η γνώμη μου για τους άντρες...όλους τους βλέπω καχύποπτα...ακόμη και τον πατέρα μου...!!!Για ακόμη μια φορά χρειάζομαι δουλεία με τον ευατό μου!!!!
Εγω θα σου έλεγα να βρεις κάποιον, ή να μάθουν όλοι πως είσαι με κάποιον, να χάνεσαι, να ειχαι χαρούμενη.....να δούμε τι αντίδραση θα έχει.
Κάνε ένα πείραμα να δεις πως θα αντιδράσει και δες το σαν μια τελευταία ευκαιρία που του δίνεις.
Ετσι, ή θα πάρει καμιά σοβαρή απόφαση, ή θα τον βγάλεις μια και καλή απ το μυαλό σου....
29-10-2009, 01:17 #51
Το κλασσικο....αν ημουν ετσι και ετσι, αν ειχα αυτο και αυτο κτλ....Οχι δεν εχεις βαρεθει να κανεις αυτες τις σκεψεις;;;Δεν σε εφαγαν;;;Εγω δεν αντεχω να τις κανω αλλο...εχουν κολλισει ομως πανω μου σαν βδελες και δεν ξεκολλανε...θα προσπαθησω να ειναι η τελευταια φορα που με ξεζουμισαν ετσι...ειμαι αυτη που ειμαι και δεν μπορω να αλλαξω για κανεναν για να με αγαπησει...αν ειναι αληθινο θα με δεχτει γιαυτο που ειμαι...και αλλωστε δεν εχει νοημα να γινω κατι που δεν ειμαι...Παψε και εσυ λοιπον να εχεις τετοια εικονα για τον εαυτο σου, δεν ωφελει, γιατι ετσι και αλλιως δεν θα αλλαξεις κατι παρα μονο θα σκοτωσεις οτι ομορφο εχεις μεσα σου και ειναι κριμα συγγνωμη τωρα για εναν μαλακα, που επαιξε μαζι σου, που σε εκανε να τον ερωτευτεις ισως και να τον αγαπησεις να σκοτωσεις αυτο το ομορφο...Οτι εκανε το εκανε για την δικη του αυτοπεποιθηση και για τον εαυτο του...οσο ανεβαινε εκεινος ψυχολογικα εσυ κατεβαινες, καθως σου εδινε ελπιδες και στις επερνε μονομιας...ξεζουμισε εσενα για να ζησει αυτος, σαν ενα παρασιτο...
Εισαι καλα;;;Οποτε θελεις μου γραφεις...Καληνυχτα...
31-10-2009, 15:41 #52
Εγω θα σου έλεγα να βρεις κάποιον, ή να μάθουν όλοι πως είσαι με κάποιον, να χάνεσαι, να ειχαι χαρούμενη.....να δούμε τι αντίδραση θα έχει.
Κάνε ένα πείραμα να δεις πως θα αντιδράσει και δες το σαν μια τελευταία ευκαιρία που του δίνεις.
Ετσι, ή θα πάρει καμιά σοβαρή απόφαση, ή θα τον βγάλεις μια και καλή απ το μυαλό σου....
Καλή μου Θεοφανία...Δεν μπορώ πια...Ούτε να ασχοληθώ,ούτε να το παλέψω...Ας κάνει ό,τι θέλει...κουράστηκα να σκέφτομαι και να ελπίζω...Πολύ φοβάμαι ότι έχω αρχίσει να κλείνομαι και πάλι για τα καλά στον εαυτό μου...και εγκαταλείπω...!!
31-10-2009, 15:44 #53
Originally posted by anoiksi
Το κλασσικο....αν ημουν ετσι και ετσι, αν ειχα αυτο και αυτο κτλ....Οχι δεν εχεις βαρεθει να κανεις αυτες τις σκεψεις;;;Δεν σε εφαγαν;;;Εγω δεν αντεχω να τις κανω αλλο...εχουν κολλισει ομως πανω μου σαν βδελες και δεν ξεκολλανε...θα προσπαθησω να ειναι η τελευταια φορα που με ξεζουμισαν ετσι...ειμαι αυτη που ειμαι και δεν μπορω να αλλαξω για κανεναν για να με αγαπησει...αν ειναι αληθινο θα με δεχτει γιαυτο που ειμαι...και αλλωστε δεν εχει νοημα να γινω κατι που δεν ειμαι...Παψε και εσυ λοιπον να εχεις τετοια εικονα για τον εαυτο σου, δεν ωφελει, γιατι ετσι και αλλιως δεν θα αλλαξεις κατι παρα μονο θα σκοτωσεις οτι ομορφο εχεις μεσα σου και ειναι κριμα συγγνωμη τωρα για εναν μαλακα, που επαιξε μαζι σου, που σε εκανε να τον ερωτευτεις ισως και να τον αγαπησεις να σκοτωσεις αυτο το ομορφο...Οτι εκανε το εκανε για την δικη του αυτοπεποιθηση και για τον εαυτο του...οσο ανεβαινε εκεινος ψυχολογικα εσυ κατεβαινες, καθως σου εδινε ελπιδες και στις επερνε μονομιας...ξεζουμισε εσενα για να ζησει αυτος, σαν ενα παρασιτο...
Εισαι καλα;;;Οποτε θελεις μου γραφεις...Καληνυχτα...
anoiksi...όπως είπες κι εσύ...έχουν κολλήσει επάνω μου σαν βδέλλες και δεν ξεκολλάνε αυτές οι αρνητικές σκέψεις...Έχεις τρόπους ξεκολλήματος...??
31-10-2009, 15:57 #54
Φίλοι μου, δεν είμαι καλά...Διανύω και πάλι μία περίοδο χάλια...Απ\'αυτές τις γνωστές,που όσοι έχουν κατάθλιψη γνωρίζουν...Δεν μπορώ...δεν μπορώ να κάνω τίποτα,δεν θέλω να κάνω τίποτα...Δεν με νοιάζει τίποτα...Με σιχαίνομαι...δεν θέλω να με βλέπω στον καθρέπτη...Δεν έχω να περιμένω κάτι....Δεν έχω φίλους...Δεν νοιάζεται κανείς για μένα εκτός από αυτούς που ΠΡΕΠΕΙ να νοιάζονται...Οι γονείς μου και η αδέρφή μου...Δεν έχω κανέναν άλλον...Δεν χτυπάει το τηλέφωνό μου...Σιχαίνομαι την καθημερινότητα μου...την δουλειά μου,τη ζωή μου τον χαρακτήρα μου...Σάββατο βράδυ έρχεται και δεν έχω με κανέναν να βγω γιατί όλοι είναι ζευγαρωμένοι...ΚΑΙ δεν θέλω να βγω...!!Αισθάνομαι να τρελλαίνομαι και πάλι!!
Επειτα...Αισθάνομαι ότι μισώ τους άντρες!!!Και ζητώ συγνώμη από τους άντρες που θα διαβάσουν το μήνυμα μου...Ναι...τους μισώ!!!Βλέπω καχύποπτα ακόμη και τον πατέρα μου και τον γαμπρό μου...Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει (αυτή η συμπεριφορά μου) και με τον Άγγελο...Αλλά τους σιχάινομαι....Μου κάνουν κακό...Στη ζωή μου,στη δουλειά μου στην οδήγηση...Παντού!!Με υποτιμούν...Στην οδήγηση αν είχα όπλο θα τους σκότωνα...Έτσι αισθάνομαι...!!Ήρθε ένας ηλίθιος έπεσε επάνω μου (δεν πάθαμε ζημιά),σε φάση κίνησης και κατηγόρησε εμένα γιατί φρέναρα!!!Δεν θέλω να τους βλέπω!!!Σε όλους τους τομείς οι άντρες με υποτιμούν...
Σε κάτι τέτοιες φάσεις σκέφτομαι αν θεραπεύεται άραγε ποτέ η κατάθλιψη...
31-10-2009, 16:01 #55
ego tha elega kai moni na meineis!!! rota ki emas me tis sxeseis ti travame!! i eleftheria de sigkrinetai me tipota!! distixos einai k ta sinaisthimata omos sti mesi gamoto....
31-10-2009, 16:05 #56
Φίλοι μου, δεν είμαι καλά...Διανύω και πάλι μία περίοδο χάλια...Απ\'αυτές τις γνωστές,που όσοι έχουν κατάθλιψη γνωρίζουν...Δεν μπορώ...δεν μπορώ να κάνω τίποτα,δεν θέλω να κάνω τίποτα...Δεν με νοιάζει τίποτα...Με σιχαίνομαι...δεν θέλω να με βλέπω στον καθρέπτη...Δεν έχω να περιμένω κάτι....Δεν έχω φίλους...Δεν νοιάζεται κανείς για μένα εκτός από αυτούς που ΠΡΕΠΕΙ να νοιάζονται...Οι γονείς μου και η αδέρφή μου...Δεν έχω κανέναν άλλον...Δεν χτυπάει το τηλέφωνό μου...Σιχαίνομαι την καθημερινότητα μου...την δουλειά μου,τη ζωή μου τον χαρακτήρα μου...Σάββατο βράδυ έρχεται και δεν έχω με κανέναν να βγω γιατί όλοι είναι ζευγαρωμένοι...ΚΑΙ δεν θέλω να βγω...!!Αισθάνομαι να τρελλαίνομαι και πάλι!!
Επειτα...Αισθάνομαι ότι μισώ τους άντρες!!!Και ζητώ συγνώμη από τους άντρες που θα διαβάσουν το μήνυμα μου...Ναι...τους μισώ!!!Βλέπω καχύποπτα ακόμη και τον πατέρα μου και τον γαμπρό μου...Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει (αυτή η συμπεριφορά μου) και με τον Άγγελο...Αλλά τους σιχάινομαι....Μου κάνουν κακό...Στη ζωή μου,στη δουλειά μου στην οδήγηση...Παντού!!Με υποτιμούν...Στην οδήγηση αν είχα όπλο θα τους σκότωνα...Έτσι αισθάνομαι...!!Ήρθε ένας ηλίθιος έπεσε επάνω μου (δεν πάθαμε ζημιά),σε φάση κίνησης και κατηγόρησε εμένα γιατί φρέναρα!!!Δεν θέλω να τους βλέπω!!!Σε όλους τους τομείς οι άντρες με υποτιμούν...
Μοναχική....αν θες μπες στο τσατ.
Είναι στο θεμα chat is easy
01-11-2009, 00:38 #57
Μοναχική....αν θες μπες στο τσατ.
Είναι στο θεμα chat is easy
02-11-2009, 03:29 #58
07-11-2009, 01:36 #59
Δεν υπαρχει αλλη λυση στην φαση που βρισκεσαι κατα την αποψη μου, παρα να προσπαθησεις να μην σκεφτεσαι...αυτο το διαστημα οτι και να σκεφτεις, οσο θυμο και μισος και αν εχεις μεσα σου δεν θα σε βοηθησει να δεις καθαρα και να αποφασισεις τι πρεπει να κανεις...εγω σε αυτην την φαση παντως ζω την μοναξια μου, χωρις να μιλαω πια και μαζευοντας δυναμεις...Με βοηθανε πολυ τα βιβλια ειδικα αυτα τα ψυχολογικα, που ασχολουνται με συμπεριφορες, με την απορριψη, με χωρισμους, με την ψυχοσυνθεση, αλλα αυτα τα απλα που σου λενε να ξυπνας και να λες οτι εισαι ομορφη...χαχα...κριμα ειμαι...αλλα δεν ειναι βασικα η αναγκη μου αυτη...αυτο που αναζητω ειναι να κατανοησω, να καταλαβω την ανθρωπινη συμπεριφορα ωστε να μπορεσω να διωξω αυτο που δεν με κανει να νιωθω καλα, να καταλαβω γιατι εγινε οτι εγινε και εφοσον δεν μπορω να το συζητησω ψαχνω να βρω τις λυσεις στα βιβλια...απο εκει και περα μπορω να σου πω σημερα Παρασκευη μερα που λατρευω να βγαινω εξω δεν βγηκα παρα τα παρακαλια απο τους φιλους μου...οχι γιατι θα ηταν ολοι ζευγαρια, αλλα γιατι δεν νιωθω εγω καλα με εμενα...δεν νιωθω ομορφη (καλα ποτε δεν το ενιωθα, αλλα τωρα νιωθω τελειος το αντιθετο), ουτε συμπαθητικη, ουτε φιλικη...ασχετα με τι πραγματικα βλεπουν οι αλλοι...αρα αυτο ερχεται απο μεσα μας...οταν θα νιωσουμε εμεις καλα, θα μας νιωθουν και οι αλλοι καλα...εκτος αν θελησουμε να τους κανουμε να νιωθουν οτι ειμαστε τελεια...Παρε χρονο για τον εαυτο σου και μην βιαζεσαι...αφεσου στον πονο και στην μοιρολατρεια, αφεσου στο θυμο και κλαψε...να φυγουν ολα απο μεσα σου και υστερα οταν πραγματικα νιωσεις ελευθερη απο τα δεσμα εισαι πιστευω ετοιμη να κανεις πραγματα για σενα...να φτιαξεις τον εαυτο σου...ειτε ειναι αυτο να χασεις τα 5 κιλα που λες οτι σε ενοχλουσαν, ειτε να πηγαινεις καθε σαββατο στο κωμμωτηριο (λεω εγω τωρα)δωσε χρονο σε σενα να ανταπεξελθεις και να διωξεις την θλιψη απο μεσα σου να ξανανιωσεις οτι ζεις και υστερα αποφασισε να κανεις πραγματα πραξεις...τωρα δεν θα μπορεσεις και θα απογοητευτεις...Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μην κουρδιζεις τα ιδια και τα ιδια και να βρεις (εγω το προσπαθω τουλαχιστον μεσω των βιβλιων) να δεις που εφταιξες και που σκεφτηκες λαθος...επισης αυτα θα σου απαληνουν και τον πονο που νιωθεις...γιατι θα σε βαλουν σε αλλο τροπο σκεψης...
Δεν ξερω αν ειναι βοηθητικα αυτα που σου λεω, εγω παντος αυτο προσπαθω τωρα...να βγαλω τις απαντησεις μονη μου...νομιζω οτι δεν μου εμεινε και τιποτα αλλο...
07-11-2009, 14:28 #60
Μοναχική μην ανησυχείς κι εγώ στην ίδια φάση βρίσκομαι και τόσες άλλες κοπέλες. Τα αγόρια δεν πάνε καλά, δεν την πέφτουν και αυτοί που την πέφτουν είναι όπως λες αυτοί που δεν μας αρέσουν. Γενικά δεν ξέρουν τι θέλουν, θέλουν μοντέλα, μία θέλουν χαζές μία έξυπνες κτλ κτλ. Κι εγώ φοβάμαι πολύ ότι θα μείνω μόνη μου και όταν βλέπω τι κουσούρια έχουν τα παίζω τελείως. Συν τις άλλοις, έχω και ένα βαρύ ψυχολογικό πρόβλημα άρα ποιός θα με θέλει εμένα; Κι εγώ δεν είμαι του ξενυχτιού, αλλά ούτε και του σπιτιού, θέλω απλά ένα σύντροφο. Πολλά ζητάω;
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια