Results 31 to 38 of 38
-
06-10-2009, 18:30 #31
Originally posted by πανος12345
αυτο δεν καταλαβαινω που κολαει κρινε?
μηπως εννοεις στην υποθεση του κιπ και της πανικουλας ?
------------ αυτην εννοω ακριβως.
μα ο κοσμος το χει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι\"
-------------- ο κοσμος μπορει να εχει οτι θελει,
εμεις γιατι πρεπει να εχουμε καμαρια?
Σε πληροφορω δεν με ενδιαφερουν καθολου οι ερωτικες περιπετειες των μελων, εκτος αν με κανουν κοινωνο τους.
Πευτον πλεις εχει καταντησει και εγω ετσι το βρηκα οταν μπηκα δεν το ανοιξα εγω αυτο το θεμα!
---------------προσεξε γιατι συντηρεις οτι κακως αναπτυσεται το τελευταιο καιρο.
Δεν σημαινει οτι πρεπει να ακολουθουμε ολοι την λαθος πορεια.
Αν υπαρχει πευτον πλεις, κακως υπαρχει, οποτε η συντηρηση του δεν ωφελει.
ουτε καν συμφωνω με την παρουσια εστω της δυνατοτητας των ρσωπικων μηνυματων ! ξερεις τι θα πει φορουμ?
πλατεια ..υπαιθρο.....οχι ατομικη αλληλογραφια η τσατ!
αυτο εμμεσα ηθελα με ευγενικο τροπο να υποδειξω στους φιλους μου επαναλαμβανω..... αν θελετε να τα βρειτε πηγαινετε καπου μονοι σας .
------------- αρα αυτο που θες να κοπει ειναι να σταματησουν να πετανε ερωτικες ατακες ας πουμε....
Δεκτη η αποψη σου, αλλα δεν μπορουμε να επιβαλλουμε στο κοσμο πως θα μιλανε αναμεταξυ τους.
Αν σε αυτους αρεσει εξισου, σε μας τι λογος πεφτει?
Και αντε το ειπες 1-2-3-4 ποτε ερχεται το τερμα?
Μεχρι να τους πεισεις?
στα βαθεια σου γεραματα?
εδω ειναι δημοσιος χωρος με διδακτικη προοπτικη ...αν η πανικουλα γραφει φοβαμαι τον κιπ και ο κιπ φοβαμαι την πανικουλα πχ αυτο εχει επιπτωσεις και για τους υπολοιπους , στο οτι ισως η γνωριμια των μελων του φορουμ σε μια εξοδο απο την εικονικη πραγματικοτητα , ειναι τραυματικη εμπειρια και οχι θεραπευτικη που με βρισκει καθετα αντιθετο!
----------- εχω οργανωσει και παρεβρεθει σε αρκετα μητινκ.
Οποιος ηθελε να ερθει, το εκανε. Οσοι θελανε να βρουν δικαιολογιες, βρηκαν αρκετες.
αν δεν θελει ο κιπ μην σωσει και το κανει ποτε !
ομως δεν πρεπει να βγαινει λαθος συμπερασμα για την δυνατοτητα του διαδικτυου να φερνει τους ανθρωπους κοντα στον πραγματικο κοσμο γιατι ειναι ανιστορητο ψεμα !
------------------- ο ιδιος ο κηπ, εχει τοποθετηθει αρκετα παραπανω απο οτι χρειαζεται και νομιζω αρκουν (και περισευουν) οσες εξηγησεις εδωσε. Οποτε ας αφησουμε το κοσμο να κανει οτι του βγαινει - οπως του βγαινει.
εσυ πρωτοςπηρες τα συγχαρητηρια μου οταν πηγες στην τριπολη!
-------------------- δεν ξερω αν μια τετοια κινηση χρειαζεται συγχαρητηριων, μου αρκει τα οσα αποκομισα απο αυτη την συναντηση.
Ωστοσο να εισαι καλα για το σχολιο σου.
- 06-10-2009, 18:33 #32
οποιος προσπαθει να αποδειξει οτι το διαδικτυο, δεν οδηγει με περισσοτερη ασφαλεια , περισσοτερη σοφια , περισσοτερη γνωση και αποκωδικοποιηση , δυο χαρακτηρες σε μια μακροχρονη υγιεστατη σχεση θα με βρισκει μπροστα του να τον αποκαλυπτω και να τον διορθωνω....ειμαστε ολοι προφιλ ......με διαφορετικα κινητρα που εξυπηρετουν διαφορετικες σκοπιμοτητες .... το γεγονος οτι σημερα θεριευει σε ολο τον πλανητη ,η σχεση ανθρωπων που εχουν γνωριστει στο διαδικτυο, δεν επιτρεπεται να αλλοιωνεται απο κανενα γιατι ειναι το φαρμακο σε ενα παγκοσμιο φαινομενο απομονωσης της κοινωνιας μας
06-10-2009, 18:40 #33
σε λιγο πανο,
για να επιβεβαιωσεις τις αποψεις σου,
θα παρεις μαστιγιο προς βοηθεια της εμπεδωσεις.
Θα προτεινα σε τετοια θεματα να ειμεθα ελαφρως πιο διακριτικοι.
Αυτη ειναι η γνωμη μου, βεβαιως απο κει και περα, αν διαφωνεις κανε το δικο σου.
06-10-2009, 18:45 #34
κρινε ανοιξες ενα διαδρομο επικοινωνιας που οσοι πραγματικα ακολουθησουν , τοτε μονο θα δικαιουνται να μιλουν γαι το τι χρησιμευει το διαδικτυο!
θα πω τουτο μονο..
οταν ηρθα στην Γαλλια με 200 ευρω στην τσεπη , η πρωτη μου σκεψη ηταν να βρω ενα κομιστη για το σαιτ μου σχετικα με την σαντορινη!
Μπηκα στον γκουκλ και διαλεξα τον 1ο που μου παρειχε αυτη την υπηρεσια
περασαν εκτοτε 5 ολοκληρα χρονια ....
ο μονος φιλος που εω αυτη την στιμη σε αυτη την Χωρα ειναι αυτος !
Συνεταιροι σε νεα μετεριζια μου σταθηκε μεχρι σημερα σαν γυιος στον πατερα του γατι ειναι μονο 27 ετων εχει δηλαδη τα μισα μου χρονια και οσα μου εχει μαθει ο γυιος μου , το σημαντικοτερο κοινωνικο κρατος του πλανητη , με απιρες παρεμβασεις ειδικων συμβουλων για ευρεση εργασιας και αξιολογηση δεν εχουν καταφερει να μου αποδωσουν το παραμικρο!
Παρτε τον κσμο στα χερια σας γιατι εμεις οι μεγαλυτεροι δεν θα μπορεσουμε να σας ακολουθησουμε, απλα μπορουμε να σας δωσουμε την πειρα μας για να μην χαθει
η ανθρωπια , στο περασμα απο τον ανθρωπο στην μηχανη ακομα και για τα πιο ασημαντα φαινομενικα πραγματα οπως η επιλογη ερωτικου συντροφου εστω για ενα βραδυ....
Δειτε πως οι Γαλλοι δεν ξεχασαν τον Ζολα καιμε τι υλικο εμπλουτιζουν το μυαλο των νεων γιατι η ληθη ειναι κακο πραγμα ....
06-10-2009, 18:50 #35
Originally posted by krino
σε λιγο πανο,
για να επιβεβαιωσεις τις αποψεις σου,
θα παρεις μαστιγιο προς βοηθεια της εμπεδωσεις.
Θα προτεινα σε τετοια θεματα να ειμεθα ελαφρως πιο διακριτικοι.
Αυτη ειναι η γνωμη μου, βεβαιως απο κει και περα, αν διαφωνεις κανε το δικο σου.
Απλα δεν μασαγα τα λογια μου και συναισθηματικα θα πεθανω εφηβος γιατι οσο ζω, θα παλευω για να ξυπναω την συνεδηση σας και να σας προτρεπω στην πραξη και οχι μονο στην θεωρια γιατι σας τρελαινει !!!!!!!!!!!!!!!!! οχι ολους βεβαια .....αλλα αυτους που ακολουθουν το κοπαδι....
07-10-2009, 11:59 #36
Πάνο, δεν έχω καταλάβει καλά. Ποιος σε έδιωξε από την ελλάδα? Δεν έχουμε ελεύθερα σύνορα τουλάχιστον μεταξύ ευρωπαικών χωρών?
07-10-2009, 12:36 #37
Originally posted by nature
Πάνο, δεν έχω καταλάβει καλά. Ποιος σε έδιωξε από την ελλάδα? Δεν έχουμε ελεύθερα σύνορα τουλάχιστον μεταξύ ευρωπαικών χωρών?
ομως μπορω να γυρισω στην Ελλαδα οταν πληρωνομαι το ελαχιστο επιδομα διαβιωσης απο την Γαλλια?
Μπορω να γυρισω στην Ελλαδα οταν μονο για τα φαρμακα μου θελω 260 ευρω /τριμηνο και εχω να κανω 20 φυσικοθεραπειες για την μεση μου που εδω τις κανω δωρεαν σαν αποροςαλλα και μια ετησια κυστοσκοπηση για τον καρκινο που με φιλοδωρησαν οι εχθροι του πολιτισμου μας ?
Εκ των πραγματων δηλαδη με το σημερινο καθεστως κοινωνικης προνοιας στην Ελλαδα η επιστροφη μου ειναι απαγορευτικη!
Τωρα αν εννοιες γιατι με διωξανε το εχω γραψει πολλες φορες
Δυο πωθυπουργοι ο Σιμητης και ο Καραμανλης αρνηθηκαν να συλλαβουν οπως οφειλαν αυτους που μοιραζαν φυλαδια στους τουριστες της Σαντορινης και στα οποια με εβγαζαν τρελο οταν παρουσιαζα στους πελατες μου την δουλεια μου προτρεποντας τους να πανε να δουν τις τοιχογραφιες στο προιστορικο μουσειο το οποιο επιμελως εκρυβαν απο τις φυλαδες τους !
Αν σκεφθεις μοναχα οτι το μουσειο ειναι κλειστο απο το 2005 με δικαιολογια μια βλαβη στον ηλεκτρικο πινακα , θα καταλαβεις οτι απλα υπηρξα θυμα μιας οργανωμενης προσπαθειας να με φιμωσουν αυτοι που δεν θελουν να λαμψη
η αληθεια για τον πραγματικο πολιτισμο μας !
07-10-2009, 12:42 #38
εχεις ακουσει ποτε μεχρι σημερα φυση τον διευθυντη του Ακρωτηριου και καθηγητη αρχαιολογιας στο πανεπιστημια Αθηνων ΧΝτουμα να εξηγει στο κοινο οτι καθε φυτο που εχει ζωγραφιστει στις τοιχογραφιες ειναι θεραπευτικο φυτο? Ο ιδιος αναφερει τα ονοματα τους στο βιβλιο του!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση