ΑΡΝΗΣΗ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 16 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 237
    Senior Member

ΑΡΝΗΣΗ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ

Καλησπερα σε ολους και ολες.Ο αντρας μου,μου ανακοινωσε οτι δεν υπαρχει λογος να συνεβρισκομαστε τοσο συχνα οπως καποτε γιατι τωρα πλεον εχουμε παιδι.......Τι εγινε ρε παιδια?Μηπως αυτο επρεπε να ηταν δικη μου ατακα?Ωραια αν πλεον δεν τρωμε μαζι δεν κοιμομαστε τις ιδιες ωρες βγαινουμε για ενα σουπερ μαρκετ κοψουμε και το sex γιατι να ειμαστε παντρεμενοι?Ειμαι λαθος?

Originally posted by panamar
    Καλησπερα σε ολους και ολες.Ο αντρας μου,μου ανακοινωσε οτι δεν υπαρχει λογος να συνεβρισκομαστε τοσο συχνα οπως καποτε γιατι τωρα πλεον εχουμε παιδι.......Τι εγινε ρε παιδια?Μηπως αυτο επρεπε να ηταν δικη μου ατακα?Ωραια αν πλεον δεν τρωμε μαζι δεν κοιμομαστε τις ιδιες ωρες βγαινουμε για ενα σουπερ μαρκετ κοψουμε και το sex γιατι να ειμαστε παντρεμενοι?Ειμαι λαθος?
    η δικαιολογια που σου ειπε ειναι που με κανει να σκεφτω οτι μαλλον εχει αλλη φιλεναδα!
    εκπληρωσες μαζι του το καθηκον στην φυση !
    τωρα μαλλον ειναι ελευθερος να ξαναγινει κυνηγός !
    το νου σου φιλεναδα !

Senior Member
    δλδ ποσες φορες την εβδομαδα κανετε ερωτα?

πανο μην εισαι σιγουρος οτι εχει αλλην ελεος.την καταστροφη εφερες.αν η κυρια θελει πρωι μεσημει βραδι σεξ επομενο ειναι να κουραζετε ο αντρα της.

Senior Member
    μια εως καμμια....

Senior Member
    ειναι λιγο το μια φορα.το φυσιολογικο ειναι 3 αντε 4 φορες.
    εγω με τον προιν αντρα μ καναμε καθε μερα πριν κανουμε παιδι μετα 3-4 την εβδομαδα.

πανικουλα ..... αυτο που με εκανε να παει το μυαλο μου στο πονηρο ειναι η ιδεα που εχει ο σύζυγος της φιλης μας οχι για το σεξ αλλα για τον γαμο!
    δεν της ειπε πχ οτι δεν νοιωθω καλα τελευταια και δεν εχω διαθεση κλπ
    τις ειπε \"παιδια καναμε τι αλλο θες \"? που σημαινει οτι προσπαθησε να απαλλαγει ηθικα απο τις πιθανες τυψεις που θα ειχε αν ξαναγινει οπως εγραψα κυνηγός και βγει παγανια για να ικανοποιησει τα κτηνωδη ενστικτα του , οπως μαλλον πρεπει να εχει καταχωρίσει στο μυαλο του την σεξουαλικοτητα !

Senior Member
    3-4 καναμε πριν το παιδι...οπως καταλαβες δεν ειμαι sexmaniac απλα επιζηταω την επιβεβαιωση του.Πανο ο αντρας μου γυριζει σπιτι απο την δουλεια πινει κανα 3αρι μπυρες πολλες φορες δεν τρωει καν και πεφτει για υπνο μεχρι το επομενο πρωι.......που να την βρει την φιλεναδα?Εδω δεν εχει διαθεση πια για μενα!

Senior Member
    na paei na gamh8ei.:P

Senior Member
    οριστε?διαβασα καλα?Α και φιλη μου στο ιντερνετ γνωρισα τον αντρα μου και τον ερωτευτηκα πολυ πριν τον συναντησω!!!

3-4 καναμε πριν το παιδι...οπως καταλαβες δεν ειμαι sexmaniac απλα επιζηταω την επιβεβαιωση του.Πανο ο αντρας μου γυριζει σπιτι απο την δουλεια πινει κανα 3αρι μπυρες πολλες φορες δεν τρωει καν και πεφτει για υπνο μεχρι το επομενο πρωι.......που να την βρει την φιλεναδα?Εδω δεν εχει διαθεση πια για μενα!
    εμενα με απασχολει το πως ξεχωριζει μεσα στο μυαλο του αξιακα
    δυο διαφορετικα πραγματα

1.την αναπαραγωγικη του δραση για τεκνοποιηση
    2. την ικανοποιηση της σεξουαλικης παρορμησης

Δεν μπορεις να καταλαβεις οτι το σεξ εχει τελειως διαφορετικη σημασια για ενα ανδρα απο μια γυναικα !
    Ενας στερεοτυπος , παλιων αρχων ανθρωπος οπως ο ανδρας σου , θωρει το σεξ αναγακιο κακο για την τεκνοποιηση.
    θεωρει τον γαμο αναγκαιο κακο για την οικογενεια
    θεωρει τελος την σεξουαλικη του παρορμηση αναγκαιο κακο
    που δεν ειναι υποχρεωμενος να μοιραζεται για παντα μαζι σου γιατι εσυ εισαι η γυναικα του , ενω αν του σηκωθει στην δουλεια πχ μπορει να τον χωσει καπου για να ξελαφρωσει και μετα αντε γεια !
    δεν ειναι μονος ...
    το 90% ισως των ανδρων , δεν βαζουν το σεξ σαν την κυρια αιτια με βασει την οποια επελεξαν τον σεξουαλικο τους συντροφο για το υπολοιπο της ζωης τους ....
    εχει την εννοια του \"στιγμιαιου \" αδικηματος η μοιχεια και οχι την συναισθηματικη βαρυτητα που του δινουν το 90% των γυναικων καθαρα για ψυχολογικους λογους !

Senior Member
    Δηλαδη παντευτηκα εναν μ@@@λ@@@ φαλοκρατη με σκοπο να ικανοποιησει τον σκοπο του στο κοινωνικο γιγνεσθαι?Αυτο μου λες?

οριστε?διαβασα καλα?Α και φιλη μου στο ιντερνετ γνωρισα τον αντρα μου και τον ερωτευτηκα πολυ πριν τον συναντησω!!!
    οσο να σου φανει περιεργο και εκεινος μπρει να νομιζει οτι ειναι ακομα ερωτευμενος μαζι σου !
    η λεξη \"ερωτας \" προφανως δεν εχει την ιδια σημασια και για τους δυο σας !
    για σενα σημαινει αιωνια πιστη
    γαιυτον σημαινει πατρις θρησκεια οικογενεια
    και ....\"στιγμιαια ανακουφιση \" χωρις αλλες προεκτασεις ....

Senior Member
    Εγώ 30 χρόνια γάμου και αναρωτιέμαι το ίδιο.

Senior Member
    Μπραβο μου...........θα αρχισω να ουρλιαζω τωρα!!!Πειτε μου ποιος φταει........εγω το ζωον!!!

Senior Member
    Ελα βρε panamar πόσο είναι το παιδί σας;

Page 1 of 16 12311 ... LastLast