ΑΡΝΗΣΗ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 237
    Senior Member
    απο ποια αποψη?

Senior Member
    ναι τοτε να κανει και κατι για να σε κρατησει....μονο με την ζηλεια δεν κανει τιποτα

Senior Member
    αυτο ειναι που με τρελλλαινει!!!απο τα ουσιωδη ειμαστε 0 εις το πηλικο.

Senior Member
    Αχχχχ.....τι να σου πω περνας δυσκολα....παντως μην σταματας να πολεμας εφοσον θελεις να κρατησεις τον ανδρα σου....εκεινος εχει παραδωσει τα οπλα...το βαρος οσο και βαρυ και αν ακουγεται εχει πεσει πανω σου....και οι επιλογη δικια σου...παντως την ωρα που θα του πεις και αν του πεις αντιο να εισαι προετοιμασμενη οτι θα σε δειρει....αυτο σαν συμβουλη....Ευχομαι παντως να κερδισεις τον πολεμο σου....προσεξε το μωρο σου....και να μας μιλας εδω....:-)....

Senior Member
    Γκρίνια, ζήλια, εξάρτηση, μανούλα και ξανά γκρίνια. Κι εγώ δεν έφυγα και δεν φεύγω. Όλο το σκέφτομαι κι όλο μετανιώνω. Γιατί δεν κουνάει το δαχτυλάκι του να αλλάξει, όταν η συμπεριφορά του με οδηγεί στα μαύρα σκοτάδια.
    Πρόσφατα έκανα ένα τεράστιο βήμα. Είπα ως εδώ γιατί τρελαίνομαι. Ετοιμάζω ταξίδι, όχι κάπου ειδικά, όχι στο πατρικό μου, φεύγω για λίγο να με φροντίσω γιατί δεν πάει άλλο. Φυσικά όρκους, υποσχέσεις, θα αλλάξω θα δω τι έφταιξε.....θα.
    Κι είναι μια πίκρα μέσα στα μάτια μου, κι ένας αέρας μες στα μαλλιά του :P
    (που λέει και το τραγούδι.)
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Senior Member
    το ξερω οτι το βαρος εχει πεσει πανω μου και οτι εκεινος εχει παραδωσει δεν σκεφτομαι το χωρισμο γιατι στην τελικη οτι προσπαθεις να αποφυγεις σε εκεινο καταληγεις...θα πολεμησω και οταν δω οτι δεν παει αλλο θα μαζεψω τα κομματια μου και θα κανω μια καινουρια αρχη.narnia υπαρχει παιδι?

Senior Member
    ναι καλο μου ακουγεται ειναι σωστο να πολεμας στη ζωη σου...καλη δυναμη...

Senior Member
    σε ευχαριστω anoiksi τα ξαναλεμε..

Senior Member
    Originally posted by panamar
    narnia υπαρχει παιδι?

Senior Member
    Παιδιά. Δύο ή καλύτερα να πω τρία. Το ένα της πεθεράς μου, που το ανέλαβα εγώ η \"ξένη\" που λένε και στη μπου.
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Senior Member
    ορισμενοι αντρες δεν ηταν ετοιμοι να αποχωριστουν την μανουλα τους και φυσικα φταιμε εμεις που τους αναγκασαμε να το κανουν..αστα μην το συζητας!Και θα πας ταξιδι λες?

Senior Member
    Πάει το ταξίδι. Θέλω να μπορούσα, να μπορούσα έστω και μόνο να το γράψω, να βρίσω. Να πω μια βρισιά κι εγώ να ξεδώσω. Μα δεν μπορώ. Γιατί μου συμβαίνει αυτό ποιος ξέρει να μου πει?
    Το ταξίδι λες. Πήρα μεγάλη απόφαση μα πριν την πάρω, πριν την κοινοποιήσω καλά καλά, μετάνοιωσα. Αυτή τη φορά το μόνο λόγο είχαν τα παιδιά μου που ακόμα κι αν δεν το \'ξεραν εγώ παρατηρούσα με άλλη ματιά τη σχέση μου μαζί τους. Τώρα είναι αυτά κι εγώ. Δεν με νοιάζει, δεν θέλω να με νοιάζει, εκείνος, τα θέλω του, τα πρέπει του, τα σε έχω ανάγκη του. Είμαι εκτός αυτού του τρένου. Ζαλίστηκα και κατέβηκα. Θέλω να νοιώσω θυμό και να τον νοιώσω μέσα μου καλά για να κρατήσει. Και να με κρατήσει. Θέλω να είμαι ένας κακός άνθρωπος και να πιστεύω εγώ ότι είμαι κακός άνθρωπος. Πειράζει?
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Member
    narnia Αυτος ο θυμος που κριβεις μεσα σου ειναι γιατι δεν εχεις την δυναμη να αλαξεις τα πραγματα κ εδω που τα λεμε δεν ειναι κ ευκολο απο την στιγμη που υπαρχουν κ 2 παιδια.Παντως καλυτερα θα νιωσεις μονο οταν θα απελευθερωθεις απο αυτο.

Senior Member
    Πειράζει.Πειράζει γιατί θα ενοχοποιήσεις κάτι φυσικό,όπως η έκφραση του θυμού σου,σαν κακό.Τι σημαίνει κακός άνθρωπος,χωράει πολύ νερό στο κρασί μας,είναι υποκειμενικό.Δε νομίζω πως θες να είσαι χειρότερος άνθρωπος,απλά,να εκφράσεις την οργή σου απέναντι σε πράγματα και καταστάσεις που σε κούρασαν.Δεν είναι κακό,τα συναισθήματα που καταπιέζουμε μας τοξινώνουν,αλλά πρόσεξε,γιατί η έκφραση του θυμού δεν είναι πανάκεια,όσο κι αν τον νιώθουμε ως εκτόνωση,τις ρίζες του θα έπρεπε να βρεις με κάποια βοήθεια και τρόπους να τον γυρίσεις σε κάτι θετικό για σένα και την πορεία σου,όπως και για την σχέση σου.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Κάπου με ξέρεις; Γιατί νομίζω πως με ξέρεις;
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast