ΑΡΝΗΣΗ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 237
    Senior Member
    ο γιατρος μου δεν θελει να την δει.....τον εξοργιζει λεει και δεν μπορει να το διαχειριστει χαχαχα......η πρωτη γιατρος που με κουραρε και την γνωρισε μετα η γυναικα μου ζητησε συγνωμη που μου παιρνει τα λεφτα αδικα......αλλο πελατη πρεπει να ειχε.....giota την μανα μου παντρευτηκα?

Senior Member
    ειναι τοσο μα τοσο κριμα γλυκειες μου να αισθανεστε ετσι...ειναι μικρη η ζωη κοιταξτε να το αλλαξετε οσο μπορειτε...λιγο παραπανω δυναμη απο την συνηθισμενη σας θελει...ευτυχιστε η τουλαχιστον καντε οτι μπορειτε για να νιωσετε πιο ομορφα...οι αλλοι ζουν εσεις γιατι οχι....

Σας αγκαλιαζω και τις τρεις....

Και εσυ Γιωτα εισαι 50 εχεις αλλα 50 χρονια να ζησεις...γιατι να μην ειναι τα καλυτερα της ζωης σου;;;

Senior Member
    και τι γινεται οταν η ευτυχια του ενος ειναι ο θανατος του αλλου?

Senior Member
    Ο καθενας ειναι υπευθυνος μονος του να ευτυχισει....επομενος εσυ πρεπει να βρεις το δικο σου δρομο ευτυχιας και εκεινος τον δικο του...ναι ακουγεται εγωιστικο, αλλα ετσι ειναι...δεν ειναι κριμα μια ζωη να εισαι δυστυχισμενη; Κανε κατι λοιπον για να το αλλαξεις...ειπες οτι εισαι 26 χρονων την ιδια ηλικια εχουμε, ειναι αδικο και κριμα να μην ζησεις μια ομορφη ζωη...σταματα να προσπαθεις να αλλαξεις τον αλλον κοιτα πως θα αλλαξεις εσυ ωστε να εχεις μια αξιοπρεπη ζωη...την ζωη που σου ανηκει και δικαιουσαι...κανεις δεν θα κοιταξει εσενα και το βλεπεις...ειναι υποχρεωση στον εαυτο σου...δεν σου λεω να τον παρατησεις ειναι δικια σου επιλογη, απλα σου λεω να κανεις πραγματα για σενα και φτιαξεις τον δικο σου ψυχικο κοσμο...ωστε να μπορεσεις στο τελος να πεις...ναι εζησα και εδωσα...ισως αν δει την αλλαγη αυτη πανω σου πιστεψει και ο ιδιος στον εαυτο του...αλλα αυτο που κανετε αυτη τη στιγμη ειναι να ζητε για να ζητε...μιζερια και ρουτινα...δεν ειναι αυτο ζωη...δεν ξερω αν σε βοηθαω και γενικα εξω απο το χορο πολλα λεμε, αλλα τοτε τουλαχιστον βλεπουμε τα πραγματα πιο αντικειμενικα, οταν δεν ειναι αμεσα συνηφασμενα με εμας...

Senior Member
    αυτα που μου λες τα σκεφτομαι και γω αλλα το μονο που καταφερνω ειναι να πεφτω....μου αξιζει η ευτυχια οπως αξιζει σε ολους μας αλλα ειμαι ανυμπορη...κουρασμενη...και αδιορθωτα ονειροπολα!

Senior Member
    Ονειροπόλα ακούω; Αυτό γιατί είναι κακό; Εγώ δεν μπορώ να ονειρευτώ. Είναι χειρότερο πίστεψέ με. Μήπως εννοείς ρομαντική, αιθεροβάμων; Ονειροπόλα!!!
    Ωραία μου ακούγεται. Εμπρός λοιπόν για όνειρα. Κάνε ένα διάλειμμα από όλα κι ονειρέψου.
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Senior Member
    ειναι ασχημα να ονειρευεσαι γιατι ελπιζεις και ονειροβατεις......

Senior Member
    Η πτώση... σωστά δεν το \'χα σκεφτεί. Υπάρχει η πτώση
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Senior Member
    παντα υπαρχει και η αλλη πλευρα.......

Senior Member
    Παναμαρ και εγώ αθεράπευτα ονειροπόλα ήμουν και εξακολουθώ να ονειρεύομαι τώρα πια για να ηρεμώ.Υπάρχει όμως και η πραγματικότητα η ανώμαλη προσγείωση ελπίζω να μην φτάσεις στην ηλικία μου για να σταματήσεις να εθελοτυφλείς.Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά

Senior Member
    αν εισαι για λιγο καιρο ετσι που δεν το πιστευω οτι εισαι εδω και λιγο καιρο τοτε το δικαιωουσαι να πεσεις, να αισθανεσαι ανυμπορη και αδυναμη...ομως αν εισαι εδω και πολυ καιρο ετσι τοτε δεν δικαιολογησε που συνεχιζεις να εισαι ετσι...δεν δικαιολογω καμια αδυναμια σου που δεν θελει να αλλαξει τα πραγματα που σε βασανιζουν...ναι ολοι εχουμε το δικαιωμα να πεσουμε και να βρισκομαστε στον πατο για λιγο καιρο, κανεις δεν ειναι παντα ευτυχισμενος, μα καποια στιγμη πρεπει να βγεις απο εκει μεσα....αν δεν το παλευεις θα μεινεις για παντα εκει και μετα καλα να παθεις...αν το θελεις αυτο σταματαω εδω την συζητηση και δεν σε κουραζω αλλο, αλλα αν πραγματικα θελεις να αλλαξεις πραγματα στη ζωη σου πρεπει να κουνηθεις εσυ η ιδια, αλλιως δεν θα αλλαξουν ποτε...εσυ διαλεγεις και εσυ αποφασιζεις...αλλα μετα την επιλογη σου δεν σου φταει κανενας που διαλεξες αυτο το δρομο...συγγνωμη αν ημουν λιγακι σκληρη...αλλα νομιζω οτι ο τονος μου αυτος θα σε βοηθησει πιο πολυ, γιατι μου ακουγεσαι αγνη ψυχη και τις αγνες ψυχες τις εκμεταλλευονται ευκολα και δεν το αντεχο αυτο, τρελενομαι...

Senior Member
    Μπορει η πτωση, μετα απο το ονειρο να ειναι σκληρη και να ποναει πολυ, αλλα τουλαχιστον ονειρευεσαι...τις στιγμες εκεινες ειναι σαν να σου χαριζουν τον κοσμο ολο...γιαυτο αξιζει...απλα δεν κανει να νομιζουμε οτι τα ονειρα ειναι η θα γινουν πραγματικοτητα...αυτο ειναι που ποναει μετα....

Οσο και να ποναει το ονειρο δεν θα παψω να ονειρευομαι γιατι μου αρεσει :-), πεστε το μαζοχιζμο, πεστε το οτι θελετε...χαχα

Senior Member
    Ναι παναμαρ έχει δίκιο γιατί έκανα το ίδιο λάθος σθλλογιζόμενη τα προβλήματα που είχα και τις δυσκολίες έμεινα σε μια κατάσταση που δεν μου άξιζε.Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ζήσει οχι εις βάρος της υγειας των άλλωνΝομίζεις εαν πέσεις κάτω θα βρείς συμπαράσταση και βοήθεια;μόνη σου πρέπει να βοηθησεις τον εαυτό σου.σε καταλαβαινω απόλυτα έχω βρεθεί σε αδιέξοδο δεν είχα εναλλακτικές και τι κέρδισα όμως με το να ανέχομαι καταστάσεις και απωθημένα άλλων;να ζω με τα αντικαταθλιπτικά και να κοιμάμαι με χάπια.Είσαι νέα κοπέλα έχεις δικαιώματα στην ζωή μην την χαρίσεις σε κανέναν

Senior Member
    Το έκλεψα από κάποιον γιατί μου άρεσε, το μοιράζομαι μαζί σας:

ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ
    Την ώρα του πάθους, γιατί σκοτίζεται ο νους μου.

Την ώρα του πειρασμού, γιατί παραλύει η θέλησή μου.

Την ώρα του πόνου, γιατί κατακαίονται τα σωθικά μου.

Την ώρα του ενθουσιασμού, γιατί δεν ελέγχω τις απόψεις μου.

Την ώρα της απελπισίας, γιατί νομίζω πως χάνεται το παν.

Την ώρα του θυμού, γιατί δεν ξέρω τι κάνω.

Την ώρα της αδυναμίας, γιατί μπορώ να πουληθώ και στο διάβολο.

Την ώρα του φόβου, γιατί τα έχω χαμένα.

Την ώρα της χαράς, γιατί μπορεί να μην αντέξω στο βάρος της.

Την ώρα της αγάπης, για να είναι γνήσια.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Senior Member
    anoiksi μιλησες σαν αδερφη...εχεις δικιο σε ολα.Απλα υπηρχαν και καλες στιγμες και ψαχνω ακομα να βρω αν εμεινε τιποτα απο δαυτες...Οπου ο θεος κλεινει μια πορτα ανοιγει ενα παραθυρο απλα δεν βλεπω καθαρα αν η πορτα εκλεισε τελειως.....δικαιολογιες Η\' φοβος μην κανω λαθος?

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast