ΑΡΝΗΣΗ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 237
    Senior Member
    narnia κλεμμενο απο που?giota η απαντηση και για σενα

Senior Member
    Και για μένα αμα διαβάσεις κλαθε στίχο προσεχτικά θα δείς πόσο αλήθειες κρύβουν.

Senior Member
    Originally posted by panamar
    Υπραχει ενα σημειο απ+οτι βλεπω που συναντιομαστε ολες μας!!!
    Γι\'αυτο και αντεχουμε!
    Ο Θεος μαζι μας, ελεησον και σωσον ημας!
    Δεν το λεω για αστειο!
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Senior Member
    χαχαχαχαχαχα γι\'αυτό και τραβάμε είμαστε αθεράπευτα ρομαντικές επενδύουμε στα αισθήματα όχι στο χρήμα.Αμην μουμουρίνα

Senior Member
    τι να το κανεις το χρημα χτιζει ευτυχια?

Senior Member
    βοηθαει καμια φορα ;) αλλα μεχρι εκει χεχε

Senior Member
    Originally posted by panamar
    Καλημέρα!!!
    Το είδα κάπου στο forum, το κόλλησα κάτω από την οθόνη στο γραφείο και κάθε στιγμούλα άξια να το δω το διαβάζω.
    Καλό Σαββατοκύριακο κυρίες μου, όλα θα πανε καλά γιατί το θέλουμε. Κι όταν τριγύρω μας μαίνεται ο πόλεμος εμείς θα φυτεύουμε δυόσμο. Έτσι γιατί μου αρέσει ο δυόσμος και η καταλητική του δράση εδώ μέσα.
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

χι χι ειναι μια προσευχη π χα γραψει σε ενα τετραδιο πριν 3 χρονια και την βρηκα προσφατα και την ανερτησα στο θεμα μ πριν κανα 2 βδομαδες.τιμη μ π σας αρεσε...
    καλημερα..
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    καλημερα τιμη μας που το μοιραστηκατε μαζι μας!!!

Senior Member
    Γλυκεια μου panamar, η ελπιδα σου μιλαει...τον αγαπας ακομα και ελπιζεις οτι ολα θα φτιαξουν τοσο πολυ που ψαχνεις την χαραμαδα στην πορτα....δεν λεω ισως να φαινεται κλειστη αλλα να υπαρχει αυτη η χαραμαδα που ψαχνεις, αλλα δεν νομιζω οτι αυτη θα μπορεσει να σβησει ολα αυτα που τραβηξες για αυτον...κοριτσι μου βρες την ευτυχια που σου αξιζει, γιατι επιμενεις να ζεις στο ονειρο...τα χρονια θα περασουν και θα ξυπνησεις μετα μετανιωνοντας και κλαιγοντας για την χαμενη σου ζωη...Εχω κολλησει στο σημειο που μου ειπες οτι σε εδειρε...αυτο ειναι αγαπη;;;κανεις δεν σηκωνει χερι σε καποιον που αγαπαει...συγγνωμη που στο λεω και παλι ετσι...μην κανεις απατηλα ονειρα, κανε ονειρα που θα σου προσφερουν κατι, κανε ονειρα που θα σε πανε παρακατω....ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....και αν δεν θελεις να χωρισεις επειδη σου ειναι δυσκολο κτλ.....ζησε στην σχεση αυτη αλλα μην αφηνεις να σε πληγωνει αυτος και να σε υποτιμα τοσο πολυ...ζησε ανεξαρτητη και αστον στην μιζερια, την μονοτονια και την αυτολυπηση του...αυτο του αξιζει που τολμησε και σηκωσε χερι πανω σου οντας λεχωνα...ελεος...μην το επιτρεπεις αυτο στον εαυτο σου...δεν του αξιζεις απλα....θελω να σε ακουω ευτυχισμενη και χαρουμενη...

Να εισαι καλα....πολλες πολλες αγκαλιες παναμαρ και δυναμη...και μην πτωεισαι....

Senior Member
    χτες narnia μου την ωρα που εσυ μου εδινες κουραγιο εγω βρισκομουν στο νοσοκομειο....Θα εσπαγε το στομαχι μου!!Εχω διεγνωσμενο προβλημα αλλα χτες αισθανθηκα πως θα ειναι το τελος μου.......Πονος μονο πονος.Ψυχολογικος και τωρα και σωματικος...Ποναω πολυ ακομα....Πολυ και παντου μην πτωεισαι μου πες....μαντεψε......και τα σιδερα λυγανε!!!

Senior Member
    Δηλαδή με το να παθεις κάτι σοβαρό το θεωρείς σωστό την στιγμή που έχεις ενα μωράκι και σε χρειάζεται;Σου σπάσανε τα νευρα το στομάχι τι άλλο περιμένεις;είσαι νέα κοπέλα μην περιμένεις να σε λυπηθεί κανείς κάνε κάτι τώρα που είσαι νέα μην υπομένεις άλλο το ματρύριο σκέψου το παιδί σου

Senior Member
    το παιδι μου θα ειναι καλα αν ειμαι καλα......δεν ειμαι ομως.

Senior Member
    γλυκεια μου....τι εγινε και σε χτυπησε τοσο πολυ το στομαχι....αυτος παλι;;;;

Senior Member
    Aυτό να σκέφτεσαι και να φροντίσεις τον εαυτό σου να μην επιτρέπεις να σε αρρωσταίνουν.Αφού τα πέρασα αφού το επέτρεψα και είμαι παθούσα για το λόγο αυτό σου το λέω.Φρόντισε εσύ να αλλάξεις σταση απέναντι στην ζωή μην περιμένεις απο τους άλλους κανείς δεν θα σε λυπηθεί.Σκέψου τον εαυτό σου και το παιδάκι σου μην κολλάς σε πράγματα που κόλλησα και εγώ δεν αξίζει για κανέναν.εαν πρέπει να φύγεις μην το σκέφτεσαι όσο κληρή και να είναι η μάνα σου κάτι θα κάνει να σε βοηθήσει.Υπάρχουν υπηρεσίες που μπορείς να απευθυνθείς να πάρεις βοήθεια.Κάποιοι απο εδώ πρέπει να γνωρίζουν ας γράψουν στην παναμαρ για ξενώνες που φιλοξενούν μητέρες και παιδιά

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast