ΑΡΝΗΣΗ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast
Results 211 to 225 of 237
    Senior Member
    ειμαι ανεργη τωρα..αρα κακη περιπτωση και για τις τραπεζες.....Γιατι να φυγω εγω ε?Καλη ερωτηση....

Senior Member
    Originally posted by panamar
    ειμαι ανεργη τωρα..αρα κακη περιπτωση και για τις τραπεζες.....Γιατι να φυγω εγω ε?Καλη ερωτηση....
    Οι τραπεζες οταν εχουν εξασφαλισμενη τη δοση τους, αφου θα εισπραττουν το ενοικιο δεν τις ενδιαφερει εσυ τι θα τρως;
    Ουτε θα σου ζητησουν τα ενσημα σου τωρα.
    τη δηλωση σου θα ζητησουν
    Αλλα οπως λες και εσυ γιατι να ξεσπιτωθεις εσυ με ενα παιδι και να βρεθει σε ξενα νερα;
    Η μαμα του απεχει πολυυυυ;,;;,
    Στειλτον στη μαμα του!!!!!!!!!!
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Senior Member
    αυτο επρεπε να ειχε γινει καιρο πριν.....τωρα παει αρρωστησα.Οτι ειχα να χασω το εχασα...

Senior Member
    αυτο επρεπε να ειχε γινει καιρο πριν.....τωρα παει αρρωστησα.Οτι ειχα να χασω το εχασα...
    Μην με νευριαζεις!!! Αντε και τωρα οπως ειδες το πηρα το κολαϊ!!! :P:P:P:P
    Μερικα χρονακια εχασες!!!
    Αλιμονο σου αν σκεφτεσαι ετσι.
    Εχεις ενα παιδι. Θελεις να παραιτηθεις απο τη ζωη!
    Με συγχωρεις αλλα δεν γινεται, δεν σου επιτρεπεται, τι θα του διδαξεις σαν μανα την παραιτηση;
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Senior Member
    και τι θα του διδαξω?Το πως ειναι να ζει χωρις οικογενεια?

Senior Member
    και τι θα του διδαξω?Το πως ειναι να ζει χωρις οικογενεια?
    Αν δεν κανω λαθος, εσυ θελεις να κρατησεις την οικογενεια σου και παλευεις γι\'αυτο!
    Δειξτου πως παλευουν.
    Το να ζησετε ενα διαστημα χωρια με τον αντρα σου δεν σημαινει απαραιτητα το τελος.
    Οικογενεια ενα παιδι εχει οταν εχει μανα και πατερα και οχι οταν εσυ εχεις συζυγο παρων απων. Μην μπερδευεις τη σχεση που ζηταει το παιδι μαζι σας με αυτο που ζητατε ο ενας απο τον αλλον.
    Το να ζει αλλου η μαμα του και αλλου ο μπαμπας του δεν σημαινει οτι το παιδι θα παψει να εχει 2 γονεις.
    Μην κοιτας τα δικα μου. Εμεις ειμαστε περιπτωση οικογενειας προς αποφυγη!!

Senior Member
    Μην κοιτας τα δικα μου. Εμεις ειμαστε περιπτωση οικογενειας προς αποφυγη!!

Μ\'εκανες και γέλασα με αυτό που είπες.Ξέρεις τι λέω τώρα ;να είχα τα χρόνια σου και το μυαλό που έχω τώρα,να δείς για πότε θα είχα πάρει το καπελάκι μου να φύγω γιατί όλα αυτά που με εμπόδιζαν τότε πες η οικονομική εξάρτηση,η υγεία των παιδιών που απαιτούσε έξοδα και δεν μπορούσα να τα βοηθήσω καθώς και να μην πληγώσω τα παιδιά μου,όλα αυτά με τρομοκρατούσαν γιατί δεν υπήρχε βοήθεια απο πουθενά.Τώρα τι έκανα;αρρώστησα έχασα τα καλυτερά μου χρόνια πέρασα απίστευτες καταστάσεις κάτι που θα είχα γλυτώσει εαν είχα φύγει,σίγουρα θα βοηθούσε τα παιδιά του γιατί δεν μπορώ να τον κατηγορήσω σε αυτό,κάποια δουλειά θα έβρισκα κάτι θα γινόταν δεν ξέρω τι ,θα είχαν μεγαλώσει τα παιδιά σε πιο ήρεμο περιβάλλον.Απο όλους τους λόγους περισσότερο με κράτησε θέμα σχετικά με την υγεία που αντιμετώπιζα με το παιδί μου.Υπήρχε δε και περίπτωση να δεί τα λάθη του και να αλλάξει μυαλό να πάρει το μάθημά του να καταλάβει ότι είχε παντρευτεί εμένα και όχι την μάνα του.Δεν συζητάμε για ξύλο γιατί δεν θα καθόμουν όπως και να έχουν τα πράγματα.Ετσι όπως τα γράφεις τι περιμένεις να σε αποτελειώσουν;ενώ μπορείς να ξαναφτιάξεις την ζωή σου;τουλάχιστον πέρε ενα τηλέφωνο να ρωτήσεις ότι απορίες έχεις ακόμη και το ότι έγραψες εδώ είναι ένα βήμα το δεύτερο ένα τηλέφωνο και μετά αποφασίζεις

Senior Member
    δεν θελω να ξαναφτιαξω την ζωη μου....boubourina ουτε εσυ ξεκινησες ετσι ομως αλλα σχεδον παντα ετσι καταληγει.

Senior Member
    ναι ρε κοριτσι μου, αλλα εγω τα μαζεψα και καποια στιγμη και πηγα με το παιδι στη μαμα μου και ας τον αγαπουσα και το δηλωνα, μηπως στρωσει η κατασταση!
    Κανε κατι, μην παραιτησε!
    Εδω μεσα πολλοι ανθρωποι μου εδωσαν την δυναμη να παλεψω, και με βοηθησαν να αγαπησω τον εαυτο μου.
    Δεν εχω καταφερει ακομα και ισως δεν καταφερω ποτε να ισσοροπησω την κατασταση, αλλα αυτο που καταφερα ειναι να κανω πισω οταν φτανω στα ορια μου, να φροντιζω ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ και να μην νιωθω τυψεις για αυτο!

Κανοντας κατι για εσενα, ουσιαστικα κανεις κατι για το παιδακι σου.
    Παρε λιγη δυναμη, σε παρακαλω!

Senior Member
    χτες βραδυ του ειπα οτι θα φυγω και μου ειπε οτι θα εφευγε εκεινος.Σημερα το πρωι με ξυπνησε και μου ειπε να φυγω εγω.Τωρα που μιλησαμε μου ειπε να προσπαθησουμε μαζι αλλα με επιθεση οτι ουτε εγω ειμαι η τελεια και τετοιες κουβεντες που σκοπο εχουν να πονεσουν...και στο τελος του τηλεφωνηματος μου ειπε οτι αφου εκει θα καταληξουμε καποια στιγμη τι σημερα τι αυριο?Εσυ τι καταλαβαινεις απο αυτο?

Senior Member
    Αφού πρότεινε προσπαθήσετε και δεν είναι κανείς τέλειος ας το κάνει πράξη.εαν μετά την προσπάθεια συνεχιστεί η ίδια κατάσταση να τα μαζέψει και να φύγει αυτός γιατί είναι οικογενειακή εστία και γιατί εσύ πληρώνεις το ενοίκιο απο το δικό σου σπίτι.Εκείνο που καταλαβαίνω είναι ότι δεν ξέρει τι θέλει έχει προβλήματα και ως συνήθως ψάχνει να βρεί αλλού να ρίξει τις ευθύνες.Είναι ευθυνόφοβος και ανώριμος.Τι περιμένεις αφού δεν έχει την ψυχή να πάει στον γιατρό και στέλνει ττην μάνα του.

Senior Member
    τα ειπα και αυτα χτες....και ανωριμο τον ειπα και στενομυαλο και παρτακια.Οσο για τον γιατρο η μανα του ειπε οτι θα του πει οτι δεν ξαναπαει.Για να τον αναγκασει λεει να παει αυτος.

Senior Member
    ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ;
    ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΜΥΔΡΑ;

Senior Member
    ναι...σιγουρα ναι.

Senior Member
    εκεινος βεβαια πιστευει οτι δεν φευγω λογο της σχεσης μου με την μανα μου...

Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast