ΑΡΝΗΣΗ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 16 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 237
    παν...επειδή είναι λίγο άκυρο να βγάζουμε συμπεράσματα για το γάμο σου μέσα από δυο κουβέντες που είπες, μήπως να ήσουν πιο αναλυτική? (όσο φυσικά σου επιτρέπει η ανωνυμία).
    Λες πως σου είπε πως δεν θέλει να κάνετε πια σεξ. Τον τελευταίο καιρό δηλαδή το κάνατε 3 φορές την εβδομάδα και τώρα απλά κατέβασε ρολά?
    Υπάρχουν προβλήματα στο γάμο σας σε άλλα επίπεδα? Πχ, οικονομικά/επικοινωνίας/καυγάδων?
    Όσο για το ότι έρχεται σπίτι κάθε βράδυ και κοιμάτα, δεν λέι πολλά. Έχω φίλο μου παντρεμένο που κάνει χρόνια σχέσεις έξω απ το γάμο του και τα καταφέρνει να είναι στην ώρα του κάθε βράδυ στο σπίτι.

Originally posted by panamar
    Δηλαδη παντευτηκα εναν μ@@@λ@@@ φαλοκρατη με σκοπο να ικανοποιησει τον σκοπο του στο κοινωνικο γιγνεσθαι?Αυτο μου λες?
    οχι ακριβως ....απλα επεσες μαλλον στο 90% και πρεπει τωρα να ξαναβρεις τον τροπο να του αλλαξεις αυτα που του εμαθε η μανα , η κοινωνια , το σχολειο, το επαγγελματικο περιβαλλον και ισως καποιοι κολητοι φιλοι του!
    εχω και θεραπεια !
    στησου μπροστα στον καθρεφτη ξαναγινε επιθυμητη και ωραια για τον εαυτο σου και οταν γυρισει το βραδυ σπιτι εξηγησου με εκεινον και οχι με εμας μονο!
    \" θελω να ξαναβρω τον ανδρα που με εκανε να τον ερωτευθω πες του\"
    αν παλι σου πει \"παιδι σου εκανα τι αλλο θες \" γυρνα πλευρο , κοιμησου και πρωι πρωι γραψου σε ενα σαιτ γνωριμιων για να κανεις οτι θα εκανες και πριν αν ακομα σε απασχολει ο ερωτας
    στην ζωη σου , αφου βεβαια του προτεινεις να πατε μαζι και σε ενα ανδρολογο μηπως εχει καποιο προβλημα υγειας που δεν το νομιζω δηλαδη αλλα ας ειμαστε σιγουροι...

Senior Member
    giota ειναι 8 μηνων η κορη μου!8 μηνες πριν ναι 3-4 την εβδομαδα και εγκυος ακομα που ειχα γινει και σαν βοιδι!Και απο την μπεμπα και επειτα και ενω εχω ερθει στα καλα μου 1 και αν....καυγαδες να φανε και οι κοτες παλι μετα την μπεμπα...ελεος θεοφανια τρελλαινομαι.....εμενα φοβηθηκαν για την μεταλοχειο ο αντρας μου την επαθε?

Senior Member
    πηδα τον με το ζορι.πρεπει να εκπληρωνει τα συζηγικα του καθυκοντα.λολ

Senior Member
    πανο οσες φορες διεκδηκησα μην πω τι πηρα.....και σιγα μην ξαναφτιαξω την ζωη μου.......το προβλημα ειναι δικο του το γνωριζα και το σεβομαι.....ελεος ομως........

Μπραβο μου...........θα αρχισω να ουρλιαζω τωρα!!!Πειτε μου ποιος φταει........εγω το ζωον!!!
    πως μπορει να φταιει μια γυναικα γιατι αλλες μεγαλωνουν με αυτα τα μυαλα τους γιους τους ?
    για ψαξου μηπως φταει ενα ολκληρο κοινωνικο συστημα που συντηρει την οικογενεια και θυσιαζει τον ερωτα ?
    η μαλλον θυσιαζει τον ερωτα μονο στις γυναικες ?

Senior Member
    ρε liveloula παρακαλετο μ@@@@ ξυνο γα@@@@ λεει η γιαγια μου.

Μήπως απλά του έχει περάσει? Μήπως έχει βρει κάτι άλλο? Πως τον βλέπεις τον τελευταίο καιρό? Γιατί τσακώνεστε συνήθως? ΛΕς πως γνωριστήκατε απ το νετ. Μπάινει πλέον μέσα? Τι κάνει καθ\' όλη τη διάρκεια της ημέρας? Τον βλέπεις κουρασμένο απέναντι στα προβλήματα του σπιτιού? Λες πως πίνει μπύρες και κοιμάται.
    Τι δικαιολογία σου δίνει για την απόφαση του να κόψετε το σεξ?

Senior Member
    Πανο θα το πιστεψεις αν σου πω οτι καιρο τωρα ηθελα να δειρω την πεθερα μου?

Senior Member
    .......το προβλημα ειναι δικο του το γνωριζα και το σεβομαι.....ελεος ομως........
    Δλδ ποιο πρόβλημα?

Senior Member
    Πιστεύω είναι ενα μεταβατικό στάδιο πολλοί άνδρες νομίζουν ότι μολις γεννήσουν οι γυναίκες τους ενδιαφέρονται αποκλειστικά μόνο για το μωρό.Μπορεί αυτή η αλλαγή να τον έκανε ΄να πάει λίγο πίσω.Εγώ πιστεύω θα βρείτε τους ρυθμούς σας σιγά σιγά μην νομίζεις μπορεί να αισθάνεται περίεργα και αυτός.Μην τον κατηγορείς τόσο γρήγορα και προ πάντων ηρέμησε

πανο οσες φορες διεκδηκησα μην πω τι πηρα.....και σιγα μην ξαναφτιαξω την ζωη μου.......το προβλημα ειναι δικο του το γνωριζα και το σεβομαι.....ελεος ομως........
    ενα ενα οπως μας τα δινεις αρχιζω και εγω να βλεπω και αλλες προοπτικες ....μηπως ειναι πολυ καψουρης με το μωρο?
    αν ειχα σημερα μια κορη , ισως να ξεχναγα την γυναικα μου ,μεχρι να βρει τον τροπο να μου θυμισει οτι η κορη μου θα φτιαξει την ζωη της και θα φυγει αυριο ενω εμεις θα γερασουμε παρεα!

Senior Member
    θα σας το πω γιατι σας εχω αναγκη......τα μαλλια του χανει τα μαλλια του...εχει παθει 2 φορες καταθλιψη για αυτο το λογο.και ειμαι σιγουρη οτι αυτο ειναι και τωρα!!Και λεω οτι ηθελα να δειρω την πεθερα μου γιατι ειναι πολυ της εμφανισης και οχι γιατι ειμαι τρελλη!!

.......το προβλημα ειναι δικο του το γνωριζα και το σεβομαι.....ελεος ομως........
    Συγνώμη...τι ακριβώς εννοείς με αυτό?

Senior Member
    Τοσο καψουρης που πεφτει για υπνο 12 ωρες την ημερα?

Page 2 of 16 FirstFirst 123412 ... LastLast