ΑΡΝΗΣΗ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 16 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 237
    Senior Member
    Ηρέμησε παναμαρ για όλα υπάρχουν λύσεις!!!!!
    Έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα απ\'ότι κατάλαβα?ή κάνω λάθος?

Originally posted by panamar
    θα σας το πω γιατι σας εχω αναγκη......τα μαλλια του χανει τα μαλλια του...εχει παθει 2 φορες καταθλιψη για αυτο το λογο.και ειμαι σιγουρη οτι αυτο ειναι και τωρα!!Και λεω οτι ηθελα να δειρω την πεθερα μου γιατι ειναι πολυ της εμφανισης και οχι γιατι ειμαι τρελλη!!
    Συγνώμη, έπαθε κατάθλιψη γιατί του πέφτουν τα μαλλιά? Γιατί δεν πάει να κάνει μια εμφύτευση....

Πανο θα το πιστεψεις αν σου πω οτι καιρο τωρα ηθελα να δειρω την πεθερα μου?
    ωχ ωχ
    λες να εχει βαλει αυτη το χερι της ?
    μπα χλωμο το βλεπω...
    μαλλον ειναι καψουρης με το μωρο που του τρωει ολη την σεξουαλικοτητα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    βαλτον να καθαρισει καμμια πανα και να την ταιζει σε λιγο που θα τρωει ετοιμες τροφες ! θηλαζεις φανταζομαι ετσι?
    ξερεις τι τρεχει μαλλον? εχει βγαλει αυστηρο υπερ-Εγω γιατι βλεπει για πρωτη φορα την πραγματικη χρηση που εχει προβλεψει η φυση για την θηλη του στηθους !
    θα του περασει μην ανησυχεις ....
    εσενα βεβαια μαλλον σε ερεθιζει σεξουαλικα ο θηλασμος η οχι?

Senior Member
    Ε,αφού ξέρεις τον λόγο όταν ο άνρθρωπος νιώθει άσχημα πως να έχει όρεξη;Δεν θέλει να μείνει φαλακρός.και ποιος δεν θέλει τα μαλλιά του.Επειδή θίγεις ευαίσθητο θέμα εαν είναι θέμα ανδρογεννετικής αλωπεκίας θα κάνει μεταμόσχευση προκειμένου να βρεί την ψυχική του γαλήνη

Senior Member
    arsi εχουμε και οι δυο ιστορικο καταθλιψης.θεοφανια εχει καινει 2 αποτυχημενες και Πανο εχεις δει πολλους καψουρηδες να ριχνουν χριστοπαναγιες σε ενα μωρο που κλαιει δεν θηλασα ποτε παιρνω remeron λαλησα στην εγκυμοσυνη.Και εχεις δει αλλη μανα να χαιδευει τα μαλλια του γιου της στην γυναικα του μπροστα?

Senior Member
    Originally posted by giota
    Ε,αφού ξέρεις τον λόγο όταν ο άνρθρωπος νιώθει άσχημα πως να έχει όρεξη;Δεν θέλει να μείνει φαλακρός.και ποιος δεν θέλει τα μαλλιά του.Επειδή θίγεις ευαίσθητο θέμα εαν είναι θέμα ανδρογεννετικής αλωπεκίας θα κάνει μεταμόσχευση προκειμένου να βρεί την ψυχική του γαλήνη
    Πλάκα κάνουμε?Κατάθλιψη επειδή χάνει τα μαλιά του?Σίγουρα άλλοι είναι οι λόγοι,αυτός είναι πολύ επιφανειακός.

Τοσο καψουρης που πεφτει για υπνο 12 ωρες την ημερα?
    του ζητησες να ασχοληθει με το μωρο για να δει τι σημαινει ?

Senior Member
    giota πηραμε 3,000 απο το ικα οταν γεννησα και εκανε μεταμοσχευση με τα λεφτα της γεννας μου!!Ειμαι εδω βραχος για κεινον αλλα και τα σιδερα ληγανε.........

Senior Member
    arsi και αποπειρα αυτοκτονιας εχει κανει........Πανο σου απαντησα

Senior Member
    .................. εχεις δει πολλους καψουρηδες να ριχνουν χριστοπαναγιες σε ενα μωρο που κλαιει .................Και εχεις δει αλλη μανα να χαιδευει τα μαλλια του γιου της στην γυναικα του μπροστα?
    Μάλλον είναι πιο σοβαροί οι λόγοι τελικά....

Ωχ...έχεις πολλά θέματα, είναι αλήθεια. Πως όμως μέχρι πριν κάποιους μήνες ήταν τόσο λειτουργικός και τώρα δεν είναι?
    Αυτό προσπαθώ να δεις. Μήπως έχει προκύψει κάτι?
    Την αντίθεση σου για τη συμπεριφορά της πεθεράς σου την έχει κάνει γνωστή στον άντρα σου? Έχετε τσακωθεί ποτέ γι αυτό?

Senior Member
    θα μου πει κανεις σας τι σκατα κανω?

Senior Member
    μηπως δεν του κανει κουκου?:P

Senior Member
    για ολους και για ολα εχουμε τσακωθει....ειπαμε απειρες φορες να το διαλυσουμε.....εγω δεν μπορω να το κανω και ουτε εκεινος φευγει..........

Senior Member
    Με την συμπεριφορά της η μάνα του είναι που επισημαίνει το πρόβλημά της τριχόπτωσης ολόκληρος άνδρας είναι.Μετά λες ότι η πεθερά σου είναι του καλλωπισμού και έτσι αισθάνεται την τριχόπτωση σαν αναπηρία.Εαν πάλι πίνει αντικαταθλιπτικά βρε παναμαρ φυσικό δεν είναι να έχει μειωθεί η διάθεσή του;Εσύ με τα ρεμερον δεν έχεις δει αλλαγή στην διάθεσή σου.

Page 3 of 16 FirstFirst 1234513 ... LastLast