ΑΡΝΗΣΗ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 237
    Senior Member
    Όπως τα λες μπορεί ο άντρας σου να περνάει κρίση ή μπορεί και μια μορφή κατάθλιψης.Βλέπει ειδικό?

Originally posted by panamar
    arsi εχουμε και οι δυο ιστορικο καταθλιψης.θεοφανια εχει καινει 2 αποτυχημενες και Πανο εχεις δει πολλους καψουρηδες να ριχνουν χριστοπαναγιες σε ενα μωρο που κλαιει δεν θηλασα ποτε παιρνω remeron λαλησα στην εγκυμοσυνη.Και εχεις δει αλλη μανα να χαιδευει τα μαλλια του γιου της στην γυναικα του μπροστα?
    οκ
    αλαζεις τοσο γρηγορα το σεναριο που ειναι αδυνατον να σταθουμε ωφελιμοι
    κανω ανακεφαλαιωση
    προκειται για ενα ζευγαρι ψυχικα ασθενων με ιστορικο καταθλιψης ...
    εσενα φιλεναδα η γεννα σου βγαζει φοβια για πιθανη απωλεια τη σεξουαλικοτητας σου , ενω του ανδρα σου του βγαζει απορριψη της σεξουαλικοτητας γιατι το ολο κλιμα με την εγκυμοσυνη και την γεννα του βγηκε πιο νοσογονο απο την εξαρτηση απο την μητερα του !
    να πω μια ιδεα ?
    να πατε ολοι μαζι ξανα στον γιατρο για να βρει την πιο ενδεδειγμενη λυση με την εξης σειρα προτεραιοτητας
    1.μωρο
    2.μητερα
    3 .πατερας
    4.σεξουαλικοτητα του ζευγαριου

Senior Member
    παμε σε γιατρο.....αλλα τωρα τελευταια παω μονο εγω ουτε αυτο δεν θελει να κανει...........εχουμε τον ιδιο γιατρο και giota ποτε μα ποτε δεν μου εριξε φαρμακο την λιμπιντο..........ειναι μεγαλο παιδι τι να κανω να τον συρω?για το γιατρο λεω.

για ολους και για ολα εχουμε τσακωθει....ειπαμε απειρες φορες να το διαλυσουμε.....εγω δεν μπορω να το κανω και ουτε εκεινος φευγει..........
    Οπότε παν, ξεκινάς από τη μέση. Βάζεις ένα θέμα για το ότι δεν θέλει να κάνετε σεξ, ενώ λες ήδη πως έχει κατάθλιψη, έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, βρίζει το μωρό, είναι παιδί της μαμάς και πήγατε να το διαλύσετε άπειρες φορές. Μήπως το σεξ τελικά είναι η κορυφή του παγόβουνου?

Senior Member
    Κάτσε βρε παναμαρ έχει κάνει κααι απόπειρες αυτοκτονίας και εσύ αναρωτιέσαι γιατί δεν κάνετε συχνά σεξ;πάλι καλά να λες που γίνεται και μια φορά την εβδομάδα.Και φυσικά δεν έχει κάνει απόπειρα μόνο για τα μαλλιά έχει πρόλημα ο άνθρωπος και ισως χρειάζεται άλλα πράγματα και όχι τόσο το σεξ

Senior Member
    την αποπειρα την εκανε στα 19 τωρα ειναι 30!!ειναι η σταγονα που θα ξεχειλισει το ποτηρι μου!!

Senior Member
    εγώ νομίζω πρέπει να ηρεμήσεις και εσύ.πρέπει να καταλάβεις ότι υπάρχει βαθύτερο πρόβλημα.Εσύ δεν είχες αυτές τις παρενέργειες των φαρμάκων.Εγώ απο όταν άρχισα τα αντικαταθλιπτικά και όσο διαρκεί η θεραπεία δεν αισθάνομαι την παραμικρή ανάγκη για σεξ.εαν ρωτήσεις νομίζω θα συμφωνήσουν μαζί μου και άλλες γυναίκες

Senior Member
    πηγα και σε παπα το προηγουμενο σαββατο και μου ειπε πανω κατω αυτο που λες giota οτι ειμαι ανυπαρκτη στα παιχνιδια του μυαλου του.....βλακεια μου που ηξερα και αφεθηκα σε αυτην την κατασταση εβαλα τα χερια μου και εβγαλα τα ματια μου.......

Senior Member
    giota 3 χρονια που ειμαστε μαζι παντα τα ιδια φαρμακα επαιρνε τωρα τον πιασαν παρενεργειες?

Senior Member
    .....αλλα τωρα τελευταια παω μονο εγω ουτε αυτο δεν θελει να κανει...................ειναι μεγαλο παιδι τι να κανω να τον συρω?για το γιατρο λεω.
    Όχι βέβαια.Τι να κάνεις?Δεν ακολουθεί θεραπεία,πίνει κιόλας για να καλύψει το πρόβλημα...χρειάζεται μάλλον βοήθεια.
    Εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να του θέσεις ξεκάθαρους όρους.
    Να βάλεις στο τραπέζι τα θέλω σου και τα προβλήματά σας,αν δε βρεθεί λύση δεν υπάρχει άλλος δρόμος ή θα δεχτείς την κατάσταση ή θα χωρίσεις.

Senior Member
    Τώρα όμως χρειάζεται ψυχίατρος και όχι παπάς.ισως να κάνατε μια δοκιμή να πηγαίνατε χωριστά στον ίδιο γιατρό

Senior Member
    ευχαριστω arsi θυμωνω πολυ.......τα ηξερα......δεν συζηταμε arsi δεν κανουμε ουτε αυτο....θες κλαμματα και δραματα απο αυτο εχουμε μπολικο

Senior Member
    χωριστα παμε giota αλλα ο αντρας μου το κοψε!

Παν...κάπου έγραψες πως θες να φύγεις, αλλά δεν μπορείς. Είσαι γίγουρη πως τον θες ακόμη, ή σε πιάνει ανασφάλεια αν χωρίσεις λόγω άλλων παραμέτρων?

Senior Member
    και εγω κλαιω και αυτος και ορκους δινουμε και απο ολα!αυτα την δευτερα γιατι την τριτη απο την αρχη παλι!!!

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast