ΑΡΝΗΣΗ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 237
    Banned
    Σας ένωσε λοιπόν ένα κοινό πρόβλημα και ένας κοινός στόχος...αλλά όπως μόνη σου λες αυτό ήταν \'κάποτε\'. Καθώς η ζωή σας προχώρησε, βλέπεις καταρχήν ότι αυτοί οι παράγοντες δεν είναι πλέον αρκετοί ή βοηθητικοί για τη σχέση. Επιπλεόν, η κατάθλιψη και οι εμμονές αντί να σας ενώνουν σας απομακρύνουν, όσο για το \'λιμάνι\'...μάλλον φουρτούνα ζείτε! :)
    Στο εδώ και τώρα επομένως, τι προοπτικές προσέγγισης βλέπεις?

Senior Member
    υπαρχουν?

Senior Member
    marina θελω πολυ να σου απαντησω και ακομα το ψαχνω..αλλα μου τα ειπαν πριν παντρευτω καποιοι πιο ανοιχτοματηδες........

Banned
    Μερικές φορές ναι μερικές φορές όχι. Εξαρτάται καταρχήν από τη δική σου διάθεση και κατά δεύτερον από τη δική του ανταπόκριση. Από την πλευρά σου, δες τι δεν λειτούργησε ως σήμερα και μην το επαναλαμβάνεις, γιατί συχνά οι καυγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια περιστρέφονται γύρω από τα ίδια θέματα και γίνονται με τον ίδιο τρόπο. Άσε στην άκρη τα θέματα που αποτελούν πηγές σύγκρουσης, τις εκφράσεις που πυροδοτούν ένταση και δες τι καλό μπορεί να γίνει, ή τι ουδέτερο να συζητηθεί. Είχες μια ιδέα με τη μηχανή, κάτι άλλο παρόμοιο θα μπορούσες να σκεφτείς? Δεν σας ξέρω για να μπορώ να γίνω πολύ συγκεκριμένη.

Θέσε όμως κάποιο όριο στον εαυτό σου, ξεκαθάρισε εσύ στον εαυτό σου χωρίς να το κοινοποιήσεις, τι περιμένεις να γίνει και ως πότε κι αν είναι ρεαλιστικό.

Senior Member
    Φυσικά υπάρχουν.Εχετε ένα παιδί, είσαστε οικογένεια, προσπαθείς να δεις σφαιρικά και αναλυτικά το πρόβλημά του, το συζητάς μαζί μας και με το γιατρό σας, έχεις άντρα σου κάποιον που η μαμά του του χαϊδεύει το κεφάλάκι δεν είναι εύκολο να είσαι αυτή η σύζυγος.
    Ο άντρας σου έχει πρόβλημα ναι. Το συζήτησες μαζί του? Του είπες μου φαίνεται λίγο αυτό και θέλω να δούμε τι φταίει? Φοβάσαι να το θέσεις ως κοινό πρόβλημα? Αντικαταθλιπτικά και μπύρες δεν είναι πρόβλημα? παιδί, μπύρες, αντικαταθλιπτικά, τριχόπτωση και γυναίκα ανικανοποίητη δεν είναι πρόβλημα λες?
    Μην το αφήνεις χωρίς συζήτηση έστω κι αν την κάνετε μέσω internet. Πριν φτάσεις στην έσχατη σπόφαση θέσε επί τάπητος τα θέματά σου. Είναι κρίμα να μη συζητάτε.
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Senior Member
    μονοπλευρα γινεται τιποτα?

Banned
    Originally posted by panamar
    marina θελω πολυ να σου απαντησω και ακομα το ψαχνω..αλλα μου τα ειπαν πριν παντρευτω καποιοι πιο ανοιχτοματηδες........
    καλά κι εμένα μου τα είχαν πει οι πιο ανοιχτομάτηδες (εμπειρία ζωής λέγεται...) αλλά χωρίς τη δική μας δοκιμή, δεν παίρνουμε το μάθημα! :)

Banned
    Originally posted by panamar
    μονοπλευρα γινεται τιποτα?
    Αν εσύ είσαι σίγουρη ότι θα ήθελες να διατηρηθεί και να βελτιωθεί η σχέση σας, αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις έστω κι αν στην αρχή η προσπάθεια είναι μονόπλευρη.

Χωρίς ανταπόκριση όμως φυσικά και δεν γίνεται. Αλλά μην περιμένεις ανταπόκριση με τη μία, τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν 30 χρόνια τώρα, συν τα τρέχοντα, δεν γίνεται να ξεπεραστούν έτσι εύκολα.

Senior Member
    για σκέψου όμως στην δική μου περίπτωση που 21 χρόνων ήμουν εγώ η ανοιχτομάτα και είπα ότι δεν θα περάσω καλά και πρέπει να μην γίνει αυτός ο γάμος και έκανα το χατήρι της μάνας μου για τον κόσμο;και εγώ αντί να αντιδράσω έσκυψα το κεφάλι;

Banned
    αχαχα...η αλήθεια είναι giota πως από το πρώτο καλοκαίρι με τον πρώην είχα ήδη τη σκέψη \'ωχ, πού πάω να μπλέξω\' (κι ήταν και περίοδος διακοπών, φαντάσου!...), αλλά υπήρξε κι άλλο καλοκαίρι και βαρυχειμωνιά!

panamar, εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα τι πραγματικά πιστεύεις για αυτή τη σχέση. Με τον ειδικό που πηγαίνεις το συζητάς καθόλου?

Senior Member
    Πάντως ποιο σοβαρή νύφη απο μένα δεν υπήρξε.Ο γαμπρός να γελάει και εγώ να σκέφτομαι θεούλη μου τι κάνω.Φαινεται η καλή μέρα απο το πρωί.Πάντως σήμερα έχω σκάσει στον υπολογιστή ο άνδρας μου κλάδευε τα δένδρα του και τα λουλουδικά του μου λέει εσύ δεν θα βοηθήσεις;Λυπάμαι λέω πάρε κάποιον να σε βοηθήσει ξέρεις πως σκάει αλλιώς είχε συνηθίσει.Είπαμε να υπάρχει και όριο το ξεπεράσαμε και μαζεύω ότι μπορώ

Senior Member
    λετε να μην συζηταω?Με εσας με εκεινον με το γιατρο ακομα και με την μανα του την ιδια προσπαθησα να μιλησω!!Δεν ζηταω να λυθουν ολα με την μια αλλα δεν γινεται δευτερα να μιλαω και τριτη να ειμαι η κακια που προσπαθει να τον αλλαξει και να μου δειχνει την πορτα!!!ναι εχω παιδι και αντικαταθλιπτικα και μπυρες στην ιστορια μου εχω ομως και διαθεση να διορθωσω να αλλαξω και να συμαζεψω.Εγω Εγω και εγω μονο......

Senior Member
    γιατι παντα η επομενη μερα ειναι χειροτερη απο την προηγουμενη?Διαβασα και ξαναδιαβασα τα οσα μου ειπατε μηπως τελικα ειναι τελειωμενη η ιστορια μου και εγω δεν θελω να το δω?Ξερω γω μηπως αυτη η αρνηση του ειναι η ταφοπλακα?Λες να κλαιω πανω απο χυμενο γαλα?Καλημερα δεν ειπα..........

αλλιως ξεκινηση αυτο το ποστ και αλλαη τροπη πηρε στην συνεχεια .
    αυτο απο μονο του θα μποουσε να γινει μαθημα για την σημασια της σωστης ληψης του ιστορικου στις ψυχικες ασθενειες ....
    φιλεναδα αν θυμασαι το σεξ ηταν αυτο που σ εφερε σε αυτη την θεματικη ενοτητα , αποδεικνυοντας αθελα σου ποσο σημαντικο εργο εχει επιτελεσει η ψυχαναλυση στην εξειλξη της Ψυχιατρικης !
    Στο διαταυθα τωρα ...
    Το πρωτο πραγμα το οποιο δειχνει ασταθεια και ασυνεπεια σε μια ερωτικη σχεση , ειναι ο βαθμος ψυχικης υγειας αυτων οι οποιοι καλουνται να παιξουν το πιο ομορφο και απαραιτητο παιχνιδι της φυσης ...
    Κανε λιγο υπομονη να ξεπερασετε ο καθε ενας απο την πλευρα του ολα οσα σας στερουν σημερα το ερωτικο παιχνιδι γιατι ειναι πολλα και δεν λυνονται δια μαγειας αλλα με συστηματικη δουλεια σε ολο το βαθος του ψυχισμου σας .
    Αναρωτιεσαι γιατι παντα η επομενη μερα ειναι ειροτερη απο την προηγουμενη?
    απλα γιατι ολα αυτα σε κανουν να την βλεπεις ετσι!
    Το πιο ευκολο πραγμα για καθε ανθρωπο που ζει μεσα σε ενα ζευγαρι ειναι να διαπιστωσει προβλημα στην σεξουαλικη του συμπεριφορα ...
    Δεν σημαινει ομως αυτο πως θα πρεπει να περιοριστει εκει για να βρει την λυση

Senior Member
    πανο εχεις δικο ξεκινησαμε αλλιως και καταληξαμε στο να κανουμε ψυχογραφημα.Βλακεια μου που νομιζα οτι το σεξ ειναι το προβλημα και βλακεια μου που δεν το σκεφτηκα οτι ζηταω πολλα απο καποιον που εχει να δωσει πολυ λιγα...απλα απογοητευτηκα και θυμωσα γιατι εχω ψαχνω ρωταω και καταφερνω εγω να χαλιεμαι και ο αλλος απλα να ανακοινωνει.Αν το σεξ η εργασια και η επικοινωνια κρινουν την ευτυχια της ζωης εγω τωρα πια δεν εχω κανενα απο τα 3!!!

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast