ΑΡΝΗΣΗ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast
Results 196 to 210 of 237
    Senior Member
    anoiksi οταν ζεις σε ενα νοσηρο περιβαλλον θα νοσησεις.Ψυχικα ειται σωματικα.Εγω νοιωθω οτι αυτο το χτεσινο ηταν αποτελεσμα οσων εχω κρατησει μεσα μου!!giota ζητησα απο την μανα μου να παω να μεινω στο σπιτι που μου αγορασε στα 14 μου για να ειμαι πιο κοντα στο πατρικο μου μηπως και συμαζευτουν τα πραγματα και ξερεις τι μου απαντησε?Οτι δεν θα διωξει τον ανθρωπο για κατι που σε 6 μηνες θα τελειωσει.Ολα αυτα σημερα.......ενω χτες ειμουν στο νοσοκομειο!

Senior Member
    Βρε παιδιά υπάρχουν υπηρεσίες ξενώνες που βοηθούν και σε εύρεση εργασίας ξέρετε τίποτε σχετικό;Τι θα τελειώσει σε 6 μήνες δηλαδή;

Senior Member
    Ναι γλυκεια μου και τα σιδερα λυγιζουν και το ξερω, αλλα το σημαντικο ειναι να μην σπασουν...εσυ τωρα λυγισες και ησουν ετοιμη να σπασεις....σκεψου το καλα λοιπον αν αυτο θελεις....αν θελεις να σπασεις και να χαρισεις την ζωη σου αδικα και την ζωη του παιδιου σου...εγω προσωπικα οπως και η γιωτα που εζησε και ζει ασχημα σου λεμε φυγε...φυγε για να σωθεις....panamar, εχεις δυναμη μεσα σου ολοι εχουμε αρκει να θελεις να παλεψεις γιαυτο....η δυναμη φαινεται σε τετοιες καταστασεις....συμφωνω με την γιωτα, δεν εισαι μονη σου ολο και καποιος θα βρεθει να σε στηριξει και αν οχι οι δικοι σου τοτε καποια υπηρεσια....βρες θαρρος και φτιαξε την ζωη σου, αν δεν θελεις να καταληξεις εκει που ησουν χτες....ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω και τι να πω...εχω ενα τεραστιο μισος για τον ανθρωπο αυτον...αλλα τεραστιο....

βρες κατι μονη σου...μην δεσμευεσαι...πηγαινε σε καμια υπηρεσια...ετσι θα βρεις την ησυχια σου και θα μπορεσεις να σκεφτεις χωρις να σε επηρεαζει τιποτα...αφησε τους ολους τους αλλους...ΑΞΙΑ ΕΧΕΙς ΜΟΝΟ ΕΣΥ.......

Senior Member
    Γιωτα μου εγω προσωπικα δυστυχως δεν ξερω...γνωριζω μονο την υπαρξη τους...

Senior Member
    Τώρα έψαξα και βρήκα αυτά.Κ.Ε.Θ.Ι κέντρα ερευνών για θέματα ισότητας τηλ γραμμή <ίδπλα σου>τηλ.8001188881
    ξενώνες υποδοχήςτηλ210-52244657,210-5235318,210-4112091 και υπάρχει κάτι στην περιοχή που μένεις πολύ κοντά θα ξέρουν να σε ενημερώσουν

Senior Member
    και να παρω να τους πω τι?Οτι ειμαι μονη μου?Η απολυτη ξεφτιλα!!!Να εχω δωσει το καλυτερο εγω μου και να μενω με ενα παιδι σε ξενωνα?

Senior Member
    οτι συμναίνει στην ζωή σου την αλήθεια θα τους πείς;Υπάρχει εχεμύθια και ασφάλεια επι πλέον υποστήρηξη ψυχολογική και για εύρεση εργασίας.Κάνε ενα τηλ και ρώτα

Senior Member
    μην το βλεπεις ετσι....αν εισαι σιγουρι οτι θελεις να φυγεις και να τελειωσει η ιστορια αυτη τοτε παρε τηλ....θα σε βοηθησουν στην αρχη μετα θα τα βγαλεις περα μονη σου...και ισως τοτε σε πιστεψει και η μανα σου...αν ειναι για 6 μηνες τοτε χεστε το και αστο και μεινε να απολαμβανεις την μεχρι τωρα ζωη σου...ελα βρε αφου θα τα καταφερεις panamar, μην το βλεπεις ετσι...και αλλωστε δεν χρειαζεται να το μαθει κανεις...

Senior Member
    να μαθει κανεις ποιο απο ολα?

Senior Member
    οτι θα ζητησεις βοηθεια απο εκει....απο αυτους που σε ξερουν εννοουσα....

Senior Member
    αυτο ειναι παρηγορο αλλα ποσο μπορει κανεις να στηριχτει σε βοηθεια αγνωστων?

Senior Member
    Στειλε μου U2U αν ειναι οποτε θελεις και το εχεις αναγκη γιατι θα βγω και δεν θελω να περιμενεις αδικα την απαντηση μου....προσεχε τον εαυτο σου γλυκεια μου

Senior Member
    panamar,με εχεις τρελανει με αυτα που ακουω!!!

Κατα ρχας ειπες οτι η μανα σου, σου εχει γραψει το σπιτι αυτο απο τα 14 σου! Εαν ειναι ετσι δεν χρειαζεται να διωξεις τον Νοικαρη. Μπορεις να διεκδικησεις τα ενοικια απο τα 18 σου και μετα και να εχεις ετσι ενα εισοδημα.
    Εχει κρατησει την επικαρπια;
    Εστω και απο σημερα να στα δινει, θα μπορεις να εχεις 5 δρχ στην τσεπη σου.
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Senior Member
    μου δινει τα ενοικια και πληρωνω το ενοικιο εδω που μενω αλλα τωρα θελω να παω στο δικο μου σπιτι μηπως και μαζευτει λιγο ο αντρας μου....ναι βεβαια και εχει κρατησει την επικαρπια!

Senior Member
    Originally posted by panamar
    μου δινει τα ενοικια και πληρωνω το ενοικιο εδω που μενω αλλα τωρα θελω να παω στο δικο μου σπιτι μηπως και μαζευτει λιγο ο αντρας μου....ναι βεβαια και εχει κρατησει την επικαρπια!
    Μα αφου εσυ πληρωνεις το νοικι, γιατι να φυγεις εσυ και να μην φυγει ο αντρας σου, εστω και για λιγο!

Αλλη λυση:
    Σταματα να του πληρωνεις το ενοικιο και φυγε.
    Πηγαινε σε μια τραπεζα, παρε ενα δανειο 20-30.000€ με εκχωρηση των μισθωματων (γινεται με συμβολαιογραφικη πραξη και οι περισσοτερες τραπεζες πετανε τη σκουφια τους οταν εχουν τετοιες εγγυησεις) και κανε ενα νεο ξεκινημα.
    Εργαζεσαι;
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast