Σας εχει συνβει? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 83 of 83
    Senior Member
    στον πανο πες τα που με αναστατωνει με τις παπαριες του οτι ειμαστε φτιαγμενοι ο ενας για τον αλλον και τελος.χαχα.εγω ξερω οτι εσυ δεν με βλεπεις οπως εγω εσενα δλδ ερωτικα.

Senior Member
    Μα liveloula....δεν σε ξερω,σε ξερω δικτυακα,ποτε δεν εχω κανει κατι με καποιον ουσιαστικα χωρις να τον γνωρισω καλα,δεν ειναι το στυλ μου να \"ψαρευω\" ή να κανω καμακι στο διαδικτυο για ταιρι.
    Ενταξει χαβαλεδιαζουμε αλλα καταλαβαινεις οτι υπαρχουν αντικειμενικες δυσκολιες και δεν ειναι του στυλ παμε να πιουμε ενα καφε και οτι προκυψει.
    Ο Πανος δεν ξερω πως το βλεπει...σε θελει κοπελλα...πηγαινε κοπελλα ουγκ ή και το αντιστροφο σε θελει αντρας πηγαινε αντρα?
    Μη δινεις πολυ σημασια μπορει και αυτος να θελει να περασει την ωρα του...δεν ξερω τι σκεψη του καθενος.
    Συμβουλη μου...δεν λεω οχι στις δικτυακες γνωριμιες,αλλα μην αμελεις την πραγματικη ζωη,οχι βεβαια οτι δεν το κανω εγω με το ιντερνετ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    δλδ αν σου ελεγα να γνωριστουμε απο κοντα τι γνωμη θα ειχες?
    συνφονω και εγω οτι δεν λεει δυκτιακα απλα ειμε περιεργη.κολαει το νετ η μου φενετε?

Senior Member
    Εμενα οχι δεν κολλαει.
    Στο θεμα τωρα...η αποσταση ειναι πολυ μεγαλη,δεν ειναι βγαινω απο το σπιτι παιρνω ενα λεωφορειο και ερχομαι,να πιουμε καφε.
    Ουτε μπορουμε να συναντηθουμε σιγουρα πολλαπλες φορες,σκεψου το λιγο...ηρθα βγηκαμε για καφε περναμε μια μερα,μετα γυριζω στις υποχρεωσεις μου,στις υποχρεωσεις σου εσυ και τελος.

Δεν βλεπω κατι,οταν μονο και μονο για να δεσουν δυο ατομα πρεπει να συναντηθουν ουτε ξερω ποσες φορες.
    Υπαρχουν αντικειμενικες δυσκολιες,απροσπελαστες.
    Να γνωριζομασταν να μπω στη διαδικασια αλλα ειμαστε δυο αγνωστοι στην ουσια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    αν ειμασταν κοντα θα ηθελες?και εγω κολαω στην αποσταση.
    βλακια θα ηταν να συναντυθουμε μια φορα κιαν γουσταραμε ο ενας τον αλλον να τελειωνε .θα θελα πολυ να σε γνωριζα απο κοντα αλλα δεν γινετε να τα παρατησουμε ολα και στο τελος να μην τεριαζουμε κιολας απο κοντα.
    εγω παντως νιωθω τσημπιμενη.:P

Senior Member
    Αν μη τι αλλο με κολακευεις που ασχολεισαι τοσο μαζι μου...αλλωστε εισαι ελκυστικη στο εχω πει...αλλα απλως δε το βλεπω να καταληγει καπου.
    Τεσπα,αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να τα λεμε,ισως οχι οπως παλια που την εμπαινε ο ενας στον αλλο αλλα πιο \"ωριμα\" και σιγουρα δεν κανουμε κατι κακο εκφραζοντας συναισθηματα:)
    Αλλωστε εισαι απο τα λιγα μελη που εχω πατησει τοσα πληκτρα στο πληκτρολογιο για σενα και το ιδιο και συ για μενα:)

Member

Senior Member
    και εσυ κιπακο εισαι ελκιστικος και πυστευω οτι εισαι σπανιος αντρας.
    και εγω δεν βλεπω να υπαρχει μελλον μεταξυ μας λογο αποστασης και σιγουρα δεν θα στην ξαναμπω .συγνωμη κιπακο .:D:)
    που ξερεις καποτε μπορει να συναντιθουμε στην αλλη ζωη λολολ:P

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456