Results 226 to 240 of 293
Thread: gossip - news
-
08-10-2009, 12:13 #226
Originally posted by krino
Originally posted by Θεοφανία
Μαζευτήκαμε, περάσαμε καλά και θέλαμε να το μοιραστούμε.
πραγματι η μοιρασια σας ειχε πολυ εντυπωσιακη καταληξη....
Νομίζω πως ούτε ο κηπ, ούτε η μστρουμφ έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα πως μπορεί να χλευάσουν ή να έχουν τη διάθεση να στεναχωρήσουν επίτηδες κάποιο μέλος εδώ μέσα παίζοντας με την αρρώστια του. Αυτό φαντάζομαι πως είναι από μόνο του δεδομένο.
Απ την άλλη, αν κατάφερα εγώ σε ένα σκ να αλλοιώσω τόσο το χαρακτήρα τους, πρέπει να το ψάξω γιατί ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να μου φανεί χρήσιμο.
αρα να υποθεσει κανεις,
οτι η μστρουμφ και ο κηπ δεν ειχαν καμια συμμετοχη στην πλακιτσα που εγινε και οτι ολα ηταν ενα αποφθεγμα σκεψης του εκλεκτου μελους \"θεοφανια\"????
Δυστυχώς έχεις χάσει το προνόμιο να ασχοληθω μαζί σου εδώ και πολύ καιρό.
Συνέχισε μόνος σου να κάνεις το φόρουμ μ\"¨}<>, ειναι τρομερά διεγερτικό για μένα να αυτοαναιρείσαι κάθε λεπτό.
Από κει και πέρα, όποιο άλλο μέλος θέλει να συζητησει μαζί μου για την \"πλακίτσα\" που άλλαξε τη φορά της γης, είμαι εδώ για οποιαδήποτε κουβέντα και εξήγηση....
- 08-10-2009, 12:15 #227
θεοφανια εσυ ειχες πει οτι ο κρινο πηδηχτικε με αντρα?δεν θυμαμαι καλα κιωλας.;)
08-10-2009, 12:17 #228
Originally posted by liveloula
θεοφανια εσυ ειχες πει οτι ο κρινο πηδηχτικε με αντρα?δεν θυμαμαι καλα κιωλας.;)
Σταμάτα να μιλάς χυδαία και να πετάγεσαι σε όλα τα θέματα.
Υποτιμάς και το φόρουμ και τον εαυτό σου...
08-10-2009, 12:23 #229
Κρίνο....χτυπιέσαι πολλές μέρες γύρω μου, έχεις καταναλώσει απίστευτη ενέργεια/χρόνο/σελίδες προκειμένου να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου και να βγάλεις τα όποια προβλήματα που σε ταλαιπωρούν ως άνθρωπο.
και δεν φανταζεσαι ποσες ακομα χιλιαδες μερες σκοπευω ακομα να καταναλωσω προκειμενου κολπακια που κανεις εσυ με τις παρεες σου να σταματησουν να υπαρχουν στο φορουμ.
Τουλαχιστον μεχρι την ολικη διαγραφη μου εδω μεσα,
ουτε μερα λιγοτερη.
Δυστυχως ειμαι ενας ανθρωπος με πολλα ψυχικα τραυματα τα οποια με οδηγουν στις ακατανομαστες πραξεις που αναφερεις.....
:(
Δυστυχώς έχεις χάσει το προνόμιο να ασχοληθω μαζί σου εδώ και πολύ καιρό.
δεν με χαλαει αυτο.
Με ικανοποιει περισσοτερο το γεγονος που ασχετως τα οσα εχουν συμβει εχεις βγαλει το σκασμο και κρυβεσαι στη γωνια σου.
Επισης επιβεβαιώνομαι ακομα περισσοτερο,
οταν αφησες την μστρουμφ να κατηγορείται αδικως (ετσι φανηκε τουλαχιστον) για δικα σου παρατραγουδα.
Οταν μιλησε η ιδια για \"φιλους\" ειμαι σιγουρος γιατι πραγμα μιλουσε.
Συνέχισε μόνος σου να κάνεις το φόρουμ μ\"¨}<>, ειναι τρομερά διεγερτικό για μένα να αυτοαναιρείσαι κάθε λεπτό.
ετσι... ετσι....
να δουμε ποτε θα μας παρει ο διαολος ομαδικως και εκει να δεις διεγερση που θα παρεις.....
κολοσιαιος πολλαπλος οργασμος.....
Από κει και πέρα, όποιο άλλο μέλος θέλει να συζητησει μαζί μου για την \"πλακίτσα\" που άλλαξε τη φορά της γης, είμαι εδώ για οποιαδήποτε κουβέντα και εξήγηση....
μπααααααααααααααα.........
συνεχισε να κανεις την παπια,
αλλωστε μεχρι στιγμης δεν εχεις κανει και λιγα.
Εχεις συμμετοχη σε πολλα πραγματα που εχουν κανει μπουρδελο το φορουμ.
Η καριερα σου εδω μεσα συνεχιζεται ακαθεκτη οπως απο την πρωτη στιγμη που γραφτηκες.
Ολα καλα - ολα ανθηρα,
αναμενωμεν τας εξελιξεις.....
:cool:
08-10-2009, 12:37 #230
Επαναλαμβάνω...πως να θέλει κάποιο μέλος να συζητήσουμε για αυτό το θέμα, είμαι εδώ....
08-10-2009, 12:40 #231
Επαναλαμβάνω...πως να θέλει κάποιο μέλος να συζητήσουμε για αυτό το θέμα, είμαι εδώ....
τοσο καιρο δηλαδη που ησουν?
δεν εμπαινες στο φορουμ?
Σε ενεμπνευσε η λιακαδα και ειπες, ας το συζητησουμε?
Αν ησουν ειλικρινης,
τοσες μερες που υπαρχει ολο αυτο το χαος,
θα εμπαινες μπροστα και θα αναλαμβανες τις ευθυνες σου, εφοσον υπαρχουν.
Ερχεσαι σημερα να το παιξεις καλη....
Δεν λεω,
εχεις fun, αλλα ειναι λιγο κιτς, ιδιο με τις πλακιτσες που κανεις.
Τραβα στο λαγουμι σου, εκει που κρυβοσουν τοσες μερες.
08-10-2009, 12:52 #232
Μμμμμ...απ ότι φαίνεται κρίνο, είσαι ο μόνος που ζητάς εξηγήσεις. Άντε και η νάτσουρ με την οποία έχω σφαχτεί σε δυο-τρία θέματα. Εύχομαι όταν θα μπω αργότερα να βρω κανέναν που να θέλει πραγματικά να το συζητήσουμε με πραγματικά επιχειρήματα και όχι ορμώμενος από προσωπικά κίνητρα.
Θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον και θα το έκανα με μεγάλη χαρά....
08-10-2009, 12:55 #233
Καλά βρε παιδιά ακόμα ασχολείστε με αυτό το πράγμα!? Έλεος εντάξει εγώ δεν έχω καταλάβει που ακριβώς ήταν το έγκλημα. Το μόνο πράγμα που χτυπούσε κάπως ήταν ότι άνοιξε ένα \"ανάλαφρο\" θρεντ στις εξαρτήσεις και αυτό ναι ήταν χαζό ίσως και προκλητικό, το θρεντ θα έπρεπε να ανοίξει στο \"γενικά\". Όμως είναι υπερβολή τώρα να λέμε ότι το φορουμ έχει παρακμάσει, έχει γίνει παιδική χαρά κλπ. Το φορουμ έχει περάσει πολύ ποιο φορτουνιασμένες εποχές από αυτές, όπως κάποτε με τα επικά τρολλς τύπου ονούφριου και σταβροσχαρ όπου το 1/3 των θρεντς ήταν ουσιαστικά για τα σκουπίδια. Το μόνο που βλέπω εδώ είναι ένα θρεντ και μερικά ακόμα που ήρθαν ως απάντιση σε αυτό το θρεντ, που δεν θα έπρεπε γιατί πραγματικά δεν ήταν κάτι το τόσο σημαντικό/σοβαρό. Όπως άλωστε φαίνεται, τα θέματα σε όλες τις υπο-ενότητες συνεχίστηκαν κανονικά.
Δεν ξέρω αν έχω χάσει κάποια άλλη ποιο χοντρή πλάκα πέρα από το \"μεθυσμένο θρεντ\" και ζητώ συγνώμη αν δεν είμαι γνώστης, αλλά κατά την γνώμη μου, αυτό το θρεντ από μόνο του δεν δικαιολογεί αυτό τον τεράστιο ντόρο που επακολούθησε. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι πράγματα που υπό άλλες συνθήκες φαίνονται μικρά, στα πλαίσια ενώς τέτοιου φορουμ υποστήριξης μεγιστοποιούνται. Ίσως επίσης να χτυπάει και κάπως όταν ένας άνθρωπος που υποφέρει από κάποια κατάθλιψη η αλκοολισμό και μπένει για κάποια υποστήριξη να συναντάει ένα θρεντ τύπου zoo.gr. όμως αυτό το θρεντ παραμένει ένα και μόνο θρεντ, και εκτώς από το αρνητικό που μπορεί κάποιοι να αντιληφθούν, εγώ είδα και πολλά θετικά. Είδα άτομα που μπορεί να έχουν προβλήματα, να βγένουν έξω, να κοινωνικοποιούνται και επιτέλους να περνάνε καλά. Ίσως για μια φορά κάποιος δεν ποσταρε ένα θρεντ για την κακή του συναισθηματική κατάσταση αλλά για την καλή και αυτό πόσο καλό είναι! Εξάλλου όπως είπα και πριν κανένα άλλο σαμπ-φορουμ δεν επηρεάστηκε, και τα θέματα κανονικά συνεχίστηκαν και στο \"άγχος/φοβίες\" και στο \"ΙΨΔ\" και στο \"κατάθλιψη\" και στο \"ψυχώσεις\" κλπ. Είναι απλά ένα θρεντ, απλά όποιος το βρίσκει κακόγουστο το προσπερνάει και η ζωή συνεχίζεται. Ούτε υπερβολές τύπου \"ωωω πως τολμάς να χρησιμοποιείς την λέξη αλκοολικός\" ούτε τίποτα. Συνεχίζουμε!
Υ.Γ. Και σταματήστε κάποιοι να παραπονιέστε για το δήθεν χαμηλό επίπεδο όταν οι εσείς οι ίδιοι έχετε αρχίσει και έχετε πάρει μέρος σε μερικές από τις ποιο κουτσομπολίστικες στιγμές αυτού του φορουμ, μην γινόμαστε υποκριτές για το καλό.
08-10-2009, 12:58 #234
Μμμμμ...απ ότι φαίνεται κρίνο, είσαι ο μόνος που ζητάς εξηγήσεις.
τι να κανουμε?
βολεψου με εμενα....
:P:P:P:P
08-10-2009, 13:58 #235
Originally posted by vince
πάνος12345 θέλω να σου ζητήσω συγνώμη για το αρκετά επιθετικό μου μήνυμα. Μπορεί να έχεις προκαλέσει με μερικά σου μηνύματα αλλά θα ήταν άδικο να υποστηρίξω πως ο μόνος σκοπός σου εδώ μέσα είναι να προκαλείς. Αισθάνομαι άσχημα που παρόλο την επίθεση που σου έκανα κανένας δεν βγήκε να σε υποστηρίξει όπως έχεις κάνει και εσύ για μερικούς με τον δικό σου τρόπο (τις λίγες ίσως φορές που το έχεις κάνει αυτό..). Νομίζω πως καταλαβαίνεις..
κανεις δεν πρεπει να παιρνει στα σοβαρα , επιθεσεις που δεν ελεγχονται απο τον επιτιθεμενο λογω αδυναμιας αυτοελεγχου λαθη ειμαστε ανθρωπους καναμε .
δεν ζητησα απο κανενα προσωπικα τα ρεστα και φυσικα ουτε καν θυμαμαι ποιοι και γιατι με ειρωνευονται απο την πρωτη στιγμη που μπηκα σε αυτο το μοναδικο εργαλειο μαζικης επικοινωνιας για ψυχολογικη υποστηριξη.
Με ενοχλησε μονο ο τροπος που κοπηκε αρχικα το ποστ των φιλων μας και η δικαιολογια που μου ειπε ο φιλος μου ο κιπ οτι ειμαι προξενητρα γιατι θελω να τον δω καποτε να μπορει να υπερνικησει τις οποιες φοβιες του και να βγει στον πραγματικο κοσμο να ζησει τις προκλησεις του οπως ο ιδιος κρινει σκοπιμο για την ευτυχια του. Αν οντως εγινε η παρτουζα ειμαι μαζι τους !
αν ομως δεν εγινε , βλεπω 2 μονο θυματα σε αυτη την ιστορια
και λυπαμαι για λογαριασμο τους .....
δεν θα μπω σε λεπτομερεις ουτε καν να μετρησω ποσα μηνυματα προσωπικα δεχθηκα ουτε απο ποιον και γιατι....
την δικη μου υποθεση με τους φιλους μου την ρυθμισα μονος μου....τωρα απλα συζηταμε το πως δεν θα επαναληφθει ξανα
για να μην αναγκασουμε τον διαχειριστη να υπερβει την εξουσια του για να καταλυσει ακομα μια φορα την δημοκρατικη διαδικασια ....
Το φορουμ ανηκει στα μελη του και μονοι μας πρεπει να βρουμε την λυση.
08-10-2009, 14:13 #236
Μμμμμ...απ ότι φαίνεται κρίνο, είσαι ο μόνος που ζητάς εξηγήσεις. Άντε και η νάτσουρ με την οποία έχω σφαχτεί σε δυο-τρία θέματα. Εύχομαι όταν θα μπω αργότερα να βρω κανέναν που να θέλει πραγματικά να το συζητήσουμε με πραγματικά επιχειρήματα και όχι ορμώμενος από προσωπικά κίνητρα.
Δεν ειναι μονο ο κρινος που επηρεαστηκε απο αυτη την φρασκομωδια που ειχε στοχο βασικα εμενα , οπως αποδειχθηκε απο την ατακα του κιπ που μου γραφει οτι δεν εχει ξαναδει τετοια προξενητρα!
Αυτο που συνεβη ειναι μια αλληλουχια γεγονοτων που αναγκασαν τον Νικο να διαγραψει το ποστ καταρχην , αλλα και στην συνεχεια να αναρωτιεται πως μπορει να αντιμετωπιστει μια καθομολογουμενη \"κατινοποιηση\" ενο εργαλειου ψυχολογικης υποστηριξης με μοναδικο στοχο αυτον και μονο...
Ας μην τα ισοπεδωνουμε λοιπον ολα , μεταφεροντας την ολη ιστορια αλλου...
κανεις εδω μεσα δεν δικαιουται να σας πει τι θα κανει ο καθε ενας σας στην ιδιωτικη του ζωη...
Αλλα ολοι θελουν να βλεπουν τα μελη να αναπτυσουν αν ειναι δυνατον διαπροσωπικες σχεσεις και αν αγαπιουνται μεταξυ τους ακομα καλυτερα ....
Ομως η διακωμώδηση δεν οφελει κανενα .
Αυτο λεει ο κρινος και νομιζω οτι θα συμφωνησει καθε μελος που αγαπαει πραγματικα αυτο το φορουμ
08-10-2009, 15:29 #237
Originally posted by PETRAN
Καλά βρε παιδιά ακόμα ασχολείστε με αυτό το πράγμα!? Έλεος εντάξει εγώ δεν έχω καταλάβει που ακριβώς ήταν το έγκλημα. Το μόνο πράγμα που χτυπούσε κάπως ήταν ότι άνοιξε ένα \"ανάλαφρο\" θρεντ στις εξαρτήσεις και αυτό ναι ήταν χαζό ίσως και προκλητικό, το θρεντ θα έπρεπε να ανοίξει στο \"γενικά\". Όμως είναι υπερβολή τώρα να λέμε ότι το φορουμ έχει παρακμάσει, έχει γίνει παιδική χαρά κλπ. Το φορουμ έχει περάσει πολύ ποιο φορτουνιασμένες εποχές από αυτές, όπως κάποτε με τα επικά τρολλς τύπου ονούφριου και σταβροσχαρ όπου το 1/3 των θρεντς ήταν ουσιαστικά για τα σκουπίδια. Το μόνο που βλέπω εδώ είναι ένα θρεντ και μερικά ακόμα που ήρθαν ως απάντιση σε αυτό το θρεντ, που δεν θα έπρεπε γιατί πραγματικά δεν ήταν κάτι το τόσο σημαντικό/σοβαρό. Όπως άλωστε φαίνεται, τα θέματα σε όλες τις υπο-ενότητες συνεχίστηκαν κανονικά.
Δεν ξέρω αν έχω χάσει κάποια άλλη ποιο χοντρή πλάκα πέρα από το \"μεθυσμένο θρεντ\" και ζητώ συγνώμη αν δεν είμαι γνώστης, αλλά κατά την γνώμη μου, αυτό το θρεντ από μόνο του δεν δικαιολογεί αυτό τον τεράστιο ντόρο που επακολούθησε. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι πράγματα που υπό άλλες συνθήκες φαίνονται μικρά, στα πλαίσια ενώς τέτοιου φορουμ υποστήριξης μεγιστοποιούνται. Ίσως επίσης να χτυπάει και κάπως όταν ένας άνθρωπος που υποφέρει από κάποια κατάθλιψη η αλκοολισμό και μπένει για κάποια υποστήριξη να συναντάει ένα θρεντ τύπου zoo.gr. όμως αυτό το θρεντ παραμένει ένα και μόνο θρεντ, και εκτώς από το αρνητικό που μπορεί κάποιοι να αντιληφθούν, εγώ είδα και πολλά θετικά. Είδα άτομα που μπορεί να έχουν προβλήματα, να βγένουν έξω, να κοινωνικοποιούνται και επιτέλους να περνάνε καλά. Ίσως για μια φορά κάποιος δεν ποσταρε ένα θρεντ για την κακή του συναισθηματική κατάσταση αλλά για την καλή και αυτό πόσο καλό είναι! Εξάλλου όπως είπα και πριν κανένα άλλο σαμπ-φορουμ δεν επηρεάστηκε, και τα θέματα κανονικά συνεχίστηκαν και στο \"άγχος/φοβίες\" και στο \"ΙΨΔ\" και στο \"κατάθλιψη\" και στο \"ψυχώσεις\" κλπ. Είναι απλά ένα θρεντ, απλά όποιος το βρίσκει κακόγουστο το προσπερνάει και η ζωή συνεχίζεται. Ούτε υπερβολές τύπου \"ωωω πως τολμάς να χρησιμοποιείς την λέξη αλκοολικός\" ούτε τίποτα. Συνεχίζουμε!
Υ.Γ. Και σταματήστε κάποιοι να παραπονιέστε για το δήθεν χαμηλό επίπεδο όταν οι εσείς οι ίδιοι έχετε αρχίσει και έχετε πάρει μέρος σε μερικές από τις ποιο κουτσομπολίστικες στιγμές αυτού του φορουμ, μην γινόμαστε υποκριτές για το καλό.
Πετράν, για άλλη μια φορά με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη....
Και για να σου λυθούν κάποιες απορίες..
Από την πρώτη στιγμή γράψαμε πως από αμέλεια μπήκε στις εξαρτήσεις και όχι στα γενικά.
Ζητήσαμε κατευθείαν από το Σέλια να το βάλει στα γενικά, όπως και εγινε.
Η πλάκα δεν ήταν ακριβώς πλάκα, ήταν περισσότερο η ανάγκη μας να δημοσιοποιήσουμε τη χαρά μας για το πόσο όμορφα περνούσαμε.
Είμασταν σίγουροι πως κανείς δεν θα το έπαιρνε σοβαρά, καθώς όλοι ξέρουν ότι με τη μστρουμφ είμαστε φίλες και έξω από δω και δεν υπήρχε ούτε μια στο εκατομμύριο να βγει και να με εκθέσει.
Παράλληλα, η παρουσία της εδώ μέσα δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή για τέτοιου είδους συμπεριφορές ακόμη και αν δεν είμαστε φίλες.
Απ ότι φάνηκε, κάποιοι δεν ήταν στο ίδιο μουντ με εμάς και έτσι ήρθαν οι παρεξηγήσεις που νομίζω πως εκτονώθηκαν πολύ γρήγορα.
Ο λόγος που η μαρία άνοιξε αυτό το θέμα, ήταν καθαρά κάποια κουτσομπολιά που ήρθαν στ αυτιά της για εκείνη, από άτομα που παρεξήγησαν τις προθέσεις μας.
Εκεί πήγαιναν και οι αναφορές της για \"φίλους\".
Από κει και πέρα, εύχομαι σύντομα να ανακαλέσει την απόφαση της, (το προσπαθώ, αλλά μεχρι στιγμής έχει μουλαρώσει), και να γυρίσει πίσω, σε ένα χώρο που της έχει προσφέρει και του έχει προσφέρει πολλά....
Υγ.Συγνώμη σε όσους δυστύχησαν επειδή περάσαμε τόσο καλά...
08-10-2009, 15:32 #238
Originally posted by PETRAN
Πετράν, για άλλη μια φορά με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη....
Και για να σου λυθούν κάποιες απορίες..
Από την πρώτη στιγμή γράψαμε πως από αμέλεια μπήκε στις εξαρτήσεις και όχι στα γενικά.
Ζητήσαμε κατευθείαν από το Σέλια να το βάλει στα γενικά, όπως και εγινε.
Η πλάκα δεν ήταν ακριβώς πλάκα, ήταν περισσότερο η ανάγκη μας να δημοσιοποιήσουμε τη χαρά μας για το πόσο όμορφα περνούσαμε.
Είμασταν σίγουροι πως κανείς δεν θα το έπαιρνε σοβαρά, καθώς όλοι ξέρουν ότι με τη μστρουμφ είμαστε φίλες και έξω από δω και δεν υπήρχε ούτε μια στο εκατομμύριο να βγει και να με εκθέσει.
Παράλληλα, η παρουσία της εδώ μέσα δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή για τέτοιου είδους συμπεριφορές ακόμη και αν δεν είμαστε φίλες.
Απ ότι φάνηκε, κάποιοι δεν ήταν στο ίδιο μουντ με εμάς και έτσι ήρθαν οι παρεξηγήσεις που νομίζω πως εκτονώθηκαν πολύ γρήγορα.
Ο λόγος που η μαρία άνοιξε αυτό το θέμα, ήταν καθαρά κάποια κουτσομπολιά που ήρθαν στ αυτιά της για εκείνη, από άτομα που παρεξήγησαν τις προθέσεις μας.
Εκεί πήγαιναν και οι αναφορές της για \"φίλους\".
Από κει και πέρα, εύχομαι σύντομα να ανακαλέσει την απόφαση της και να γυρίσει, (το προσπαθώ, αλλά μεχρι στιγμής έχει μουλαρώσει), και να γυρίσει πίσω, σε ένα χώρο που της έχει προσφέρει και του έχει προσφέρει πολλά....
χαχ εδω γελαμε.φανικε ποσο φιλες ειστε,αν εχει το κοριτσι τετιους φιλους?τι να τους κανει τσι οχτρους?αχαχ
08-10-2009, 15:40 #239
Originally posted by πανος12345
Δεν ειναι μονο ο κρινος που επηρεαστηκε απο αυτη την φρασκομωδια που ειχε στοχο βασικα εμενα , οπως αποδειχθηκε απο την ατακα του κιπ που μου γραφει οτι δεν εχει ξαναδει τετοια προξενητρα!
Αυτο που συνεβη ειναι μια αλληλουχια γεγονοτων που αναγκασαν τον Νικο να διαγραψει το ποστ καταρχην , αλλα και στην συνεχεια να αναρωτιεται πως μπορει να αντιμετωπιστει μια καθομολογουμενη \"κατινοποιηση\" ενο εργαλειου ψυχολογικης υποστηριξης με μοναδικο στοχο αυτον και μονο...
Ας μην τα ισοπεδωνουμε λοιπον ολα , μεταφεροντας την ολη ιστορια αλλου...
κανεις εδω μεσα δεν δικαιουται να σας πει τι θα κανει ο καθε ενας σας στην ιδιωτικη του ζωη...
Αλλα ολοι θελουν να βλεπουν τα μελη να αναπτυσουν αν ειναι δυνατον διαπροσωπικες σχεσεις και αν αγαπιουνται μεταξυ τους ακομα καλυτερα ....
Ομως η διακωμώδηση δεν οφελει κανενα .
Αυτο λεει ο κρινος και νομιζω οτι θα συμφωνησει καθε μελος που αγαπαει πραγματικα αυτο το φορουμ
Για πες μου λοιπόν γλυκό πουλι της νιότης, από που προκύπτει πως αυτό που γράψαμε είχε ως στόχο εσένα;
Αν θες σε απλά, σημερινά ελληνικά, μήπως συννενοηθούμε...
08-10-2009, 15:41 #240
σαφως και δεν ειναι πλακα.
Αλλωστε και εμενα μου αρεσουν τα τριο η και ακομα πιο πολυπλοκα σχηματα.
Εκει με το αλκοολ θελει μια προσοχη, και αυτο λογω φαρμακων οχι κατι αλλο.
Σιγα με ενα μπουκαλι μην γινοσουν αλκοολικος, μην υπερβαλουμε.
Τωρα αν απο την αλλη το πολυ αλκοολ εφερε και αχαλινωτο σεξ (οπως περιγραφει η ιδια η θεοφανια) αυτο ειναι καλο.
Το σεξ αλλωστε απελευθερωνει τους ανθρωπους.....
Η στρουμφ, μαλλον φενεται μπερδεμενη.
Απο την μια δηλωνει συμμετοχη στο οργιακι, απο την αλλη οχι.
Ισως ηπιε λιγο παραπανω και δεν θυμαται? (οπως παλι ξαναλεει η θεοφανια.....)
Τι να υποθεσει κανεις.....
χεχεχεχε,
πολυ πλακα οντως....
:cool:
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή