Results 256 to 270 of 293
Thread: gossip - news
-
09-10-2009, 00:53 #256
Originally posted by Θεοφανία
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πλάκα έχει!
να και καπου που συμφωνουμε....
:cool:
οντως εχει τρομερη πλακα,
πολυ καλυτερη απο αυτη που στησατε.....
Ελπιζω να συμφωνει και ο αντμιν μαζι μας,
ειναι σωστο να γελαμε ολοι μαζι εξισου.
Αλλωστε ειμαι και εγω πολυ πλακατζης....
;)
- 09-10-2009, 00:54 #257
Originally posted by mstrouf
krino δεν νομιζεις οτι φτανουν οι χαρακτηρισμοι σου;;;
αν καποιος πρεπει να αποχωρηση με οσα εχουν ειπωθει εισαι εσυ!
αν εισαι αντρας κ φορας παντελονια, φερσου αναλογα κ παψε να κρυβεσαι πισω απ τα φανταχτερα σου φορεματα.. τους χαρακτησμους σου να τους βαλεις εκει που ξερεις! αρκετα σε ανεχτηκα παλιοτομαρο! φτου σου ξεφτιλισμενε!
ελπιζω να παραμεινεις.
δεν το εχω πει αυτο σε κανεναν που δηλωνει οτι αποχωρει καθως δεν θεωρω δουλεια μου τις προσωπικες επιλογες του καθενα,
το λεω σε σενα γιατι νομιζω οτι αισθανθηκες υπο διωγμο και γιατι πιστευω οτι το φορουμ σε χρειαζεται και το χρειαζεσαι.
το οτι δεν ξεσκιστηκαν ολοι να την πουνε στα 1-2 ατομα που σου εκαναν τοσο αδικη κριτικη, δεν σημαινει οτι συμφωνουν μαζι τους, μπορει να σημαινει οτι τους εχει κουρασει αφανταστα αυτο το θρεντ οπου 2 ατομα αναμοχλευουν ενα ανυπαρκτο θεμα για να εκτονωσουν τις προσωπικες τους εμπαθειες.
το τελευταιο αποδεικνυεται απο το γεγονος, οτι το κανουν κατα συστημα.
σημαινει ακομα, οτι υπαρχουν 4815 μελη που πιθανοτατα δεν σε θεωρουν υπολογη για το προπατορικο αμαρτημα...
κατα τα αλλα κι ασχετως των εξηγησεων που ζητουν ορισμενοι, εγω χαιρομαι που περασατε τοσο καλα στην συναντηση σας και ευχομαι να περνατε παντα καλα και να περνανε ολοι εξισου καλα και να μην εχουν χρονο να εκφραζουν φθονο και εμπαθειες απο την πολλη καλοπεραση.
09-10-2009, 01:00 #258
Καταρχην εγω δεν ζητησα να φυγει ποτε η στρουμφ.
Δεν το εχω κανει ποτε για κανενα, και δεν θα το εκανα ποτε.
Αντιθετα πολυ θα ηθελα να συνεχισει να γραφει φυσικα.
Εκεινο που την ρωτησα,
αν εμπνευστηκε την ολη \"πλακιτσα\" και τι σχεση εχει,
αφου η ιδια ανηρτησε το συγκεκριμενο θρεντ.
Μην λεμε λοιπον οτι δεν εχει σχεση.
Και η ιδια,
το μονο που ελεγε,
ειναι οτι δεν μπορει να εκθεσει κοσμο.
Συγνωμη αλλα η ιδια αφηνει κενα και εκθετει τον εαυτο της.
Δικαιωμα της αλλα μην ζηταει και τα ρεστα,
ουτε να χαρακτηριζει ετσι ασχημα κοσμο,
επειδη την ρωτουν τα αυτονοητα.
ΥΓ....... εσυ ρεμεντυ δεν ησουν απο αυτους, που θα αποσυρονταν απο το θεμα?
Αν ηθελες να κλεισει το θεμα, δεν θα συνεβαλες με το να γραφεις....
;)
09-10-2009, 01:55 #259
krino δεν νομιζεις οτι φτανουν οι χαρακτηρισμοι σου;;;
αν καποιος πρεπει να αποχωρηση με οσα εχουν ειπωθει εισαι εσυ!
αν εισαι αντρας κ φορας παντελονια, φερσου αναλογα κ παψε να κρυβεσαι πισω απ τα φανταχτερα σου φορεματα..
EKEINO ΠOY ΣE KANEI
NA MOIAZEIΣ ΠYPKAΓIAΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
09-10-2009, 09:36 #260
στην ζωη μου μεχρι σημερα, αρκετοι με ποδοπατησαν κ ρουφηξαν μεχρι την τελευταια σταγονα αιμα που εφτυσα! δεν γραφω εδω μεσα επειδη ζητω οικτο, γραφω γιατι υπαρχουν ατομα που μου εδειξαν πως ειναι να σε σεβονται κ να σε εκτιμανε για οτι σκατα κ αν εισαι, γραφω επειδη φτανοντας στην απογνωση, ορισμενοι απλωσαν το χερι κ με κρατησαν.
κρινο, επι 2 μερες με υποτιμας κ με προσβαλλεις, οχι δεν μπορω να το ανεχτω αλλο, μπουκωσα, χορτασα!
το πρωτο θρεντ που ανοιξα (το οποιο εκλεισε), ηταν κατοπιν συνεννοησεως με κηπ κ θεοφανια, θελησαν να μοιραστουν το ποσο κοντα μπορει να φτασουν καποια ατομα, παρολα τα προβληματα κ τις ψυχικες ασθενειες που κουβαλαμε. ετσι το ελαβα εγω προσωπικα. λαθος τοποθετηση, πολυ ενοχληθηκαν κ πρωτη απ ολους εγω οταν ειδα τι τροπη πηρε. κατοπιν ζητησα στα παιδια να γραψουν, γιατι με στεναχωρησε. ζητησα συγνωμη, εδωσα εξηγησεις κ δεν εχει νοημα να τραβηξει οσο τραβηξε.
το δευτερο θρεντ, στο οποιο γραφω αυτη τη στιγμη, δεν ειχε σχεση με το προηγουμενο, ουτε με τις διαμαχες ορισμενων μελων μεταξυ τους. καποια τηλεφωνηματα κ καποια επικοινωνια που εχω με ατομα απο τον χωρο του φορουμ, μου εδειξαν μια τελειως αντιθετη πλευρα απ αυτη που εχω γνωρισει εδω μεσα. δεν θα μπορουσα να φανταστω κ εδω μεσα, οτι οταν μοιραζεσαι, νοιαζεσαι, μιλας, καποιοι προσπαθουν να χρησιμοποιησουν διαφορες κουβεντες εναντιον σου. δεν διαφερει κ πολυ απ την πραγματικοτητα, απο τον κοινωνικο περιγυρο στην περα απο το ιντερνετ ζωη. εχασα την ψευδαισθηση του απροσωπου που ηταν κατι το οποιο μου εδινε την ευκαιρια να βγαλω κατι απο μεσα μου. δεν πειραζει, αν κ απογοητευτικα, εμαθα!
09-10-2009, 11:12 #261
στην ζωη μου μεχρι σημερα, αρκετοι με ποδοπατησαν κ ρουφηξαν μεχρι την τελευταια σταγονα αιμα που εφτυσα! δεν γραφω εδω μεσα επειδη ζητω οικτο, γραφω γιατι υπαρχουν ατομα που μου εδειξαν πως ειναι να σε σεβονται κ να σε εκτιμανε για οτι σκατα κ αν εισαι, γραφω επειδη φτανοντας στην απογνωση, ορισμενοι απλωσαν το χερι κ με κρατησαν.
Οπως πολυ σωστα αναφερεις,
εδω μεσα υπαρχει κοσμος που και σεβονται και εκτιμουν τον διπλα τους. (υπαρχουν βεβαια και αντιθετικες περιπτωσεις αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα)
Χαιρομαι που αναφερεις λοιπον οτι βρηκες τετοιο κοσμο εδω μεσα.
Δεν χαιρομαι ομως που εδωσες λαβες το χερι αυτο που σου απλωθηκε οπως αναφερεις, να το δαγκωνεις στη συνεχεια.
κρινο, επι 2 μερες με υποτιμας κ με προσβαλλεις, οχι δεν μπορω να το ανεχτω αλλο, μπουκωσα, χορτασα!
Δεν σε υποτιμαω και δεν σε προσβαλλω σε κατι που δεν εχεις δωσει ΕΣΥ πρωτη δικαιωμα.
Τουλαχιστον μην υποτιμας εσυ την νοημοσυνη των οσων διαβαζουν στα θρεντ που αναρτας.
Μιλησες μαλιστα και για προσωπικη εμπαθεια!!!
Μπορεις να βρεις ενα αλλο ποστ μου στο παρελθον οπου να σου αποδιδω εμπαθεια?
Επειδη αυτο με εκνευρισε αφανταστα,
θα σου απαντησω οτι οσα δεν φτανει η αλεπου, τα φτανει η καμηλοπαρδαλη......
το πρωτο θρεντ που ανοιξα (το οποιο εκλεισε), ηταν κατοπιν συνεννοησεως με κηπ κ θεοφανια,
για πρωτη φορα μετα απο μερες ασκοπης συζητησης αρχισες να γινεσαι σαφης......
θελησαν να μοιραστουν το ποσο κοντα μπορει να φτασουν καποια ατομα, παρολα τα προβληματα κ τις ψυχικες ασθενειες που κουβαλαμε. ετσι το ελαβα εγω προσωπικα.
θες να πεις το οτι οι παρτουζες που κανατε (οπως γραφατε στο θρεντ σας) ειναι το φαρμακο που θα εξαφανισει - εστω πειραματικα - τα προβληματα και τις ψυχικες ασθενειες σας?
Δεν μου ειναι αγνωστη φιλοσοφια αυτη,
και ειναι γνωστο οτι το σεξ λειτουργει καταλυτικα στους ανθρωπους και τα προβληματα τους.
Ξερεις πηγαμε και εμεις για καφε με τον κηπ,
οντως και εμεις περασαμε καλα,
οντως και σε αυτη την περιπτωση ειχαμε θετικη εικονα εκατερωθεν οπως θα θυμασαι στο σχετικο θρεντ που ανοιχτηκε,
μονο που η ολη ενημερωση δεν περιειχε ουτε παρτουζες, ουτε τρεις - πεντε - δεκαπεντε στο κρεβατι, ουτε 2 μπουκαλια μπακαρντια.....
Ενα φτωχικο καφε (φρεντοτσινο για να ειμαστε ακριβης) ειχε και μια πλουσια συζητηση και αυτο ακριβως μεταφεραμε.
Εσεις βγαλατε ενα διαφορετικο μοντελο.
Προς το παρον δεν το κρινω,
θα παρακολουθησω ομως με ενδιαφερον αν απο τα σχολια που διαβασαν ολοι, προκυπτει οντως μια νεου τυπου υποστηριξης και στην συνεχεια οποίοι την βρουν σωστη να την υοθετησουν κιολας.
λαθος τοποθετηση, πολυ ενοχληθηκαν κ πρωτη απ ολους εγω οταν ειδα τι τροπη πηρε.
τι σοι τροπη πηρε δηλαδη?
Ειπαμε ηπιατε τα ποτακια σας κανατε και τις παρτουζες σας,
εγω αν αυτο ειναι προς ωφελος ατομων που εχουν ψυχολογικα προβληματα δεν ενοχλουμε καθολου.
Αλλωστε δεν ειμαι καθολου πουριτανος οπως γνωριζεις.
Αν ομως δεν ειναι ετσι τα πραγματα τοτε ναι ενοχλουμε παρα πολυ και θεωρω το ολο θεμα ανηθικο απο την αρχη μεχρι το τελος.
κατοπιν ζητησα στα παιδια να γραψουν, γιατι με στεναχωρησε.
σε στεναχωρησε ετσι?
Σε στεναχωρησε τοσο, οσο να παρεις τις ευθυνες που σου αναλογουν, και να ξεκαθαρισεις απο την αρχη τι εγινε και αν τελικα (λεω αν...) ολα αυτα ειναι μια κακογουστη πλακα να αναφερθεις συγκεκριμενα ποιος την οργανωσε και γιατι?
ζητησα συγνωμη, εδωσα εξηγησεις κ δεν εχει νοημα να τραβηξει οσο τραβηξε.
εξηγησεις δινεις ΜΟΛΙΣ σημερα.
Μολις σημερα αναφερες οτι την ολη υποθεση την οργανωσατε εσυ, η θεοφανια και ο κηπ.
Ακομα δεν ξεκαθαριζεις ομως για πιο λογο εγινε ολο αυτο το στορυ.
Ακομα δεν φαινεται καθαρα και χωρις μισολογα, που ειναι η αληθεια και που το ψεμα.
Αφηνεις ετσι κενα, οποτε πχ, η ρεμεντυ αναφερει, οτι ολο το στορυ δεν ειναι καθολου πλακα και μαλιστα με βεβαιοτητα.
Κατι που δειχνει οτι κατι ξερει, αλλα δεν ειναι η δουλεια της να ανακατευτει και να πει περισσοτερα.
το δευτερο θρεντ, στο οποιο γραφω αυτη τη στιγμη, δεν ειχε σχεση με το προηγουμενο,
σαφως και δεν εχει,
μονο που το προηγουμενο κλειδωθηκε.
(οπως και αυτο οσονούπω...)
ουτε με τις διαμαχες ορισμενων μελων μεταξυ τους. καποια τηλεφωνηματα κ καποια επικοινωνια που εχω με ατομα απο τον χωρο του φορουμ, μου εδειξαν μια τελειως αντιθετη πλευρα απ αυτη που εχω γνωρισει εδω μεσα. δεν θα μπορουσα να φανταστω κ εδω μεσα, οτι οταν μοιραζεσαι, νοιαζεσαι, μιλας, καποιοι προσπαθουν να χρησιμοποιησουν διαφορες κουβεντες εναντιον σου.
παλι αφηνεις υπονοούμενα να φανταζεται οτι θελει ο καθενας.
Ειχες λες τηλεφωνα με ατομα του φορουμ.....
Ποια ειναι αυτα και τι λεγανε?
Δεν μας λες και ειναι δικο σου θεμα.
Πολυ καλα κανεις.
Τοτε γιατι τα δημοσιοποιεις?
Γιατι δεν βγηκες για ενα καφεδακι να λυσετε τις διαφορες σας?
Η γιατι δεν τα ληγετε με πριβε μυνηματα?
Τι μας ενδιαφερουν οι διαφορες που εχουν 2 η 3 η 10 μελη μεταξυ τους?
Η αν μας ενδιαφερουν και πρεπει να ανοιχτει θεμα,
καλως κανεις, μονο που μιλα συγκεκριμενα και με ονοματα.
Με τα υπονοουμενα που αφηνεις, ο καθενας μπορει ελευθερα να υιοθετεί οτι εκδοχη του ερχεται στο κεφαλι.
δυστυχως για μια ακομη φορα αφηνεις τον εαυτο σου εκτεθιμενη να δεχεται επιθεσεις απο μισολογα που γραφεις.
δεν διαφερει κ πολυ απ την πραγματικοτητα, απο τον κοινωνικο περιγυρο στην περα απο το ιντερνετ ζωη. εχασα την ψευδαισθηση του απροσωπου που ηταν κατι το οποιο μου εδινε την ευκαιρια να βγαλω κατι απο μεσα μου. δεν πειραζει, αν κ απογοητευτικα, εμαθα!
αμφιβαλλω κατα πολυ αν και τι εμαθες.
Θα σου προτεινα να ακουλουθησεις τις συμβουλες τις καθηγητριας σου.
Να κανεις οτι σου κανει κεφι, να κανεις ενα φορουμ ανω κατω και να μη δινεις λογαριασμο πουθενα!!!
Να ξερεις ομως οτι αυτες οι τακτικες δεν βοηθησαν ποτε κανενα....
Και στο τελος ολοι μας κρινομαστε απο ολους.
Και εγω και εσυ και οι φιλοι σου.
Και επειδη εγω ειμαι πολυ σκληρος στην κριτικη μου,
απαιτω απο τους αλλους να με κρινουν ακομα σκληροτερα οταν εχω αδικο.
Οταν εχω ομως δικαιο, να ξερεις οτι θα βρω με καθε τροπο.
Και ενα πραγμα που δεν ανεχομουν ποτε στη ζωη μου ειναι τους πονηρους πασης φυσεως.
Σε καλημεριζω,
ο χοροπηδηχτικος κατσικακιας που χορευει γυρω γυρω.
09-10-2009, 14:49 #262
ρε κρινο παρακολουθω τοσο καιρο να μιλας και να γραφεις τοσο εντονα εναντιον της στρουμφ.βρε μπας και εχεις τραβηξει κανα κολλημα μαζι της η με την θεοφανεια;ερωτευμενος εισαι,γιατι τετοια αντιδραση μονο τετοια ατομα εχουν.εφαγες καμια απορριψη;
09-10-2009, 15:14 #263
Ρωτησα ευθεως τι πειραξε το ποστ τα μελη που αντιδρουν και μου απαντησαν οτι στενοχωρησε την πανικουλα και οτι δεν μπηκε στο γενικα.
Επιχειρηματολογησα πανω σε αυτο και δεν θα επιχειρηματολογησω ξανα.
Κατι αλλο?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
09-10-2009, 15:15 #264
Originally posted by Empneustns
ρε κρινο παρακολουθω τοσο καιρο να μιλας και να γραφεις τοσο εντονα εναντιον της στρουμφ.βρε μπας και εχεις τραβηξει κανα κολλημα μαζι της η με την θεοφανεια;ερωτευμενος εισαι,γιατι τετοια αντιδραση μονο τετοια ατομα εχουν.εφαγες καμια απορριψη;
απορω πως καταφερες να με αποκαλυψεις.
Θες να προσωρησω και σε περαιτερω αναλυση της απορριψης μου, η εχεις καλυφθει?
09-10-2009, 15:45 #265
Originally posted by krino
09-10-2009, 15:51 #266
οσο για αυτο ειμαι σιγουρος.
Περιμενε τωρα γιατι μαλλον θα ληξει μια εκκρεμοτητα αρκετα σοβαρη.
09-10-2009, 15:58 #267
Από εκείνη τη στιγμή και μετά, δεν χάνει την ευκαιρία να μου τη λέει και να με κυνηγάει πίσω από κάθε θέμα.
Το μόνο που δεν περίμενα ήταν όλο αυτό των τελευταίων ημερών. Το θέμα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, αλλά ο καθένας κρίνεται για αυτά που έχει γράψει.
Εμείς γράψαμε πως πήγαμε στο κρεβάτι μετά από μεθύσι και δυο μέρες τώρα βλέπω τον κρίνο να γράφει για τις παρτούζες μου.
Δεν αντιδρώ, γιατί πολύ απλά αυτό έγραψα και γι αυτό κρίνομαι.
Λυπάμαι πραγματικά που έχουν αναστατωθεί άτομα που δεν το αξίζουν.
Λυπάμαι για όλα και μιλάω πολύ ειλικρινά...
09-10-2009, 16:00 #268
Originally posted by Θεοφανία
Λυπάμαι για όλα και μιλάω πολύ ειλικρινά...
μαντηλι πηρες η να σου στειλω μια δωδεκαδα?
10-10-2009, 07:48 #269
με τον κιπ ειναι ερωτευμενος.αχαχαχα
θεοφανια περα απο την πλακα,οποιος παει με αντρα δεν σημενει οτι ειναι γκει.μπορει να ειναι ενεργητικος η bi.ετσι νομιζω.μπορει να ειναι και γκει χεστηκαμενε.:P
10-10-2009, 13:26 #270
Originally posted by panikoula
με τον κιπ ειναι ερωτευμενος.αχαχαχα
θεοφανια περα απο την πλακα,οποιος παει με αντρα δεν σημενει οτι ειναι γκει.μπορει να ειναι ενεργητικος η bi.ετσι νομιζω.μπορει να ειναι και γκει χεστηκαμενε.:P
Άλλο πάλι αυτό....
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία