Results 31 to 45 of 293
Thread: gossip - news
-
04-10-2009, 23:30 #31
μστρουμφ, άνοιξε το κινητό σου
- 04-10-2009, 23:35 #32
αχαχαχαχαχχα... παλι κλειστο το εχω; οκ...
04-10-2009, 23:51 #33
παντως το γεγονος οτι σου ειπα τα ιδια στο τηλεφωνο(και μαλιστα σου ζητησα και τον κιπ για να του τα πω αν θυμασαι καλα) και τα ιδια ακριβως σου λεω και εδω,ερχεται σε αντιφαση με το οτι με θεωρεις δηθεν....
05-10-2009, 09:15 #34
κ γιατι καθεσαι κ ερμηνευεις συμπεριφορες αλλων κ βαζεις λογια;
δεν ξερω.. δικαιωμα σου ειναι amelie να κανεις οτι θες, να μιλας στον καθενα οπως θες, απλα εμενα προσωπικα με ενοχλει. δεν εχω κατι μαζι σου, δεν παρεξηγηθηκα, σου λεω τι με ενοχλησε πριν να ειναι αργα κ μετα δεν συμμαζευεται το πραγμα.
να εισαι καλα!
05-10-2009, 10:00 #35
και εσυ να εισαι καλα.
το θεμα εχει ληξει για μενα.
05-10-2009, 11:57 #36
Originally posted by amelie74
λοιπον 2 πραγματα με ενοχλησαν χθες.
Αμελί ...έλεγα να μην πάρω θέση σε αυτό, αλλά επειδή σε συμπαθώ θα ήθελα να σου πω μερικά πράγματα.
1.το οτι το θεμα που ανοιξατε,στο σημειο που το ανοιξατε, ηταν σαν να ειρωνευεστε εμας τους-νυν και πρωην- αλκοολικους.
στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι.
Το θέμα μπήκε εκεί που μπήκε κατά λάθος, δεν το σκεφτήκαμε καν. Αν ήταν να μη συζητάμε στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν θα βάζαμε κανένα θέμα, γιατί αν έγραφα εγώ πχ, \"έχω άγχος που η μάρία ήπιε\" θα έλεγες πως αναφέρομαι και στα άτομα που έχουν άγχος. Ήταν ηλίου φαεινότερο πως προσπαθούσαμε να κάνουμε πλάκα. Όλοι ξέρουν πως η Μαρία είναι φίλη μου, μέναμε σχεδόν μαζί αυτές τις μέρες, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να γράψει κάτι τέτοιο στα σοβαρά, μόνο αν έχανε τα λογικά της, οπότε έπρεπε να αντιδράσεις προς σε εκείνη την κατεύθυνση. Άλλωστε ειναι απ τα μέλη που έχει δώσει δείγματα γραφής εδώ μέσα και δεν έχει πάρει μέρος ούτε καν σε μια μικρή διένεξη.
2.με εχει θυμωσει το γεγονος,οτι ο κιπ ενω την περιοδο της υποτροπης του,πηρε αφανταστη στηριξη απο την λιβελουλα και την ολγα,τωρα που περναει καλα δεν απανταει στα θεματα τους και τις γραφει κανονικα.
Αυτό δεν μοιάζει λίγο ανταποδοτικό; Πχ, εσύ είσαι υποχρεωμένη επειδή γράφουν πέντ-έξι άτομα στα θέματα σου, ή σε στηρίζουν όταν δεν είσαι καλά, να τα παίρνεις από πίσω και να απαντάς σε ότι και αν γράφουν;
Τελικά, στηρίζουμε κάποιον στο φόρουμ επειδή το νιώθουμε, ή επειδή περιμένουμε να μας το αναγνωρίσει?
Επίσης, δεν είναι λίγο άστοχο να γράφεις, \"τώρα που περνάει καλά δεν απαντάει στα θέματα τους\", ενώ θα έπρεπε να είσαι χαρούμενη γι αυτό και να κοιτάξεις να κάνεις το ίδιο?
05-10-2009, 12:08 #37
ρε παιδια εγω δεν περημενα απο τον κιπ να μου το ανταπωδωσει .
αλλα να λεει και ενα γεια.ουτε μια κουβεντα δεν μου λεγε τελευταια οχι να με παρηγορισει οπως εγω.αντε ελιξε το θεμα το γ---αμε και εχω πολλες δουλειες.
δεν θελω τπτ απο τον κιπ τον θεωρω πολυ αξιολογο και καλο ανθρωπο κιας με γραφει τευτελεταια αλλα μαλλον εχει δουλειες δεν πειραζι.και εγω απο αυριο εχω τραχαματα ουτε να κλα_ω δεν θα μπορω χχααχ
05-10-2009, 12:20 #38
χαχαχχα liveloula...\"ουτε να κλα_ω δεν θα μπορω\", μηπως να φτιαξουμε ενα τοπικ κ να παιζουμε κρεμαλα;;;;;;
05-10-2009, 12:23 #39
αν εχω χρονο θα φταιξουμε.ουτε να κλασω ενοω.λολ.
05-10-2009, 13:03 #40
το gossip της ημερας, προσκαλω τον Πανο να μας το γραψει μετα το χθεσινο του πανηγυρι..
05-10-2009, 14:03 #41
ευχαριστως μστρουφ!
καταρχην κουτσομπολιο [γκοσιπ] ειμαι μια λεξη που χαρακτηριζει ενα κοινωνικο φαινομενο αλλα με αρνητικη χροια και οχι παντα οφελιμη οπως καθε τι που γραφεται σε ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης !
Αν δηλαδη πραγματι ολη αυτη η ιστορια ειναι μυθος τοτε καλα εκανε ο νικος που την εκλεισε η οποιος αλλος το εκανε τελος παντων!
Συμμετοχη δεν σημαινει κουτσομπολιο !
Συμμετοχη σημαινει πανω απο ολα επικοινωνια και ανοιγμα , με στοχο ακριβως το αντιθετο απο το γκοσιπ!
Την καταπολεμηση του κουτσομπολιου και την επανεισαγωγη σε μια σαπια απο την συντηρηση και τις προκαταληψεις κοινωνια , νεων ιδεων για τον ερωτα και την σεξουαλικοτητα .
Το πως και με ποιον θα κοιμηθει ενας η περισσοτεροι πολιτες με ενα η περισσοτερους πολιτες , αφορα μονο αυτους , στο μετρο που δεν παραβιαζεται το δικαιωμα του καθε ενα απο αυτους να ειναι κυριαρχος των συναισθηματων και των επιθυμιων του...
Ομως αν προκειται για μυθο , ειναι φυσικο οτι προξενησε την αναταραχη σε αυτο το φορουμ γιατι καθε συμμετεχων εχει καταλαβει ενα απλο πραγμα
οτι οπως και στον πραγματικο κοσμο , τα αντιθετα ελκονται !
Ο κιπ και η πανικουλα μονο τυχαιο δεν ειναι , οτι εχουν αναπτυξει εδω και πολυ χρονο,
μια βαθεια εξαρτηση , η οποια ομως , δεν μετατρεπεται σε θετικο εργο λογω της αρρωστειας τους . Η χαρα μου και χαρα καθε μη παραδοπιστου που συμμετεχει εδω , δεν εχει να κανει με κουτσομπολιο , αλλα με την πιστη οτι η ζηλεια ειναι μια απολυτα φυσιολογικη και αναμενομενη αντιδραση σε μια γυναικα η ενα ανδρα που τρεφουν αισθηματα ο ενας για τον αλλον....
Αν λοιπον η Θεοφανια και η τρεχα γυρευε πως , σκεφτηκαν να κανουν την πανικουλα να ζηλεψει το πετυχαν με κινδυνο να την αποσταθεροποιησουν ψυχικα και γιαυτο θα επρεπε
σημερα να μη τι αλλο? να ντρεπονται!
Αν παλι οντως η οινοποσια, κατεληξε σε μια ομορφη παρτουζα , ειμαι ψυχη και σωμα μαζι σας , στο μετρο που ο φιλος μου κιπ , δεν παρασυρθηκε σε μια κακογουστη πλακα σε βαρος μιας γυναικας που ολη την ημερα χθες αναλογιζοτανε το λαθος της να μην τον εχει καλεσει η ιδια να βγει απο την εικονικη και να μπει στην πραγματικοτητα καλοντας τον να γνωριστουν απο κοντα στην κρητη!
Γατι η πανικουλα αγαπαει τον κιπ , ο κιπ αγαπαει την πανικουλα , αλλα οπως λεει και ο λοας μας
\"ο Γιαννης φοβαται το θεριο και το θεριο τον Γιαννη\" ...
Ειναι λοιπον λογικο, αναμενομενο και θεραπευτικο και για τους δυο τους , να βρουν το θαρρος μεσα απο αυτο το φορουμ να βρεθουν στον εξω κοσμο και οχι την προκληση αρνητικων συναισθηματων γιατι απο μονα τους δεν μπορουν να δωσουν την θεραπευτικη και για τους δυο λυση που εχει προβλεψει απο μονη της η φυση που τους επλασε!
05-10-2009, 14:05 #42
βρε πανο και εγω μην ξεχνας οτι εγραψα οτι μεσα σε 4 μηνες πηγα με 4 αντρες.ξεχαστετο το θεμα κιπ και πανικουλα πια.κουραστικα.
και μην τα παραλες για βαθειες εξαρτησεις.σιγα ρε πανο.μια απλη ελξη υπηρχε μεταξυ μας που δεν υπαρχει πια.αμαν το τοσο το εκανες τοοοοοοοοοσο.αχχαχ.ναι ζηλεψα λιγακι αλλα χεστηκα κιολας.:P αυριο θα βγω με αλλον εξαλου και θα περασω καλα.
και ο κιπ ας κανει παρτουζα με ουζα με την καθε θεοφανια και στρουφμητα.σκασιλα μας μεγαλη και 8 παπαγαλοι :)
κιαν οντως κανανε οργια μεγια τους με χαρα τους.ειναι αναγκη να μας το λενε?
05-10-2009, 14:22 #43
Originally posted by liveloula
βρε πανο και εγω μην ξεχνας οτι εγραψα οτι μεσα σε 4 μηνες πηγα με 4 αντρες.ξεχαστετο το θεμα κιπ και πανικουλα πια.κουραστικα.
και μην τα παραλες για βαθειες εξαρτησεις.σιγα ρε πανο.μια απλη ελξη υπηρχε μεταξυ μας που δεν υπαρχει πια.αμαν το τοσο το εκανες τοοοοοοοοοσο.αχχαχ.ναι ζηλεψα λιγακι αλλα χεστηκα κιολας.:P αυριο θα βγω με αλλον εξαλου και θα περασω καλα.
και ο κιπ ας κανει παρτουζα με ουζα με την καθε θεοφανια και στρουφμητα.σκασιλα μας μεγαλη και 8 παπαγαλοι :)
κιαν οντως κανανε οργια μεγια τους με χαρα τους.ειναι αναγκη να μας το λενε?
ακομα και σε ενα εικονικο περιβαλλον οπου η ταυτοτητα των μελων που συμμετεχουν μπορει να ειναι μυστικη , ποτε δεν εκρυψα την δικη μου σε κανενα απο πολλα φορουμ που εχω συμμετεχει γιατι πιστευω οτι δεν χρειαζομαι καμμια προστασια για τις ιδεες μου γιατι πεθαινω γιαυτες !
αν νομιζεις οτι ειναι καλαμπουρακι οπως μια παρτιδα ταβλι
ο ερωτας σου με τον κιπ ,
συγνωμη αλλα εγω τουλαχιστον δε θα επανελθω ποτε ...
ομως εχω την εντυπωση οτι τον αγαπας και τον φοβασαι ταυτοχρονα γιατι και εσυ και αυτος κουβαλατε μια ταμπελα που σας γεμιζει φοβους και τους δυο σας
και το θεωρω και αδικιο και αντιεπιστημονικο!
Ο ερωτας ειναι η θεραπεια της ιδιας της φυσης
και κανενας δεν εχει δικαιωμα να παψει να τον υμνει
και να τον μακαριζει , με το προσχημα του Α η του Β
μοντελου ζωης που μας εχει επιβαλει η εκαστοτε εξουσια.
05-10-2009, 14:26 #44
δεν τον αγαπαω ξεκολα.αν τον αγαπουσα θα τον καλουσα κατω και θα αρρχοταν δεν θα πηγενε με ολες τις αλλες για ακφε εκτος εμενα.με εχεις πριξει με τον κιπ.δεν τον γουσταρω..τελος.σταματα τις μαλακιες.
05-10-2009, 15:04 #45
τοτε καλα σου κανει και δεν απαντα !
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....