Results 76 to 90 of 293
Thread: gossip - news
-
06-10-2009, 15:13 #76
Originally posted by krino
Originally posted by Θεοφανία
μμμμμ....μη λες πλακίτσα το καταπληκτικό μου σκ γιατί...θα τρελλαθώ.....
ηταν εμφανες για το ποια
θα ηταν η αρχιερεας της κατινιας.....
Γνωστα πραγματα απο παλια.....
:cool:
Αλλά δυστυχώς ο πάντα ευγενικός κηπ, ενοχοποιήθηκε και απολογήθηκε.
- 06-10-2009, 15:15 #77
δεν εφτεγε ο κιπ αυτες τον ξελογιασανε οι κατινες.:P
ξερω ο κιπ οτι δεν εχει κακια μεσα του αλλα του τα ψαλα επειδη εχω και γω λιγη γλωσσα παραπανω αχαχα.
06-10-2009, 16:52 #78
Χμ υποψιαζομαι οτι καποιοι αλλοι θελουν να \"τσιμπισουν\" καποιοι και να συνεχισουν ενα αεναο \"παιχνιδακι\".
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
06-10-2009, 17:49 #79
εγω δεν υποψιαζομαι τπτ.
κιπ και εσυ και εγω ειμασταν θυματα ,εσυ αγαθουλη δεν το καταλαβενεις εγω ομως καταλαβενω κιας κανω το κινεζο.
06-10-2009, 18:15 #80
krino δεν εχει νοημα να συνεχιστει ο διαλογος..
απο ποτε απαγορευεται να εχεις αποψη;
το οτι ενοχληθηκες απο μονο του, ισως να λεει πολλα..
αναρωτησου μονο ποσα θρεντ εχεις κανει ανω κατω με τις αποψεις σου κ μετα ελα να την πεις σε μενα κ να ορισεις αρχιερεις της κατινιας!
liveloula καμια φορα δεν θα ηταν κακο να προσεχεις τι γραφεις κ σε ποιους αναφερεσαι
06-10-2009, 18:38 #81
δεν νομιζω να υπηρξε καν διαλογος - οπως βεβαιως δεν υπαρχει προβλημα στο να εκφρασεις την αποψη σου.
Ενοχληθηκα γιατι μερικα πραγματα δεν ανηκουν στην αισθητικη μου, αυτο και τιποτα αλλο.
Οσα θρεντ, τα εχω κανει ανω κατω οπως λες με τις αποψεις μου,
στο λεω ξεκαθαρα, ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ και δεν εχω αλλαξει ουτε μιση τελεια απο οσα εχω γραψει μεχρι σημερα.
Οσο σε αφορα σχολιαζω το θρεντ που ανοιξες και τιποτα περισσοτερο.
Αν εσενα σε εκφραζει, επετρεψε μου να εχω τις αντιρρησεις μου.
06-10-2009, 21:30 #82
οχι δεν με εκφραζει καθολου θα ελεγα, μαλιστα μπορω να πω οτι ανοιξα το θρεντ για να επικρινω συμπεριφορες που καταντησα αφορητες
αυτο κ τπτ αλλο, γι αυτο εξαρχης ειπα οτι δεν καταλαβες ποιος ο λογος
07-10-2009, 10:30 #83
το να συμμετεχεις σε μια \"πλακιτσα\" οπως η τελευταια,
πως το κρινεις?
Απαντησε μου, και θα δουμε τι καταλαβα και τι οχι.
07-10-2009, 10:41 #84
Originally posted by liveloula
εγω δεν υποψιαζομαι τπτ.
κιπ και εσυ και εγω ειμασταν θυματα ,εσυ αγαθουλη δεν το καταλαβενεις εγω ομως καταλαβενω κιας κανω το κινεζο.
δεν ειναι σαιτ γνωριμιων εδω , κιπ και λιμπελουλα!
ειναι χωρος κοινης ωφελειας .
αθελα σας , παρασυρατε ολοκληρο το φορουμ να ασχολειται με 2 προφιλ ενω την ιδια στιγμη αλλου καποιοι αλλοι ανθρωποι με σοβαρα οικογενεικακα προβληματα ερχονται εδω για να νοιωσουν το χαδι της συντροφικοτητας
07-10-2009, 10:46 #85
Originally posted by mstrouf
οχι δεν με εκφραζει καθολου θα ελεγα, μαλιστα μπορω να πω οτι ανοιξα το θρεντ για να επικρινω συμπεριφορες που καταντησα αφορητες
αυτο κ τπτ αλλο, γι αυτο εξαρχης ειπα οτι δεν καταλαβες ποιος ο λογος
Γιατι εισαγοντας μονη[ος]? το κουτσομπολιο στην θεση ενος κοινωνικης υφης εργαλειου αναιτρεις η ιδια τους ισχυρισμους σου!
Δεν ασχολειται το φορουμ για το με ποιον κοιμηθηκες το βραδυ
αλλα με το γιατι δεν μπορεις να κοιμηθεις με καποιον
δεν ειναι το ιδιο
το βλεπετε σαν κουτσομοπλιο γιατι μεγαλωσατε στα στερεοτυπα οτι τα \"εν οικω ου εν δημω\" ειναι λαθος αποψη και αυτο το φορυμ εκπληρει αυτη ακριβως την αποστολη!
Τα εν οικω οταν γεννουν ψυχικα νοσηματα ειναι το κυριο αντικειμενο ολων μας ανεξαιρετως
07-10-2009, 10:52 #86
Originally posted by mstrouf
krino δεν εχει νοημα να συνεχιστει ο διαλογος..
απο ποτε απαγορευεται να εχεις αποψη;
το οτι ενοχληθηκες απο μονο του, ισως να λεει πολλα..
αναρωτησου μονο ποσα θρεντ εχεις κανει ανω κατω με τις αποψεις σου κ μετα ελα να την πεις σε μενα κ να ορισεις αρχιερεις της κατινιας!
liveloula καμια φορα δεν θα ηταν κακο να προσεχεις τι γραφεις κ σε ποιους αναφερεσαι
η διακωμώδηση και η γελιοποιηση του στρεφεται εναντιον του συνολου οσων αποσκοπουν να ωφεληθουν απο αυτο .
07-10-2009, 11:40 #87
Originally posted by πανος12345
εγω δεν υποψιαζομαι τπτ.
αθελα σας , παρασυρατε ολοκληρο το φορουμ να ασχολειται με 2 προφιλ ενω την ιδια στιγμη αλλου καποιοι αλλοι ανθρωποι με σοβαρα οικογενεικακα προβληματα ερχονται εδω για να νοιωσουν το χαδι της συντροφικοτητας
Εδω διαφωνω λιγο πανο.
Εκτος απο ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης ειναι και ενας τοπος γνωριμιων, σχεσεων και φιλων. Οπουδηποτε ειμαστε συγκεντρωμενα πολλα ατομα ειναι και ενας τοπος γνωριμιων.
Αυτο που διαφωνω ειναι ομως αυτες οι γνωριμιες ειναι αναμεσα σε 2 ατομα και οχι σε ολοκληρο το φορουμ.Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
07-10-2009, 12:01 #88
Originally posted by Mariah
εγω δεν υποψιαζομαι τπτ.
Εδω διαφωνω λιγο πανο.
Εκτος απο ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης ειναι και ενας τοπος γνωριμιων, σχεσεων και φιλων. Οπουδηποτε ειμαστε συγκεντρωμενα πολλα ατομα ειναι και ενας τοπος γνωριμιων.
Αυτο που διαφωνω ειναι ομως αυτες οι γνωριμιες ειναι αναμεσα σε 2 ατομα και οχι σε ολοκληρο το φορουμ.
αυτα τα οποια συνεβησαν με τα 2 κοριτσια και τον κιπ , θα ειχαν αποφεχθει σε ενα σαιτ σχεδιασμενο για σχεσεις και γνωριμιες διαδικτυου!
Γιατι ? γιατι εκει η γνωριμια ειναι απριορι υποθεση 2 η περισσοτερων ανθρωπων οπου ο καθε ενας ειναι μονετερειτορ της δικης του επκοινωνιας ενω εδω αυτο ειναι και αντιδεοντολογικο οπως μονη σου λες , αλλα και πρακτικα αδυνατο .
Το ιντερνετ εχει σχεδιαστει να υπηρετει το κοινο του βασει ειδικων προγραματων ..ενα φορουμ ειναι μια πλατεια ....
ενας κοινοχρηστος χωρος οπου η δεουσα σκοπιμοτητα ειναι η κοινη ωφελεια , μεσα απο τον διαλογο και την ανοιχτη επικοινωνια ....φυσικα θα αναπτυχθουν επι μερους σχεσεις , οπως πολυ σωστα ειπε χθες η φυση αναμεσα σε ατομα που συγκλινουν πολιτιστικα κυριως....
ενα σαιτ σχεσων ομως ειναι μια εντελως διαφοετικη οργανωση η οποια αδιαφορει λειτουργικα για τις αναγκες του συνολου και εχει σχεδιαστει να υπηρετει αποκλειστικα τις αναγκες του ατομου ακομα και αν αυτες εκπληρουνται μεσω ομαδικης δρασης .
θα σου δωσω ενα απλο παραδειγμα...
εστω οτι εισαι καπνιστρια , πινεις τον αγλεωρα σε αλκοολ , προσφατα χωρισμενη με ενα παιδι και ψαχνεις να βρεις ενα ανδρα που να σου ταιριαζει.
αν ερθεις εδω να εκθεσεις τις ιδες σου σιγουρα θα φας κραξιμο απο την πλειοψηφια , αν αρχισεις να λες οτι δεν με πειραζει να ειναι αλκοολικος ο γκομενος μου , ψαχνω και για παντρεμενο γιατι ξερω τι θα πει γαμος και συμβιβασμος , η ακομα πιο ακραιο , οτι δεν σε νοιαζει αν αγαπησεις ξανα στην ζωη σου , φτανει να βρεις ενα ανδρα αρκετα ανεξαρτητο οικονομικα , που να σου εξασφαλισει την οικονομικη επιβιωση ακομα και αν δεν θα εχεις σεξουαλικο οργασμο ποτε μαζι του!
ολα αυτα , εδω μεσα , θα βρεθουν πολλοι που θα σε παρουν για τρελη λογω των στερεοτυπων αντικηψεων του κοινωνικου μας συνολου , ενω αντιθετα , σε ενα ειδκευμενο σαιτ γνωριμιων ειναι η πιο κλασσικη συνταγη μιας γυναικας που αναζητει να βρει μεσα απο την σεξουαλικοτητα της μια διεξοδο για το μελλον της ιδιας και του παιδιου της !
λαθη ειμαστε ανθρωπους καναμε μαρια ! το ιντερνετ ομως μπορει να τα διορθωσει αν μαθουμε να το χρησιμοποιουμε σωστα !
Μια γυναικα στα 40 η 50 μπορει να ειναι ακομα ομορφη και θελκτικη , αλλα δυσκολα αν οχι αδυνατο να βρει μια δουλεια τουλαχιστον στην Δ.Ευρωπη και την Β Αμερικη!
Απο την αλλη ενας ανδρας ευπορος , εμεινε προσφατα χηρος , εφυγε με γκομενο η γυναικα του , αισθανεται απομονωμενος και περιφονημενος ενω μπορει να προσφερει ανεση και ασφαλεια σε μια διαλυμενη οικογενεια , αποκαθιστώντας πολλες βιοποριστικες αναγκες ενος συστηματος που αλλαζει και που αφηνει τεραστεια κενα στον πληθυσμο, κυριως οικονομικης υφης .
Το ιντερνετ φερνει αυτους του ανθρωπους σε επαφη , εξυπηρετωντας την κοινωνια στο να ξαναβρει την φυσικη της δυναμικη , διορθωνοντας τα στερεοτυπα που θελουν τον ανθρωπο δεσμιο και υποτελη στις επιταγες τους .
Ο ερωτας δεν ειναι παιχνιδι του ανθρωπου αλλα της φυσης .
Ειναι η ιδια η φυση που μας εγκαλει στην ταξη και βαζει η ιδια τους κανονες επιβωσης μας , διορθωνοντας τα οποια λαθη εχουμε κανει στην ζωη μας γιατι κανεις δεν μπορει να ειναι ευτυχης μονος του , ουτε η σεξουαλικοτητα του μπορει να περιοριζεται στην φαντασιωση ....
07-10-2009, 12:35 #89
αυτα τα οποια συνεβησαν με τα 2 κοριτσια και τον κιπ , θα ειχαν αποφεχθει σε ενα σαιτ σχεδιασμενο για σχεσεις και γνωριμιες διαδικτυου!....
η πρεπει με το στανιο να γινει?
Η αλλιως,
τετοια site, υπαρχουν νομιζω αρκετα.
Αν καποιος εχει αυτη την αναγκη, γιατι νομιζεις οτι δεν το εχει κανει ηδη και δεν την εκφραζει εκει που μπορει?
Αρχιζω και εχω την απορια,
αν πιστευεις οτι το παρον site, πρεπει να μετατραπει εκτος των αλλων και σε ενα απεραντο νυφοπαζαρο....
07-10-2009, 12:59 #90
Τι δουλειά έχει ένα gossip news thread σε ένα forum ψυχολογικής υποστήριξης;Kαι μόνο ο τίτλος φέρνει στο μυαλό πρωινάδικο,ή περιοδικό ποικίλης ύλης.Άντε καζαμία.Το ότι βρισκόμαστε σε ένα διαδικτυακό χώρο που αφήνει περιθώρια για μεγαλύτερη έκφραση,καθώς ασχολείται με ψυχολογική υποστήριξη ατόμων και ενημέρωση δική τους ή άλλων για θέματα σχετικά,δε σημαίνει πως το αφορούν τα πάντα,ούτε πως μπορεί να εμπεριέχει συνταγές για γλυκά.Είναι ένα εξειδικευμένο forum,που θα χάσει το χαρακτήρα του και θα κινδυνέψει να περιέχει πάσης φύσεως υλικό,κουράζοντας το μέλος που μπαίνει εδώ όχι για κουτσομπολιό αλλά σε αναζήτηση λύσεων,τροφής για σκέψη και πηγών ενημέρωσης.
Εναπόκειται στα ίδια τα μέλη η ευθύνη να κατανοούν τα όρια και να υποστηρίζουν το χαρακτήρα του forum,στην περίπτωση όμως που κάποια δεν τον καταλαβαίνουν ή τον αλλοτριώνουν,σαφώς και πρέπει να υπάρξει σωστότερο moderating.Ιδιαίτερα σε περιπτώσεις bullying,κατά πρόσωπο επίθεσης,ή αναίτιας επιθετικότητας και στοχοποίησης,αλλά και για να επαναπροσδιοριστούν οι γραμμές προσανατολισμού και στόχων του."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία