gossip - news - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 20 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 293

Thread: gossip - news

Senior Member
    αναλαμβανω την ευθυνη του θεματος, δεν μπορουσε καν να τρεξει το μυαλο μου σε τι σημειο θα εφτανε, ηδη εχω ζητησει συγνωμη

δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθεις να βγαλεις συνεχιζοντας ολο αυτο;;;
    δεν εχω σκοπο να εκθεσω τα παιδια ή οποιονδηποτε αλλο για την συμπεριφορα του, κακη ή καλη. απογοητευτικα πληρως απο καποιους που νομιζα \"φιλους\"
    κανενας μα κανενας δεν ειναι αξιος εμπιστοσυνης...
    με εχει πονεσει αρκετα αυτη η ιστορια (κ δεν μιλαω για το σκ, \"εμαθα\" αρκετα ωστε να βαραω το κεφαλι μου μονη μου)

αυτη τη στιγμη, αντι να αποσυρθεις κ να δωσεις τοπο στην οργη, συνεχιζεις να προκαλεις με τα οσα γραφεις. γουστο σου κ καμαρι σου, να ξερεις ομως οτι δεν βοηθας το φορουμ οπως θα επρεπε

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    Originally posted by vince
    Αρκετές μαλακίες έχεις πει εδώ μέσα εσύ και μερικοί/ μερικές ακόμα. Εσείς είστε οι πραγματικοί σχιζοφρενείς της κοινωνίας.
    για παραδειγμα οσων εχω προτεινει στο φορουμ , το προφιλ αυτο με το πατημα ενος απλου κουμπιου θα επρεπε να δεχεται το εξης μηνυμα

\"αγαπητο μελος , μολις σε αυτο το τελευταιο σου μηνυμα , χρησιμοποιησες μια λεξη [ μαλακιες ] η οποια μαλλον δεν ενδεικνυται για δημοσιο φορουμ και γιαυτο δεχεσαι αυτο το μηνυμα σαν προειδοποιηση για να την σβησεις .
    Σε περιπτωση που συνεχισεις να χρημοποιεις λεξεις που εχουν προβλεφθει απο το φορουμ σαν επιθετικες στους αλλους και προσβαλουσες το δημοσιο αισθημα , θα υπαρξει μια ακομα ανακοινωση ,σε περιπτωση δε που δεν θα τις σβησεις ουτε την δευτερη φορα , θα ακολουθησει ενα τελευταιο παρομοιο μηνυμα , μετα το οποιο
    καθε τι που θα γραφεις θα σβηνεται αυτοματα σε αυτο το ποστ για να καταλαβεις οτι παραβιαζεις την συλλογικη μας αποφαση για αλληλοσεβασμο \"
    Απορρίπτεις την λέξη μαλακία και δεν λες ούτε μια κουβέντα για την λέξη σχιζοφρένεια. Αυτό είναι κάτι που αποδεικνύει, σε μένα τουλάχιστον, ότι η κρίση σου είναι εν συνείδηση και ότι γνωρίζεις πολύ καλά τις συνέπειες των λόγων σου. Εφόσον βέβαια ξέρεις πολύ καλά την διαφορά μεταξύ επιλογής και πάθησης..

Senior Member
    mstrouf ζητας συγγνωμη απο ποιους?
    Απο αυτους που εβλαψε η πλακα οπως την αποκαλουν με την κακη εννοια?
    Δηλαδη απο κανεναν στην ουσια.
    Μη νοιωθεις ασχημα για τιποτα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Originally posted by keep_walking
    Λοιπον τερμα τα αστεια...

εγω παντως δεν βλεπω καποιο αστειο,
    ουτε οι υπολοιποι που διαβαζαν το θρεντ επισης ειδαν.
    Εσεις που ειχατε την εμπνευση, μπορειτε να πειτε στους υπολοιπους που ειναι το ρημαδι το αστειο να γελασουμε ολοι μαζι?

ας πουν αυτοι που πυροβολουν κατα ποιων ειναι η πλακα και γιατι?

Η πλακα ειναι αυτη που υπαρχει στο συγκεκριμενο θρεντ που αναρτησε η στρουμφ και εναντιον της μαριας.
    Το γιατι το γνωριζουν οσοι το οργανωσαν.....

Υπαρχει καποιος που βλαφτηκε απο την \"πλακα\" οπως την αποκαλειτε?
    Γιατι βλαφτηκε?
    Συγκεκριμενα.

και πολυ συγκεκριμενα μαλιστα.

Καποιοι κανουν μια πλακιτσα σε ενα μελος,
    που μεχρι πριν λιγες ημερες ειχε αναρτησει ενα ποστ οτι σκεφτεται να αυτοκτονησει.
    Κατι βεβαια που δεν ισχυσε ευτυχως.

Ομως οσοι στηνουν την πλακιτσα τους,
    ποσο βεβαιοι 1000% οτι οντως δεν το εννοει?
    Ποσο σιγουροι ειναι για το τι ακριβως συμβαινει πισω απο το πληκτρολογιο του καθενος?
    Ποσο τους ενδιαφερει να ρισκαρουν μια τετοια πιθανοτητα?

Και να απαντησει στην ερωτηση γιατι αναμοχλευεται το θεμα ξανα και ξανα,ενω εχει κλεισει και εχει κλειδωθει προ καιρου.

μα ασφαλως γιατι δεν εχει ληξει.
    Και για να απαντησω συγκεκριμενα,
    το συγκεκριμενο θεμα που συζηταμε, δεν το ανοιξα εγω, σωστα?

Η επομενη συνατηση παρακαλω να αναφερει:
    Πηγαμε για καφε στοπ.
    Περασαμε καλα στοπ.
    Ειναι απιστευτο οταν αναφερομαστε σε ενηλικες ανθρωπους να συμβαινει αυτο.

δεν νομιζω οτι οταν συναντηθηκαμε οι τρεις μας,
    να ειπαμε εδω μεσα οτι,
    πηγαμε για καφε - περασαμε καλα.
    Θυμαμαι οτι ειπαμε αρκετα πραγματα,
    οχι ομως να στησουμε καμια ιστορια τετοιου τυπου σε κανενα.

Επι του πρακτεου γιατι αδικειται κοσμος,
    υπαρχει κανεις εδω μεσα που μπορει να παρει την ευθυνη,
    και να πει οτι το σκεφτηκαν αυτος - αυτος και ο ταδε?

Γιατι εγω βλεπω την στρουμφ να λεει οτι δεν εχει σχεση.....

Senior Member
    Ωστε αυτο ειναι πιστευετε οτι ηταν πλακα εναντιον της liveloula...ε πεφτετε εξω δεν ηταν.
    Η πλακα ειναι συγκεκριμενη αγορια,κοριτσια βγηκαν για διασκεδαση και βαλαν μεσα λιγο σαλτσα μιας και περασαν φανταστικα για να εκδηλωσουν την χαρα τους σε ενα χωρο που αγαπουν....και τιποτα παραπανω.
    Νομιζω οτι υποτιματε τη Liveloula μαλιστα σε μεγαλο βαθμο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Originally posted by mstrouf
    αναλαμβανω την ευθυνη του θεματος, δεν μπορουσε καν να τρεξει το μυαλο μου σε τι σημειο θα εφτανε, ηδη εχω ζητησει συγνωμη

αυτο που δεν λες ομως, ειναι τι σοι συμμετοχη ειχες.
    Για το θεμα ειναι φυσικο να αναλμβανεις την ευθυνη,
    εσυ δεν το ανοιξες κιολας?
    Ποιος ηθελε να αναλβει την ευθυνη?

Ζητησες συγνωμη απο την μαρια?

δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθεις να βγαλεις συνεχιζοντας ολο αυτο;;;

οσο καλυπτεις, θα εισαι με το σωρο, στο ειπα αυτο.

δεν εχω σκοπο να εκθεσω τα παιδια ή οποιονδηποτε αλλο για την συμπεριφορα του, κακη ή καλη.

καλως κανεις, και απο μια πλευρα σε σεβομαι για αυτο.
    Αν και για να πουμε την αληθεια, αλλοι θα επρεπε να γραφουν τωρα, αυτοι πουκανουν την παπια και αφηνουν να βγαλεις εσυ τα καστανα απο την φωτια, που απο οτι λες δεν εχεις αμεση σχεση.

συνεχισε να μην εκθετεις λοιπον.

απογοητευτικα πληρως απο καποιους που νομιζα \"φιλους\"
    κανενας μα κανενας δεν ειναι αξιος εμπιστοσυνης...

τι να σου πω....
    σου ειπα να προσεχεις τις παρεες σου.

με εχει πονεσει αρκετα αυτη η ιστορια (κ δεν μιλαω για το σκ, \"εμαθα\" αρκετα ωστε να βαραω το κεφαλι μου μονη μου)

εμαθες οντως?

αυτη τη στιγμη, αντι να αποσυρθεις κ να δωσεις τοπο στην οργη, συνεχιζεις να προκαλεις με τα οσα γραφεις.

ναι γιατι καλυπτεις κοσμο με την σταση σου.
    Και σορρυ κιολας αλλα γινεσαι συνενοχος.

γουστο σου κ καμαρι σου, να ξερεις ομως οτι δεν βοηθας το φορουμ οπως θα επρεπε

ενω εσυ με την παρεα σου, που ανακατεψες μπακαρντια και ολοκληρο το φορουμ το βοηθησες ταμαλα ετσι?

Λιγο ντροπη και σεμνοτητα δεν βλαπτει.....

Banned
    Νικο δενμε ενδιαφερουν τα παραλειπομενα μιας συναντησης,
    παρα μονο οτι διαβασα εδω μεσα.
    Τα γκοσιπ νιους ειναι της αρεσκειας της στρουμφ και οχι για μενα.

Senior Member
    anyway, δηλωνω την αποχωρηση μου, αρκετα πληγωθηκα, δεν θα πρεπε να ζοριζω τοσο τον εαυτο μου, μονο εγω ξερω πως αισθανομαι κ σε τι σημειο βρισκομαι.
    βρειτε τα μονοι σας! δεν μπορω αλλο!
    γεια κ ευχαριστω οσους μου σταθηκαν, οταν μου σταθηκαν!

Banned
    αφου προτιμας να καλυπτεις κοσμο, προβλημα σου.....

Στο καλο και μπολικο αερα στα πανια σου.

ΥΓ........ ειναι φανερο οτι οι κυριοι υπευθυνοι, προτιμουν να προτασουν την λογικη της σουπιας.....
    παλια κλασικα εικονογραφημενα.....

Senior Member
    Νικο δενμε ενδιαφερουν τα παραλειπομενα μιας συναντησης,
    παρα μονο οτι διαβασα εδω μεσα.
    Τα γκοσιπ νιους ειναι της αρεσκειας της στρουμφ και οχι για μενα.
    Ναι αλλα αφου βλεπεις οτι στην προθεση της mstrouf δεν υπαρχει καμμια κακια και ειναι ηλιου φαεινοτερο,και βλεπεις ειλικρινη στενοχωρια στο λιθοβολισμο γιατι συνεχιζεις?
    Γιατι ενω μπορεις να δεις την αληθεια (υπαρχουν εκατονταδες διαφορετικα σεναρια που μπορουν να φτιαχτουν απο ενα ασημαντο γεγονος φυσικα),δεν την αποδεχεσαι και γλιστρας σε ενα πιο \"πιπερατο\" σεναριο,το οποιο εχει ιντριγκα?

Senior Member
    Originally posted by mstrouf
    anyway, δηλωνω την αποχωρηση μου, αρκετα πληγωθηκα, δεν θα πρεπε να ζοριζω τοσο τον εαυτο μου, μονο εγω ξερω πως αισθανομαι κ σε τι σημειο βρισκομαι.
    βρειτε τα μονοι σας! δεν μπορω αλλο!
    γεια κ ευχαριστω οσους μου σταθηκαν, οταν μου σταθηκαν!
    Κακώς αποχωρείς, δεν αποτελείς από μόνη σου το τρίο.
    Μη φορτώνεσαι στη πλάτη σου πράγματα που ίσως δεν έκανες σκόπιμα.
    Τώρα μπήκα, θα διαβάσω τι γράψατε (διάβασα μόνο τα τελευταία) και επανέρχομαι :)

Banned
    γιατι η μστρουμφ, προτιμα να καλυπτει τα κακως κειμενα,
    με οτι κοστος.

Ας παρει λοιπον το κοστος της αφου το προτιμα ετσι.

Η αν θελανε οι \"φιλοι\" της θα μπορουσαν να μπουν μπροστα αφου λεει οτι δεν εχει συμμετοχη.
    Αντιθετως προτιμουν να την αφηνουν ετσι.
    Αλλωστε η ιδια η μστρουμφ το ειπε για τους \"φιλους\",
    οτι αλλο για μενα περισευει.

Senior Member
    Λοιπον τρεις ειμασταν περνουσαμε καλα και ειπαμε να το μεταδωσουμε καπως πιο extreme,απο το να γραψουμε απλως περναμε καλα και αυτο ηταν.
    Σιγουρα δεν πιασαμε το παλμο με αυτα που γραφτηκαν στο φορουμ αλλα δεν αξιζει να στενοχωριεται κανεις.
    Επισης εαν ειχαμε συνεχεια υπολογιστη μπροστα μας θα το ξεκαθαριζαμε πολυ γρηγορα αλλα δεν ειχαμε ,αλλα με το που μπηκαμε και ειδαμε οτι μερικοι το πηραν πολυ \"σοβαρα\" ειπαμε πως εχουν τα πραγματα αμεσως.
    Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι ακομα παιζει καποιο \"κακο\" σεναριο....σωνει και καλα.

Senior Member
    μπραβο βρε κρινο.ευτυχος υπαρχουν ακομα ΑΝΘΡΩΠΟΙ γιατι αρχησα να πυστευω οτι ζω μεσα σε ζωα.
    αυτα.
    και οπως βλεπω απο την σταση του κυριου Νικου μαλλον γουσταρε το ποσο με πληγωσε.ειμουν π ειμουν ετημη να φουνταρω ,μου δωσε και κλωτσια να παω μια και εξω.
    νικο ξερεις κατι?καλα κανατε.μακρυα απο τον κωλο μου μονο.:)

ακομα και εκεινη την ωρα με κοροιδευατε μεσο υ2υ απαντοντας με 100 ορθογραφικα λαθη χλευαζοντας τον τροπο π γραφω,
    ενω εσεις οι επηστημονες της παπαρας που γραφετε πρωτα στο m word κανοντας ορθογραφηκο ελενχο την εχετε δει καποιοι.αντε απο εκει.αντε!

Senior Member
    μπραβο βρε κρινο.ευτυχος υπαρχουν ακομα ΑΝΘΡΩΠΟΙ γιατι αρχησα να πυστευω οτι ζω μεσα σε ζωα.
    αυτα.
    και οπως βλεπω απο την σταση του κυριου Νικου μαλλον γουσταρε το ποσο με πληγωσε.ειμουν π ειμουν ετημη να φουνταρω ,μου δωσε και κλωτσια να παω μια και εξω.
    Τωρα θα στην πω liveloula...ο κοσμος δεν γυριζει γυρω απο σενα,υπαρχουν 100 ατομα που παρακολουθουν το φορουμ ελεος...ανοιξε τα ματια σου,δεν εγινε τιποτα για σενα.
    Ειναι οπως τα περιγραφω.
    Ουτε μπορεις να κανεις σφυγμομετρηση σε 100 ατομα οπως αποδειχτηκε,ο καθενας την αποψη του.

Page 9 of 20 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast