Results 16 to 30 of 293
Thread: gossip - news
-
04-10-2009, 21:06 #16
Αχ Μαρία μου κάτι δε μου κολάει,προσπαθώ να σε πιάσω αλλά σαν να λείπει ένα κομμάτι,σαν να θες να πεις κάτι και δεν το λες ή το λες με τρόπο.Στο πρώτο σου μνμ άλλωστε έγραψες πως άκουσες για σένα και για άλλους.Το αφήνω αν θελήσεις να πεις κάτι παραπάνω θα το πεις.
Όσο για το σχολιασμό και ειδικά την διαστρέβλωση καταστάσεων από κάποιους για κάποιους δε βλέπω άλλο λόγο απ\'το να καλύψουν δικά τους κενά.Να νιώσουν καλύτεροι,ανώτεροι,λιγότερ ο δυστυχισμένοι κ.λ.π.κ.λ.π.
- 04-10-2009, 21:29 #17
λοιπον 2 πραγματα με ενοχλησαν χθες.
1.το οτι το θεμα που ανοιξατε,στο σημειο που το ανοιξατε, ηταν σαν να ειρωνευεστε εμας τους-νυν και πρωην- αλκοολικους.
στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι.
2.με εχει θυμωσει το γεγονος,οτι ο κιπ ενω την περιοδο της υποτροπης του,πηρε αφανταστη στηριξη απο την λιβελουλα και την ολγα,τωρα που περναει καλα δεν απανταει στα θεματα τους και τις γραφει κανονικα.
04-10-2009, 21:39 #18
nai και εμενα με ενοχλησε οτι ενω ηταν για πλακα γραφτηκε σε αλλο τοπικ..μου φανηκε καπως..
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
04-10-2009, 21:42 #19
Originally posted by amelie74
1.το οτι το θεμα που ανοιξατε,στο σημειο που το ανοιξατε, ηταν σαν να ειρωνευεστε εμας τους-νυν και πρωην- αλκοολικους.
2.με εχει θυμωσει το γεγονος,οτι ο κιπ ενω την περιοδο της υποτροπης του,πηρε αφανταστη στηριξη απο την λιβελουλα και την ολγα,τωρα που περναει καλα δεν απανταει στα θεματα τους και τις γραφει κανονικα.
Συμφωνω μαζι σου αμελι !
04-10-2009, 21:43 #20
04-10-2009, 21:49 #21
Originally posted by Arsi
Αχ Μαρία μου κάτι δε μου κολάει,προσπαθώ να σε πιάσω αλλά σαν να λείπει ένα κομμάτι,σαν να θες να πεις κάτι και δεν το λες ή το λες με τρόπο.Στο πρώτο σου μνμ άλλωστε έγραψες πως άκουσες για σένα και για άλλους.Το αφήνω αν θελήσεις να πεις κάτι παραπάνω θα το πεις.
εχω κανει καποιες σκεψεις, αλλα δεν θα τις μοιραστω...
04-10-2009, 22:13 #22
με εχει θυμωσει το γεγονος,οτι ο κιπ ενω την περιοδο της υποτροπης του,πηρε αφανταστη στηριξη απο την λιβελουλα και την ολγα,τωρα που περναει καλα δεν απανταει στα θεματα τους και τις γραφει κανονικα.
Δεν εχω και παντα κατι να πω...θα ριξω μια ματια να δω τι γραφεται...ειμαι μονο κατι ωρες στο σπιτι και αυτες κοιμισμενος.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
04-10-2009, 22:40 #23
ας σου απαντησω κ στα οσα γραφεις κ τελος
1. δεν ειρωνευετε κανενας - Κανεναν-
εχω περασει 2 χρονια στους ΑΑ
δεν θελησα να θιξω κανεναν, ζητησα συγνωμη
κατα την γνωμη μου περιεχει μια δοση αληθειας το αλκοολικη μας, αν κ τα παιδια το θεωρουν φυσιολογικο, για εμενα που εχω μια προιστορια, με φοβιζει το ανεξελεγκτο πιωμα.
2.σχετικα με τον κιπ κ την πανικουλα, ναι του συμπαρασταθηκε, ναι βγαζουν μια πολυ ομορφη εικονα τα παιδια οταν μιλανε μεταξυ τους, δεν υπαρχει λογος ομως να ξεφευγει ο ενας κ να βριζει τον αλλον, ουτε το να κοιμηθει καποιος με καποιον σημαινει απολυτα οτι βγαζει κ τα ματια του στο κρεββατι. η πανικουλα καθε τοσο ποσταρει οτι εβγαλε τα ματια της μ αυτον, εμπλεξε με τον αλλον κλπ, ο κιπ εχει δωσει καμια διαδικτυακη υποσχεση για να διατηρηθει πιστος απεναντι στην πανικουλα; κ τελικα ποσο αυτο μπορει να ισχυσει; προσωπικα περιμενα η πανικουλα να γελουσε κ να κανε την πλακα της, απο την στιγμη ομως που ξεφυγε το θεμα, ορισμενοι μαλιστα \'ειπαν\' οτι εκθετω τους αλλους κλπ ζητησα απ τα παιδια να κοψουν την πλακα κ τους ειπα οτι με στεναχωρησε, το δηλωσα ηδη νομιζω.
εν κατακλειδι, παυω να απολογουμε, δεν υπαρχει λογος, εξαλλου ξεκαθαρισα κ ζηταω απλα κ οι υπολοιποι να ειναι ξεκαθαροι.
04-10-2009, 22:53 #24
απο την μερια μ θελω να ζητησω συγνωμη π φερθηκα ετσι.
ο κιπ δεν ειναι αντρας μου μπορει να κανει οτι θελει φυσικα.απλα δεν ειμαι πολυ καλα αυτες τις μερες ειμαι πνιγμενη στον αγχος πραγματηκα και ξεσπαω εδω χωρις να φταιει κανεις.:(
04-10-2009, 22:55 #25
ελπιζω να εισαι καλα ντε πανικ liveloula, κανε υπομονη κ θα περασει γμτ.. που θα παει
04-10-2009, 23:20 #26
με εχει θυμωσει το γεγονος,οτι ο κιπ ενω την περιοδο της υποτροπης του,πηρε αφανταστη στηριξη απο την λιβελουλα και την ολγα,τωρα που περναει καλα δεν απανταει στα θεματα τους και τις γραφει κανονικα.
Οι μύθοι για την ψυχική υγεία έχουν σβήσει από την ανθρώπινη σκέψη κάθε ίχνος φυσικότητας, έτσι ώστε ακόμα και το κάθε ανθρώπινο προσωπείο να κρύβει ουσιαστικά κάποιο είδος ψυχικής ανισορροπίας σύμφωνα και συγχρόνως με την εξέλιξη της ανθρώπινης ψυχής.
04-10-2009, 23:20 #27
Originally posted by mstrouf
που το παιζεις δηθεν
αν ημουν δηθεν,δεν θα ειχα την ντομπροσυνη να γραψω αυτα που εγραψα παραπανω.
ισως καλο θα ηταν να σταματουσε η επικοινωνια μας εδω.
ναι οπως ηρθαν τα πραγματα αυτο νομιζω οτι ειναι το καλυτερο και για τις δυο μας.-
04-10-2009, 23:21 #28
ε κανω υπομονη.
και να ξερετε οτι δεν ειμαι καμια που τα ανοιγει στον καθε τυχοντα.
αν ειμασταν κοντα με τον κιπ και καναμε κατι θα ειμουν πιστη.ποτε δεν εχω απατησει κανενα σιντροφο στην ζωη μου.
οσο αφορα τους 2-3 αντρες π γνωρισα οτι εκανα το εκανα απο αγανακτηση.ειχα αναγκη και το σεξ π το στερηθηκα 4 ολοκληρα χρονια για να ειμαι κοντα στο μωρο π μεγαλωνα,αλλα ειχα αναγκη και απο εναν συντροφο.αλλα κανεις δεν γεμισε αυτο το κενο μου.
τελος παντως ακομα δεν καταλαβα τι εγινε εκεινη τη μερα με το θρεντ π ανοιξες και γιναμε κωλος.:P
04-10-2009, 23:28 #29
ΜΡΊΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΣΝ
04-10-2009, 23:29 #30
ντόμπρος, ντόμπρα, ντόμπρο : άνθρωπος με ειλικρινή, ευθύ χαρακτήρα
δεν ειμαι σε θεση να κρινω καποιον amelie, αν ειναι ή οχι, δεν σε γνωριζω κ τοσο καλα για να εχω αποψη. απλα ενοχληθηκα απο συζητησεις κ δεν αναφερομαι μονο σε σενα.
δήθεν : προσποιητά
αυτη την αισθηση μου εδωσες με το φερσιμο σου κ με φοβιζουν οι ανθρωποι που μου δινουν αυτη την αισθηση
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία