Results 46 to 60 of 293
Thread: gossip - news
-
05-10-2009, 15:13 #46
Πανο οντως μας τα εχεις κανει μπαλονια με το συμπαθιο...ειδικα στην liveloula, που δεν αγνοει τοσο πολυ.
Αν θελησουμε να συναντηθουμε μπορει να συναντηθουμε και...ΤΕΛΟΣ.
Τετοια προξενητρα δεν εχω ξαναδει!!!!!!!!!!!!!!
Οσο για το ολο σκηνικο γλεντουσαμε ηπιαμε και καναμε αστειακια...χωρις να εχει καποιον συγκεκριμενο αποδεκτη αν ανφεροσαστε ακομα στο ποστ οτι ορισμενοι ειναι αλκοολικοι και δεν το ξερουν ή καπως ετσι...νομιζω το ξεκαθαρισαμε στο συγκεκριμενο νημα.
Σιγουρα ξεραμε φυσικα οτι θα απαντησει η liveloula και δεν θα το αφηνε ασχολιαστο,αλλα τεσπα δεν βλεπω πως το τοσο πρεπει να γινει υποχρεωτικα ΤΟΣΟ.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 05-10-2009, 15:30 #47
Δεν με νοιάζει αν έγινε σκόπιμα ή κατά λάθος. Πάντως είναι τελικά μια ακόμα ασχήμια, από τις πολλές που γίνονται τελευταία.
Νομίζω ότι θα πρέπει όσοι είναι σοβαρά και υπέυθυνα μέλη να προβληματιστούν γιατί συμβαίνει αυτό τελευταία.
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ????
Σήμερα είναι ο Α, αύριο ο Β, μεθαύριο ο Γ.
Τι μόδα είναι αυτή ακριβώς?????
Που οφείλεται η ύπαρξη αυτής της μόδας???
05-10-2009, 15:58 #48
Μηπως θες να κανεις αντιγραφη-επικολληση σε τι αναφερεσαι?
Εγω αναφερομα στο ποστ του Πανου πιο πανω που κουρδιζει την liveloula...εσυ που αναφερεσαι?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
05-10-2009, 16:08 #49
Βασικά δεν αναφέρομαι σε ένα συγκεκριμένο ποστ, με την ακριβολογική έννοια του όρου.
Αναφέρομαι στη γενική αύρα που εισπράττω.
Δεν θέλω να στεναχωρήσω άδικα κανέναν. Αλλά και εδώ από πάνω λες και εσύ, ότι ξέραμε πως θα τσιμπήσει η λιβελούλα.... Σου φαίνεται όμορφο αυτό Κηπ?
Που είναι το αστείο?
Γιατί είναι αστείο εις βάρος κάποιου συμφορουμίτη, ή κάνω λάθος?
Δεν καταλογίζω πρόθεση ούτε σε σένα, ούτε σε κανέναν άλλο. Αλλά ρωτάω, γιατί συμβαίνει αυτό τελευταία? Τι μόδα είναι αυτή, να στεναχωρούμε τους άλλους?
05-10-2009, 16:18 #50
Σαφως και εχεις δικιο σε αυτο nature...αλλα δεν εγινε απο \"κακια\".
Απλως λιγο πολυ ξερουμε πως αντιδρουν οι αλλοι...απευθυνοταν σε ολα τα μελη του φορουμ ουσιαστικα το ποστ....σε αναλαφρο στυλ...ξερετε βγηκαμε εξω και γλενταμε και περναμε ωραια...σε τετοιο στυλ.
Με τη liveloula απλως εχουμε καποια προϊστορια και απο την πλευρα μου στα γραπτα και απο την πλευρα της...δεν φερομαστε ο ενας στον αλλο και με το γαντι...χμμμ δεν ξερω γιατι απολογουμε η liveloula καταλαβαινει πολυ καλα.
Απο κει και περα αν κανω μια επισυναψη των ποστ του Πανου που κανει την προξενητρα γεμιζω...πανω απο 20 κολλες αναφορας...και ενταξει η πλακα-πλακα αλλα καπου το παρατραβαει.
Εγω μπορει να ειμαι και ψιλοαναισθητος...η liveloula δεν ειναι.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
05-10-2009, 17:09 #51
Originally posted by πανος12345
τοτε καλα σου κανει και δεν απαντα !
καλα του κανω και εγω και το δουλευω καλα το πραγμα μου.:P:P:P
πανο ναι ενιωθα κατι για τον κιπ δεν το νιωθω πλεον με αυτα που γινανε και με πειραξανε.
του ειχα κανει και εγω μια πλακα παρομοια χωρις να τον κανω να ζηλεψει τοτε που μπηκα σαν keep___walking και τον πειραξε,.τον πληγωσα επισης οταν ειπα τοσες φορες οτι δεν θελω να ερθε κρητη γιατι τον φοβαμαι.
μια μου και μια του.εσυ τι θες και ασχολησε με το τι κανω εγω με τον κιπ?αν 8ελουμε την βρισκουμε αν δεν 8ελουμε δεν την βρισκουμε.
;)
05-10-2009, 17:33 #52
Liveloula ΄΄εχεις τον πιο όμορφο άνδρα τον κούκλο τον γιό σου ασχολείσου με το παιδάκι σου μην αρχίζουμε τα ίδια βρε
05-10-2009, 18:17 #53
Originally posted by nature
Δεν θέλω να στεναχωρήσω άδικα κανέναν. Αλλά και εδώ από πάνω λες και εσύ, ότι ξέραμε πως θα τσιμπήσει η λιβελούλα.... Σου φαίνεται όμορφο αυτό Κηπ?
Που είναι το αστείο?
Γιατί είναι αστείο εις βάρος κάποιου συμφορουμίτη, ή κάνω λάθος?
Ξερετε, αισθανομαι τελευταια πως ειμαι ο τελευταιος εδω μεσα που μπορει να κανει μαθηματα ευαισθησιας, αλλα λυπηθηκα πολυ που διαβασα την τελευταια σας παραδοχη πως ξερατε ποιος θα τσιμπησει και γιατι. Αληθεια, το \"δεν υπηρχε προθεση να πληγωσουμε/προκαλεσουμε\" λεει πολλα πραγματα σε αυτην τη περιπτωση? Σε εμενα οχι.
Originally posted by keep_walking
Εγω μπορει να ειμαι και ψιλοαναισθητος...η liveloula δεν ειναι."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
05-10-2009, 18:37 #54
οντως ειναι πολυ απανθρωπο να γελανε με τον πονο καποιου αλλου ανθρωπου π περναει δυσκολα και να ανοιγουν και νεο θρεντ και καλα με ονομα \"φαρσα\" και να γελανε με θρασος για αυτο που κανανε εις βαρος μου.
αλλα χαλαλι τους εγω δεν ειμαι ανθρωπος π κραταει κακια σε κανεναν κιας μηλαω ασχημα πολλες φορες.
05-10-2009, 18:44 #55
Εγω εγραψα οτι ηξερα οτι θα απαντησει...γιατι το ηξερα,οτιδηποτε και να γραφαμε και οπως ειπα δεν ειχαμε καποιον συγκεκριμενο στοχο.
Το θα \"τσιμπησει\" ειναι λογοπαιγνιο της nature και δεν ειναι ακριβως το ιδιο...
Αλλωστε δεν ξερω πως φανηκε το αρχικο ποστ...αλλα οταν διαβασαμε ορισμενες απαντησεις και ειδαμε οτι ειχαν αρχισει να παρεξηγουν...ειπαμε πως εχουν τα πραγματα...πινουμε,διασκεδα ζουμε και χαριτολογοντας ειπα οτι τις πιπερατες λεπτομερειες δεν θα τις μαθετε ποτε...οχι γιατι υπαρχει κατι πιπερατο αλλα σαν χιουμορ....του ασκοπου της υποθεσης.
Απολογουμε...απολογουμε αλλα κανονικα δεν θα επρεπε,γιατι πιστευω οτι αν μη τι αλλο ειμαστε ολοι ενηλικοι,ακομα και ασχημο χιουμορ να ηταν...μα τι λεω απλως με κανετε και ξεφευγω,σαφως και δεν υπαρχει κατι μεμπτο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
05-10-2009, 18:46 #56
Το φαρσα δεν ηταν για σενα liveloula...εντελως ασχετο...απλως δεν θελω να επεκταθω.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
05-10-2009, 18:49 #57
Originally posted by keep_walking
Απλως λιγο πολυ ξερουμε πως αντιδρουν οι αλλοι...
κι αν ξερουμε, πώς χρησιμοποιουμε αυτη τη γνωση? με σκοπο να επιτύχουμε τί?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
05-10-2009, 18:51 #58
Ηταν ελαφρώς χοντροκομμένο Κιπ γιατί είναι και συγκεκριμένο το φόρουμ οπότε να σκεφτόμαστε πέρα απο την φάρσα και την πλάκα και άλλους παράγοντες.Το θέμα πιστεύω πως πρέπει να σταματήσει εδώ και να μην γίνει άλλη αναφορά.Πανικούλα είπαμε....
05-10-2009, 18:54 #59
ναι και οπως ειπα και αν το εκανε ο κιπ για να ζηλεψω καλα εκανε.
και εγω δεν του εχω φερθει και ομορφα.ουτε αντρας μου ειναι εξαλου ουτε τπτ θα ειναι ποτε ετσι που γιναμε κ--ος.
τον εκτημαω καθαρα φιλικα και σιγουρα και κατι να γινοταν μεταξυ μας θα χωριζαμε δεν ειναι ο τυπος μου οπως χτυπιετε να λεει ο πανος.
δεν θελω να κατηγορειτε τον κιπ δεν εκανε κατι κακο,κιαν εκανε εκανα και εγω πριν και ειμαστε πατσι.τελος!
05-10-2009, 19:25 #60
καλα χθες με παλαβωσατε στα υ2υ.εσβησα γυρω στα 300 μαζι και δικα μου και σημερα εχω στειλει 5 και κανεις δεν απανταει.τα βλεπετε καθολου απορω?
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....