Results 166 to 180 of 293
Thread: gossip - news
-
07-10-2009, 19:45 #166
με απασχολει καθε φορα οταν καθε liveloula, καθε μελος ειτε εγω ειτε εσυ ειτε ο καθενας, ΚΑΙ εδω μεσα, σπευδει να στιγματισει καποιον επειδη πασχει απο μια συγκεκριμενη νοσο.
και σπευδει να τον ενημερωσει επιπλεον κ τί επιπτωσεις εχει η νοσος του κ πώς τον κανει να αισθανεται.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 07-10-2009, 19:48 #167
Originally posted by Sofia
Originally posted by nature
Τελικά λιανά. 1+1=2
Τι είναι ευαισθησία?
-Να κάνουμε τα στραβά μάτια στην αδικία?
-Να αποδίδεται δικαιοσύνη?
-Να υποστηρίζουμε κάποιον που στοχοποιείται άδικα?
-Να τον αφήσουμε στη τύχη του?
Με αφορμή μάλιστα και το χτεσινό θέμα που άνοιξε ο Νίκος με ενδιαφέρει να ορίσουμε τι είναι η ευαισθησία.
07-10-2009, 19:49 #168
Originally posted by Sofia
με απασχολει καθε φορα οταν καθε liveloula, καθε μελος ειτε εγω ειτε εσυ ειτε ο καθενας, ΚΑΙ εδω μεσα, σπευδει να στιγματισει καποιον επειδη πασχει απο μια συγκεκριμενη νοσο.
και σπευδει να τον ενημερωσει επιπλεον κ τί επιπτωσεις εχει η νοσος του κ πώς τον κανει να αισθανεται.
αντιλαμβανομαι το νοημα.
Ειναι εμφανες οτι ο καθενας εχεις τις αγωνιες του.
Μπορει να φταιει ο αναδρομος ερμης, η το μισογιομο φεγγαρι....
07-10-2009, 19:56 #169
Με αφορμή μάλιστα και το χτεσινό θέμα που άνοιξε ο Νίκος με ενδιαφέρει να ορίσουμε τι είναι η ευαισθησία.
Ειχα ζητησει ορισμο παλια αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος απο τις απαντησεις.
Ευαισθησια για μενα ειναι να πονας,να αισθανεσαι το περιβαλλον και να πονας,γιατι μεσω του πονου εξελισσεσαι και αντιλαμβανεσαι.
Τωρα αν αυτος ο πονος ειναι επειδη σε εθιξε καποιος ή αν αυτος ο πονος ειναι επειδη δεν θες να πληγωσεις καποιον εχει τεραστια διαφορα.Πρεπει να υπαρχουν και τα δυο για να ειναι ενας ευαισθητος.
Ας το ριξουμε λιγο στη φιλοσοφια...γιατι στο αλλο θεμα ειμαστε ετοιμοι να κανουμε αλλο ενα κυκλο χωρις νοημα,αναμασωντας τα ιδια.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
07-10-2009, 19:57 #170
Εγώ ξέρω ότι αν σε μια σοβαρή αρρώστια δεν βρούμε την αιτία που την προκαλεί, δεν θα γίνουμε καλά.
Οσα παυσίπονα ή αντιπυρετικά και αν πάρουμε.
Η αιτία θα παραμείνει και θα εμφανιστούν πάλι τα συμπτώματα μόλις περάσει η δράση του παυσίπονου
07-10-2009, 20:12 #171
Originally posted by keep_walking
Ειχα ζητησει ορισμο παλια αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος απο τις απαντησεις.
Ευαισθησια για μενα ειναι να πονας,να αισθανεσαι το περιβαλλον και να πονας,γιατι μεσω του πονου εξελισσεσαι και αντιλαμβανεσαι.
Τωρα αν αυτος ο πονος ειναι επειδη σε εθιξε καποιος ή αν αυτος ο πονος ειναι επειδη δεν θες να πληγωσεις καποιον εχει τεραστια διαφορα.Πρεπει να υπαρχουν και τα δυο για να ειναι ενας ευαισθητος.
Ας το ριξουμε λιγο στη φιλοσοφια...γιατι στο αλλο θεμα ειμαστε ετοιμοι να κανουμε αλλο ενα κυκλο χωρις νοημα,αναμασωντας τα ιδια.Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
07-10-2009, 20:18 #172
ευαισθησια για μενα ειναι να συμπεριφερομαστε στο συνανθρωπο ,οπως θα θελαμε οι αλλοι, να συμπεριφερονται σε εμας.αυτο εσωκλειει ενδιαφερον,εκτιμηση,σεβασμ ο,αγαπη...
Οταν καποιος βλεπει μια ταινια,διαβαζει ενα ποιημα και κλαιει...που κολλαει?
Οταν ποναει οταν δεν εχει διεπαφη με συνανθρωπο που κολλαει?
Μηπως τελικα για ολα κινητρο ειναι ο φοβος...φοβος να ειμαστε \"παλιανθρωποι\" για να μην μας συμπεριφερθουν αντιστοιχα?Και τελικα εχει σημασια εντελει ποιο ειναι το κινητρο?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
07-10-2009, 20:38 #173
Κηπ. για μένα η ύψιστη μορφή ευαισθησίας είναι να νοιάζεσαι για τον διπλανό σου και όχι μόνο για τη πάρτυ σου.
Κατι που έχω δει από πολύ λιγους εδώ μέσα.
Προσωπικά έχω δει να κωφεύουν κατ’ εξακολούθηση και να κάνουν τη πάπια όταν αδικείται κάποιος για να μην ιδρώσει το αυτάκι τους.
Τώρα για δάκρυα, ταινίες και για ποιήματα χωρίς ρίσκο, αυτές τις «ευαισθησίες» εγώ τις ακούω βερεσέ. Όταν κακοποιήθηκα και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση, τους προηγούμενους μήνες, από μέλη του φόρουμ που τώρα κάνουν «πλακίτσες» και την παρέα τους, που ήταν όλη η ευαισθησία των μελών? Ξέρεις πόσοι μου συμπαραστάθηκαν? 3-4 άτομα.
07-10-2009, 20:40 #174
κανανε την παπια φυση,ειναι απο την πολυ ευεσθησια που τους διακρινει.
κιπ θα βαφτησεις το μωρο?αχαχ
07-10-2009, 20:50 #175
Μα δεν μπορουν τα μελη να κανουν αυτο που γινεται τωρα.Να χωριζονται σε δυο στρατοπεδα και να εχουν στην μεση το κεντρικο προσωπο και οι μισοι να λενε τα δικα τους και οι αλλοι μισοι τα δικα τους. Κακοποιηθηκε...δεν κακοποιηθηκε...και ποιος φταιει και δεν συμμαζευεται.Το οτι σου συμπαρασταθηκαν 3-4 ατομα ειναι καλο βεβαια...αλλα ποσοι σου επιτεθηκαν αλλοι 3-4? ή μηπως 5-6?Λες και εχει σημασια,λες και ειμαστε τοσα πολλα ποια τα ενεργα μελη που συμμετεχουμε σε τετοια ζητηματα.
Ο καθενας εχει την αποψη του και κρινεται απο τα επιχειρηματα του.
Και φυσικα εχει συμπαθειες και αντιπαθειες...καλο αυτο γιατι σημαινει οτι δεν ειναι αγραφο χαρτι.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
07-10-2009, 20:52 #176
Originally posted by keep_walking
ευαισθησια για μενα ειναι να συμπεριφερομαστε στο συνανθρωπο ,οπως θα θελαμε οι αλλοι, να συμπεριφερονται σε εμας.αυτο εσωκλειει ενδιαφερον,εκτιμηση,σεβασμ ο,αγαπη...
Οταν καποιος βλεπει μια ταινια,διαβαζει ενα ποιημα και κλαιει...που κολλαει?
Οταν ποναει οταν δεν εχει διεπαφη με συνανθρωπο που κολλαει?
Μηπως τελικα για ολα κινητρο ειναι ο φοβος...φοβος να ειμαστε \"παλιανθρωποι\" για να μην μας συμπεριφερθουν αντιστοιχα?Και τελικα εχει σημασια εντελει ποιο ειναι το κινητρο?
Το ενδιαφέρον που πολλές φορές δεν υπάρχει, και στην θέση της υπάρχει η αδιαφορία. Κατανόηση.. δύσκολη λέξη. Ένα μήνυμα μπορεί να ερμηνευτεί με ποικίλους τρόπους, σύμφωνα με τα ατομικά κριτήρια του καθενός.
Η ευαισθησία υπάρχει όταν ένας άνθρωπος πληγώνεται εύκολα ακριβώς επειδή πολλές φορές δεν βρίσκει ούτε ενδιαφέρον, ούτε κατανόηση από τους υπολοίπους.
Ο φόβος διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Παλιάνθρωπος μπορεί να είσαι και εσύ keep και να μην το έχεις καταλάβει, και εγώ και όσοι μιλάνε εδώ στο φορουμ. Παλιάνθρωπος για μένα μπορεί να είναι κάποιος που βγάζει συμπεράσματα για μένα και μου το δείχνει με πλάγιους τρόπους. Παλιάνθρωπος για τη Sofia μπορεί να είναι κάποιος που δεν της κάνει τα χατίρια. Παλιάνθρωπος για τον krino μπορεί να είναι όποιος τον κρίνει. Αναφέρω κάποια ονόματα ως παράδειγμα. Δεν σας ξέρω ούτε με ξέρετε στην πραγματική ζωή οπότε μπορεί και να κάνω λάθος.
07-10-2009, 20:58 #177
ας πω κι εγω την εξυπναδα μου
λοιπον δεν μου φανηκε καθολου μα καθολου αστειο αυτο το σκηνικο του σαββατοκυριακου.ειδικα οταν ειδα πως αντεδρασε η πανικουλα και ποσο τσιτωθηκε.για να ειμαι ειλικρινης ψιλοαπογοητευτηκα απο την συμπεριφορα του κιπ περιμενα περισσοτερη ενσυναισθηση και λεπτους χειρισμους...αλλα δεχομαι οτι ανθρωποι ειμαστε και κανουμε λαθος εκτιμησεις στα πραγματα.δεχομαι επισης την καλη προθεση και οχι την υστεροβουλια στην προκειμενη περιπτωση.
απο κει και περα εχουμε μπει σε ενα τριπ αλληλοκατηγοριας ολοι εναντιον ολων και το γαιτανακι συνεχιζεται..ποιος ειναι ο πιο ευαισθητος ο πιο αντικειμενικος στο e psychology ?ποιος προσβαλε περισσοτερο και σταθηκε λιγοτερο στους αλλους?κανεις.ολοι μας γινομαστε και υποκειμενικοι και αναισθητοι καμια φορα και η γραφουσα-αλας- δεν εξαιρειται εννοειται.Dum spiro spero (?)
07-10-2009, 21:00 #178
Η κακοποίηση κηπ δεν είναι υποκειμενική.
Αλοίμονο. Που ακούστηκε να ρωτάμε είναι ή δεν είναι κακοποίηση.
Ούτε ρωτάς πόσοι επιτίθενται. Αν είναι 2 οκ, αν είναι 12 όχι οκ.
Αστο όμως. Η τόχεις ή δεν τόχεις που λένε. Αν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση, έρχεσαι στα λόγια μου περί ευαισθησίας.
Απλά είναι πολύ πιο εύκολο να αμπελοφιλοσοφούμε περί ευαισθησίας από το να πράττουμε. Επίσης είναι πιο εύκολο να κάνουμε ότι δεν καταλάβαμε.
Η μια γενικόλογη και μελιστάλαχτη παραίνεση.
07-10-2009, 21:22 #179
Ευαισθησία στη συμπεριφορά άλλων απέναντί μας,ευασθησία στην απόρριψη,ευασθησία στον συνάνθρωπο,ικανότητα να νιώθουμε έντονα τα συναισθήματα(να έχουμε ευαίσθητες κεραίες),πολλές μορφές ευασθησίας.Μάλλον εδώ μιλάμε για ευαισθησία απέναντι στον συνάνθρωπο ε?
Αλλά και πάλι άλλο ευαισθησία κι άλλο μορφές αντίδρασης ακόμα κι αν κάποιος είναι ευαίσθητος.
Κι άλλο ρε παιδιά να είμαστε πάνω σε χαβαλέ,να έχουμε πιει 2 ποτά παραπάνω και να κάνουμε μια πλάκα μη συνειδητοποιώντας εκείνη τη στιγμή ότι μπορεί να στενοχωρέσουμε κάποιον.Αυτό δε σημαίνει αναισθησία απλά είναι μια χαλαρή στιγμή που μπορεί να γίνει κάοιου είδους παρεκτροπή.Άλλωστε όλοι λίγο πολύ το\'χουμε κάνει.Επίσης το να πει κάποιος μια κουβέντα παραπάνω ούτε αυτό είναι αναισθησία ίσως να είναι και ευαισθησία(ένιωσε υπερβολικά θιγμένος).
Καλύτερα πιστεύω να μιλάμε για συμπεριφορές,όρια και σεβασμό.
07-10-2009, 21:37 #180
Το κορίτσι ήδη ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί,είπε συγγνώμη και νομίζω πως έχει μετανιώσει.Να το πετροβολήσουμε ή να το μαστιγώσουμε;Ή θα μπουν και άλλα χίλια μέλη να το βάλουν στη μέση και να το διαμελίσουν;\'Oση ευαισθησία έπρεπε να είχε δείξει εκείνη,άλλη τόση πρέπει να δείξουμε εμείς τώρα.Δεν είμαστε δικαστές,φτάνει.Η ευαισθησία για την οποία κοπτόμαστε όλοι,δεν έχει νόημα χωρίς συγχώρεση και κατανόηση των τρωτών κάθε ανθρώπου.Αύριο μπορεί να είναι ο καθένας από μας στη θέση της,δε νομίζω πως θα θέλαμε να υπάρχει ένα πλήθος που να μας καταδικάζει.
Aρκεί πιστεύω."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
Código de cupón de Temu [acv988160]: 100 € de descuento...
25-08-2025, 08:49 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή