Results 181 to 195 of 293
Thread: gossip - news
-
07-10-2009, 21:39 #181
Originally posted by Arsi
Άλλωστε όλοι λίγο πολύ το\'χουμε κάνει.
παρακαλω πολυ μην γενικευουμε για να σχηματοποιησουμε αποψη.
Ουτε λιγο ουτε πολυ ουτε μια σταγονα.
Επιμενω οτι δεν θα γινουμε ολοι γουρουνια,
επειδη σε μερικους αρεσουν οι λασπες.
- 07-10-2009, 21:40 #182
ελα ντε!ετσι...ετσι....
07-10-2009, 21:40 #183
Originally posted by RainAndWind
Το κορίτσι ήδη ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί,είπε συγγνώμη και νομίζω πως έχει μετανιώσει.Να το πετροβολήσουμε ή να το μαστιγώσουμε;Ή θα μπουν και άλλα χίλια μέλη να το βάλουν στη μέση και να το διαμελίσουν;\'Oση ευαισθησία έπρεπε να είχε δείξει εκείνη,άλλη τόση πρέπει να δείξουμε εμείς τώρα.Δεν είμαστε δικαστές,φτάνει.Η ευαισθησία για την οποία κοπτόμαστε όλοι,δεν έχει νόημα χωρίς συγχώρεση και κατανόηση των τρωτών κάθε ανθρώπου.Αύριο μπορεί να είναι ο καθένας από μας στη θέση της,δε νομίζω πως θα θέλαμε να υπάρχει ένα πλήθος που να μας καταδικάζει.
Aρκεί πιστεύω.
07-10-2009, 21:42 #184
μα δεν φταιει η στρουφητα.αυτη π φταιει κανει την παπια (Θεοφανια) .δεν την συνφερει.η στρουμ ειναι πολυ γλυκο κοριτσι και το ποναω δεν φταιει σε τπτ.οι αλλοι 2 κανονισανε ολη αυτη την αηδια εις βαρος μου.
07-10-2009, 21:42 #185
Αν κάποιος όμως είναι λίγο πιο ευαίσθητος ίσως διαπιστώσει ότι η στρουφ άδικα πήρε στη πλάτη της πράξεις αλλων και ότι ίσως να την χρησιμοποίησαν.
Η επίσης ίσως δει ότι κάποιοι σταναχωρήθηκαν πολύ από τη πλάκα.
Η κάποιοι ενοχοποιήθηκαν άδικα (αν δεις το αρχικό ποστ, μπορεί εύκολα κάθε ένας να νομίσει ότι αφορά αυτόν).
αρα αρσι μην τα απλοποιείς τόσο . Μου φαίνεται είναι πάλι η εύκολη λύση.
Οπως είπα και παραπάνω, σε μια αρρώστια μας νοιάζει η αιτία για τη θεραπεία.
Οχι το παυσίπονο.
07-10-2009, 21:45 #186
Originally posted by Helena
για να ειμαι ειλικρινης ψιλοαπογοητευτηκα απο την συμπεριφορα του κιπ περιμενα περισσοτερη ενσυναισθηση και λεπτους χειρισμους...
Αλλα βλεπεις ακομη και η μστρουμφ που ειπε οτι γνωριζει,
προτιμαει να μην ξαναμπει στο φορουμ και να παρει μια ευθυνη που δεν της αντιστοιχει παρα να πει τα πραγματα με το ονομα τους.
Απο κει και περα,
δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο να ειπωθει....
Αλλωστε αυτοι που επρεπε να μιλουν,
ραψανε το στομα τους μια και εξω.
07-10-2009, 21:45 #187
Originally posted by krino
Άλλωστε όλοι λίγο πολύ το\'χουμε κάνει.
παρακαλω πολυ μην γενικευουμε για να σχηματοποιησουμε αποψη.
Ουτε λιγο ουτε πολυ ουτε μια σταγονα.
Επιμενω οτι δεν θα γινουμε ολοι γουρουνια,
επειδη σε μερικους αρεσουν οι λασπες.
Δε μου άρεσε το θέμα και το είχα γράψει και στο συγκεκριμένο πως ήταν άτοπο αλλά γιατί το συνεχίζουμε?Πιστεύω ότι έγινε αντιληπτό πως ήταν λίγο out.
Αλλά το μόνο που καταφέρνουμε συνεχίζοντάς το είναι τι?
Προσωπικά νομίζω πως το κατάλαβαν τα παιδιά.
07-10-2009, 21:46 #188
Originally posted by RainAndWind
Το κορίτσι ήδη ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί,είπε συγγνώμη και νομίζω πως έχει μετανιώσει.Να το πετροβολήσουμε ή να το μαστιγώσουμε;Ή θα μπουν και άλλα χίλια μέλη να το βάλουν στη μέση και να το διαμελίσουν;\'Oση ευαισθησία έπρεπε να είχε δείξει εκείνη,άλλη τόση πρέπει να δείξουμε εμείς τώρα.Δεν είμαστε δικαστές,φτάνει.Η ευαισθησία για την οποία κοπτόμαστε όλοι,δεν έχει νόημα χωρίς συγχώρεση και κατανόηση των τρωτών κάθε ανθρώπου.Αύριο μπορεί να είναι ο καθένας από μας στη θέση της,δε νομίζω πως θα θέλαμε να υπάρχει ένα πλήθος που να μας καταδικάζει.
Aρκεί πιστεύω.Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
07-10-2009, 21:50 #189
ναι κρινο μην ανακατευεις την στρουμφ.
ενιωσε πολυ ασχημα με αυτο π εγινε μου ζητησε τοσες συγνωμες.φτανει!κριμα ειναι θα κανει καμια βλακιεα νιωθει πολυ ασχημα.
με την ανεσθητουλα θεοφανιουλα να ταβαλετε π το εχει και διπορτο λολ.
07-10-2009, 21:51 #190
Κρίνο εννοούσα πως όλοι έχει τύχει να πιούμε,να είμαστε χαλαρά και να κάνουμε πες το μια βλακεία.Γιατί το κάνουμε τόσο θέμα?
σου φαινομαι για βλακας η για βλακας?
ΟΧΙ δεν εχει τυχει ΟΛΟΙ να πιουμε και να ειμαστε χαλαρα και να κανουμε βλακειες.
Το κανουμε θεμα,
γιατι προσπαθεις με το στανιο να βγαλεις θεωρια.
Αν οι γνωστοι σου οταν τα κοπανανε λενε βλακειες,
στο δικο μου κυκλο δεν εχει συμβει ποτε, ουτε φυσικα και σε εμενα.
Δε μου άρεσε το θέμα και το είχα γράψει και στο συγκεκριμένο πως ήταν άτοπο αλλά γιατί το συνεχίζουμε?Πιστεύω ότι έγινε αντιληπτό πως ήταν λίγο out.
μα δεν καταλαβαινεις τι εχει γινει?
οτι σχεδον ολη την χλαπατσα την εφαγε (μαλλον) αδικως η μστρουμφ? με αποτελεσμα να λεει (αν το τηρησει φυσικα) οτι δεν θα ξαναμπει?
Σου φαινεται εσενα δικαιο αυτο αν ισχυουν ολα αυτα που διαβαζουμε?
αναλογα για ποια παιδια μιλας,
υπαρχουν και παιδια φυντανια με αυτια γαιδαρου,
ρε λαιμαι δεν καταλαβαινουν μια....
ακουμε που σου λεω....
07-10-2009, 21:52 #191
Κρίνο εννοούσα πως όλοι έχει τύχει να πιούμε,να είμαστε χαλαρά και να κάνουμε πες το μια βλακεία.Γιατί το κάνουμε τόσο θέμα?
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις.
07-10-2009, 21:52 #192
Originally posted by krino
Originally posted by Helena
για να ειμαι ειλικρινης ψιλοαπογοητευτηκα απο την συμπεριφορα του κιπ περιμενα περισσοτερη ενσυναισθηση και λεπτους χειρισμους...
Αλλα βλεπεις ακομη και η μστρουμφ που ειπε οτι γνωριζει,
προτιμαει να μην ξαναμπει στο φορουμ και να παρει μια ευθυνη που δεν της αντιστοιχει παρα να πει τα πραγματα με το ονομα τους.
Απο κει και περα,
δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο να ειπωθει....
Αλλωστε αυτοι που επρεπε να μιλουν,
ραψανε το στομα τους μια και εξω.
07-10-2009, 21:53 #193
δε θελω να σας ταραξω περισσοτερο απο οσο εχετε ηδη ταραχθει, με ενα θεμα που δεν μας πολυαφορα, αλλα δεν σας εχω πει μεχρι τωρα,
οτι ποτε δεν πιστεψα οτι ηταν μια πλακα το θεμα (και οπωσδηποτε καμια σχεση δεν ειχε με την πανικουλα)....απλα γ....κε οπως τεθηκε και ηταν πιο ανωδυνο να επωμισθουν μια πλακα και να τους βριζετε οπως τους βριζετε τοσες μερες, παρα να πουν την αληθεια...
να συμπληρωσω οτι αυτη ειναι μια εντελως προσωπικη εκτιμηση που δεν εχω συζητησει με κανεναν απο τους εμπλεκομενους, οπως και δεν εχω ζητησει εξηγησεις και λεπτομερειες απο κανεναν , παρολο που αν το εκανα, θα τις ειχα.αυτο το τελευταιο, το λεω μετα βεβαιοτητος.....
07-10-2009, 21:54 #194
βινς μετα απο αυτα που εμαθα,
προτιμουσα να μην ειχα και εγω ιδεα.....
δυστυχως εγινα κοινωνος με το ζορι.
Μενει να δουμε την επομενη εμπνευση πλακιτσας για να γελασουμε περισσοτερο.
07-10-2009, 21:57 #195
Originally posted by nature
αρα αρσι μην τα απλοποιείς τόσο . Μου φαίνεται είναι πάλι η εύκολη λύση.
Λάθος ναι,απλό δε.
Δε χρειάζεται κούραση,πολύ σκέψη και βαθιά νοήματα.Εγώ την είδα σα μια χαλαρή στιγμή των παιδιών που κάνανε ένα αστείο,δεν κατάλαβαν τι εκτάσεις μπορούσε να πάρει και εν τέλει το κλιμα χαλάρωσε,η παρεξήγηση νόμισα ότι λύθηκε(τελικά ακόμα συζητιέται!) και όλα καλά.Γιατί τόσο θέμα?Αυτό δεν καταλαβαίνω.
Γιατί πρέπει να συνεχίζεται η φαγωμάρα?ποιος ο σκοπός?
Código de cupón de Temu [acv988160]: 100 € de descuento...
25-08-2025, 08:49 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή