Επώδυνος χωρισμός και επικείμενος θάνατος συγγενικού προσώπου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 80
    Member
    Είναι πολύ όμορφο αυτό που λες και είναι και αυτό που προσπαθούσα να κάνω...
    Της πρότεινα κάποια στιγμή (όσο ήταν ακόμα καλοκαίρι) να πηγαίναμε για ένα μπάνιο να κάνουμε κάτι όμορφο μαζί, να νιώσουμε καταστάσεις θετικές. Δεν ήταν όλη η σχέση μας σκοτάδια. Είχε και πάρα πολλές όμορφες στιγμές αλλά έντονα γραφόντουσαν μέσα της οι δυσάρεστες. Αρνήθηκε. Όπως αρνήθηκε και ότι άλλο της πρότεινα. Και κάθε φορά γινόταν και πιο σκληρή, πιο απαξιωτική... Σαν να έβγαζε απωθημένα χρόνων, σαν να εκδικούταν... Ο χαρακτήρας της μοιάζει με το δικό μου... Δεν φερόμουν μόνο εγώ άσχημα απέναντι της αλλά και η ίδια απέναντι μου. Η διαφορά μας πάντα ήταν ότι εμένα δεν μου κράταγε ο θυμός. Ο δικός της διαρκούσε πάντα. Δεν λειτουργούσε καλά το πράγμα, χάθηκε ο έλεγχος και ο αλληλοσεβασμός.
    Πλέον έχει επέλθει τεράστια φθορά. Είχε έρθει στο σπίτι να μαζέψει και δεν έβλεπε την ώρα να φύγει...
    Κάποια στιγμή αφήσαμε ένα παραθυράκι ανοιχτό για το μέλλον αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα. Ίσως σε λίγους μήνες που θα έχει καταλαγιάσει ο θυμός της να προσπαθήσω να την προσεγγίσω. Αλλά πλέον με αυτά που βίωσα δεν ξέρω και εγώ πια αν θέλω...

Member
    panamar όχι δεν το ξεπερνάω... Προσπαθώ να το χωνέψω απλά... Θα αργήσει πάρα πολύ να επουλωθεί αυτός ο πόνος. Και σίγουρα θα αφήσει σημάδια...

Banned
    Originally posted by Novel

Θέλω να γίνω καλύτερος και θα γίνω.

απο τις πιο σημαντικες σκεψεις που εκανες.
    Ασχετως αν δεν σου λεει κατι φοβερο,
    ειναι αυτο που θα σου βαλει τις βασεις για να φτιαξεις μια ομορφη σχεση αυριο.

Δουλεψε το οσο μπορεις, ειναι οτι πιο σημαντικο εχεις να κανεις σημερα.
    Ο απεγκλωβισμος μας, απο κομπλεξ που κουβαλαμε (αλλα δεν τα ξερουμε) θα σε κανει ενα τελειως διαφορετικο ανθρωπο.
    Θα σου προτεινα μαλιστα και την βοηθεια ειδικου ψυχολογου προς βοηθεια σου.
    Το ζητουμενο σου, ειναι να καθαρισεις σαν μυαλο, ολα τα αλλα ειναι ελαχιστης σημασιας.

Για το γάμο μου είναι μάλλον αργά.

και καλα κανει που ειναι αργα.
    Ξεμπλεξες απο μια ιστορια που θα καταστρεφε την ζωη την δικη σου και του ανθρωπου, που οπως λες αγαπουσες.

Γιατί δεν αρκεί να γίνω και εγώ καλύτερος. Πρέπει να γίνει και αυτή και να θέλει. Έχει κάνει και η ίδια πολλά λάθη αλλά δεν τα βλέπει. Είναι εύκολο να λέμε ότι έφταιγε ο άλλος για όλα. Αυτό κάνει τώρα...

προσεξε με,
    δεν ειναι ακριβως αληθεια οτι προκειται για λαθη,
    αλλα για διαφορετικους ανθρωπους που φανηκαν οι αντιθεσεις τους.
    Αν θελει να καλυτερεψει ως ανθρωπος, αυτος ειναι δικο της θεμα - πια.
    Το θεμα ομως ειναι τι θα κανεις εσυ και οχι αυτη.
    Εαν η ιδια μεινει με τους εγωισμους της, αυτη θα χασει.
    Εσυ ομως (μιας και εχεις μπει στην διαδικασια αυτογνωσιας λαθων σου) αν αρχισεις να αμφισβητεις οτι οοοοοοοοοοολα τα εκανες μια χαρα (οπως ισως λεει η πρωην σου) και αρχισεις το \"σκαψιμο\" θα βγεις κερδισμενος.

Αρχισε λοιπον μια καινουρια πορεια αμφισβητησης του εαυτου σου και καποια στιγμη θα θυμασαι αυτες τις κουβεντες.
    Επιμενω να αναζητησεις για λιγους μηνες την βοηθεια ειδικου για να σε βοηθησει στο μπερδεμενο κουβαρι που κουβαλας.
    Οι εσωτερικες αναζητησεις ειναι τρομερα πιο πολυπλοκες απο οσο φανταζεσαι για να μπορεσεις να βγαλεις ακρη μονος σου και το πιο πιθανον οταν δεν βρισκεις ακρη, να τα παρατησεις λέγοντας οτι δεν βγαινει ακρη.

Προσοχη λοιπον και μην φοβηθεις καθολου.
    Αλλωστε δεν χρειαζεται να ανακοινωσεις τιποτα σε κανενα,
    ειναι μια ιστορια αποκλειστικα δικη σου, αρα και η ευθυνη που εχεις απεναντι στον εαυτο σου.

Τελος για τον χωρισμο και τον πονο που σου προκαλεσε,
    δες τη σαν απελευθερωτικη κινηση η οποια ειναι προφανες οτι ειναι για καλυτερο και οχι για χειροτερο....

Senior Member
    Οι σχέσεις... Κανείς δεν έχει την τέλεια συνταγή. Ζηλεύω ζευγάρια και μετά από λίγο χωρίζουν, ζηλεύουν εμένα και γω έχω μέσα μου την καταιγίδα. Πόση υπομονή, πόση κατάθεση ψυχής να κάνεις για να έχει μέλλον ο γάμος;
    Σπάνια ακούω έναν άντρα να προσπαθεί τόσο και να βρίσκει τέτοια άμυνα. Πόσο πολύ πολεμήσατε, γιατί ο πόλεμος? Μοιάζετε λες. Εγώ πάλι νομίζω όχι. Δεν μοιάζετε, είστε και οι δυο καλοί μαχητές τίποτα παραπάνω.
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Senior Member
    μαζεψε τα σημαδια σου γιατι αυτα κανουν τον πολεμιστη και προχωρα.......

Member
    Krino έχω ξεκινήσει ήδη και πηγαίνω σε ειδικό. Δεν έχω άλλη επιλογή. Τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα μου που κάνανε ζημιά τα ήξερα και πριν, αλλά δεν κατάφερα να τα αντιμετωπίσω στη σχέση ή δεν προσπάθησα όσο έπρεπε. Θέλω να ψάξω τις βαθύτερες αιτίες των συμπεριφορών μου αλλιώς στο μέλλον θα επαναεμφανιστούν. Η αυτοκριτική πονάει και γεμίζει ενοχές αλλά καλύτερος άνθρωπος δεν γίνεσαι αν δεν τη κάνεις.
    Δεν τα έκανα όλα καλά. Μακάρι να τα είχα κάνει, τώρα θα ένιωθα και τη συνείδηση μου καθαρή.
    Και φυσικά είναι δικό της θέμα να δει τι δεν πάει καλά στην ίδια. Έχει βάλει όμως τόσο πολύ τον εγώ της μπροστά που δεν πρόκειται να δει καθαρά ποτέ.
    Εγώ προχωράω στην αυτογνωσία και όπου με βγάλει. Το μέλλον κανείς δεν το ξέρει. Αυτό που ξέρω είναι ότι η ζωή κάνει κύκλους. Τώρα είναι πολύ άσχημα, αλλά δεν μπορεί, θα ξαναγυρίσει.
    Ελπίζω μόνο τα σημάδια να μην με κυνηγούν για πάντα.

Member
    Οι σχέσεις είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα σε αυτή το πλανήτη...
    Και ο έρωτας το πιο όμορφο και το πιο πονεμένο πράγμα ταυτόχρονα.
    Βλέπεις κάτι να πηγαίνει σωστά αλλά είναι τόσο εύκολο να γίνει η ζημιά και να χαθεί η μπάλα...

Senior Member
    δεν κυνηγανε τα κουβαλας....

Member
    Νovel ειμαι στα προθηρα χωριζμου με τον αντρα μου μετα απο 6 χρονια γαμου κ με ενα παιδακι 4 χρονων.Σαφως κ δεν μπορεις να εισαι ευτυχισμενος κ να μην πονας μετα απο κατι τετειο.Αλλα ειναι καλυτερα να γινετε οσο γινετε πιο γρηγορα για να μην βιωσει το παιδι τιποτα.Ευτυχως που δεν εκανες παιδι.

Member
    maria λυπάμαι πολύ που χωρίζεις με παιδί μάλιστα. Αν νομίζεις ότι αυτό είναι το καλύτερο για όλους σας να το κάνεις. Εξάντλησε όμως πρώτα κάθε περιθώριο. Και αν νομίζεις ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο για να προσπαθήσεις να είσαι σίγουρη για αυτό.
    Εγώ καλώς ή κακώς πιστεύω ότι πάντα πρέπει να προσπαθούμε μέχρι εσχάτων...

Member
    Δεν μπορεις να φανταστεις τι υπομονη κ τι θυσιες εχω κανει για αυτον τον ανθρωπο αλλα δεν παει αλλο εφτασε ο κομπος στο χτενι.Ηρθε η ωρα να κανω κατι για τον εαυτο μου κ οχι μονο για τον αντρα μου.

Member
    Τότε προχώρα...

Member
    Ευχαριστω,,κ πραγματικα εδω μεσα εχω παρει πολυ κουραγιο κ δυναμη.Καμια φορα το πιο σωστο ειναι να κοιταμαι την ζωη στα ματια κ οχι να φοβομαστε να σηκωσουμε το κεφαλι μας.Εγω αποφασισα να το σηκωσω λοιπον.

Senior Member
    Πονάς και προχωράς λοιπόν. Καλό κουράγιο, καλό δρόμο, μην λυγίσεις ποτέ μπροστά σε σένα. Είσαι εσύ και σε αγαπάς.
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Senior Member
    επειδη στη βραση κολαει το σιδερο

και σενα σε βλεπω ολιγον καψουρη

ξεκινα επιχειρηση ξαναφλερταρω τη γυναικα μου και χτιζω τη σχεση μας σε νεα βαση

εαν το κανεις ...καλη επιτυχια

θελει κουραγιο τσαγανο και πολληηηη υπομονη

αλλα οι καρποι θα σε ανταμειψουν

δεν εισαι μονος

πολλοι ανθρωποι δεν ξερουν πως να ειναι σε μια σχεση

αλλα εχω την εντυπωση πως η σχεση σου βρικεται στην εντατικη και οχι στο χωμα

σορυ που γινομαι λιγο μακαβρια

ευχομαι το καλυτερο
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast