ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ Νο 3 (ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..... Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ;) - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 18 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 263
    Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Μπι...συζητάμε καιρό τώρα για όλα αυτά και πάντα καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα: το μεγαλύτερο παιδί στο σπίτι είναι ο άντρας σου.
    αυτο εχει και την θετικη του πλευρα βεβαια! Φανταζεσαι να το επαιζε και γέρος και ανημπορος. Προτιμω ενα παιδι απο εναν τελειωμενο!

Δεν πιστεύω πως έπεσες απ τα σύννεφα στη διάρκεια του γάμου σου. Είμαι σίγουρη πως ήξερες που πήγαινες, απλά μερικές φορές κουράζεσαι να είσαι πάντα εσύ η \"μαμα\".

οσο νιωθεις οτι εισαι η δυνατη της υποθεσης ειναι ευχαριστο να εχεις την κατασταση υπο ελεγχο. Το προβλημα ειναι οτι δεν ηξερα οτι με τα χρονια οι δυναμεις χανονται και η κατασταση ξεφευγει απο καθε ελεγχο!

Τώρα, ή θα μάθεις να ζεις με αυτό και να λύνεις όλα τα θέματα, αφού ήταν επιλογή σου, ή θα θέσεις όρια, που απ ότι φαίνεται δεν έχεις την όρεξη να μπεις σε μια τέτοια μάχη, δεδομένου πως έχεις πολλά στην πλάτη σου...:)

αλλοτε το κανω και αλλοτε οχι.
    Οταν νιωθω οτι δεν μπορω, κανω πισω τωρα πια, δεν χτυπαω τη γροθια στο μαχαιρι
    Τωρα τα μετωπα ειναι πολλα.
    Ασχολουμαι με την δουλεια μου και με το μωρο, του δινω ολη την ενεργεια που μου απομενει τα απογευματα που γυριζω. Αυτες οι στιγμες του μωρου μου, δεν θα ξαναγυρισουν πισω, πρεπει να τις ζησουμε οσο μπορουμε ολοι μαζι. Τουλαχιστον εκει ο μπουμπουρινος ειναι παρων (ακομα)
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Originally posted by boubourina
    Originally posted by Θεοφανία
    Μπι...συζητάμε καιρό τώρα για όλα αυτά και πάντα καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα: το μεγαλύτερο παιδί στο σπίτι είναι ο άντρας σου.
    αυτο εχει και την θετικη του πλευρα βεβαια! Φανταζεσαι να το επαιζε και γέρος και ανημπορος. Προτιμω ενα παιδι απο εναν τελειωμενο!

Δεν πιστεύω πως έπεσες απ τα σύννεφα στη διάρκεια του γάμου σου. Είμαι σίγουρη πως ήξερες που πήγαινες, απλά μερικές φορές κουράζεσαι να είσαι πάντα εσύ η \"μαμα\".

οσο νιωθεις οτι εισαι η δυνατη της υποθεσης ειναι ευχαριστο να εχεις την κατασταση υπο ελεγχο. Το προβλημα ειναι οτι δεν ηξερα οτι με τα χρονια οι δυναμεις χανονται και η κατασταση ξεφευγει απο καθε ελεγχο!

Τώρα, ή θα μάθεις να ζεις με αυτό και να λύνεις όλα τα θέματα, αφού ήταν επιλογή σου, ή θα θέσεις όρια, που απ ότι φαίνεται δεν έχεις την όρεξη να μπεις σε μια τέτοια μάχη, δεδομένου πως έχεις πολλά στην πλάτη σου...:)

αλλοτε το κανω και αλλοτε οχι.
    Οταν νιωθω οτι δεν μπορω, κανω πισω τωρα πια, δεν χτυπαω τη γροθια στο μαχαιρι
    Τωρα τα μετωπα ειναι πολλα.
    Ασχολουμαι με την δουλεια μου και με το μωρο, του δινω ολη την ενεργεια που μου απομενει τα απογευματα που γυριζω. Αυτες οι στιγμες του μωρου μου, δεν θα ξαναγυρισουν πισω, πρεπει να τις ζησουμε οσο μπορουμε ολοι μαζι. Τουλαχιστον εκει ο μπουμπουρινος ειναι παρων (ακομα)
    Έτσι είναι και νομίζω πως με εξαίρεση κάποιες εντάσεις που συμβαίνουν σε κάθε σπίτι, είσαι ευτυχισμένη με την πραγματικότητα σου.
    Απλά πρόσεξε μη κουραστείς πολύ και όλα αυτά σε βαρύνουν κάποια στιγμή πολύ, (Εννοώ στο ψυχολογικό σου κομματι, γιατί απ όσο σε έχω διαβάσει, δεν έχεις περάσει και λίγα στη ζωή σου).

Senior Member
    Θεοφανεια μου
    ή εχω καταθλιψη και ταυτοχρονη αρνηση οποτε δεν το παραδεχομαι
    ή εχω αντικαταθλιπτικο DNA και δεν με πιανει περονοσπορος!!!
    Κατα το ρητο:\"κακο σκυλι, ψοφο δεν εχει!!!!!\"
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Senior Member
    ξερω ξερω κρινο:

Σκλατσσσσσσ!!!!!!!!!:cool::cool:

Senior Member
    θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας γιατι με απασχολει το θεμα της Γ και το πως ειναι η κατασταση τωρα:
    Ηδη το εγραψα σε ενα μελος σε U2U και θελα να μου πειτε τι νομιζετε.

Η Γ οπως σας ειπα ειναι τωρα στη θεια και φυσικα απο το Σαββατο που τσακωθηκαμε δεν εχουμε ξαναμιλησει.

Λεω να της στειλω μνμ στο κινητο της.

\"Γ\" μου, θα ηθελα να σου ζητησω πρωτα εγω συγνωμη για οτι εγινε. Και οι δυο ειπαμε σκληρα λογια. Ελα να συζητησουμε και να ξαναβρουμε ολα εκεινα που καποτε μας ενωναν και να λυσουμε οσα μας χωριζουν για να ζησουμε και οι δυο πιο ειρηνικα με τον εαυτο μας.

Ποια ειναι η γνωμη σας;

Banned
    να μην στειλεις τιποτα.

Senior Member
    Εχω ξαναπεί τη γνώμη μου. Βρείτε τα αλλά όχι σαν β μανα. Σαν φιλη αν θες;
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Banned
    Originally posted by narnia

Σαν φιλη αν θες;

γιατι σαν φιλη?

Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by narnia

Σαν φιλη αν θες;

γιατι σαν φιλη?
    krino και εγω σαν φιλη-συγκατοικος ελεγα να απλωσω και παλι το χερι.
    Ξερω, θα μου πεις οτι ρισκαρω να μου το δαγκωσει!

Banned
    Originally posted by boubourina

θα μου πεις οτι ρισκαρω να μου το δαγκωσει!

το ρισκαρω δεν εχει θεση στην προταση σου.
    Απο την αλλη καλα θα σου κανει να στο δαγκωσει,
    μιας και αυτο αρεσει και στις δυο σας.

Αντε ολο γκρινια εισαι....

Senior Member
    δλδ δεν εισαι συμφωνος οτι πρεπει να δειξω ανωτεροτητα και να κανω το πρωτο βημα;
    Αυτο δεν αναιρει οτι επιμενω και θα ειμαι ξεκαθαρη οτι τετοια συμπεριφορα δεν θα ανεχτω και παλι στο σπιτι μου, και εαν χρειαστει θα της ξαναδειξω την πορτα οριστικα αυτη τη φορα.

Αλλα ειναι μικρη ρε Κρινο, τωρα παιρνει τα μαθηματα της ζωης, και αν θυμηθω τον εαυτο μου στην ηλικια της, ο εγωισμος ερχεται πανω απο την ωριμη κριση, ενω στην δικη μου ηλικια πρεπει η ωριμη κριση να ερχεται πανω απο τον εγωισμο.
    Δεν νομιζεις;

Banned
    αυτο που λεω,
    ειναι οτι πρωτα απο ολα,
    θα πρεπει να ξεκινησετε μια συζητηση καλης θελησης και απο τις δυο μεριες,
    για να βρειτε τι και ποιος φταιει που φτασατε εκει που φτασατε.

Αναλογως της εξελιξης που θα εχετε στην κουβεντα,
    θα δεις και τι πρεπει να κανεις.

Senior Member
    ναι αλλα πως θα την δω εαν δεν την καλεσω;
    Δεν προκειται να ερθει σπιτι ετσι οπως εχουμε μεινει.

Banned
    Οταν ημουν 18 χρονων,
    ημουν σε συγκρουσεις με τον πατερα μου.

Μου εκοψε χαρτζηλικι και δεν μου εδινε φραγκο διοτι δεν συνεμορφωθην.....
    Μου ειχε πει οτι δεν θα μου περασει.
    Σημερα μετα απο 20 βαλε χρονια, ακομα μου περναει.

Εμεινα 6 μηνες καπνιζωντας τρακα και αποτσιγαρα.
    Λεφτα για εισιτηριο να παω στη σχολη δεν ειχα.
    Ερχομουν απο επαρχια με ωτοστοπ για να δω την μανα μου, οταν οι υπολοιποι ερχοντουσαν με κτελ.
    Οταν τελικα εφτασε το καλοκαιρι, αντι να παω διακοπες δουλευα για να βγαλω το χειμωνα.
    Πολυ δραματικα ολα αυτα ετσι?
    Μονο το κασελακι μου λειπει για να κανω το καιλα.....

Η ουσια ομως ειναι οτι απο τα 18 μου κανω οτι μου κανει κεφι και λογαριασμο δεν εδωσα ποτε σε κανενα.

Banned
    ασε την κοπελα να κανει οτι νομιζει, οπως το νομιζει και κοιτα την οικογενοια σου και το παιδι σου.
    Μου δινεις την εντυπωση οτι αν δεν τρωγεσαι με τα ρουχα σου, θα βγαλεις σπυρια.
    Αμαν πια!

Page 13 of 18 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast