ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ Νο 3 (ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..... Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ;) - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 18 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 263
    Senior Member
    Originally posted by krino
    να δω ποτε θα μου απαντησεις,
    για πιο λογο δεχθηκες να μεινεις με τον συντροφο σου μαζι με τα παιδια του.
    Ομως οταν φτασαμε τοτε η μκρη να κλαει και να μου λεει μην φυγεις και εσυ γιατι εμεις δεν εχουμε κανεναν, ουτε μανα ουτε πατερα τοτε τι να πω........ πιαστηκα απο τη μυτη. και το ενα εφερε το αλλο

Σου απαντησα και σου εχω δωσει και αλλους λογους που ειμαι παντρεμενη με αυτον τον αντρα.

Το μαζι με τα παιδια του δεν τιθεται θεμα. Δεν θα ελεγα ποτε σε εναν γονιο ή εγω ή τα παιδια σου.

Μηπως να αρχισω να πινω κανενα σκευασμα;;;
    Να αρχισω με καμμια βαλεριανα;
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Banned
    Originally posted by boubourina
    Το μαζι με τα παιδια του δεν τιθεται θεμα. Δεν θα ελεγα ποτε σε εναν γονιο ή εγω ή τα παιδια σου.

Μηπως να αρχισω να πινω κανενα σκευασμα;;;
    Να αρχισω με καμμια βαλεριανα;

οποτε για πιο λογο:
    1. γκρινιαζεις σημερα για την κοπελα
    2. ακομα χειροτερα την διωχνεις κιολας....

Δεν μπορω να σε καταλαβω για την σταση σου,
    θα αρχιζω να δινω δικαιο στη κοπελα.

Να βαλεις μυαλο θα ελεγα εγω,
    ειναι πιο ευκολο απο το να αρχισεις τα τσαγια.

Senior Member

οποτε για πιο λογο:
    1. γκρινιαζεις σημερα για την κοπελα
    2. ακομα χειροτερα την διωχνεις κιολας....

Δεν μπορω να σε καταλαβω για την σταση σου,
    θα αρχιζω να δινω δικαιο στη κοπελα.

Να βαλεις μυαλο θα ελεγα εγω,
    ειναι πιο ευκολο απο το να αρχισεις τα τσαγια.
    Κρινο να εχεις παντα στο μυαλο σου οτι οταν λεμε την γνωμη μας εδω στον αλλο ειμαστε ηρεμοι και σκεφτομαστε ψυχραιμα ενω ο αλλος που ειναι χωμενος στην ιστορια δεν εχει την πολυτελεια του χρονου και την ηρεμιας την στιγμη ποτ ερχεται η εκρηξη,

1ον : τοτε ηταν παιδια, τωρα ειναι ενηλικες και απαιτουν και διεκδικουν να τους φερομαστε σαν ενηλικες. Ε λοιπν και εγω τους φερομαι και απαιτω να φερονται σαν ενηλικες.

2ον ο αντρας μου εχει το σπιτι του απο το οποιο φυγαμε και ηρθαμε και μειναμε στα μερη μου.
    Εαν θελει και δεν συμφωνει με οτι κανω, που μεχρι ωρας δεν βλεπεω καμμια αντιδραση, σαν πτωμα ενα πραγμα, ας παρει τα παιδια του και ας εγκαταλειψει εμενα.

Τις αποφασεις μου τοτε τις πηρα απο αγαπη και προς εκεινον αλλα και προς τα παιδια του και νομιζω πως δεν το αμφισβητει κανεις αυτο.
    και περασαν τα χρονια.
    Και εκανα οτι εκανα
    και μειωθηκαν οι αντοχες
    και τα 11 και 12χρονα εγιναν 18 και 20χρονα.

Τι να κανουμε τωρα, να εμενουμε στα παλια δεδομενα;

Πάνε αυτα!

Να πεσω κατω ξερη καποια στογμη επειδη πρεπει να πληρωσω την αποφαση που πηρα πριν 5 χρονια;
    Οχι δεν πεφτω κατω καλα εκανα και την πηρα.

Προχωραω, και αλλαζω, και αποφασισω και ξανααποφασιζω και ζω και παντρευομαι και χωριζω και τελος παντων μεχρι να πεθανω δεν μπορω να σου πω οτι θα εμμενω στις θεσεις που ειχα οταν ημουν 20.

Αλλαζουμε και βλεπουμε τα πραγματα αλλιως. Εχουμε αυτο το δικαιωμα ή οχι;

Εσυ εισαι με την ιδια γκομενα απο το δημοτικο;
    Με ποιο δικαιωμα αλλαξες γνωμη και αποφασισες οτι δεν την θελεις πια;
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Banned
    επειδη ρωτας για μενα θα σου πω,
    εχω κανει αρκετες βλακειες στη ζωη μου μιλωντας για σχεση.
    Μαλιστα θα ελεγα πολυ χειροτερα απο οτι εσυ.

Με μια διαφορα,
    οτι εκανα, το εκανα με το τομαρι μου και τον ανθρωπο που ημουνα μαζι.
    Τριτοι δεν μπλεχτηκαν και πλεον ασχετως αν με βριζουν, σημερα συνεχιζουν την ζωη τους και πιθανον να εχουν κανει την οικογενοια τους, κατι που το ευχομαι.

Εν ολιγεις,
    πηρες μια ευθυνη να κανεις μια οικογενοια.
    Βρες τροπους να κρατησεις την ευθυνη που εχεις και μην την αποποιησε επειδη λες οτι δεν αντεχεις.

Σου ξαναλεω,
    οτι αν δεν σε ενδιαφερει ουτε ο εαυτος σου, ουτε η σχεση σου κλπ κλπ.....
    εχεις και ενα μωρο που δεν εχει καμια σχεση με τα παρατραγουδα των ενηλικων.....

Senior Member
    Με μια διαφορα,
    οτι εκανα, το εκανα με το τομαρι μου και τον ανθρωπο που ημουνα μαζι.
    Τριτοι δεν μπλεχτηκαν και πλεον ασχετως αν με βριζουν, σημερα συνεχιζουν την ζωη τους και πιθανον να εχουν κανει την οικογενοια τους, κατι που το ευχομαι.
    δηλαδη οσοι ειναι χωρισμενοι και με παιδια δεν πρεπει να τους πλησιαζει κανεις;

Εν ολιγεις,
    πηρες μια ευθυνη να κανεις μια οικογενοια.
    Βρες τροπους να κρατησεις την ευθυνη που εχεις και μην την αποποιησε επειδη λες οτι δεν αντεχεις.
    δεν αποποιουμαι την ευθυνη!!
    Ισα ισα , επειδη κανεις οπως βλεπεις δεν αναλαμβανει τις ευθυνες του καθε τοσο πρεπει να καθαριζω για παρτη τους και για παρτη μου.
    Το ξαναλεω, δεν θα χωριζα ποτε παιδια απο γονιο, αλλα τοτε μιλαγαμε για 12χρονα που ειχαν αναγκη φροντιδας και προστασιας, σημερα μιλαμε για 20χρονα που σου την λενε ανεξελγκτα. Να τους μαθει η μαμα τους και ο μπαμπας τους οτι καθε τους πραξη εχει και μια αντιδραση και μια συνεπεια θετικη ή αρνητικη.
    Νομιζω οτι εμενα ο ρολος μου ηταν να τα φτασω μεχρι εδω. Πηρα αρκετες αποφασεις για λογαριασμο τους και νομιζω οτι το γεγονος οτι μια μαθητρια του 12,5 μπηκε πανηγυρικα σε ενα πολυ καλο πανεπιστημιο ειναι η επαληθευση των επιλογων μου και των κοπων μου. Δεν χρειαζομαι αναγνωριση. Να συνεχισουν την ζωη τους απο εδω και περα διχως δεκανικια. αλλα και να μαθουν να φερονται. Εαν μου το εκανε ενα 12χρονο δεν θα το παρεξηγουσα. Αλλα ενα 18-20 χρονων παιδι πρεπει επιτελους να μαθει να φερεται και να κρινει σωστα.
    Δεν ειμαι η μαμα τους αν και προσπαθησα να φερθω σαν μανα.
    Φαινεται οτι δεν το καταφερα.
    Δεν πειραζει.
    Η προσπαθεια μου σταματαει εδω.
    Απο εδω και περα ειναι υπερβαση καθηκοντος.

Σου ξαναλεω,
    εχεις και ενα μωρο που δεν εχει καμια σχεση με τα παρατραγουδα των ενηλικων.....

Banned
    Originally posted by boubourina
    δηλαδη οσοι ειναι χωρισμενοι και με παιδια δεν πρεπει να τους πλησιαζει κανεις;

εαν εκτιμουν οτι δεν μπορουν να τα φερουν βολτα ναι.
    Βλεπεις κατι παραξενο σε αυτο?
    Δεν υπαρχουν αρκετοι που βλεπουν μια η εναν με παιδι,
    και σου λεει σορρυ δεν μπορω?

δεν αποποιουμαι την ευθυνη!!

την κανεις κωλος την ευθυνη.....

Ισα ισα , επειδη κανεις οπως βλεπεις δεν αναλαμβανει τις ευθυνες του καθε τοσο πρεπει να καθαριζω για παρτη τους και για παρτη μου.

αρχιζεις και με κουραζεις γιατι μου δειχνεις να καταλαβω οτι μιλαω σε τοιχο....

ακουσε το με κεφαλαια:

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ,
    ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ.

γιατι αυτο που δεν εννοεις να καταλαβεις,
    ειναι αυτο που εχει καταστρεψει την σχεση σου.

Το ξαναλεω, δεν θα χωριζα ποτε παιδια απο γονιο, αλλα τοτε μιλαγαμε για 12χρονα που ειχαν αναγκη φροντιδας και προστασιας, σημερα μιλαμε για 20χρονα που σου την λενε ανεξελγκτα. Να τους μαθει η μαμα τους και ο μπαμπας τους οτι καθε τους πραξη εχει και μια αντιδραση και μια συνεπεια θετικη ή αρνητικη.

εδω μιλας πολυ σωστα.
    Εσυ τι μπερδευεσαι λοιπον?

Νομιζω οτι εμενα ο ρολος μου ηταν να τα φτασω μεχρι εδω.

οχι πουθενα δεν ειχες ρολο,
    μονη σου το πηρες το ρολο, και τωρα που δεν το αντεχεις εχεις φρικαρει.

Πηρα αρκετες αποφασεις για λογαριασμο τους

ακομα ενα απο τα λαθη σου.

και νομιζω οτι το γεγονος οτι μια μαθητρια του 12,5 μπηκε πανηγυρικα σε ενα πολυ καλο πανεπιστημιο ειναι η επαληθευση των επιλογων μου και των κοπων μου.

οποτε αφου πανηγυριζεις, προς τι η γκρινια?
    τι σε ενοχλει που στο τελος σε μουτζωσε?

Δεν χρειαζομαι αναγνωριση.

καλα,
    μας τα ειπαν και αλλοι.

Να συνεχισουν την ζωη τους απο εδω και περα διχως δεκανικια. αλλα και να μαθουν να φερονται.

πως θα μαθουν?
    ετσι γιατι το θες εσυ?

Εαν μου το εκανε ενα 12χρονο δεν θα το παρεξηγουσα. Αλλα ενα 18-20 χρονων παιδι πρεπει επιτελους να μαθει να φερεται και να κρινει σωστα.

μιλας για ενηλικα ατομα, αν δεν το εχεις καταλαβει,
    η δεν θες να το πιστεψεις.

Δεν ειμαι η μαμα τους αν και προσπαθησα να φερθω σαν μανα.

διαφωνω,
    προσπαθησες να φερθεις σαν μανα και σαν πατερας επισης,
    που δεν εισαι ουτε το ενα - ουτε το αλλο.

Φαινεται οτι δεν το καταφερα.
    Δεν πειραζει.

οχι πειραζει,
    γιατι ανακατευτηκες σε θεματα που δεν σε αφορουσαν και συνεχιζεις να νομιζεις οτι εκανες το σωστο.

Η προσπαθεια μου σταματαει εδω.

εμ βεβαια,
    δεν σου βγαινει η σουπα και λες αντε γεια,
    σωστα?

Απο εδω και περα ειναι υπερβαση καθηκοντος.

παντα ηταν υπερβαση καθηκοντος.

Σου ξαναλεω,
    [/quote]

για το μωρο σας,
    βλεπω ουτε λεξη.....

Senior Member
    κριμα ειναι το μωρο.
    και κριμα τα παιδια ,γιατι εφοσον ηταν το ζευγαρι μαζι και μπηκε η μπουμπουρινα στην μεση αυτοματα θεωρησαν οτι η μπουμπυρ δυαλισε την οικογενεια τους.δεν θελω να σε προσβαλω μπουμπουρινα αλλα και εγω στην θεση τους σαν τον χειροτερο εχθρο ,μου θα σε εβλεπα.
    και εγω εκανα μια σχεση .στην οποια ολοκληρωσαμε αλλα οταν εμαθα οτι ειναι παντρεμενος ενιωσα σαν εγκληματιας.σκευτικα την κορουλα του .την γυναικα του π θα εκανε τις δουλειες του σπιτου αμερημνα και ενιωσα πραγματικα απαισια.
    και να σου πω και κατι αλλο?
    ενας ανδρας ο οπιος κερατωνει την πρωτη γυναικα του γιατι να μην κερατωσει και την 2η|??αυτα...

Senior Member
    Ενταξει ειπαμε οτι ειπαμε!!
    Αντε και καλα κρασια!

Φιλια πολλα σε ολους και σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας ολους, και για αυτες που συμφωνω και για αυτες που δεν συμφωνω.
    Ολες χρησιμες ειναι.
    καταγραφονται στον ΤΟΙΧΟ

Senior Member
    ελα βρε μπουμπουρινα.δεν στα ειπα για να σε προσβαλω.:)

Senior Member
    Originally posted by liveloula
    ελα βρε μπουμπουρινα.δεν στα ειπα για να σε προσβαλω.:)
    Μαρακι δεν προσβληθηκα κοριτσι μου,
    Αλλιμονο εαν εδω που ανοιγουμε τα εσωψυχα μας πλακωνομασταν κιολας.
    Απλα δεν μπορω να το αντιμετωπισω αυτη τη στιγμη για αυτο και το αποφευγω.

Υ.Γ ειδα το μνμ σου για τον ψυχολογο.
    Και ηθελα να σου πω οτι δεν ξερω εαν σε βοηθαει η οχι αλλα νιωθω οτι η διαθεση σου εχει αλλαξει ριζικα και η καλυτερευση σου ειναι πολυ εμφανης σε εμενα τουλαχιστον.

Συνεχισε και μην το βαζεις κατω!!!

Senior Member
    σευχαρηστω πολυ βρε.
    αν ειμουν κακος ανθρωπος θα στα ψελνα κανονικα μουμπυρινα γιατι και εγω ενω ειμασταν σε διασταση με τον προιν μου και ειχαμε ερωτικες επαφες ακομα.μεναμε και καπιες νυκτες μαζι,μπηκε αλλη στην μεση.
    αλλα ευτυχως μπηκε αλλη και γλητωσα εγω.αχαχαχαχ
    το ξερεις οτι μετα 5 χρονια θελει να την παρατησει και να ερθει σε μενα παλι ο προιν αντρας μου?ουτε να τον βλεπω δεν θελω.:)

Junior Member
    ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ \"ΧΤΥΠΑΝΕ\" ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΠΑΝΤΑ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΑΠΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΙΜΑΙ ΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΑ Σ\'ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ ΠΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
    Η ΕΦΗΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.
    ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΛΑ,ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ;ΑΥΤΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΓΛΥΚΑ;ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΣΥ ΝΑ Τ\'ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ;ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ,ΟΤΙ ΠΙΚΡΟΧΩΛΟ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ Ή ΚΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΩΞΕΙΣ...
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ,ΚΑΝΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙΣ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Senior Member
    ουδεις ασφαλτος κοριτσια........sofgeo αν θες οχι κεφαλαια γραμματα.

Originally posted by SOFGEO
    ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ \"ΧΤΥΠΑΝΕ\" ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΠΑΝΤΑ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΑΠΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΙΜΑΙ ΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΑ Σ\'ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ ΠΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
    Η ΕΦΗΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.
    ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΛΑ,ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ;ΑΥΤΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΓΛΥΚΑ;ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΣΥ ΝΑ Τ\'ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ;ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ,ΟΤΙ ΠΙΚΡΟΧΩΛΟ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ Ή ΚΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΩΞΕΙΣ...
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ,ΚΑΝΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙΣ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
    Πολύ γλυκό το μνμ σου Σοφ. Και γω πιστεύω πως κάπως έτσι είναι, απλά η μπου έχει απηυδήσει και με το δίκιο της...
    Για να πω και την αλήθεια, πιστεύω πως περισσότερο τα έχει με την μη ωρίμανση του άντρα της, παρά γι αυτά που περνάει με τα παιδιά τυ.
    Και όταν λέω μη-ωρίμανση, εννοω τη στάση του απέναντι στα χαρακώματα που έχουν δημιουργηθεί σπίτι.

Senior Member
    sofgeo, αν σε ακουσει ο κρινο θα φριξει με αυτα που λες..... να τους δωσω αγαπη, να τα μαλωσω και να τα αγκαλιασω σαν δικα μου παιδια...... απαπαπαπα ανεπιτρεπτα πραγματα.

Μεσα μου ξερω οτι ολοι βαζετε ενα λιθαρακι προς την σωστη κατευθυνση.
    Ομως οσα λετε εσεις ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δεν ειναι ευκολο να ερθουν στην σκεψη μου και να ελεγξουν την συμπεριφορα μου την κρισιμη εκεινη ωρα που ειμαι απεναντι τους και δεν προλαβαινω να σκεφτω και να συγκρατηθω.
    Εστω και εκ των υστερων ομως βοηθανε.

Κρινο θελω να καταλαβεις πως την πρωτη μερα που πηγα στο σπιτι εκεινο με τα δυο παιδια, δεν τα αγαπουσα.
    Η πρωτη αισθηση εντυπωση ηταν μια συμπαθεια και μια συμπονια ισως και μια ενοχη για δυο παιδια που βρεθηκαν μπλεγμενα σε ενα διαζυγιο για τα οποια δεν ειχαν καμμια επιλογη και βρεθηκαν στη μεση των χωρισμενων γονιων και των επιλογων τους. Η μαμα τους ειχε ηδη φυγει και τους ειχε πει οτι αναμεσα σε εκεινα και τον φιλο της, ειχε διαλεξει τον φιλο της.

Αγαπη............
    η αγαπη προς 2 παιδια δεν ειναι σαν τον κεραυνοβολο ερωτα που ερχεται ξαφνικα.

Η αγαπη αυτη ηρθε με τον χρονο, με την καθε μερα που μας εδενε, με τα πραγματα που μας εδεναν, με το να ερθουν να καθησουν διπλα μου στον καναπε, να τα παω σε ενα γιατρο σε ενα παιδικο παρτυ, να παω στο σχολειο να ρωτησω, να μου πουν το μαθημα απ\'εξω να παρεις σερβιετες για την πρωτη περιοδο. Να τα μαλωσει ο μπαμπας και να τα παρηγορησω, να πανε στον πρωτο τους χορο, να περασουμε την πρωτη τους ερωτικη απογοητευση, να παμε για πρωτη φορα στο γυναικολογο, να φτιαξουμε μαζι το πρωτο κεικ...............

Μετα ερχεται η αγαπη.......... και ειναι αγαπη Κρινο, και σου ερχεται και δενεται μεσα σου χωρις να το καταλαβεις χωρις να το θελεις χωρις να το εχεις επιδιωξει.
    Και αυτη η αγαπη σου δινει δικαιωματα, να παρεμβαινεις και να απαιτεις.

Οτι και να μου λετε αυτο υπαρχει γιατι δημιουργηθηκε.
    Και τωρα χαλασε, και ναι ασχολουμαι με αυτο το θεμα επι 9 μηνες γιατι δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται οικογενεια μου να ειναι μονο ο αντρας μου και το μωρο και οχι τα 2 μεγαλα παιδια.
    Δεν χρειαζεται να τα λεω παιδια μου και δεν χρειαζεται να με λενε μανα, απλα υπαρχει ή υπηρχε δεν ξερω πια. Και θα με στενοχωρει γιατι η διαφορα με μια πραγματικη μανα ειναι οτι τωρα θα απαιτουσε απο την κορη να τσακιστει και γυρισει πισω στο σπιτι, ενω εγω ουτε τηλεφωνο δεν μπορω να την παρω.

Ετσι εχει η κατασταση και πειτε με ρομαντικη αλλα ετσι νιωθω.

Page 6 of 18 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast