ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ Νο 3 (ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..... Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ;) - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 18 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 263
    Banned
    η μπουμπουρινα,
    εχει ευθυνη και συμμετοχη σε οσα προβληματα εχει σημερα η σχεση της,
    αλλα οπως φαινεται οχι μονο δεν μπορει να τα δει, ποσο μαλλον να τα διαχειριστει.
    Για αυτο της ειπα να αρχισει επαφη με καποιον ειδικο στοχευοντας ομως ειδικα σε αυτο που εχει:
    Την αδυναμια της να διαχειριστει σωστα τον εαυτο της μεσα σε μια σχεση και απεναντι στο συντροφο της,
    που αδυνατει να σταθει (κατ αυτην) στο υψος του.

Για να γινω λιγο πιο συγκεκριμενος,
    σε μια σχεση οι λογοι που ενα μελος, γινεται πιο ανευθυνος δεν ειναι ασχετο με εμας.
    Σε μια τετοια περιπτωση χρειαζεται συνεχωμενη συζητηση και προβληματισμος,
    ετσι ωστε ο αλλος με επιχειρηματα να αναγκαστει να αναλαβει τις ευθυνες του.

τωρα θα μου πεις, μα αυτο ειναι σχεση?
    Πειτε το οπως νομιζει ο καθενας, αλλα τουλαχιστον σημερα οι σχεσεις σε πολλα ζευγαρια,
    ειναι ενας αδιακοπος πολεμος χαρακωματων. (αυτη βεβαια ειναι η αρνητικη εικονα, μην ξεχνατε πως υπαρχει και θετικη)
    Σε αυτο το πολεμο λοιπον, τα οπλα σου μπορει να ποικιλουν.
    Αν δεν βρεις αυτο που ταιριαζει, τοτε πολυ απλα θα εισαι ο μονιμα χαμενος.

Μην βλεπετε την πλευρα της μπουμπουρινας.
    Δειτε την αλλη πλευρα.
    Ο συζυγος σε αυτο πολεμο επελεξε την αδιαφορια.
    Και μεχρι στιγμης βλεπουμε οτι νικαει.
    Η δε μπουρουρινα, επιλεγει την ασκοπη κοντρα (ολες οι συνομιλιες με την θετη της κορη) ειτε την υστερια.
    Δεν εχει την τακτικη να καθηλωσει τον αντρα της, στις ευθυνες που εχει.
    Καταφερε λοιπον ο τυπος, οχι μονο να βρει την υγεια του, αλλα να φορτωσει και τις ευθυνες διαπαιδαγωγησης των παιδιων του σε αλλο ανθρωπο....!

δυστυχως οι σχεσεις ειναι χειριστικες για πολλους ανθρωπους, και τις περισσοτερες φορες με αρνητικη εννοια.
    Οσο ομως δεν χτυπαει το προβλημα στη ριζα του κακου, το μελος της σχεσης που υποφερει, θα συνεχιζει επ απειρον με αυτο το βιολι.

Και οποιος αντεξει.

Senior Member
    ωχ με μαυρισες τωρα!!!

Originally posted by boubourina
    Σκλατςςςςςςςςςς
    :P

Σε ευχαριστω.

Επικοινωνησα πριν απο 2 μηνες με την ψυχολογο που ειχα παει για να κανονισουμε ραντεβου με τον αντρα μου, αλλα ο αντρας μου δεν ηθελε και δεν θελει ουτε να το ακουσει

Υποθετω οτι θα πρεπει να παω μονη μου. Οικονομικα δεν μπορω αυτη την στιγμη να ξοδεψω ουτε 50 ευρω.
    Οσο για την σχεση με την μικρη, ξερω οτι εχει πλεον θιγει ανεπανορθωτα και δεν μπορω να κανω κατι για αυτο.Ειναι σαν να γεμιζα την καρδαρα τοσο καιρο και τωρα της εδωσα μια κλωτσια και την εχυσα αναποδα στο χωμα

Η κατασταση στη δουλεια χειροτερεψε. Εχθες απολυθηκαν ολοι οι διευθυντες του Εμπορικου στο οποιο ειμαι.

Ειναι αδυνατον να αντιμετωπισω ολες τις κρισεις μαζι.

Y.Γ απαντω σε δυο ερωτηματα που τεθηκαν προγενεστερα.

1. Δεν εχω καποια ασθενεια, ή τουλαχιστον δεν το εχω καταλαβει και δεν κανω καμμια θεραπεια για τιποτα. Στο φορουμ μπηκα για λογους ψυχολογιας και επικοινωνιας σε θεματα οικογενειας και προσωπικης βελτιωσης.

2. Ο αντρας μου ακομα ζουσε με την συζυγο του οταν τα φτιαξαμε. χωρις να εχουν σεξ. επαφες.
    Δεν μπορω να πω οτι ειχαν χωρισει γιατι δεν τους ενδιεφερε η μεταξυ τους σχεση και ζουσαν οπως ζουσαν συμβατικα.
    Αυτο ομως τα παιδια δεν μπορουν να το γνωριζουν

3. Η σχεση μου με τον αντρα μου προηγηθηκε 2 χρονια της σχεσης της μητερας με τον φιλο της, οποτε θεωρητικα δεν απατουσε η μητερα το συζυγο αλλα ο συζυγος την μητερα με εμενα.

4. Η μητερα ειχε προτεινει να μεινουμε ως εχει και να μην παρουν διαζυγιο. δλδ να κανει ο καθενας την ζωη του με τον γκομενο του και να παραμεινουν μεταξυ τους παντρεμενοι. Εγω δεν δεχθηκα.

Δεν ξερω κατα ποσο εχουν σημασια ολα αυτα και τα ρωτατε αλλα σας δινω τις απαντησεις που θελετε
    αρα λες οτι η κορη σου συνεχιζει ακομα να σε βλεπει σαν γκομενα του πατερα της ?
    αφου το αφησες ετσι χωρις να της δωσεις να καταλαβει
    οτι η μανα της την αφησε να φυγει , σημερα απλα πληρωνεις τις συνεπειες του λαθους σου!

Senior Member
    Παιδιά δεν είμαστε Θεοί άνθρωποι είμαστε.Επειδή έχω υποστεί πολλά λόγω δεν θα έλεγα αδιαφορίας του άνδρα μου αλλά αδυναμίας να χειριστεί καταστάσεις που εαν είχε το σθένος θα είμαστε πολύ πολύ καλύτερα τώρα απο όλες τις απόψεις ας είμαστε λίγο πιο επιεικείς.Οταν ο κύριος βλέπει τα δύσκολα και κάνει τον κινέζο και σκέφτεται την μια το ψάρεμα την άλλη τις εκλογές για να ξεφύγει κάπου δεν αντέχεις γυρίζει το μάτι σου ανάποδα.Αυτό το μοντέλο άνδρα έχω και εγώ πάντα υπήρχε κάτι που έπρεπε να κάνει και να λείπει πολύ πιο ασήμαντο και με άφηνε στα δύσκολα.Παιδιά του είναι δεν πρέπει να παλουκωθεί να συζητήσει να ενδιαφερθεί που γυρνάνε όλη νύχτα;δηλαδή μεγαλώνει δυο παιδιά τα ακούει στο τέλος σίγουρα έχει κάνει λάθη όπως και εγώ αλλά ήμαρτον επειδή το ζω αυτό εγώ δεν το δέχομαι.Εδώ καιγόμαστε και ο δικός μου έλεγε να πάει για το αμπέλι ότι του ερχόταν στο μυαλό για να πάει στην μάνα του μήπως κάτσει λίγες μέρες παραπάνω με την οικογένειά του (μήνα δεν έχουμε κάτσει ποτέ μαζί)και παρεξηγηθεί η μαμά.Ετσι είναι οι άνδρες βρέ παιδιά; να αποποιούνται των ευθυνών τους;

Senior Member
    μαλλον giota!!εγω εναν παρομοιο πατερα θυμαμαι και εναν οπως φαινεται τετοιο αντρα εχω.....

Senior Member
    boubourina μπορεί να έχω απαντήσει ελάχιστες φορές σε κάποιο θέμα, αλλά διαβάζω το φόρουμ πολύ συχνά εδώ και καιρό. Έχω διαβάσει όλα τα θέματα που έχεις ανοίξει για αυτή την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι σου τους τελευταίους μήνες. Πιστεύω ότι το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι η σχέση σου με τα παιδιά του άντρα σου, αλλά η σχέση σου με τον ίδιο τον άντρα σου. Υπάρχουν προβλήματα, που απλά ξεσπάσανε μέσω των παιδιών. Εσύ, αντί να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα επικοινωνίας με τον άντρα σου, ένιωσες ότι τα παιδιά του είναι οι \"εχθροί\".

Δε θα μπω στη διαδικασία να σου πω αν ήταν σωστός ο τρόπος που σου φέρθηκε η κόρη, ούτε θα μπω στη διαδικασία να αναλύσω τί θα έπρεπε να κάνεις μαζί της. Γιατί υπεραναλύοντας το ό,τι συμβαίνει με την κόρη του, νομίζω ότι απλά απομακρύνεσαι από το να αντικρύσεις κατάματα το αληθινό πρόβλημα. Έχεις βρει κάτι άλλο να ασχολείσαι για να μην παραδεχτείς τί φταίει πραγματικά. Το πρόβλημά σου είναι η επικοινωνία που έχετε. Αν είχατε μια καλύτερη επικοινωνία με τον συζυγό σου, αυτός από την πρώτη στιγμή θα είχε ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την κόρη του και δε θα έπρεπε εσύ να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Γνώμη μου είναι ότι προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να στρέψεις όλη σου την ενέργεια. Να ξεκαθαρίσεις με τον άντρα σου την κατάσταση και το τι ευθύνες έχει.

\"Δειτε την αλλη πλευρα.
    Ο συζυγος σε αυτο πολεμο επελεξε την αδιαφορια.
    Και μεχρι στιγμης βλεπουμε οτι νικαει.
    Η δε μπουρουρινα, επιλεγει την ασκοπη κοντρα (ολες οι συνομιλιες με την θετη της κορη) ειτε την υστερια.
    Δεν εχει την τακτικη να καθηλωσει τον αντρα της, στις ευθυνες που εχει.
    Καταφερε λοιπον ο τυπος, οχι μονο να βρει την υγεια του, αλλα να φορτωσει και τις ευθυνες διαπαιδαγωγησης των παιδιων του σε αλλο ανθρωπο....!\"
    Συμφωνώ με krino στα παραπάνω.

Βρίσκεσαι σε ένα τέλμα αυτή τη στιγμή. Αν στραφείς σε εκείνον βρίσκεις απλά έναν τοίχο. Δεν είναι καθόλου εύκολη η θέση σου. Αλλά, ίσως είναι η ώρα να σκεφτείς αν αυτή τη ζωή αξίζεις και να επαναπροσδιορίσεις τα όριά σου.

Senior Member
    ξέρετε τι δεν καταλαβαίνετε;και αυτό το γράφω απο δική μου εμπειρία.Μπορεί (τουλάχιστον εγώ το έχω κάνει)να έχεις προσπαθήσει να συζητήσεις με τον άνδρα σου αυτά τα θέμετα και να μην καταλαβαίνει.Θα σας πω κάτι που είπα στον άνδρα μου σήμερα που σταματήσαμε για ένα καφέ ερχόμενοι απο ταξίδι.Βλέπω ένα ζευγαράκι με ένα μωρό να το κρατάει ο άνδρας αγκαλιά να το φιλάει και να είναι πολύ τρυφερός με το μωρό του.Λέω στον άνδρα μου κοίτα πόσο ωραίο είναι που ασχολούνται και οι πατεράδες τα τάϊζουν τα αλλάζουν κάνουν πολλά πράγματα τα νέα ζευγάρια δεν ασχολείται μόνο η μάνα.Η απάντηση σιγά αυτά είναι αφύσικα πράγματα μου λέει.Του είπα αφύσικος είσαι εσύ και να το πείς σε όποιον ψυχολόγο θέλεις.Αυτό το παιδί μεγαλώνει ολοκληρωμένα.Απο εκεί και πέρα τι να καταλάβει ότι ντρεπόταν να κρατήσει το καρότσι του παιδιού του όταν τόσοι κάνουν αγώνα για να αποκτήσουν παιδιά;Είναι πολλές φορές σαν να μιλάς σε τοίχο και όσοι δεν το αντιμετωπίζουν δεν το καταλαβαίνουν.

Senior Member
    bou, έχεις μετανοιώσει καθόλου; Σου έλειψε η μικρή ή καλύτερα είσαι; Σου πέρασε ο θυμός;
    Εχεις φορτωθεί πολλά, σε δικαιολογώ, η δουλειά, ο αναποφάσιστος και ανεύθυνος, οι πικραμένοι έφηβοι, το μωρό. Δεν θα τα κατάφερνα ούτε τα μισά νομίζω. Αν έχεις έστω και λίγο μετανοιώσει να της το πεις μη μείνει αυτό σε μια σχέση τόσων χρόνων.
    Ας κάνουν οι γονείς της ό,τι μπορούν και θέλουν για τη δική της συμπεριφορά, εσύ φτιάξε τη δική σου όπως τη θες και όπως σε βοηθάει να νοιώθεις καλύτερα. Μεγάλα κορίτσια είστε θα τα βρείτε.
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Senior Member
    Η ανάληψη ευθυνών μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης,είναι σίγουρα ένα θέμα που μπορεί να γίνει ακανθώδες,να γεννάει συνεχώς κόντρες και να δημιουργεί τριγμούς στη σχέση.Θα συμφωνήσω με το Krino,πώς δεν είναι άμοιρο ευθυνών παρολαυτά το άλλο μέρος της σιωπηρής ή λιγότερο σιωπηρής συμφωνίας.
    Πολλές φορές είτε περνάμε σε φάση άγονης αέναης αλληλοκατηγορίας,είτε σε φάση παραίτησης από τη σχέση,είτε θυμού,με όλα όσα αυτά φέρνουν μαζί τους.
    Τα γονεικά μοντέλα,αποτελούν έναν σημαντικό παράγοντα στην εξέλιξή μας,αλλά με κανέναν τρόπο δεν είναι απαραίτητο να μας στοιχειώνουν μια ζωή,να μας καθοδηγούν και να μας υπαγορεύουν συμπεριφορές.Υπάρχει η κρίση,η ευκαιρία να τα βάλουμε στο σωστό τους μέγεθος και να τα ξεπεράσουμε.
    Παρατηρώ πως ένα μέλος έγραψε το εξής.Έτσι ήταν ο πατέρας μου,έτσι είναι ο σύζυγός μου.Γιατί;Tι μας κάνει να επιλέγουμε συντρόφους που μοιάζουν στο γονεικό μας μοντέλο;Eίναι η αίσθηση του γνωστού χώρου,η αναβίωση της παιδικότητάς μας;Kαι σε κάθε περίπτωση,ήταν τυχαία τελικά η επιλογή της συνεχόμενης θυματοποίησής μας;
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    3 φιλοι απο το σχολειο συναντιουνται τυχαια σε μια εκδηλωση.
    Για να γιορτασουν το γεγονος οτι ξαναβρεθηκαν μετα απο τοσα χρονια ο πρωτος προτεινει να πανε σπιτι του να πιουν κανα κρασακι.
    Μολις μπαινουν μεσα ομως, η γυναικα του αναμαλλιασμενη με ενα μωρο στην αγκαλια αρχιζει να ουρλιαζει γιατι τους κουβαλησε σπιτι, και δεν εχει κοιμηθει ολη νυχτα με το μωρο και δεν αντεχει και να βλεπει και επισκεπτες..........!!! ΑΡΟΝ αρον φευγουν

Ο δευτερος προτεινει να πανε σπιτι του.
    Ανοιγοντας την πορτα, του ορμανε τα δυο παιδια του, του δινουν και απο μια σφαλιαρα,, που\'σαι ρε πατερα, πεσε κανα 20ευρω να παμε καμμια βολτα, απο πισω η πεθερα του ουρλιαζει, βρε ανεπροκοπε που αντι να δουλεευεις μερα νυχτα για να ντυνεις και να στολιζεις την κορη μου, εσυ μου εφερες τους ρεμεπσκιεδες τους φιλους να τους ταισουμε και απο πανω ουστ ρε απο δω στα τσακιδια!!!!!

Ο τριτος φιλος χαμογελωντας τους χτυπαει φιλικα στην πλατη και τους λεει
    Παμε ρε φιλαρακια σπιτι μου και μην ανησυχειτε για τιποτα!!!

Μπαινουν μεσα στο σπιτι λοιπον τα παιδια του πεφτουν απανω του να τον φιλησουν, η γυναικουλα του περιποιημενη χαιρεταει τους φιλους του και τρεχει στην κουζινα να ετοιμασει μεζεδακια, η πεθερα του γονατιζει μπροστα του να του φορεσει τις παντοφλες του και ο σκυλος κουνωντας την ωρα του φερνει στο στομα την εφημεριδα και τον κοιτα με λατρεια στα ματια!!!!

Εκπληκτοι και καταντροπιασμενοι οι αλλο δυο φιλοι τον ρωτουν με απορια.
    Καλα ρε φιλε πως τα εχεις καταφερει και σου φερονται ολοι σαν πασα;;;;;

Ω τους λεει αυτος!!! Ηταν πολυ ευκολο!!!

Ειχα εναν σκυλο του γειτονα απενταντι που γαυγιζε και ουρλιαζε ολη ωυχτα. Δεν εκλεινα ματι και το πρωι δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου να παω στη δουλεια μου.

Ε και τι εκανες τον ρωτουν οι φιλοι...

Αφου αγανακτησα βγηκα ενα βραδυ και του εδειξα ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.
    Το αλλο βραδυ παλι τα ιδια ξαναβγαινω και του δειχνω 2Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.

Το τριτο βραδυ δεν αντεξα αλλο αρπαζω την καραμπινα και ΜΠΑΜ!!! ΜΠΑΜ!!! ΜΠΑΜ!!! ΠΑΡΤΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΚΥΛΙ!!!!

Καλα του λενε οι φιλοι του, και τι σχεση εχει ολη αυτη η ιστορια με την οικογενεια σου;;;;

ΧΑΧΑΧΑ!!!!! Κανει αυτος!!! Τους βλεπεις ολους αυτους;;; Εχουν απο 2 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ !!!!
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Senior Member
    απιστευτα καλο.......αλλα τι ακριβως θες εσυ να πεις?

Senior Member
    Originally posted by panamar
    απιστευτα καλο.......αλλα τι ακριβως θες εσυ να πεις?
    Θα σας πω!!!

Εχθες στενοχωρηθηκα παρα πολυ!!
    Εμαθα οτι η μαμα της της ειπε οτι δεν μπορει να μεινει μαζι της και η μικρη εφυγε και πηγε στην αδελφη του αντρα μου.
    Δλδ, ενω ερχοταν και μου το επαιζε ανετη οτι εχει μαμα και δεν χρειαζεται δευτερη και οτι η μαμα της ενδιαφερεται για εκεινη και οτι ηταν δικη της επιλογη που εμενε μαζι μας, εφαγε και απο εκει πορτα.

Αυτο δεν το περιμενα.
    Απο την μια ηθελα να παρει ενα σκληρο μαθημα οτι η συμεπριφορα της με εξωθησε στα ακρα και οτι αφου εχει μαμα και δεν με χρειαζεται να παει στη μαμα της,
    Απο την αλλη διαπιστωνω οτι αυτο το παιδι το εστειλα στους 5 δρομους και ευχομαι να ειχα καταπιει καλυτερα την γλωσσα παρα να της ειχα πει οσα ειπα.
    Δλδ ειχε μια σταθερη και τωρα βρηκε ολες τις πορτες κλειστες.

Το ανεκδοτο που κολλαει:
    Απο το Σαββατο που εγινε το νταχτιριντι με τη μικρη, ο μεγαλος γιος διαρκως με ρωταει αν χρειαζομαι τπτ, εαν θελω βοηθεια, ειναι με τον μικρο διαρκως και προθυμος σε ολα.
    Εχει απο 2 ΚΙΤΡΙΝΕΣ, σου λεει: Λες να με στειλει και εμενα στη μανα μου;

Φυσικα και δεν προκειται να το κανω.
    Εδω εχω μετανοιωσει ηδη για οτι εγινε με το κοριτσι, δεν υπαρχει περιπτωση να το τραβηξω και αλλο το σχοινι.
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Senior Member
    λολ μπουμπουρινα.σε καλοπιανει ο γιος γιατι ξερει οτι η αλλη τους εχει γραμμενους,:P

Originally posted by giota
    Παιδιά δεν είμαστε Θεοί άνθρωποι είμαστε.Επειδή έχω υποστεί πολλά λόγω δεν θα έλεγα αδιαφορίας του άνδρα μου αλλά αδυναμίας να χειριστεί καταστάσεις που εαν είχε το σθένος θα είμαστε πολύ πολύ καλύτερα τώρα απο όλες τις απόψεις ας είμαστε λίγο πιο επιεικείς.Οταν ο κύριος βλέπει τα δύσκολα και κάνει τον κινέζο και σκέφτεται την μια το ψάρεμα την άλλη τις εκλογές για να ξεφύγει κάπου δεν αντέχεις γυρίζει το μάτι σου ανάποδα.Αυτό το μοντέλο άνδρα έχω και εγώ πάντα υπήρχε κάτι που έπρεπε να κάνει και να λείπει πολύ πιο ασήμαντο και με άφηνε στα δύσκολα.Παιδιά του είναι δεν πρέπει να παλουκωθεί να συζητήσει να ενδιαφερθεί που γυρνάνε όλη νύχτα;δηλαδή μεγαλώνει δυο παιδιά τα ακούει στο τέλος σίγουρα έχει κάνει λάθη όπως και εγώ αλλά ήμαρτον επειδή το ζω αυτό εγώ δεν το δέχομαι.Εδώ καιγόμαστε και ο δικός μου έλεγε να πάει για το αμπέλι ότι του ερχόταν στο μυαλό για να πάει στην μάνα του μήπως κάτσει λίγες μέρες παραπάνω με την οικογένειά του (μήνα δεν έχουμε κάτσει ποτέ μαζί)και παρεξηγηθεί η μαμά.Ετσι είναι οι άνδρες βρέ παιδιά; να αποποιούνται των ευθυνών τους;
    φιλεναδα και συντροφισα
    μην αδικεις μια αλλη γυναικα που θα μπορουσε να ειναι μανα σου και η οποια εμαθε στον ανδρα σου μεσω της φυσικης επιρροης της να κανει ακριβως οτι κανει με τις αλλες γυναικες εκτος ισως απο την ιδια !
    παρακολουθησε εδω μεσα τα μαλιοτραβηγματα των γυναικων και σκεψου τι φταει και ποιος το εχει προκαλεσει ...
    οι ανδρες εχουν μαθει να ψαχνουν διαφορετικα την ευτυχια τους απο τις γυναικες τους γιατι ετσι θελαν οι μαναδες τους !!!!!!!!!!

Senior Member
    τι θα κανεις τωρα?Ψυχουλα εισαι το νιωθω!!

Page 8 of 18 FirstFirst ... 678910 ... LastLast