Results 211 to 225 of 263
-
09-10-2009, 13:59 #211
Originally posted by krino
συγνωμη μπου,
αλλα δεν ειμαι σε θεση να γραψω τιποτα.
Ειχα καποιες σκεψεις πριν,
αλλα εχω αρχισει και γινομαι εκτος εαυτου με αυτη την αρρωστια που κουβαλαμε εδω μεσα.
Αλλωστε ειναι τοσο μακροχρονια η ιστορια μου που μπορει να περιμενει!
Οσο για τον χαμο που γινεται εδω μεσα, τον παρακολουθω, αλλα προτιμω να μενω στα θεματα και στα ατομα για τα οποια μπηκα εδω μεσα και εμεινα μαζι τους.
Οι υπολοιποι με αφηνουν αδιαφορη.Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
- 09-10-2009, 14:00 #212
Κρινάκι ήρεμα. Μην απελπίζεσαι κι εσύ. Τι θα κάνουμε εμείς οι πιο αδύναμοι; Πού θα βρούμε μια γωνιά να κρυφτούμε;
Μην αγανακτείς, δεν σου πάει. Μου αρέσεις καλύτερα ειρωνικός παρά αγανακτησμένος. Φιλιά.κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
ΣΕΦΕΡΗΣ
09-10-2009, 14:33 #213
Originally posted by boubourina
Οσο για τον χαμο που γινεται εδω μεσα, τον παρακολουθω, αλλα προτιμω να μενω στα θεματα και στα ατομα για τα οποια μπηκα εδω μεσα και εμεινα μαζι τους.
Οι υπολοιποι με αφηνουν αδιαφορη.
αμαν!!!!
με τσακισες τωρα!!!
οριστε αφορμη να παω σε ψυχολογο η να ζητησω την συμβουλη σου.
Μπορεις να μου πεις για πιο λογο δεν μπορω να εχω την δικη σου οπτικη και να μην με απασχολει τι λεει και αν βριζει εδω μεσα ο καθε καραγκιοζης?
09-10-2009, 14:34 #214
Originally posted by narnia
Κρινάκι ήρεμα. Μην απελπίζεσαι κι εσύ. Τι θα κάνουμε εμείς οι πιο αδύναμοι; Πού θα βρούμε μια γωνιά να κρυφτούμε;
Μην αγανακτείς, δεν σου πάει. Μου αρέσεις καλύτερα ειρωνικός παρά αγανακτησμένος. Φιλιά.
συνερχομαι γρηγορα.....
:cool:
09-10-2009, 14:49 #215
ωραια κατσε εδω που σε νευριαζω μονο εγω, και ασε τα επικινδυνα φορουμ που σε νευριαζουν κατα γκρουπ!!!
Ελα θα κανουμε και ψυχαναλυση των παιδικων μας χρονων
Πατρικη - Μητρικη φιγουρα κοκ.......
τι δουλειες καναμε.... τι μ@@@@κιες καναμε!!!
Μια ωραια πεταλουδα!!
Αληθεια το Διοδιον που ειναι;Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
09-10-2009, 15:53 #216
boubourina μου ηρθε ενα τργουδι στο μυαλο η \'φωτοβολιδα\' του περιδη.......στο αφιερωνω.....με αγαπη
09-10-2009, 15:58 #217
Originally posted by panamar
boubourina μου ηρθε ενα τργουδι στο μυαλο η \'φωτοβολιδα\' του περιδη.......στο αφιερωνω.....με αγαπη
Μολις με πηρε ο αντρας μου τηλεφωνο οτι ερχεται με την μικρη απο Αθηνα.
Παω να μαγειρεψω και να προετοιμαστω για το καλυτερο!
Θα σας πω τα νεα Δευτερα.
Φιλια πολλα και καλο Σ/Κ
Κρινο κρατα γερα ...... και μην παρασυρεσε!
Νομιζω οτι σου την πεφτουν οργανωμενα γιατι θελουν να σε βλεπουν να βγαινεις απο τα ρουχα σου. Και εσυ ενδιδεις. Και εκεινοι το ευχαριστιουνται!
ΙΓΚΝΟΡ!!!!!Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
09-10-2009, 16:03 #218
Νομιζω οτι σου την πεφτουν οργανωμενα γιατι θελουν να σε βλεπουν να βγαινεις απο τα ρουχα σου. Και εσυ ενδιδεις. Και εκεινοι το ευχαριστιουνται!
ΙΓΚΝΟΡ!!!!!
πολυ δυσκολο να την πεσουν στον κρινο.....
αστους να πολεμανε.
Ευχομαι καλη εξελιξη στα δικα σου.
09-10-2009, 16:04 #219
περιμενω νεα σου την δευτερα......ολα καλα!Φιλακια πολλα και να εισαι εσυ........
09-10-2009, 16:05 #220
thanks & good luck!!
Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
13-10-2009, 16:21 #221
Η μικρη δεν ηρθε τελικα σπιτι την Παρασκευη.
Ηρθε για λιγο το Σαββατο το απογευμα και εκανε σαν να μην συμβαινει τπτ.
Εγω αφου ειδα οτι δεν ηθελε να συζητησουμε, εκμεταλευτηκα το οτι ηταν αποσχολημενος ο μικρος με εκινη και τον μπαμπα και πηγα στην κουζινα να κναω καμμια δουλεια.
Εαν καθομουν μαζι τους να χαριεντιζομαι πιστευω οτι ηταν σαν να ειχα σβησει και εγω το συμβαν.
Προτιμησα λοιπν να κρατησω τις αποστασεις.
Εκεινο που εχει σημασια ηταν οτι μιλησα καποια στιγμη με το γιο (που δεν του παιρνεις κουβεντα, λεξη και € να συζητησεις μαζι του) και μου ειπε καποια πραγματα που με εκαναν να νιωσω λιγο καλυτερα.Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
13-10-2009, 16:30 #222
Μπι....το έχουμε ξαναπεί. Σε μια οικογένεια συμβαίνουν αυτά. Γιατί δεν το ξεχνάς και συ? Ίσως σου ζητήσει συγνώμη με τον τρόπο της. Δώσε της λίγο χώρο και χρόνο..Σκέψου όλα αυτά που έχει περάσει...
13-10-2009, 16:34 #223
Originally posted by Θεοφανία
Μπι....το έχουμε ξαναπεί. Σε μια οικογένεια συμβαίνουν αυτά. Γιατί δεν το ξεχνάς και συ? Ίσως σου ζητήσει συγνώμη με τον τρόπο της. Δώσε της λίγο χώρο και χρόνο..Σκέψου όλα αυτά που έχει περάσει...
Απλα δεν ηθελα να αρχισω τις διαχυτικοτητες. Καλυτερα που περασε 1 ωρα με τον μπαμπα της και τον μπεμπη.
Καπου πρεπει να σεβαστω τον εαυτο μου, και το οτι δεν ειχα διαθεση για κατι τετοιο.
Ισα ισα μαγειρεψα, φαγαμε ολοι μαζι το βραδυ και μετα εφυγαν τα μεγαλα παιδια για βολτα.
Ολα καλα.
Y.G Σου εκανα invite στο faceΜα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
13-10-2009, 16:35 #224
Originally posted by Θεοφανία
Απλα δεν ηθελα να αρχισω τις διαχυτικοτητες. Καλυτερα που περασε 1 ωρα με τον μπαμπα της και τον μπεμπη.
Καπου πρεπει να σεβαστω τον εαυτο μου, και το οτι δεν ειχα διαθεση για κατι τετοιο.
Ισα ισα μαγειρεψα, φαγαμε ολοι μαζι το βραδυ και μετα εφυγαν τα μεγαλα παιδια για βολτα.
Ολα καλα.
Y.G Σου εκανα invite στο face
Δεν μου έχει έρθει πρόσκληση....:(
13-10-2009, 16:40 #225
Αργει λιγο. αν μπεις θα το δεις
Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....