βαριας μορφης καταθλιπση!!!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 76
    Senior Member
    και μενα η μικρη μου με κραταει μαρια!Τα εκοψα ολα εδω και ενα μηνα και κανω θεραπειες γελοιου μαζι της!!

Member
    Eιμαστε πολυ τυχερες που εχουμε τα παιδακια μας,κ δεν θα εορεπε να μας απασχωλει τιποτα αλλο απο το να ειναι καλα.Αλλα ειδες τελικα πως τα φερνρι η μοιρα να μην μπορεις να δεις τι εχεις μπροστα σου.

Member
    Εχθες το βραδυ ειχαμε εναν πολυ μεγαλο τσακομω με τον αντρα μου,κ η αιτια ηταν οτι εχουμε κρυωσει κ οι 2 παρα μα παρα πολυ.Ριχνω το περισσοτερο στεξιμω σεμενα.Αλλα λεω πως κ αυτος δεν θα επρεπε να δηξει λιγη κατανοησει κ να με βοηθησει να το περασω χωρις να εχουμε απολιες.Πραγματικα ειναι ωρες που σκευτομαι να εξαφανιστω να παω σε ενα μοναστηρι κ να μην ξερει κανεις που ειμαι...Αλλα το μωρο μου???Ειμαι σε απογνωση.

Senior Member
    το βλεπεις μαρια με τα ματια της ψυχης!!Ειμαστε πολυ τυχερες και αυτα ειναι τυχερα που εχουν μανουλες δοκιμασμενες!Εγω μετα απο οσα περασα στην καταθλιψη μου ξερω τωρα πια τι ειναι αυτο που θελει η κορη μου να ακουσει στα σκουρα...Μπορει να μην την προλαβω αν το παθει αλλα ξερω πως να την βοηθησω να το ξεπερασει.

Member
    Αν μου επιτρεπεις θελω να σε ρωτησω με τον αντρα σου πως τα πας?

Senior Member
    γυρισε χτες απο την δουλεια το ριξαμε στο μπακαρντι τωρα εφαγε και κοιμηθηκε το πρωι που ξυπνησα ηταν ηδη στην δουλεια...πως λες να τα παω?

Member
    Να υποθεσω ετσι κ ετσι??Εμεις ειμαστε σαν δυο ξενοι μεσα στο σπιτι μας σπανια μιλαμε πια,κ οταν μιλαμε τς περισοτερες φορες ειναι για να την πουμε ο ενας στον αλλο.

Senior Member
    να τολμησω να σε ρωτησω και γω κατι?Αυτο εγινε οταν γεννηθηκε το μωρο?Γιατι εμεις ετσι γιναμε απο την ημερα που γεννησα.....

Member
    Οχι με εμας αυτο ξεκινησε απο περιση το καλοκαιρι που αρχισα να εχω τα πρωτα συμπτωματα οποτε ειχα νευρα δεν ειχα αντοχη δουλευα ολη την ημερα,κ το μονο που ειχαμε ηταν κγρινια κ τιποτα αλλο.Τωρα δεν ειναι τοσο εντονα απλα δεν μιλαμε καθωλου σχεδον μονο αν ειμαστε με παρεα.Κ φυσικα οι καυγαδες που γινωντε ανα διαστηματα γιατι συγατικουμε στην ουσια.

Senior Member
    ο αντρας σου δεν εχει παθει καταθλιψη ποτε απο οτι καταλαβα.Και δεν ξερει να διαχειριστει τετοιες καταστασεις.Ο δικος μου αντρας εχει παθει 2 φορες καταθλιψη και εχει κανει και μια αποπειρα αυτοκτονιας στα 19 παρ\'ολα αυτα και εμεις καπως ετσι παμε να γινουμε.Ειμαστε με τα φεγγαρια μας.Επαφες ερωτικες εχεται?

Member
    Ναι οχι παντα,να σου πω την αληθεια εχουμε κρυωσει τοσο πολυ που ουτε αυτο δεν κανουμε με ορεξη.Οντος δεν εχει περασει ποτε καταθλιπση αλλα εχει μιλησει πολες φορες με τον ψυχιατρο μου ο οποιος του εχει πει πως να αντιμετοπιζει την κατασταση πραγαμ που δεν κανει ομως.Ισως να μην θελει,ισως να εχει κουραστη.Αλλα εγω ειμαι καθετη σε αυτο που λεω πως τους ανθρωπους που αγαπαμε τους βοηθαμε να σταθουν στα ποδια τους κ δεν τους δεινουμε κ αλλες να πανε πιο κατω.Καποια στιγμη του ειπα αν μαθεναμε πως ειχα καρκινο θα με αφυνες κ θα εφευγες??Κ μου ειπε οχι,κ του εξηγησα πως αυτο που μου συμβενει ειναι σαν να εχω καρκινο η κ ακομα χειροτερα γιατι μπορει μια μερα να μην ξυπνησω.

Senior Member
    και εγω οταν επαθα την καταθλιψη η γιατρος μου μιλησε στην μανα μου ζουσα μαζι της τοτε.Δεν το χωρουσε το μυαλο της και ακομα και τωρα δεν μπορει να δειχτει οτι για μη παθολογικους λογους εγω ημουν να πεθανω.Δυστηχως ανθρωποι που δεν το ζησαν δεν μπορουν να το καταβουν.....Δεν πειραζει να ναι καλα ολοι τους!!Και σου ξαναλεω οτι και ο δικος μου αντρας που τα ξερει τα ζει και τα βιωνει και στον εαυτο του ειναι μερες που δεν εχουμε καθολου επαφη ουτε τυχαια...δεν ανταλλασουμε κουβεντα περα απο τα βασικα.

Originally posted by panamar
    και μενα η μικρη μου με κραταει μαρια!Τα εκοψα ολα εδω και ενα μηνα και κανω θεραπειες γελοιου μαζι της!!
    σοφη , γνησια και απολυτα φυσικη μεθοδος ψυχικης ανατασης και υπαρξιακης αναδιοργανωσης
    το να εισαι μητερα , απο μονο του βαζει την ιδια την φυση στο πλευρο σου να σε στηνει ορθια και να σε γεμιζει με λιμπιντο δημιουργικη και προγραματισμενη να εξυπηρετησει την μητροτητα
    αρκει να αφηθεις στο παιχνιδι της φυσης

Member
    Σημερα για ενα ακομα πρωινο ανταλαξαμε 2 κουβεντες.Δεν ξερω αν πρεπει να συνεχισω να μενω βαρεθικα κουραστικα.

Senior Member
    μην παρεις αποφασεις εν βρασμω ψυχης Μαρια!Κοιτα να κλεισεις το θεμα \"καταθλιψη\" πρωτα απο την ζωη σου και μετα με την δυναμη που θα εχεις παιρνεις αποφαση....Να δεις ποσο διαφορετικη θα εισαι μετα απο αυτο!

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast