Results 46 to 60 of 76
Thread: βαριας μορφης καταθλιπση!!!!!
-
07-10-2009, 10:54 #46
Originally posted by πανος12345
Originally posted by panamar
και μενα η μικρη μου με κραταει μαρια!Τα εκοψα ολα εδω και ενα μηνα και κανω θεραπειες γελοιου μαζι της!!
το να εισαι μητερα , απο μονο του βαζει την ιδια την φυση στο πλευρο σου να σε στηνει ορθια και να σε γεμιζει με λιμπιντο δημιουργικη και προγραματισμενη να εξυπηρετησει την μητροτητα
αρκει να αφηθεις στο παιχνιδι της φυσης
καλημερα πανο!Εγω το ηξερα οτι ετσι θα λειτουργησει και για αυτο το γεννησα αυτο το παιδι.Να παρεις ομως τηλεφωνο την μανα μου και να της τα πεις αυτα....
- 07-10-2009, 10:55 #47
..............................................???? ??????????????????ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΕΛΛΑ!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ,ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΘΥΜΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΩΡΕς ΩΡΕς ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ.
07-10-2009, 11:01 #48
εγω μετα την γεννα οταν εμπαινε στο σπιτι εφτυνα......λεχωνα απο καισαρικη και τσαντιζοταν αν δεν ειχα μαγειρεψει!!Μαρια ο γιος σου πανω απο ολα!!!Απλα μην κοψεις ακομα κατι που τωρα σου φαινεται βουνο.
07-10-2009, 11:08 #49
Ειμαι μονο 23 χρονων κ εχω καταφερει να ζω μια κατεστραμενη ζωη.Δεν μου αξιζει αυτο.Μου ειπε να φυγω να παω καπου πουθα περναω καλυτερα.Αυτο μονο ξερει να λεει,,δεν με αγαπαει γιαυτο κ τα κανει ολα αυτα.
07-10-2009, 11:10 #50
ειμαι 26 και 2 χρονια τα ιδια μου λεει.......αλλα δεν πιστευω οτι δεν αγαπανε απλα καταλαβαινουν οτι δεν μας αξιζει αυτη η συμπεριφορα......
07-10-2009, 11:14 #51
Θα φυγω ειμαι σχεδον αποφασισμενη μια πολη λεπτη κλοστουλα με κρατα μολις σπασει κ αυτη τελος....Θεωρω πως εχει ημερομηνια ληξεις δεν θα κρατησει παραπανω,δεν βρισκω κ τον λογο να ταλεπωρουμαστε κ οι 2.
07-10-2009, 11:27 #52
Κανένας από τους δυο σας δεν μπαίνει στη θέση του άλλου όπως κατάλαβα.Ούτε εκείνος δε βοηθάει,αλλά ούτε εσύ.Γιατί και ο σύζυγός σου πρέπει να νιώθει μοναξιά,απόσταση και απογοήτευση,κι εσύ το ίδιο.Μέσα στο κλίμα αυτό,δε νομίζω πως μπορείς να δεις ξεκάθαρα αν όντως έχετε πρόβλημα,μπορεί η αρνητική σου ματιά να είναι απόρροια της κατάθλιψης και η δική του στάση αδιαφορίας,να κρύβει είτε έλλειψη ενημέρωσης πάνω στην ασθένεια που σε βασανίζει,είτε προσπάθεια να αποστασιοποιηθεί από άρνηση,είτε θέλει απλώς κι αυτός το χρόνο του να αποδεχτεί την κρίση και να τη διαχειριστεί.
Μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις που είναι τόσο σημαντικές,όταν βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα,συζήτησε μαζί του για το γνωρίζει για την κατάθλιψη,πρότεινέ του να ενημερωθεί από το γιατρό σου,για να προχωρήσετε σε μία βαθύτερη σχέση συμπαράστασης,που τόσο έχεις ανάγκη αυτό τον καιρό.
Η αλλαγή τόπου κατοικίας,η αρχή μιας νέας,έγγαμης ζωής,θέλουν κι αυτά χρόνο προσαρμογής,μαζί με την κατάθλιψή σου,όλα αυτά απαιτούν κάποιο διάστημα αναδιοργάνωσης.Σκέψου κι αυτό.Μη βιάζεσαι,δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις,έχε στο νου πως χρειάζεται χρόνος για να ξεπεραστεί κάθε προσωπική ή συζυγική κρίση."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
07-10-2009, 11:33 #53
Ολα αυτα εχουν γινει απο την αρχη ο αντρας μου ενημερωθηκε πολλες φορες απο τον γιατρο μου για το πως πρεπει να το αντιμετωπισει,προσπαθησε λιγο στην αρχη κ μετα το μονο που κανει ειναι να μου ριχνει ευθυνες για χιλια δυο πραγαμτα.Τα δικα του τα λαθοι δεν τα βλεπει ποτε,προσπαθησα να δειξω κατανοηση γιατι δεν ειναι κ το πιο ευκολο πραγμα να μαθαινει ξαφνικα οτι πασχω απο καταθλιπση κ να ειμαι κ στην κατασταση που ειμαι.Αλλα βλεπω πως κοιταει μονο τον ευατο του,το βλεπω πως δεν αντεχει ουτε αυτος αλλο.
07-10-2009, 11:57 #54
Αφού έχει ενημερωθεί,το επόμενο βήμα είναι να του ξεκαθαρίσεις πως η στάση αδιαφορίας του είναι κάτι που κλονίζει την εμπιστοσύνη σου,πως η κριτική του σε ενοχλεί και πως δεν χρειάζεσαι δικαστή για τα λάθη σου ή τις παραλείψεις σου,αλλά σύντροφο,συμπαραστάτη για να επανακτήσεις την υγεία και να φέρεις ξανά τη χαρά στη ζωή σου.Η χαρά είναι δικαίωμά σου,συνέχισε να παλεύεις γι αυτήν.Αν δε θελήσει να καταλάβει,να αποδεχτεί το μερίδιό του στη μάχη για να σωθεί ο γάμος σας,εσύ από την πλευρά σου θα έχεις τουλάχιστον μιλήσει καθαρά,θα έχεις εξαντλήσει τις ευκαιρίες να τον προσεγγίσεις και να του δώσεις να καταλάβει το πώς σε επηρεάζει η στάση του.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
07-10-2009, 12:29 #55
ξεκαθαριζεις μιλας ξαναμιλας και για ποιο λογο?Για να πεις οτι μιλησα καθαρα?
07-10-2009, 12:44 #56
Κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερη ώθηση για να δραστηριοποιηθούν.Άλλοι αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα μιας κατάστασης πιο έγκαιρα.Υπάρχει και η περίπτωση τα συναισθηματικά αντανακλαστικά κάποιου να μην είναι κάποια εποχή,εξαιτίας διαφόρων λόγων,στην καλύτερη κατάσταση,να αργεί να συνειδητοποιήσει ή να έχει άρνηση να αποδεχτεί την κατάσταση.Μήπως να του πρότεινες του συζύγου σου να δεχτεί κι εκείνος βοήθεια,ώστε να αναζητήσει και τις δικές του μεθόδους αντιμετώπισης της κατάστασης;Aν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για το γάμο,θα συμφωνήσει.Αν όχι,χαράζει και το μερίδιο της ευθύνης του για την τυχόν αποτυχία.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
07-10-2009, 12:58 #57
στην μαρια η ερωτηση?
07-10-2009, 13:02 #58
Ναι,αν θεωρείς ότι μπορεί να αφορά και εσένα προσωπικά,κανένα θέμα.Εσύ αντιμετωπίζεις κάποια ζητήματα που έχουν κοινούς τόπους με της Μαρίας;
Σπύρος Μπιμπίλας
07-10-2009, 13:08 #59
ναι αλλα ειναι ο χωρος της μαριας και το σεβομαι.
07-10-2009, 13:12 #60
panamar ξέρεις γιατί σου μιλάω δείξε σεβασμό και για σένα είσαι τόσο νέα μην επιτρέπεις να σε μειώνουν άκουσε απο τις παθούσες και σκέψου σοβαρά το μέλλον κάτω απο αυτές τις συνθήκες
Γιατί κάποιος απλά δεν απαντά σε τίποτα, αλλά ούτε κάνει...
13-08-2025, 11:55 in Σχέσεις και Επικοινωνία