Results 16 to 30 of 43
Thread: Τολμη και γοητεια
-
05-10-2009, 23:08 #16
Σιγουρα πρεπει να κραταμε τα \"μποσικα\"...να μη ξεφευγουμε γιατι μετα δεν θα μας αρεσει και εμας.
Ναι εχεις δικιο,αλλα αυτος ο χωρος εχει ποιοτητα πιστευω,ισως λογω ποιο μεγαλης ηλικιας,ισως λογω του οτι ειναι για εναν πραγματι καλο σκοπο,χιλια ισως,αλλα εχει ποιοτητα.
Δεν ειναι ολα τελεια,αν μη τι αλλο ειμαστε ολοι ατελεις και ανθρωπινοι.
Δεν με χαλαει στη συγκεκριμενη περιπτωση η παρεμβαση σου...ναι εχει ξεφυγει λιγο το φορουμ αλλα εχει και την μεγαλυτερη κινητικοτητα απο ποτε τοσο απο πολυωρη χρηση απο τα μελη,οσο και απο πληθος online μελων.
Αυτο σημαινει οτι οποιος μπει και αναλυσει το προβλημα του να κατακλυζεται κυριολεκτικα απο απαντησεις,ενω πιο παλια ηταν σαν να μενει μετεωρος στο διαστημα.
Ειναι λιγο δυσκολο να πω αν ειναι καλυτερα ή χειροτερα,απλως οτι καποιο επιπεδο πρεπει σιγουρα να υπαρχει...μου αρεσει πολυ το τοπικ αυτο που ανοιξες.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 05-10-2009, 23:24 #17
ο Thorne ποιος ειναι? :p
Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
05-10-2009, 23:30 #18
ο ριτζ ειναι ο πανος?:D
η *******ιν?αχχχα
06-10-2009, 16:02 #19
Originally posted by Empneustns
αν ημουν ιδρυτης ενος φορουμ που σκοπο εχει να βοηθησει,και σκεπτομενος την ιδεα που αποκτα ενα καινουριο μελος που μπαινει εδω μεσα για να ζητησει βοηθεια,αναρωτιεμαι αν τελικα ικανοποιω τον λογο δημιουργιας ενος τετοιου χωρου.αυτο που θελω να πω ειναι μηπως τελικα εχουμε οικιοποιηθει τοσο πολυ αυτο τον χωρο επειδη μιλαμε τοσο καιρο,με αποτελεσμα να μην βλεπουμε τον σκοπο δημιουργιας αυτου του χωρου αλλα σαν τον δικο μας χωρο που μπορουμε να λεμε τα παντα;(δεν ξερω ισως να κανω και εγω λαθος στο πως βλεπω τα πραγματα)
ωραιο ερωτημα. Φυσικα δεν μπορω να απαντησω για κανεναν περα απο τον εαυτο μου. Μετα απο τρια χρονια συμμετοχης μπορω να πω, οτι αισθανομαι πώς εχω κ εγω τον χωρο μου, τη γωνια μου σ αυτον τον χωρο. Επισης αισθανομαι οτι μπορω να πω τα παντα, ευχαριστα, δυσαρεστα, να διαφωνησω, να συμφωνησω, να κοντραριστω (εχουμε διαφωνησει και μαζι, πολλες φορες). Το προβλημα μου, δεν ειναι αυτο. Ειναι ο τροπος που μπορει να γινει αυτο. Ακομα κ οταν ξεχναμε τί ειναι αυτος ο χωρος, για μενα λιγο μετραει. Αυτο που μετράει ειναι να ξεχναμε οτι ο αλλος οσο απροσωπος κ να ναι, οσο κ αν δεν τον ξερουμε, δεν παυει να ειναι ανθρωπος. Υπάρχει ενα οριο, και πολλες φορες το καταπαταμε ειρωνευομενοι, αστειευομενοι οντας μαλλον υπεροπτικοι κ τρεχοντας να χαρακτηρισουμε παρα να ακουσουμε ...Αυτο ειναι ετσι κ αλλιως θλιβερο. Ισως εχοντας σαν φοντο, τον χωρο ψυχολογιας, το θλιβερο του πραγματος να αποκτα ακομα πιο σκοτεινο χρωμα.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
06-10-2009, 16:14 #20
Εγώ πάντως θα πρότεινα σε όλους αυτούς που νομίζουν πως πέφτει το επίπεδο, αν ήθελαν πραγματικά να βοηθήσουν και όχι να κατηγορήσουν λόγω παλιών συγκρούσεων που τις αναδυκνείουν ως νούμερο ένα στην άδεια ζωή τους, να απείχαν χαρακτηριστικά ώστε να δώσουν έτσι το μνμ τους.
Ένα απο αυτά τα παραδείγματα είσαι εσύ Σοφία.
Θεωρώ πως η ευαισθησία του επιπέδου ενός χωρου δεν βγαίνει με χαρακτηρισμούς που ως μόνο στόχο έχουν να κεντρίσουν τον άλλο και να ξεκινήσει ένας καυγάς που θα τον χρεωθεί και από πάνω στο τέλος.
06-10-2009, 16:45 #21
παρακαλουνται οι κατινες,
να δουν την συνεχεια της ταινιας του θρεντ,
και να μην απασχολουν το μυαλο τους με πολυπλοκα μυνηματα.....
06-10-2009, 16:53 #22
Originally posted by Θεοφανία
Εγώ πάντως θα πρότεινα σε όλους αυτούς που νομίζουν πως πέφτει το επίπεδο, αν ήθελαν πραγματικά να βοηθήσουν και όχι να κατηγορήσουν λόγω παλιών συγκρούσεων που τις αναδυκνείουν ως νούμερο ένα στην άδεια ζωή τους, να απείχαν χαρακτηριστικά ώστε να δώσουν έτσι το μνμ τους.
Θεωρώ πως η ευαισθησία του επιπέδου ενός χωρου δεν βγαίνει με χαρακτηρισμούς που ως μόνο στόχο έχουν να κεντρίσουν τον άλλο και να ξεκινήσει ένας καυγάς που θα τον χρεωθεί και από πάνω στο τέλος.
06-10-2009, 17:00 #23
εσυ τραβα να στησεις κανα σοου για να κανεις την πλακιτσα σου,
και μην ταλαιπωρησε αδικως με τα υπολοιπα.
Θα ηταν κριμα να πανε χαμενες οι σπουδες σου.....
:cool:
06-10-2009, 17:32 #24
Απευθύνεσαι σε κάποιο ή κάποια μέλη που έχουν άδεια ζωή, που πιστεύουν πως το επίπεδο του φόρουμ έχει πέσει χαμηλά, που έχουν παλιές συγκρούσεις και που ...δεν είναι η Σοφία. Τους προτρέπεις μάλιστα να φύγουν και να σου αδειάσουν τη γωνιά. Επειδή σ\' αυτό το θρεντ, μόνο εγώ και ο εμπ μιλήσαμε για επίπεδο που πέφτει φαντάζομαι ότι είναι σπόντα για κάποιον από τους 2. Μπορείς να το πεις ευθέως, αφού νοιώθεις τόσο άνετα.
Και να ζητήσεις υποστήριξη μετά από τα μέλη του φόρουμ ως προς το \"γιατί νοιώθω τόσο μίσος για κάποια μέλη\"? ετσι θα αξιοποιήσεις σωστά το φόρουμ. Και όχι με πλακίτσες και υπονοούμενα.
06-10-2009, 17:38 #25
Originally posted by nature
Απευθύνεσαι σε κάποιο ή κάποια μέλη που έχουν άδεια ζωή, που πιστεύουν πως το επίπεδο του φόρουμ έχει πέσει χαμηλά, που έχουν παλιές συγκρούσεις και που ...δεν είναι η Σοφία. Τους προτρέπεις μάλιστα να φύγουν και να σου αδειάσουν τη γωνιά. Επειδή σ\' αυτό το θρεντ, μόνο εγώ και ο εμπ μιλήσαμε για επίπεδο που πέφτει φαντάζομαι ότι είναι σπόντα για κάποιον από τους 2. Μπορείς να το πεις ευθέως, αφού νοιώθεις τόσο άνετα.
Και να ζητήσεις υποστήριξη μετά από τα μέλη του φόρουμ ως προς το \"γιατί νοιώθω τόσο μίσος για κάποια μέλη\"? ετσι θα αξιοποιήσεις σωστά το φόρουμ. Και όχι με πλακίτσες και υπονοούμενα.
Νατ...λυπάμαι που κάποιες παρατηρήσεις μου, (μάλλον εύστοχες απ ότι βλέπω), σε έκαναν να ξυπνάς και να κοιμάσαι με την έννοια να μου την πεις.
Ξέρεις...όταν έχω να αντιμετωπίσω επιχειρήματα και όχι μένος, μπαίνω σε συζήτηση.
Όπως βλέπεις αρνούμαι να απαντήσω στα κατσικάκια που χορεύουν γύρω μου, με στόχο να τα προσέξω.
Αν δεν βγάλεις τον απίστευτο και πραγματικά παράλογο θυμό στο πρόσωπο μου και αν δεν κάτσεις να μιλήσεις σαν άνθρωπος, δυστυχώς δεν θα σου κάνω τη χάρη να τσακωθώ μαζί σου.
06-10-2009, 17:52 #26
η νατ εχει να βγαλει θυμο σε σενα?
εσυ θεοφανια με αυτο που εκανες εδωσες σε ολους να καταλαβουν ποσο μισεις εμενα ομως.μην μηλας για μισος.
μην αναφερω την κοροιδια για τα λαθη που κανω ρομαντικει και πολοι ευροτικοι......:P
06-10-2009, 17:54 #27
Ξέρεις Θεοφανία, εγώ δεν σε έχω βρίσει, εσύ και η παρέα σου όμως το κάνατε και μάλιστα κατ\' εξακολούθηση και σκόπιμα και όχι κατά λάθος μια φορά.
Ομοίως δεν σε έχω χλευάσει και μάλιστα κατ\' εξακολούθηση, εσύ το έχεις κάνει.
Εγώ δεν σε έχω εξευτελίσει και μάλιστα κατ\' εξακολούθηση, εσύ το έχεις κάνει.
Αρα το μένος και ο θυμός που επικαλείσαι μάλλον συμβαίνει από μέρους σου και όχι από μέρους μου.
Αφού τα διαπίστωσα όλα αυτά, και τα υπόλοιπα που διαδραματίζονται συνεχώς (πλακίτσες), ....δεν μπορώ πλέον παρα να απορώ γελώντας και να γελώ απορώντας.
06-10-2009, 18:04 #28
Ξέρεις Θεοφανία, εγώ δεν σε έχω βρίσει, εσύ και η παρέα σου όμως το κάνατε και μάλιστα κατ\' εξακολούθηση και σκόπιμα και όχι κατά λάθος μια φορά.
Νατ...πρώτα θα ήθελα να ξέρω ποιους θεωρείς παρέα μου και δεύτερον γιατί πιστεύεις πως έκανα κάτι σκόπιμα. Σε ξέρω και από χτες?
Αρα το μένος και ο θυμός που επικαλείσαι μάλλον συμβαίνει από μέρους σου και όχι από μέρους μου.
Δεδομένου πως δεν μπορώ να αναρτήσω καμιά τριανταριά σελίδες για να αποδείξω πως με έφτασες να σε ειρωνευτώ, σε αφήνω να το συζητήσεις με τη συνείδηση και την αλήθεια σου.
Αφού τα διαπίστωσα όλα αυτά, και τα υπόλοιπα που διαδραματίζονται συνεχώς (πλακίτσες), ....δεν μπορώ πλέον παρα να απορώ γελώντας και να γελώ απορώντας.
Αφού τα \"διαπίστωσες\" όλα αυτά, δεν χάνεις την ευκαιρία να με προκαλείς προκειμένου να τσακωθούμε.
Δεν υπάρχει θέμα που να γράφω ή που να αναφέρεται σε μένα και να μη πετάγεσαι από πίσω.
Έχω παρατηρήσει πως όσο και να προσπαθείς, το ίδιο κάνουν και άλλα μέλη.
Μήπως θα επρεπε να σε προβληματίσει αυτό?
Σου είπα, αν θες να μιλήσουμε σοβαρά, εδώ είμαι. Αν συνεχίσεις σε αυτό το ρυθμό θα σε βάλω στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν έχω να πω τίποτα μαζί τους όσο και χτυπιούνται.
06-10-2009, 18:07 #29
Νατ...πρώτα θα ήθελα να ξέρω ποιους θεωρείς παρέα μου και δεύτερον γιατί πιστεύεις πως έκανα κάτι σκόπιμα. Σε ξέρω και από χτες?
Δεδομένου πως δεν μπορώ να αναρτήσω καμιά τριανταριά σελίδες για να αποδείξω πως με έφτασες να σε ειρωνευτώ, σε αφήνω να το συζητήσεις με τη συνείδηση και την αλήθεια σου.
Αφού τα \"διαπίστωσες\" όλα αυτά, δεν χάνεις την ευκαιρία να με προκαλείς προκειμένου να τσακωθούμε.
Δεν υπάρχει θέμα που να γράφω ή που να αναφέρεται σε μένα και να μη πετάγεσαι από πίσω.
Έχω παρατηρήσει πως όσο και να προσπαθείς, το ίδιο κάνουν και άλλα μέλη.
Μήπως θα επρεπε να σε προβληματίσει αυτό?
Σου είπα, αν θες να μιλήσουμε σοβαρά, εδώ είμαι. Αν συνεχίσεις σε αυτό το ρυθμό θα σε βάλω στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν έχω να πω τίποτα μαζί τους όσο και χτυπιούνται.
ναι θα βαλει την γατα της να κλαιει.χιιιχχ.εχεις γατα?:P
06-10-2009, 18:26 #30
Θεοφανία, σε είχα παρακαλέσει επανειλλημένα από το θέμα μπούλλιγκ να μη μου μιλάς αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις μου και δεν ήθελες. Ηθελες να μου μιλάς και να με προσβάλλεις. Τώρα με απειλείς ότι δεν θα μου ξαναμιλήσεις.
Σε διαβεβαιώ το θέλω πολύ.
Αν μπορείς θα ήταν ευχής έργον.
Δεν επιθυμώ να μιλώ μαζί σου, για λόγους που άπτονται της δικής μου αξιοπρέπειας τουλάχιστον μέχρι να διαπιστώσω ότι μετάνιωσες για τη συμπεριφορά σου. Επειδή το φόρουμ δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, να επιλέγουμε τους συνομιλητές μας, αν πράγματι το εννοείς αυτό, θα κάνεις χάρη σε όλους.
Δεν θα επεκταθώ άλλο, δεδομένης της σύστασης του Νίκου.
Εν τέλει πιστεύω ότι καθένας μπορεί να επιλέγει να μιλάει με αυτούς που καταλαβαίνεται περισσότερο και μιλάει περίπου την ίδια γλώσσα.
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία