αγχοσ φοβιεσ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

αγχοσ φοβιεσ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.... ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΑΝΙΚΟΥ...ΕΧΩ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ!ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΚΝΗΜΕΣ ΕΝΑ ΣΠΙΝΟ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΑΝΩΜΑ! ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ Κ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΤΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΘΕΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ????

Senior Member
    Originally posted by louna
    ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ????
    εννοειται πως ναι...
    ωστοσο να πας στον γιατρο για να αποκλεισεις καποια πλευριτιδα η κρυωμα, η οτιδηποτε μπορει να προκαλει πονο κατω απο τον θωρακα..
    να ξερεις επισης,οτι καποια οργανα οπως το στομαχι η και η χολη, μπορει να δινουν πονους σε πολυ ασχετα σημεια...ακομα και να νομιζεις οτι κατι εχει η καρδια σου...γι αυτο, μια επισκεψη στον γιατρο δεν θα σου εκανε κακο, αν εχεις ακομα τον πονο...

Senior Member
    ποιος νομιζεις οτι θα αναλλαβει την ευθυνη να σου πει οτι ναι ειναι ψυχολογικο?αυτο θα το μαθεις σιγουρα με μια επισκεψη στο γιατρο!και για να σου φυγει το αγχος πηγαινε και αυριο αν μπορεις

Senior Member
    louna για να απαντησουμε στην ερωτηση σου πρεπει να αποκλεισουμε την παθολογια!Εγω γιατρος δεν ειμαι αλλα και καποιος να ηταν δεν νομιζεις οτι τουλαχιστον θα επρεπε να σε ακροαστει με το στηθοσκοπιο για να σου πει?Και γω φοβαμαι τον καρκινο και ολοι μας νομιζω αλλα αυτοι οι αμοιροι οι γιατροι τι θα γινουν κλεφτες?

Originally posted by louna
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ.... ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΑΝΙΚΟΥ...ΕΧΩ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ!ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΚΝΗΜΕΣ ΕΝΑ ΣΠΙΝΟ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΑΝΩΜΑ! ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ Κ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΤΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΘΕΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ????
    δεν νομιζω οτι υπαρχει η παραμικρη αμφιβολια φιλεναδα!
    ομως το ενα δεν αποκλειει το αλλο παντα....
    μονο που απο την κνημη μεχρι τον θωρακα δεν βγαζω καποια πιθανη συσχετηση
    Συμπερασμα
    καλο θα ηταν να τα πεις ολα αυτα στον γιατρο σου γιατι μονο αυτος μπορει να σου κανει εξετασεις και να σου φυγει μιε ακομα ιδεα απο το μυαλο σου...
    ο πονος στο στηθος μαλλον ειναι απο την ταχυκαρδια που βγαζει ο πανικος !

Junior Member
    ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...