Results 46 to 59 of 59
Thread: Ψυχοθεραπεια Λιβελουλας
-
06-10-2009, 23:28 #46
Originally posted by nature
Originally posted by arktos
Originally posted by liveloula
η 2η μερα ψυχοθεραπειας τελειωσε.
ειπαμε παρα πολλα παλι ,αλλα ρε παιδια ο ανθρωπος δεν μ γεμιζει το ματι.
με κοιταει χωρις να μηλαει και βαριεται να ρωτησει κατι.αυτην την εντηπωση μου εδωσε και την αλλη φορα και σημερα.δεν ξερω ισως ειναι ο τυπος του ετσι κλπ.
αυριο παλι θα μου δωσει ενα ερωτηματολογιο να συμπληροσω.θα μου παρει περιπου 2 ωρες. το επομενο ραντευου την αλλη τριτη.
κανονισε επισης με ψυχιατρο(γυναικα) να με παρακολουθουν στενα και οι 2 μαζι πριν τελειωσουν τα φαρμακα μου μιας και συνεργαζονται στενα οι 2 τους.
τον ρωτησα τι συμπερασματα εχει βγαλει αλλα λεει ειναι νωρις ακομα.θα προχωρισουμε σιγα σιγα κλπ.
με ενοχλησε επισης που μπηκα μεσα πινοντας τον καφε μου,και μου την ειπε.τι το περασες εδω καφενειο?ηρεμα ομως μηλισε.
παντως εγω καλος κακος του ανοιγομαι και του τα λεω ολα για μενα.ειναι η τελευταια μου ελπηδα να με βοηθησει καποιος και ευχομαι να με βοηθησουν και οι 2 μαζι.
ειμαι και δυσκολη περηπτωση.
αυταααα.
ψυχοθεραπεια μου κανει η ψυχαναλυση?ξεχασα αν τον ρωτησω.λολ
liveloula, αυτό που σου είπε ο γιατρός για τον καφέ το θεωρώ απαράδεκτο.υπάρχουν και όμορφοι τρόποι να το πει.εγώ στη θέση σου δεν θα μπορούσα να μιλήσω σε αυτόν τον γιατρό.
Μη ξεχνάμε κιόλας ότι απαγορεύεται σε ψυχολόγους και ψυχαναλυτές να αναλαμβάνουν συγγενείς, φίλους ή φίλους φίλων.
Για να προστατευτεί η απαραίτητη απόσταση θεραπευτή- θεραπευόμενου και να μην υπάρχει συναισθηματική εμπλοκή του θεραπευτή.
nature, πάσχεις από κάτι και έχεις μπει στο φόρουμ?
- 06-10-2009, 23:42 #47
Μόλις έσβηνα το πισι για ύπνο άρκτος
Οχι, δεν πάσχω από κάτι (τρανταχτό τουλάχιστον). Είμαι αγχώδης (αλλά το διαχειρίζομαι), μαχητική, αισιόδοξη, σκληρά εργαζόμενη (πνευματικά) πολύτεκνη μητέρα, κοινωνική και επικοινωνιακός χαρακτήρας. Με ενοχλεί η αδικία, η μη καθαρή ματιά, η έλλειψη αγωνιστικότητας, και η μοιρολατρία.
Ομως, γιατί με ρωτάς?
07-10-2009, 04:21 #48
εγώ κοιμήθηκα και ξαναξύπνησα.ήθελα να μάθω πόση επαφή είχες με ψυχολόγους και ψυχίατρους.με το να έχεις ένα καφέ μαζί σου δεν μετατρέπεις πάντως τη συνεδρία σε κουβεντούλα φιλενάδων.το ταβλάκι με το μεζεδάκι ήταν αποτυχημένο χιούμορ!τα υπόλοιπα περιττά, γιατί δεν σου ζήτησα βιογραφικό.να ξέρεις πως όταν μιλάς, στεγνώνει το στόμα σου και χρειάζεσαι κάτι να πίνεις. τώρα το αν θα είναι καφές, νερό,πορτοκαλάδα ή ντοματοχυμός είναι στην κρίση του καθενός.πηγαίνω στον ίδιο ψυχίατρο από το 2005.πριν κόψω το καφέ και το κάπνισμα, φυσικά και δεν μου είπε ποτέ κάτι για τον καφέ και μου επέτρεπε και ένα τσιγάρο, αν και ο ίδιος δεν είναι καπνιστής.οπότε δεν το δέχομαι με τίποτα αυτό που είπε στη liveloula.προφανώς μπέρδεψε τα λόγια του.τα πήρε στο κρανίο για την αργοπορία της μίας ώρας.να θίξει αυτό όμως.γιατί με αυτή τη λογική μη μπερδέψει και τη γνωμάτευση και ενώ θέλει να πει άλλα για τους χ λόγους τελικά πει διαφορετικά πράγματα.άλλωστε όταν σου μιλάει η διαίσθηση κάτι θέλει να σου πει.
07-10-2009, 08:43 #49
και τι να κανω?κοιταξτε δεν ειμαι καμια ηλιθια οπω πυστευουν μερικες.
αν δω και βγαζει λαθος συμπερασματα πολυ απλα δεν θα ξαναπαω.
αλλα γιατι να κανει τοσες ερωτησεις επιμονες αν δεν ενδιαφερετε πραγματηκα η αν ειναι μπουφος σαν ψυχολογος?
θα δειξει ο χρονος.
σημερα θα παρω νερακι,και θα τον ρωτησω αν επιτρεπετε εστω λιγο νερο αχαχ
07-10-2009, 08:57 #50
θα θελα την γνωμη σας.
αυριο θα γραφτω σε γυμναστηριο μαλλον και ειναι 260 ευρο το εξαμηνο.
εχει διατροφολουγους κλπ θελω πολυ να αδυνατησω και να σφυξω.παιζει μεγαλη σιμασια στην ψυχολογια μου.να συνβουλυετω τον γιατρο πρωτα τι να κανω?
07-10-2009, 09:24 #51
εγω το βρισκω υπερβολικο να τον \"ρωτησεις\' αν θες απλα αναφερε το σαν σκεψη!Νιωθεις την αναγκη να του το πεις?Πες μας πως πηγε σημερα
07-10-2009, 09:30 #52
τωρα θα παω αν συπληροσω το ερωτηματολογιο.
θα γραφτω ολο τον χειμωνα θα πηγενω π μενω εδω στην πολη και το καλοκαιρι θα καθομαι στο χωριο να δουλευω στο συσκευαστηριο.χιχι.
εχει και σολαριουμ,κομοτηριο αλλα που λευτα?
καλο ειναι και το απλο προγραμμα π διαλεξα.ευχομαι μονο μην δοσω τα λευτα και βαριεμαι να πηγενωγγιατι με την καταθλυψη ουτε να ανασανω δενεχω διθεση καμια φορα.και διατροφη θα μ γραψουνε .αντε μα δουμε το καλοκαιρι θα εχω κορμαρα?
ειναι κριμα τοσο ομορφη κοπελα (ψωναρα) να εχω 10 κιλα κρεα παραπανω.χαχαχ
07-10-2009, 09:34 #53
εγω πιστευω οτι θα πηγαινεις.Ιδιως αν δεις και τα πρωτα αποτελεσματα!!Εχω απορια τι ειναι αυτο το ερωτηματολογιο........
07-10-2009, 11:43 #54
Originally posted by liveloula
θα θελα την γνωμη σας.
αυριο θα γραφτω σε γυμναστηριο μαλλον και ειναι 260 ευρο το εξαμηνο.
εχει διατροφολουγους κλπ θελω πολυ να αδυνατησω και να σφυξω.παιζει μεγαλη σιμασια στην ψυχολογια μου.να συνβουλυετω τον γιατρο πρωτα τι να κανω?
ουτε τα χρηματα ειναι πολλα , ουτε χαμενα θα πανε ...
το αντιθετο.....θα βγαλεις ενεργεια στην γυμναστικη και ταυτοχρονα θα χανεις βαρος που σου εχει μπει στο μυαλο σαν αναγκη για να ξαναβρεις την ιδανικη σου σιλουετα
07-10-2009, 11:50 #55
Originally posted by arktos
εγώ κοιμήθηκα και ξαναξύπνησα.ήθελα να μάθω πόση επαφή είχες με ψυχολόγους και ψυχίατρους.με το να έχεις ένα καφέ μαζί σου δεν μετατρέπεις πάντως τη συνεδρία σε κουβεντούλα φιλενάδων.το ταβλάκι με το μεζεδάκι ήταν αποτυχημένο χιούμορ!....................
Είμαι από τους οπαδούς της ανωνυμίας στο παρόν φόρουμ, τουλάχιστον όσον αφορά εμένα και έτσι δεν θέλω να πω λεπτομέρειες. Για να βοηθήσω τη φαντασία σου όμως άρκτος, σου λέω ότι θα μπορούσα πχ. να είμαι σύζυγος ενός ψυχαναλυτή, ή αδελφή μιας ψυχολόγου. Έχω δηλώσει θετικός επιστήμων σε δική σου (σύμπτωση) ερώτηση προ διμήνου. Θα μπορούσα λοιπόν να έχω κάνει ένα μεταπτυχιακό που έχει μαθήματα από τη σχολή ψυχολογίας (πχ νευροεπιστήμες) και να έχω ζήσει μέσα σε σχολή ψυχολογίας, χωρίς να είμαι όμως ψυχολόγος. Θα μπορούσα να είμαι οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στη βιοστατιστική και να κάνω τις στατιστικές αναλύσεις στη σχολή ψυχολογίας στις διάφορες εργασίες τους και ως εκ τούτου να συνεργάζομαι συχνά με τους ψυχολόγους. Και άλλα πολλά……
Μπήκα λίγο ισοπεδωτικά και απόλυτα αν θέλεις στο θέμα του καφέ γιατί δεν ήθελα να χάσει η λιβελούλα την εμπιστοσύνη στον ψυχοθεραπευτή της με αυτά που της είπες:
…….«liveloula, αυτό που σου είπε ο γιατρός για τον καφέ το θεωρώ απαράδεκτο.υπάρχουν και όμορφοι τρόποι να το πει.εγώ στη θέση σου δεν θα μπορούσα να μιλήσω σε αυτόν τον γιατρό».
Είναι αρχή και πιστεύω ότι είναι καλό για εκείνην να πάρει τη δουλειά αυτή ζεστά και με εμπιστοσύνη. Κάνει όπως βλέπεις μια καινούρια αρχή με ψυχολόγο, ψυχίατρο και γυμναστήριο και αξίζει να την ενισχύσουμε. Πόσο μάλλον που δεν είναι αβάσιμα, βάσει όσων γνωρίζω αυτά που της είπε ο ψυχολόγος.
Αν φυσικά μας έλεγε ότι …την χούφτωσε δεν θα με ενδιέφερε η εμπιστοσύνη στο άτομό του.
Η αλήθεια, όπως την γνωρίζω εγώ, είναι ότι υπάρχουν πολλές σχολές. Η σχολή των αυστηρών κανόνων υπάρχει και έχει καλά αποτελέσματα και μην την απαξιώνεις μόνο και μόνο από τη δική σου εμπειρία.
Επίσης λες ότι πας στον ίδιο ψυχίατρο 5 χρόνια.
Αρα δεν είναι ψυχαναλυτής? Η είναι? Τι ακριβώς προσέγγιση κάνει? Πόσο συχνά? Δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι αυτό που κάνεις εσύ και αυτό που κάνει η λιβελούλα είναι το ίδιο πράγμα. Οπότε μπορεί σωστά σε σένα να επιτρέπεται ο καφές και σωστά στη λιβελούλα να απαγορεύεται. Ισως τόσο ο δικός σου όσο και της λιβελούλας να είναι τέλειοι επιστήμονες και να εκπροσωπούν διαφορετικές σχολές.
07-10-2009, 14:57 #56
λοιπον μου εδωσε ενα ερωτηματολογιο με 500 αρωτησεις.εκανα 2 ωρες να το συμπληροσω.
ειχε ερωτησεις σε στυλ.ακους φωνες,νομιζεις οτι σε διαλητιριασαν στο φαγητο ,σου αρεσει το σεξ,κλπ κλπ.
εχω κολισει ομως σε κατι ρε παιδια.
ειχα τον υπερηχο που εκανα της προιγουμεη εβδομαδα στην μ--ρα μου ,μιας και εβγαζα τα βιβλιαρια μου στον ψυχιατρο και ειδα πεντακαθαρα εναν σακο με εμβριο μεσα.
πως ειναι δυνατον?η γυναικολογος δεν το ειδε?
βεβαια στον υπεριχο το ειδα και της λεω βλεπω καλα η κανω λαθος?αυτο ειναι μωρο?οχι λεει ειναι ο σακος που μεγαλωσε το πρωτο σου μωρο και π θα μεγαλωσει και το επομενο οταν κανω.
αλλα ειδα τον υπερηχο και τρομαξα!!!!φενετε καθαρα ενα μωρο!!!!
07-10-2009, 14:59 #57
δεν θα στο ελεγε η γυναικολογος σου βρε liveloula αν ηταν?
07-10-2009, 15:01 #58
δεν ξερω εχω φρικαρει απο την ωρα π ειδα τον υπεριχο!
07-10-2009, 15:04 #59
οκ σε καταλαβαινω.....αλλα σχηματισμενο μωρο λες τωρα?
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή