Ψυχοθεραπεια Λιβελουλας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 59
    Senior Member
    Originally posted by oboro
    Απαρχαιωμενη η εικονα της ψυχαναλυσης που παρουσιαζεις, nature, και ξεκαθαρα στερεοτυπικη. ................
    Πες εσύ τη δική σου εικόνα και άσε τους χαρακτηρισμούς για τη δική μου.

Θα μπορούσες να πεις: αυτά που λες nature, ίσχυαν περισσότερο παλιότερα. Σήμερα έχουν προστεθεί και άλλες μορφές ψυχοθεραπαίας όχι τόσο δογματικές όσο η φρόϋδική.........

Αν γουστάρεις να αρχίσουμε τους χαρακτηρισμούς θα γίνει μπάχαλο και εδώ να είσαι σίγουρος.
    Και δεν θα φταίω εγώ επίσης να είσαι σίγουρος.

Senior Member
    Σου ειπα ποια ειναι η εικονα της ψυχαναλυσης που παρουσιαζει το ποστ σου. Την εικονα που εχω εγω για το αντικειμενο στη συγχρονη βερσιον του, την παρουσιασα ηδη. Τα περι χαρακτηρισμων τα οποια γραφεις, απλως δεν τα καταλαβαινω, δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που εγραψα.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Τώρα τι να σου πω.... σκέψου μόνος σου.
    Αν δεν το βρεις θα σε βοηθήσω

Senior Member
    Συνεχιζω να μην καταλαβαινω απο που πηγαζει αυτη η ξαφνικη οργη σου γυρω απο ενα τεχνικο κατα κυριο λογο ποστ οπως αυτο που εκανα... Οι δε απειλες περι μπαχαλου ηταν μαλλον ατυχεις, τουλαχιστο.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Originally posted by liveloula
    η 2η μερα ψυχοθεραπειας τελειωσε.
    ειπαμε παρα πολλα παλι ,αλλα ρε παιδια ο ανθρωπος δεν μ γεμιζει το ματι.
    με κοιταει χωρις να μηλαει και βαριεται να ρωτησει κατι.αυτην την εντηπωση μου εδωσε και την αλλη φορα και σημερα.δεν ξερω ισως ειναι ο τυπος του ετσι κλπ.
    αυριο παλι θα μου δωσει ενα ερωτηματολογιο να συμπληροσω.θα μου παρει περιπου 2 ωρες. το επομενο ραντευου την αλλη τριτη.
    κανονισε επισης με ψυχιατρο(γυναικα) να με παρακολουθουν στενα και οι 2 μαζι πριν τελειωσουν τα φαρμακα μου μιας και συνεργαζονται στενα οι 2 τους.
    τον ρωτησα τι συμπερασματα εχει βγαλει αλλα λεει ειναι νωρις ακομα.θα προχωρισουμε σιγα σιγα κλπ.
    με ενοχλησε επισης που μπηκα μεσα πινοντας τον καφε μου,και μου την ειπε.τι το περασες εδω καφενειο?ηρεμα ομως μηλισε.
    παντως εγω καλος κακος του ανοιγομαι και του τα λεω ολα για μενα.ειναι η τελευταια μου ελπηδα να με βοηθησει καποιος και ευχομαι να με βοηθησουν και οι 2 μαζι.
    ειμαι και δυσκολη περηπτωση.
    αυταααα.
    ψυχοθεραπεια μου κανει η ψυχαναλυση?ξεχασα αν τον ρωτησω.λολ

liveloula, αυτό που σου είπε ο γιατρός για τον καφέ το θεωρώ απαράδεκτο.υπάρχουν και όμορφοι τρόποι να το πει.εγώ στη θέση σου δεν θα μπορούσα να μιλήσω σε αυτόν τον γιατρό.

Senior Member
    δεν ξερω τι να πω.συνφονω μεν με την Φυση ,εκτος τον καφε αργησα και μια ωρα στο ραντευου μας και ενταξει δεν μου το ειπε προσβλητικα αλλα ηρεμα και λογικα.
    οκ δεν ειναι απο τους τυπους που θωρουντε αξιαγαπητοι αλλα τουλαχιστον τσαμπα ψυχοθεραπεια μου κανει και οτι βγει.

Banned
    Originally posted by liveloula τσαμπα ψυχοθεραπεια μου κανει και οτι βγει.

δυστυχως αυτο εχει και το κοστος του.

Senior Member
    τι κοστος?η βενζινα?Κοντα ειναι.

Senior Member
    αυριο να δω τι ειναι αυτο το ερωτηματολογιο που θα κανω 2 ωρες να συμπληροσω.
    γουσταρω.λολ.
    δεν μαρεσει π πηγενω εκει και με βλεπει κοσμος ειναι εξω απο το νοσοκομειο και παω σκυφτη και κριφα.αν με δει κανενας γνωστος θα πω οτι παω να δω μια φιλη μου νοσηλευτρια κλπ.χχααχ

Senior Member
    του ειπα επισης οτι συνεχεια μου eρχοντε στο μυαλο αισχρες λεξεις με καταλυξη -αρα ,και μου ζητησε να του περηγραψω αναλυτικα.και του λεω λεξεις οπως πουστάρας αχχααχχα και αλλα.sorry.

Senior Member
    Originally posted by arktos
    Originally posted by liveloula
    η 2η μερα ψυχοθεραπειας τελειωσε.
    ειπαμε παρα πολλα παλι ,αλλα ρε παιδια ο ανθρωπος δεν μ γεμιζει το ματι.
    με κοιταει χωρις να μηλαει και βαριεται να ρωτησει κατι.αυτην την εντηπωση μου εδωσε και την αλλη φορα και σημερα.δεν ξερω ισως ειναι ο τυπος του ετσι κλπ.
    αυριο παλι θα μου δωσει ενα ερωτηματολογιο να συμπληροσω.θα μου παρει περιπου 2 ωρες. το επομενο ραντευου την αλλη τριτη.
    κανονισε επισης με ψυχιατρο(γυναικα) να με παρακολουθουν στενα και οι 2 μαζι πριν τελειωσουν τα φαρμακα μου μιας και συνεργαζονται στενα οι 2 τους.
    τον ρωτησα τι συμπερασματα εχει βγαλει αλλα λεει ειναι νωρις ακομα.θα προχωρισουμε σιγα σιγα κλπ.
    με ενοχλησε επισης που μπηκα μεσα πινοντας τον καφε μου,και μου την ειπε.τι το περασες εδω καφενειο?ηρεμα ομως μηλισε.
    παντως εγω καλος κακος του ανοιγομαι και του τα λεω ολα για μενα.ειναι η τελευταια μου ελπηδα να με βοηθησει καποιος και ευχομαι να με βοηθησουν και οι 2 μαζι.
    ειμαι και δυσκολη περηπτωση.
    αυταααα.
    ψυχοθεραπεια μου κανει η ψυχαναλυση?ξεχασα αν τον ρωτησω.λολ

liveloula, αυτό που σου είπε ο γιατρός για τον καφέ το θεωρώ απαράδεκτο.υπάρχουν και όμορφοι τρόποι να το πει.εγώ στη θέση σου δεν θα μπορούσα να μιλήσω σε αυτόν τον γιατρό.
    Εγώ πάλι δεν θα ήθελα να ξαναμιλήσω σε γιατρό ή ψυχολόγο, που θα μετέτρεπε τη θεραπεία σε κουβεντούλα φιλενάδων, συνοδευόμενη ενίοτε και από κανένα ...ταβλάκι με μεζεδάκι.
    Μη ξεχνάμε κιόλας ότι απαγορεύεται σε ψυχολόγους και ψυχαναλυτές να αναλαμβάνουν συγγενείς, φίλους ή φίλους φίλων.
    Για να προστατευτεί η απαραίτητη απόσταση θεραπευτή- θεραπευόμενου και να μην υπάρχει συναισθηματική εμπλοκή του θεραπευτή.

Senior Member
    ok βλεπω οτι δεν εχεις χασει το χιουμορ σου παρ\'ολα αυτα.........

Senior Member
    επισης σηζητησαμε πολυ ωρα για το θεμα καθαριοτητας.
    επεμενε να με ρωταει ποσα πλυντη ρια βαζω την μερα,αν πλενω αμεσως τα ρουχα μολις τα φορεσω μια φορα ,και ποσα μπουκαλια χλωρινη χρησημοποιω την εβδομαδα.
    ειναι κακο να θελω ολα να ειναι πεντακαθαρα?εχω μια ξαδερφη, που ειναι πιο υπερβολικη σε αυτο το θεμα καθαριοτητας.μεχρι και απο την αναποδη μερια σηδερωνει τα ρουχα.

Senior Member
    και γω το ιδιο κανω με την ξαδερφη σου!!!Αμαν λες να εχουμε τιποτα αλλο?

Senior Member
    κοιτα αυτη υπερβαλη.εγω δεν ειμαι ετσι.
    καμια φορα βρισκω και αραχνες πανω στο ταβανι.αυτηνης το σπιτι ειναι σαν αποστειρωμενο χειρουργιο.
    μιας και λεμε για αποστειρωση μ δωσε μια θεια μ απο το νοσοκομειο ενα φαρμακο να ριχνω στο νερο της σφουγκαριστρας για να αποστειρωνετε το πατωμα.
    εγω και τον μικρο εχω πεντακαθαρο και μοσχομυριζει.
    να φανταστεις ακομα κοβω σιρυζα τα νυχια μου και τα καθαρηζω 2 φορε την μερα για να μην τον μολυνω η πληγοσω με τα νυχια μου,οπως οταν ηταν νεογεννητο που τα εκοβα σιρυζα.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast