Σχετικά με τη λειτουργία και τους στόχους της κοινότητας - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 54 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 802
    Senior Member
    Με τόσες παρεμβάσεις που έχω κάνει, μου φαίνεται πως κι εγώ τελικά μάλλον όπου φυσάει ο άνεμος είμαι, αν και θεωρώ πως έχω το κάθε δικαίωμα να παρεμβαίνω, τουλάχιστον σ\' ένα θρέντ που άπτεται των λόγων για τους οποίους αποχώρησα από το φόρουμ..

Διαβάζω πολλά και διάφορα κι έχω μερικές ερωτήσεις να κάνω κι όποιος θέλει απαντά..

1. Όσοι - και είναι συγκεκριμένοι αυτοί - κόπτονται για την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ και προτείνουν με διάφορα κατεβατά, το πως θα λειτουργούσε καλύτερα η κοινότητα, τελικά αν κατάλαβα καλά , βγάζουν την ουρά τους απ\' έξω για όσα εδώ και 4 μήνες κοντά συμβαίνουν ? Γιατί έχω την εντύπωση πως οι φράξιες ή σέχτες, ή όπως στο διάολο θέλετε πείτε τες είναι τελικά δύο , ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ?
    11 login είναι στα δύο στρατόπεδα κι ούτε ένα παραπάνω (..μην ψάχνετε να εντάξετε τη στρούμφ, είναι μια δικτυακή προσωπικότητα που δεν έδωσε ΠΟΤΕ δικαίωμα για παρεκλίνουσα συμπεριφορά, αλλά τελικά έγινε βορά στον βωμό ανόητων αντιπαραθέσεων, και στήθηκε στο τοίχο αναλαμβάνοντας την ευθύνη ενός ατυχούς ποσταρίσματος για το οποίο έκανε την αυτοκριτική της και ζήτησε συγγνώμη..)
    2.Όσοι δεν συμμετέχουν σ\' αυτές τις φράξιες και που αντιπροσωπεύουν το 99% της κοινότητας, τι στο καλό φταίνε να βλέπουν τον χώρο ΤΟΥΣ, εκεί που το πρόβλημα του άλλου είναι και ΔΙΚΟ τους πρόβλημα, να λεηλατείται από την μικροψυχία μελών που εξωτερικεύουν απωθητικά συναισθήματα, όταν είναι σίγουρο πως στον πραγματικό κόσμο θα λούφαζαν ?
    3. Τι θα πει να καταργηθούν τα u2u ? Σιγά μην αρχίσουμε να επικοινωνούμε και με καπνούς....
    Το pm, είναι το κύτταρο της προσωπικής διαδικτυακής επικοινωνίας και ο τελικός προπομπός της προσέγγισης στον πραγματικό κόσμο. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, όταν πρόκειται για προσωπική διαδικτυακή επικοινωνία. Αν αυτή προσβάλει τον συνομιλητή, οφείλει να καταγγέλεται στη διαχείριση της κοινότητας και σε κανέναν άλλο καλοθελητή που θα είχε σαν γνώμονα τη διαρροή πληροφοριών προς τρίτους και με αυτοσκοπό τη δημιουργία αντιπαραθέσεων σ\' ένα θέμα που αφορά δύο μόνο profiles.

Φίλοι μου, ωραία όλα αυτά που λέτε για τη λειτουργία του φόρουμ, τιμητές, εκτιμητές καταστάσεων, κριτές άλλων και υπεράνω κριτικής για τον εαυτό σας...
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠ\' ΟΛΑ....

Οι 11 που αναφέρω πιο πάνω , ξέρετε ποιοι είστε και δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα. Θα κάνω μια πρόταση:
    Λουφάξτε για ένα μήνα...
    Μη ποστάρετε ούτε ένα κιχ...

Γιατί είμαι γαμώ το μπελά μου σίγουρος - ελπίζω να μη βγει ηλεκτρονική μούτζα εδώ- πως για ένα μήνα το φόρουμ θα λειτουργεί σαν φόρουμ αλληλοστήριξης και όχι σαν πεδίο αντιπαραθέσεων και γήπεδο κοκορομαχιών ?

Όλες οι άλλες προτάσεις που απαιτούν παραπάνω αστυνόμευση από τον ΝίκοD., μου θυμίζουν όλους εκείνους τους κακομοίρηδες που με ένδεια επιχειρημάτων σε περιόδους κρίσης της δημοκρατίας, αναλογίζονται πόσο καλύτερα θα ήταν αν είχαμε χούντα......
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Originally posted by sabb
    Με τόσες παρεμβάσεις που έχω κάνει, μου φαίνεται πως κι εγώ τελικά μάλλον όπου φυσάει ο άνεμος είμαι, αν και θεωρώ πως έχω το κάθε δικαίωμα να παρεμβαίνω, τουλάχιστον σ\' ένα θρέντ που άπτεται των λόγων για τους οποίους αποχώρησα από το φόρουμ..

Διαβάζω πολλά και διάφορα κι έχω μερικές ερωτήσεις να κάνω κι όποιος θέλει απαντά..

1. Όσοι - και είναι συγκεκριμένοι αυτοί - κόπτονται για την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ και προτείνουν με διάφορα κατεβατά, το πως θα λειτουργούσε καλύτερα η κοινότητα, τελικά αν κατάλαβα καλά , βγάζουν την ουρά τους απ\' έξω για όσα εδώ και 4 μήνες κοντά συμβαίνουν ? Γιατί έχω την εντύπωση πως οι φράξιες ή σέχτες, ή όπως στο διάολο θέλετε πείτε τες είναι τελικά δύο , ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ?
    11 login είναι στα δύο στρατόπεδα κι ούτε ένα παραπάνω (..μην ψάχνετε να εντάξετε τη στρούμφ, είναι μια δικτυακή προσωπικότητα που δεν έδωσε ΠΟΤΕ δικαίωμα για παρεκλίνουσα συμπεριφορά, αλλά τελικά έγινε βορά στον βωμό ανόητων αντιπαραθέσεων, και στήθηκε στο τοίχο αναλαμβάνοντας την ευθύνη ενός ατυχούς ποσταρίσματος για το οποίο έκανε την αυτοκριτική της και ζήτησε συγγνώμη..)
    2.Όσοι δεν συμμετέχουν σ\' αυτές τις φράξιες και που αντιπροσωπεύουν το 99% της κοινότητας, τι στο καλό φταίνε να βλέπουν τον χώρο ΤΟΥΣ, εκεί που το πρόβλημα του άλλου είναι και ΔΙΚΟ τους πρόβλημα, να λεηλατείται από την μικροψυχία μελών που εξωτερικεύουν απωθητικά συναισθήματα, όταν είναι σίγουρο πως στον πραγματικό κόσμο θα λούφαζαν ?
    3. Τι θα πει να καταργηθούν τα u2u ? Σιγά μην αρχίσουμε να επικοινωνούμε και με καπνούς....
    Το pm, είναι το κύτταρο της προσωπικής διαδικτυακής επικοινωνίας και ο τελικός προπομπός της προσέγγισης στον πραγματικό κόσμο. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, όταν πρόκειται για προσωπική διαδικτυακή επικοινωνία. Αν αυτή προσβάλει τον συνομιλητή, οφείλει να καταγγέλεται στη διαχείριση της κοινότητας και σε κανέναν άλλο καλοθελητή που θα είχε σαν γνώμονα τη διαρροή πληροφοριών προς τρίτους και με αυτοσκοπό τη δημιουργία αντιπαραθέσεων σ\' ένα θέμα που αφορά δύο μόνο profiles.

Φίλοι μου, ωραία όλα αυτά που λέτε για τη λειτουργία του φόρουμ, τιμητές, εκτιμητές καταστάσεων, κριτές άλλων και υπεράνω κριτικής για τον εαυτό σας...
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠ\' ΟΛΑ....

Οι 11 που αναφέρω πιο πάνω , ξέρετε ποιοι είστε και δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα. Θα κάνω μια πρόταση:
    Λουφάξτε για ένα μήνα...
    Μη ποστάρετε ούτε ένα κιχ...

Γιατί είμαι γαμώ το μπελά μου σίγουρος - ελπίζω να μη βγει ηλεκτρονική μούτζα εδώ- πως για ένα μήνα το φόρουμ θα λειτουργεί σαν φόρουμ αλληλοστήριξης και όχι σαν πεδίο αντιπαραθέσεων και γήπεδο κοκορομαχιών ?

Όλες οι άλλες προτάσεις που απαιτούν παραπάνω αστυνόμευση από τον ΝίκοD., μου θυμίζουν όλους εκείνους τους κακομοίρηδες που με ένδεια επιχειρημάτων σε περιόδους κρίσης της δημοκρατίας, αναλογίζονται πόσο καλύτερα θα ήταν αν είχαμε χούντα......
    Αχ...Σαμπ....πόσο συμφωνώ μαζί σου!

Και δεν βγάζω καθόλου την ουρά μου έξω απ όσα έγραψες....

Senior Member
    11 login είναι στα δύο στρατόπεδα κι ούτε ένα παραπάνω
    Μιας και έχεις κάνει την μελέτη σου θα ήθελα να μάθω τα 11login που συμπέρανες (για να μην πάει και η μελέτη χαμένη). Η μία γενίκευση μετά την άλλη μάλλον μεγεθύνει το πρόβλημα παρά κάνει καλό. Εκτός αυτού θα εκτιμούσα πάρα πολύ να ακούσω την δική σου ξεκάθαρη άποψη μιας και η εικόνα που έχεις στο φορουμ, κατά την γνώμη μου τουλάχιστον, είναι θετική και αξιόλογη.

Senior Member
    Επειδή δε σκοπεύω να χτυπάω γύρω γύρω το θάμνο,θα θέσω τα εξής ερωτήματα.Όταν ένα μέλος,την πρώτη μέρα που εγγράφηκα στο forum,έβγαλε γνωμάτευση για μένα,(δίχως να με γνωρίζει,το ιστορικό μου,το χαρακτήρα μου,την ιδιότητά μου,το λόγο για τον οποίο μπήκα στο forum),πώς είχα πρόβλημα με τη σεξουαλικότητά μου,όπως όλοι οι ψυχικά ασθενείς,αυτό αποτελεί ή δεν αποτελεί λόγο παρέμβασης από την πλευρά του διαχειριστή;

Kαι ok,εγώ τυχαίνει να έχω τρόπο να το αντιμετωπίσω,να απαντήσω ευθέως και να μην μπω στο τρυπάκι του αν πετάει ο γάιδαρος,αλλά επισημαίνω πως έχω διαβάσει από το ίδιο άτομο γνωματεύσεις σε πολλά threads,από το δώσε στο μωρό σου που κλαίει λάβδανο για να ηρεμήσεις κι εσύ η μητέρα,ως γνωμάτευση για τριχομονάδες σε άλλο μέλος.Τι γίνεται εκεί,χωρίς τη διαχειριστική επέμβαση;

Κατανοώ πως το μέλος που το κάνει έχει θέμα,δεν το προσβάλλω ή στοχοποιώ κατονομάζοντάς το και αντιλαμβάνομαι πως αυτή του η υιοθέτηση ρόλων και γνωματεύσεων αποτελεί ένα σύμπτωμα της κατάστασής του,αλλά πώς θα τηρηθεί το\"δεν προβαίνουμε σε γνωματεύσεις και συνταγογραφήσεις\"ξερωγώ χωρίς την παρέμβαση ενός moderator;Δεν είναι καθήκον κανενός μέλους να το κάνει,είναι καθήκον υπευθύνων.Το αυτονόητο,που δημιούργησε αρκετές εντάσεις,όταν τονίστηκε από μέλη.
    Αυτή είναι η άλλη πλευρά του θέματος,δεν είδα εγρήγορση διαχειριστική,οι διαγνώσεις υπάρχουν ακόμη σε threads.

Είναι απαραίτητη η εγρήγορση,η συνεχής παρακολούθηση των posts για πολλούς λόγους.Και για την στοχοποίηση,και για τους χαρακτηρισμούς,και για την παραίνεση μελών να παραμείνουν μέσα στα πλαίσια των θεματονημάτων,και για να μένουμε τα μέλη στα σαφή όρια των ρόλων μας,και για να ορίζει ο διαχειριστής ποια threads έχουν ή δεν έχουν λόγο ύπαρξης σε υποστηρικτικό forum.

Χωρίς καμία διάθεση άγονης κριτικής,απλά με ενδιαφέρον από μέρους μου τουλάχιστον τα σχόλιά μου.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Originally posted by nature
    Originally posted by πανος12345
    φυση δεν πλατειαζω εσεις πλατειαζετε...
    οποια μετρα ληφθουν κατα του δικαιωματος να ποσταρει ο οποιοσδηποτε οτιδιποτε , περιοριζει το δικαιωμα προβολης οποιουδηποτε καιαυτοπαραβαιαζει την αρχη και τον σκοπο του φορουμ ψυχολογικης και οχι γυναικουλιστικης προσεγγισης των διαφορων ζητηματων!

Πάνε,
    Aν νομίζεις ότι είναι ψυχολογική υποστήριξη να κακοποιείται κάποιο μέλος ή να υβρίζεται ή να χλευάζεται, τότε πάω πάσο.....
    Μήπως πρέπει να ανεχόμαστε να πληγώνεται η αξιοπρέπειά μας, ...έτσι, στα πλαίσια ...της πλατείας?

Η απάντησή μου είναι ΟΧΙ αγαπητέ πάνο....
    Στα πλαίσια καμιάς πλατείας δεν τα δέχομαι αυτά.

Και να ξέρεις ότι τα δηλητήρια είναι εθιστικά πολλές φορές (ναρκωτικά, αλκοοόλ, καπνός....) Αν εκτίθεται κανείς σ\' αυτά, τα συνηθίζει.
    Ετσι και η χυδαιότητα.
    Και προσωπικά δεν θα την ανεχτώ
    και ας μην ξαναπάω βόλτα στη πλατεία μου.

Καλύτερα να βρώ μια πιο υγιή συνήθεια,
    που να προάγει την λογική μου,
    την κριτική ματιά μου
    το αίσθημα συντροφικότητας,
    αλτρουισμού,
    αλληλεγγύης,
    εκτίμησης του κάθε καλού
    και αυτοεκτίμησης.

Τέλος,
    με προβληματίζει, ακόμα και αν τα μέλη που χλευάζονται, κακοποιούνται ή προσβάλλονται αποτελούν μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό.
    Ακόμα και αν το 99% των μελών, βρίσκει αυτό το φόρουμ άκρως φιλικό και υποστηρικτικό,
    αλλά ένα 1% των μελών
    βρίσκει αυτό το φόρουμ
    σαν πηγή προβλημάτων, και στεναχώριας και εξευτελισμού,
    τότε,
    κάποιος, κάπου, κάνει κάποιο λάθος.
    Αυτό πρέπει να βρούμε!!!
    Φυση , με ολο τον σεβασμο που εχω στην προσωπικοτητα μας
    υπαρχει μεγαλη διαφορα προσεγγισης αναμεσα στον τροπο που βλεπουμε το φορουμ και κυριως την χρησιμοτητα του στην ψυχολογικη υποστηριξη.
    Δεν μπορω αυτη την φορα τουλαχιστον να μην \"πλατειασω\" προκειμενου να αιτιολογησω την πλρη στηριξη μου στην επιθυμια του νικου και της διαχειρησης του φοουμ να εξυπηρετησει ενα σκοπο που φοβαμαι οτι λογω ειδκοτητας και μονο , δεν ειναι ευκολονοητος σε ολους και θα ηθελα να εισαι η εξαιρεση του κανονα και να μην αφησεις να συστοιχοζνται διπλα σου ανθρωποι που βλεπουν με κακο ματι την ιδια την δομη της δημοκρατιας !
    Τι ειναι προβολη φυση ?
    Ειναι η αγγογυστος δοκιμασια ενος ανθρωπου , να χρησιμοποιησει ενα υποσυνειδητο μηχανισμο προβολης , ουτωσωστε να απαλλαγει απο ενα φορτιο παρορμησεων , συνασθηματων , η απλα ενστικτων τα οποια προβληματιζουν την δομη τη σκεψης του και της συμπεριφορας του....
    Ενας ανθρωπος κλαιει και οδυρεται για το χαμο ενος συγγενικου του προσωπου 105 ετων , ενω ο Μ.Ο ζωης στην Ελλαδα σημερα για ενα ανδρα ειναι τα 67 χρονια και για μια γυναικα τα 77 χρονια [συγνωμη αν υπαρχουν νεωτερα στοιχεια που αγνοω ]
    Οσο και αν σου φαινεται περιεργο ισως λογω αγνοιας , η ψυχολογικη υποστηριξη σε αυτν τον ανθρωπο που προβαλει εμμεσα τον \'φοβο θανατου\" δηλαδη το \"εντσικτο της αυτοκαταστροφης \' ειναι να του δωσεις να καταλαβει οτι στατιστικα , το εν λογω ατομο που πεθανε εχει ηδη ξεπερασει κατα μια 30ετια σαν ανδρας και μια 20ετια σαν γυναικα τον Μ.Ο ζωης !
    Πες μου λιπον τωρα τις θες να γινει πρακτικα
    Το φορουμ με την μεχρι σημερα δομη του , αφηνει τον καθενα να πει το μακρυ και το κοντο του και κατα κανονα φαινεται να λειτουργει σωστα !
    Γιατι συμβαινει αυτο?
    Γιατι ενας επιθετικος ασθενης οπως πχ το προφιλ πανικουλα
    μπορει να γυρισει να του γραψει
    \"ρε φιλε μας δουλευεις? μακαρι να εφτανα και εγω 100 χρονων!\"
    αυτο που εμμεσα ζητας εσυ και ακποιοι αλλοι ειναι , να υπαρχει μια διαδικασια κριτων που θα κοβει και θα ραβει λογοκρινοντας τα γραφομενα των αλλων και μαλλον ο κρινος ας πουμε με το αυστηρο υπερ-εγω του θα ζητουσε να εσβηνε αυτο τοποστ γιατι ειρωνευεται τον πενθουντα !
    μα ειναι σοβαρα πργαματα αυτα να γραφονται σε ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης Χωρας -μελους της Ε.Ε?
    αν ειναι τοτε φυση η πεομενη κινηση θα ηταν να μπει τεστ προσωπικοτητας στην διαδικασια εγγραφης και μονο οσοι εχουν ενα βαθμο νευρωσης η ψυχωσης κατω απο ενα ορισμενο σημειο επιθετικοτητας να μπορουν να συμμετεχουν!
    να στο πω αλλοιως ?
    Ποιο αληθινο και καλυτερα θα βρει τον στοχο η αυθορμητη επιθετικοτητα ενος ανθρωπου σε ενα πενθουντα ενος μαθουσαλα !
    Τι διαφορα εχει αν του εγραφα εγω , ξερετε μην ανησυχειτε ,
    γιατι ο αποθανων ηταν ηδη πληρους ετων και ζωη η μνημη του...
    Εινια μια στερεοτυπη προσεγγιση με το ιδιο ακριβως αποτελεσμα , που μαλιστα αυτος που μπηκε στο φορουμμαλλον τα εχει ηδη ακουσει η θα τα ακουσει στην κηδεια απο ολους αυτους που θα μιξοκλαινε και το μυαλο τους θα ειναι στην κληρονομια !

μηπως θελετε να βαλουμε μια ταμπελα που θα λεει
    επειδη τα ναρκωτικα , το αλκοολ το τσιγαρο , το κμπολοι, το τσιμπουκι ο κωλος η παρτουζα , ειναι κακες συνηθειες, παρακαλουνται οσοι ειναι ευαλωτοι σε αυτα να μην συμμετεχυν στο φορουμ μας γιατι εδω κανουμε ψυχολογικη αποστείρωση!
    Ε οχι και ετσι....
    Ας κοβαμε σε πρωτο βαθμο τα γιου 2 να σταματησει το πραγματικο κουτσομπολιο γιατι εκ πειρας μετα απο 200 εισερχομενα χωρις να εχω στειλει ακομα κανενα [παρα μονο απαντησεις σε ολους] σας λεω οτι και τα 200 αφορουν κουτσομπολια !
    Αν δεν πιασει φυση ειμαι μαζι σας για να επανελθουμε να βρουμε πιο δραστηκα μετρα να προστατεψουμε τους αδυνατους αλλα οχι να το κανουμε μοναστηρι!

αντιγραφω το τελευταιο προσωπικο μηνυμα που ελαβα χωρις να κατονομαζω τον αποστολεα για να καταλαβει το φορουμ τι παιζεταισ την πλατη του 99% των μελων του
    \"koita ena minima p elaba.den leo ton paraliptei.
    8a h8el;a na to dimosieues se parakalo etsi gia na 8imoude ti mou ekanan.gia thn mnhmh mou sto forum.\"

Senior Member
    Πάνο πρέπει πάντα το u2u να είναι κουτσομπολιά;Ναι υπάρχουν και αυτά αλλά υπάρχει και η ανάγκη να εκμυστηρευτείς κάποια πράγματα που σε πονούν και δεν θέλεις να δημοσιευτούν.Το δεύτερο είναι πως η ταμπέλα θα πρέπει να γράφει όσοι έχουν εμμονή με όσα αναφέρεις και δεν έχουν άλλο ενδιαφέρουν καλύτερα να μην μπαίνουν.Αν αντρέξεις στο θέμα gossip news στην σελίδα 17 το ίδιο πρόσωπο που λέει στην Θεοφανία να μην δημοσιοποιούνται τι κάνουν στο κρεββάτι τους μετά απο λίγο έφερε αναστάτωση στο φόρουμ γιατί δημοσίευσε λεπτομέρειες για τα όργια που έκανε.<και μιας που δικαιολόγησες ότι η ψυχική νόσος είναι υπέυθυνη για όσα χυδαία έγραψε το άτομο, γιατί δεν το προέτρεψες να επανεκτιμήσει την θεραπεία του κάτι που έκανε το ίδιο άτομο για τον κιπ;

το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης

παρακαλαω πολυ καθε μελος αυτου του φορουμ να μην μου ξαναστειλει αλλη φορα ποσωπικο μηνυμα !
    αυτο σημαινει αυτοελεγχος και τον εφραμοζω απο σημερα , τωρα για τον εαυτο μου !
    σας ευχαριστω ολους για την κατανοηση !
    δεν θελω να πεισω κανενα που δεν θελει να αλλαξει!
    απο εδω και στο εξης θα ασχολουμαι μονο με αυτους που θελουν!

Senior Member
    Μαλλον τωρα καταλαβαινω: υποστηριζεται απο μερικους, οτι η κατασταση οπως εχει διαμορφωθει στο φορουμ ειναι αποτελεσμα κουτσομπολιου? Μηπως αυτο το συμπέρασμα ειναι ενας τροπος ακομα του να αποφυγει ο καθενας την αυτοκριτικη του και στην παραδοχη της συμβολης του στην κατασταση του φορουμ ως εχει σημερα?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    αλλο και τουτο παλι...
    για κατσε βρε πανο...
    αποφασισες ν αρχισεις τα θεληματα στο φορουμ?
    για ποιο λογο δημοσιευεις υ2υ μελους εφοσον ειναι ιδιωτικη αλληλογραφια και δεν τον ρωτησες (τον αρχικο αποστολεα εννοω, εαν ειναι αληθινο κιολας)
    και για ποιο λογο αν ηθελε οπωσδηποτε να το δημοσιευσει το μελος που σε παρακαλεσε, δεν το κανει μονο του, εφοσον δεν ειναι διεγραμμενο μελος?

[quote]Originally posted by giota
    Πάνο πρέπει πάντα το u2u να είναι κουτσομπολιά;
    οχι αλλα δυστυχως προαγουν την παλινδρομηση στην κλειστη μορφη επικοινωνιας η οποια αντικειται στους σκοπους του φορουμ
    Ναι υπάρχουν και αυτά αλλά υπάρχει και η ανάγκη να εκμυστηρευτείς κάποια πράγματα που σε πονούν και δεν θέλεις να δημοσιευτούν.
    Σε αυτη την περιπτωση αυτο που προτεινω ειναι να στελενεις ενα μηνυμα στον διαχειριστη ζητοντας Του να το μεταβιβασει σε οποιο[α] μελη ορισεις , με το προσωπικο σου
    ε μειλ

Το δεύτερο είναι πως η ταμπέλα θα πρέπει να γράφει όσοι έχουν εμμονή με όσα αναφέρεις και δεν έχουν άλλο ενδιαφέρουν καλύτερα να μην μπαίνουν.
    Εδω θα ειμαι σκληρος μαζι σου συντροφισα ,
    αλλα το φορουμ ειναι ψυολογικης υποστηριξης και ανοιχτο
    σε ολους, οποτε θα σου προτεινα να μην μπαινεις να διαβαζεις και να συμμετεχεις σε ποστ που δεν σου αρεσει το θεμα,
    η το περιεχομενο τους !

Αν ανατρέξεις στο θέμα gossip news στην σελίδα 17 το ίδιο πρόσωπο που λέει στην Θεοφανία να μην δημοσιοποιούνται τι κάνουν στο κρεββάτι τους μετά απο λίγο έφερε αναστάτωση στο φόρουμ γιατί δημοσίευσε λεπτομέρειες για τα όργια που έκανε.<και μιας που δικαιολόγησες ότι η ψυχική νόσος είναι υπέυθυνη για όσα χυδαία έγραψε το άτομο, γιατί δεν το προέτρεψες να επανεκτιμήσει την θεραπεία του κάτι που έκανε το ίδιο άτομο για τον κιπ;
    ο κιπ ειναι μαλλον 50 ρης και πολυ σοβαρος ανθρωπος για να βρει μονος του το ποτε θα πρεπει να ξανασυζητησει με τον γιατρο του την θεραπεια του οπως αλλωστε ολοι εδω μεσα !Η πανικουλα δεχθηκε επιθεση και αντεπετεθηκε , αν ολοι οσοι εχουν αηδιασει απο αυτη την κατασταση απειχαν της συζητησης το θεμα θα ειχε τελειωσει καπου εδω ! ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ !

Senior Member
    Τώρα τι ρωτάς;Πάνος είναι ότι θέλει κάνει αυτοδιορίζεται και δικηγόρος και δεν αναρωτιέται για τον εαυτό του αν έχει συμβάλλει και πόσο σε αυτή την κατάσταση που επικρατεί στο φ\'ορουμ

Senior Member
    Originally posted by vince
    11 login είναι στα δύο στρατόπεδα κι ούτε ένα παραπάνω
    Μιας και έχεις κάνει την μελέτη σου θα ήθελα να μάθω τα 11login που συμπέρανες (για να μην πάει και η μελέτη χαμένη). Η μία γενίκευση μετά την άλλη μάλλον μεγεθύνει το πρόβλημα παρά κάνει καλό. Εκτός αυτού θα εκτιμούσα πάρα πολύ να ακούσω την δική σου ξεκάθαρη άποψη μιας και η εικόνα που έχεις στο φορουμ, κατά την γνώμη μου τουλάχιστον, είναι θετική και αξιόλογη.
    Καταλαβαίνεις πολύ καλά πως αν έβαζα 11 ονόματα, θα διυλίζαμε τον κώνωπα και τότε ακριβώς θα ήταν που θα μεγεθύναμε το πρόβλημα. Κανένας δεν θα αποδεχόταν την δική του συμμετοχή στη φθίνουσα πορεία της κοινότητας - και βάζω και στοίχημα γι\' αυτό...

Το θέμα είναι πως οι 11 γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι και το ίδιο γνωρίζει και το υπόλοιπο 99% του φόρουμ σε ποιους αναφέρομαι....

Αν έλεγα 100, ας ψάχνονταν 100 να κάνουν την αυτοκριτική τους, το ίδιο αν έλεγα 1000. Το ζήτημα δεν είναι ποσοτικό αλλά ποιοτικό, πόσο selfrespect διαθέτει ο καθένας για να δει μέσα από ένα κυκεώνα παραβατικών συμπεριφορών, τα δικά του λάθη και παραλείψεις . Σε όσα θρέντς έγιναν μπάχαλο, αυτοί οι οποίοι κόπτονται σήμερα για περισσότερη αστυνόμευση μη τους κάνει ντα ο μπαμπούλας, κατά περίεργο τρόπο και ω του θαύματος σατανικό τρόπο, συμμετείχαν σε όλα - άλλος λίγο άλλος πολύ...

Όσο για τη γνώμη μου σχετικά με τη συμπεριφορά στο φόρουμ, παραθέτω σε copy/paste προχθεσινή ανάρτηση στο ιστολόγιο μου, για να μην ανακατευθύνω τους αναγνώστες σε λίνκ που πιθανόν δεν θα ήθελαν να επισκεφτούν....

<<Η ανωνυμία στο ίντερνετ μέσο παραβατικής συμπεριφοράς ?

...Προσπάθησα να ερμηνεύσω πολλές φορές τη συμπεριφορά του ιντερνετικού χρήστη, όταν επικοινωνεί σαν ένα εικονικό account μέσα από φόρουμς ή chat rooms με άλλα εικονικά login ανθρώπων και ομολογώ πως απέτυχα να κατανοήσω το ψυχολογικό του προφίλ..

¨Η να το πω πιο απλά, ας πούμε πως δεν μπόρεσα να την αποκωδικοποιήσω μια τέτοια συμπεριφορά..

Διαπιστώνω ωστόσο - χωρίς να κατανοώ τη βαθύτερη αιτία των πραγμάτων - πως ο ιντερνετικός χρήστης μεταφέρει στον κυβερνοχώρο ένα μεγάλο φορτίο συναισθημάτων, που αδυνατεί κατά την γνώμη μου να εξωτερικεύσει στον πραγματικό κόσμο και βρίσκει πρόσφορο έδαφος πίσω απ\' την ανωνυμία που προσφέρει το net. Το εικονικό προφίλ - πιθανόν - να είναι και αντίστροφα ανάλογο της in real προσωπικότητας, χωρίς αυτό να αποτελεί κατ\' ανάγκη και τον κανόνα ή να είναι κι η απάντηση στο προβληματισμό μου, ο οποίος γεννήθηκε παρακολουθώντας επί αρκετές εβδομάδες τον πόλεμο λεκτικής βίας που έχει ξεσπάσει στο φόρουμ ψυχολογίας e-psy, αλλά που έχω συναντήσει εν τούτοις και σ\' άλλα φόρουμς διαφορετικής κατεύθυνσης - όπως π.χ. στο φιλοσοφείν. Αυτό το αναφέρω , για να καταδείξω πως το αντικείμενο της επικοινωνίας είτε πρόκειται για ψυχολογία, φιλοσοφία, λογοτεχνία κλπ, δεν είναι απαραίτητα και η γενεσιουργός αιτία της αλλοπρόσαλης συμπεριφοράς.

Για να το πω με ποδοσφαιρικούς όρους, \"δεν φταίει το γήπεδο που οι παίκτες σκοτώνονται αναμεταξύ τους...\"

Στον πραγματικό κόσμο, σε μια συζήτηση face to face ετερόκλητων χαρακτήρων που ωστόσο διαθέτουν τις βασικές κοινωνικές και ακαδημαικές αρχές συμπεριφοράς , είναι αδύνατο στα πλαίσια μιας διαφωνίας να φτάσουν στο σημείο να επιδείξουν παραβατικότητα και να περάσουν στο επίπεδο της λεκτικής ή ακόμη και της σωματικής βίας...Όχι πως δεν συμβαίνει, π.χ. στο κορεατικό κοινοβούλιο έχει γίνει κάτι σαν must να πλακώνονται οι βουλευτές κάθε τόσο - αλλά μια τέτοια πρακτική είναι η εξαίρεση στον πραγματικό κόσμο.
    Στον εικονικό αντίθετα κόσμο, οι συμπεριφορές αυτές είναι συχνότατες και ακόμη συχνότερα επιδεινώνονται με την σύμπραξη κι άλλων χρηστών - μελών που παρεμβαίνουν στο θέμα συζήτησης, χωρίς κατευναστική όμως πρόθεση. Η ανωνυμία των χρηστών, συνεπικουρεί στο να παρουσιάζονται τέτοια φαιδρά φαινόμενα, ακριβώς γιατί η οθόνη του p/c λειτουργεί σαν τείχος προστασίας ανάμεσα τους, πράγμα που δεν συμβαίνει στον αληθινό κόσμο. Στην πραγματική ζωή, οι προσωπικότητες των συζητητών έστω κι αν διαφωνούν και που απορρέουν από το λόγο, τη σωματοδομή, την αύρα, τα νοήματα που εκπέμπει η γλώσσα του σώματος, λειτουργούν αποτρεπτικά στο να πάρει η συζήτηση / διαφωνία αποκλίνουσα τροπή.
    Στον κυβερνοχώρο ωστόσο, ένα προφίλ δεν διαφέρει σε τίποτε από ένα άλλο , γεγονός που σημαίνει πως η \"ισότητα\" της ανωνυμίας, πολλές φορές οδηγεί σε συμπεριφορές ανοίκειες, ακόμη και μεταξύ εκείνων που δηλώνουν ή προσπαθούν να χτίσουν μια διαδικτυακή προσωπικότητα με ακαδημαικό κύρος.

Το δυστύχημα είναι πως τα πτυχία κι η παιδεία στον εικονικό κόσμο της ανωνυμίας, δεν αρκούν να δηλώνονται...
    Πρέπει και να φαίνονται - μέσα απ\' το γραπτό λόγο που ακολουθεί στοιχειώδεις κανόνες επικοινωνίας και αρχές σεβασμού στον αντίλογο... >>
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Page 10 of 54 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast