Σχετικά με τη λειτουργία και τους στόχους της κοινότητας - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 54 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 802
    Senior Member
    δικηγορος μπορει να αυτοδιοριζεται οσο θελει.
    αλληλογραφια ιδιωτικη ομως δεν μπορει να δημοσιευει, ειδικα ετσι, οταν δεν μπορει καν να ξερει αν ειναι αυθεντικη, διοτι ουτε παραληπτης του αρχικου μηνυματος ειναι, ουτε μπορει να ξερει αν ειναι αληθινο το αρχικο μηνυμα, ουτε αδεια του αποστολεα πηρε..

Originally posted by giota
    Τώρα τι ρωτάς;Πάνος είναι ότι θέλει κάνει αυτοδιορίζεται και δικηγόρος και δεν αναρωτιέται για τον εαυτό του αν έχει συμβάλλει και πόσο σε αυτή την κατάσταση που επικρατεί στο φ\'ορουμ
    λαθος συντροφισα !
    καθε δευετρολεπτο αναρωτιεμαι αν βλαπτω καποιον , αλλα δεν το κανεις εσυ καικαποιοι αλλοι εδω μεσα !
    δεν ειμαι δικηγορος κανενος σας αγαπω ολους το ιδιο , μονο που εσεις φαγωνεστε για λεπτομερειες αντι να κοιτατε το συνολο
    Εχουμε ενα εργαλειο επικοινωνιας για ψυχικα θεματα και αντι να προσπαθειτε να επωφεληθειτε απο αυτο θελετε να του επιβαλλετε τους δικους σας κανονες σαν να ηταν το σπιτι σας !

Senior Member
    Ασε μας βρε Πάνο έγινες και νομοθέτης τώρα.

Originally posted by Remedy
    αλληλογραφια ιδιωτικη ομως δεν μπορει να δημοσιευει, ειδικα ετσι, οταν δεν μπορει καν να ξερει αν ειναι αυθεντικη, διοτι ουτε παραληπτης του αρχικου μηνυματος ειναι, ουτε μπορει να ξερει αν ειναι αληθινο το αρχικο μηνυμα, ουτε αδεια του αποστολεα πηρε..
    ο αποστολες πανω-πανω γραφει αυτο ειναι τομηνυμα που θελω να δημοσιευσεις !
    ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ !

ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ....

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ !
    ο αποστολεας σου αγαπητε πανο,στο προσφατο παρελθον κατασκευασε και δημοσιευσε πλαστα κι ανυπαρκτα μηνυματα του κρινο με σκοπο να τον συκοφαντησει....
    δεν το βρισκω φρονιμο λοιπον να αναδημοσιευεις μηνυματα που δεν ξερεις καν αν εσταλησαν, επειδη στο ζηταει ενας αποστολεας που για καποιο λογο (ποιον αραγε?) δεν θελει να το κανει μονος του....

Originally posted by giota
    Ασε μας βρε Πάνο έγινες και νομοθέτης τώρα.
    για τον εαυτο μου μονο Γιωτα !
    καντοκαι θα δεις ασπρη μερα και εσυ!

ο αποστολεας σου αγαπητε πανο,στο προσφατο παρελθον κατασκευασε και δημοσιευσε πλαστα κι ανυπαρκτα μηνυματα του κρινο με σκοπο να τον συκοφαντησει....
    δεν το βρισκω φρονιμο λοιπον να αναδημοσιευεις μηνυματα που δεν ξερεις καν αν εσταλησαν, επειδη στο ζηταει ενας αποστολεας που για καποιο λογο (ποιον αραγε?) δεν θελει να το κανει μονος του....
    σεβομαι την πληροφορηση σου αλλα εχω το φαρμακο για να αντιμετωπισω προσωπικα καθε επικειμενη επαναληψη
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ!

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχαχχ
    οκ

χαχαχαχαχαχαχαχαχχ
    οκ
    ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΡΕΜΕΝΤΥ ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ
    Ο ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!
    ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕ ΞΑΝΑΕΙΡΩΝΕΥΘΕΙ ,ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
    Η ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑς ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩ ΣΑΝ ΕΧΘΡΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ!
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΝΑΦΕΡΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ !
    ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ!

Senior Member
    Τον αυτοέλεγχο δεν βλέπω....
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

χαχαχαχαχαχαχαχαχχ
    οκ
    ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΡΕΜΕΝΤΥ ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ
    Ο ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!
    ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕ ΞΑΝΑΕΙΡΩΝΕΥΘΕΙ ,ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
    Η ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑς ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩ ΣΑΝ ΕΧΘΡΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ!
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΝΑΦΕΡΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ !
    ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ!
    Σταυρώστε με!!!!!

Senior Member
    Πιστεύω πως η συζήτηση πρέπει να μεταφερθεί στην αρένα του e- psychology μιας και έχει ξεφύγει από τον τίτλο και οδηγείται πάλι σε τσακωμούς.

Σάββα, διαφωνώ πολύ με τις τοποθετήσεις σου.
    Τι να πω για τους 11 υπόπτους......
    Δεν ξέρω πραγματικά αν θέλω και αν πρέπει να απαντήσω και να τις σχολιάσω μέσα από αυτό το θρεντ ή από την αρένα.
    Θα δείξει.

Senior Member
    Παρακαλώ να σταματήσει η δημοσίευση προσωπικής αλληλογραφίας και να διαγραφούν τα ήδη δημοσιευμένα τέτοια μηνύματα

Originally posted by sabb
    Τον αυτοέλεγχο δεν βλέπω....
    τον αυτοελεγχο δεν τον βλεπεις τον εφαρμοζεις !

Page 11 of 54 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast