Σχετικά με τη λειτουργία και τους στόχους της κοινότητας - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 54 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 286 to 300 of 802
    Senior Member
    Originally posted by weird
    Φύση, δεν ενοχλήθηκα με κάτι.
    Εστιάζω εκεί που λες \" αυτό το ποστ είναι απαράδεκτο. Θα το σχολιάσω στην αρένα\".
    Κι αναρωτήθηκα,τι νόημα θα έχει, αφού ήδη το σχολίασες.
    Weird, σχολίασα το κομμάτι που αφορά τον πάνο.
    Τον διαβεβαίωσα ότι δεν είπε καμιά κοτσάνα.
    Οχι για να τον παρηγορήσω.
    Απλά γιατί το γνωρίζω. Για αποκατάσταση της αλήθειας.
    Πολλοί φίλοι μου έχουν γράψει απευθείας σε εκάστοτε πρωθυπουργούς.

(Πάνο μη κολλήσεις τώρα και αρχίσεις να μου εκθειάζεις τον ΓΑΠ, γιατί δεν είναι αυτό το θέμα. Για να μη μπερδεύεσαι σου δηλώνω ότι δεν τον γουστάρω!!!)

Ομως weird, υπάρχει και ένα κομμάτι που αφορά τη γιώτα. Αυτό δεν το σχολίασα και αυτό είπα ότι θα το σχολιάσω σε άλλο θρεντ.

Αλήθεια, μιας και μιλάμε για ενοχλήσεις, εσένα σαν ευγενικό και φιλήσυχο μέλος που γνωρίζω ότι είσαι, σε ενόχλησε κάτι σ\' αυτό το ποστ?

Originally posted by giota
    Εχει πάθει υπερκόπωση και πρέπει να ξεκουραστεί.ακου είπε στον Οδυσσέα να πάει στον Γ.Α.Παπανδρέου για να τον βοηθήσει.Πάνο σύνελθε και ήγαινε σε γιατρό.Τράβα και δυο γραμμες τώρα απο κάτω.

Administrator
    Πάνο, έκανα εκείνη την αναφορά στα προσωπικά μηνύματα, χωρίς ωστόσο να έχω πρόθεση να αλλάξω κάτι στη συγκεκριμένη πολιτική.
    Οντως θεωρώ ότι τα προσωπικά μηνύματα έχουν γίνει πεδίο εκμετάλευσης από διάφορους αναζητητές πελατών, συντρόφων, θυμάτων κτλ.
    Ωστόσο, τίποτα δε θεωρώ ότι είναι μόνο μαύρο ή μόνο άσπρο.
    Εχουν και τα καλά τους τα προσωπικά μηνύματα, όπως ότι διευθετούν θέματα ησύχως, χωρίς να γίνεται το φόρουμ αρένα, τουλάχιστον σε κάποιες περιπτώσεις.
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    Βλέπω το θέμα στις 12 σελίδες, αλλά αδυνατώ ακόμη να βρω πως και αν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε κάποιες καλές πρακτικές, αποδεκτές από την πλειοψηφία της κοινότητας.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Originally posted by nature
    Εστιάζω εκεί που λες \" αυτό το ποστ είναι απαράδεκτο. Θα το σχολιάσω στην αρένα\".

(Πάνο μη κολλήσεις τώρα και αρχίσεις να μου εκθειάζεις τον ΓΑΠ, γιατί δεν είναι αυτό το θέμα. Για να μη μπερδεύεσαι σου δηλώνω ότι δεν τον γουστάρω!!!)

Ομως weird, υπάρχει και ένα κομμάτι που αφορά τη γιώτα. Αυτό δεν το σχολίασα και αυτό είπα ότι θα το σχολιάσω σε άλλο θρεντ.

Αλήθεια, μιας και μιλάμε για ενοχλήσεις, εσένα σαν ευγενικό και φιλήσυχο μέλος που γνωρίζω ότι είσαι, σε ενόχλησε κάτι σ\' αυτό το ποστ?

Εχει πάθει υπερκόπωση και πρέπει να ξεκουραστεί.ακου είπε στον Οδυσσέα να πάει στον Γ.Α.Παπανδρέου για να τον βοηθήσει.Πάνο σύνελθε και ήγαινε σε γιατρό.Τράβα και δυο γραμμες τώρα απο κάτω.
    Μα ο ΓΑΠ ποτε δεν ζητησε απο κανενα να τον γουσταρει φυση!
    Σε αλλο μαγαζι ειχε πιασει δουλεια ο Λουλης !
    Ο ΓΑΠ αυτο που ζητησε ειναι να μαθει ο λαοςμας ξανα στην συμμετοχη του στα κοινα οπως ακριβως εδω σε αυτο
    το φορουμ για να λειτουργει το Πολιτευμα μας παντου σε καθε μετεριζι.
    Ειναι ομως προς τιμη σου οτι στηριζεις ενα προφιλ διαδικτυου αφου οπως συχνα λες δεν γνωριζομαστε για να εχεις ιδια γνωση με το ποιος καθεται στην αλλη ακρη του καλωδιου .
    Γιατι δεν κρινεις απο το ρολοι που φοραω , ουτε απο το ποσο μοιζω με τον Ρομπερτ Ρεντφορντ η τον Λεοναρντο ντι καπριο!
    με κρινεις απο τον γραπτο μου λογο και αυτο ειναι το σημειο που μπορει να σπασει τα στερεοτυπα και να βγουν μεσα απο το διαδικτυο οι λυσεις για την Ελληνικη κριση αξιων ,
    που εγινε αιτια να φτασουμε τοσο χαμηλα σαν κοινωνια
    και κατα προεκταση σαν Οικονομια

Originally posted by NikosD.
    Πάνο, έκανα εκείνη την αναφορά στα προσωπικά μηνύματα, χωρίς ωστόσο να έχω πρόθεση να αλλάξω κάτι στη συγκεκριμένη πολιτική.
    Οντως θεωρώ ότι τα προσωπικά μηνύματα έχουν γίνει πεδίο εκμετάλευσης από διάφορους αναζητητές πελατών, συντρόφων, θυμάτων κτλ.
    Εχουν και τα καλά τους τα προσωπικά μηνύματα, όπως ότι διευθετούν θέματα ησύχως, χωρίς να γίνεται το φόρουμ αρένα, τουλάχιστον σε κάποιες περιπτώσεις.
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    Βλέπω το θέμα στις 12 σελίδες, αλλά αδυνατώ ακόμη να βρω πως και αν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε κάποιες καλές πρακτικές, αποδεκτές από την πλειοψηφία της κοινότητας.
    Νικο ,
    δεν θελω να σε δεσμευσω για το με ποιον ακριβως τροπο θα διαχειριστεις την ιδιοκτησια σου....
    Αφου σε ξανασυγχαρω επισημως και γραπτως γαι την ιδεα , την οποια ομολογω οτι ουτε καν περασε απο το μυαλο μου , για την δημιουργια αυτου του τοσο σημαντικου εργαλειου επικοινωνιας για τους ψυχικα ασθενεις και το περιβαλλον τους
    δηλωνω ακομα μια φορα εθελοντης , στο καλεσμα σου για ψυχολογικη υποστηριξη και οτι οποια αποφαση και αν παρεις εσυ και το επιτελειο σου θα την σεβαστω και θα την τηρησω προσωπικα κατα γραμμα , γιατι πιστευω σε αυτο που ηθελες να κανεις και εκανες !
    Ομως , θα μου επιτρεψεις χωρις να θελω να σε απογοητευσω
    να σου πω οτι το μεγαλο προβλημα του διαδικτυου
    ειναι η ανωνυμια ....
    Εχω το φαρμακο στην τσεπη μου και το εφαρμοζω με επιτυχια . Εκοψα ατομικα τα προσωπικα μυνηματα και οποιος μου ξαναγραψει , αντι να τα διαβασω θα τα σβηνω ...
    Ομως ξερεις καλα οτι ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη.
    Οπως εκανα με τις ........................................και καταφερα να αποφυγω τις ατομικες επιθεσεις των σκιων , αυτων που ηδη χρησιμοποιουν το φορουμ για εξασφαλιση πελατειας για τα ιατρεια τους , ετσι και τωρα βρηκα τον τροπο σαν ατομο παντα , να κανω αυτο που μου επιτασει η συνειδηση μου για να υπηρετησω οσο καλυτερα μπορω τον σκοπο του φορουμ αυτου....
    Το αφηνω στην κριση σου να δεις αν αυτοι που βολευονται
    με την σκια , θα καταφερουν να χαλασουν την ωφελιμοτητα αυτου του φορουμ ....

Senior Member
    Originally posted by NikosD.
    NikosD.

Χαίρομαι για το ειλικρινές και κατατοπιστικό σου μήνυμα. Ένα μήνυμα που δικαιώνει την βούληση μου και την ανάγκη μου να διαμαρτυρηθώ. Πότε το έκανα αυτό? Ίσως μερικοί να το προσπέρασαν, άλλοι το αλλοίωσαν. Αναγκάστηκα να κάνω και κάποιες μετατροπές στο θέμα ώστε να μην ταπεινωθούν ακόμα περισσότερο όσοι έμαθαν πως έχουν την ίδια αξία με τον σχιζοφρενή της γειτονιάς τους όταν βρίσκονται στο ίδιο γήπεδο.

Δείτε εδώ για ποιο θέμα μιλάω: http://e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=5078

Καλή συνέχεια εύχομαι και καλή φώτιση στους άρχοντες των δαχτυλιδιών.

Senior Member
    Τι πρόβλημα υπάρχει με την γιώτα;είπαμε τελος αλλά φτου και απο την αρχή.

Senior Member

Φύση δεν είμαι μόνο φιλήσυχη και ευγενική, είμαι και πολλά άλλα.
    Το ξέρω πολύ καλά οτι σχολίασες το κομμάτι που αφορά τον Πάνο και οτι έκρινες απαραίτητο να τον φροντίσεις καθησυχάζοντάς τον.
    Απο εκεί και πέρα όμως, σου διευκρίνησα, οτι αναφέρομαι στον σχολιασμό που κάνεις για το μνμ της γιώτας, κι αναρωτιέμαι, τι νόημα έχει να το σχολιάσεις στην αρένα, αφού το είχες κάνεις ήδη.
    Εκεί που καταλήγω δηλ είναι οτι θα το έβρισκα γενεσιουργό εντάσεων ένα περαιτέρω σχόλιό σου πάνω σε αυτό.
    Τέλος, ακόμα κι αν με ενόχλησε φύση, αυτό είναι κάτι που θα το συζητήσω με την Γιώτα πριβε και όχι εδώ, σε αυτό το θέμα και δημόσια, για να μην γίνει το φόρουμ αχταρμάς, περισσότερο απο όσο ήδη είναι.
    Απο εκεί και πέρα, θα σε παρακαλούσα να μην με απασχολήσεις ξανά αν έχεις παρόμοιες προθέσεις και αν πρόκειται να ασκήσεις παρόμοια πίεση στο να δείξω την ενόχλησή μου χρησιμοποιώντας παρόμοια σχόλια ( ειρηνική /φιλήσυχη). Πραγματικά όχι μόνο δεν έχει νόημα, αλλά χειροτερεύει το ήδη νοσηρό κλίμα.
    Οτι άλλο θέλεις φύση, εδώ είμαι να το συζητάμε.
    Καλημέρα.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Banned

να το σχολιάσεις στην αρένα,

παει μας το κλεισανε το μαγαζι.....

Senior Member
    Originally posted by krino

να το σχολιάσεις στην αρένα,

παει μας το κλεισανε το μαγαζι.....
    Το πρόσεξα και καλά σας κάνανε.
    Γιατί αν δεν έκλεινε αυτό το μαγαζί, θα κλεινε τίποτα άλλο.

Banned

δεν διαφωνησα σε αυτο,
    απλα το κατεγραψα.....

θα δειξει η συνεχεια τι μελλει γενεσθαι.

Senior Member

δεν διαφωνησα σε αυτο,
    απλα το κατεγραψα.....

Θα δείξει ναι...
    Εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξη

Banned

δεν διαφωνησα σε αυτο,
    απλα το κατεγραψα.....

Θα δείξει ναι...
    Εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξη

μα και εγω....
    οχι γιατι ετσι φαινεται,
    αλλα ειμαι απο φυση αισιοδοξος....

Φύση δεν είμαι μόνο φιλήσυχη και ευγενική, είμαι και πολλά άλλα.
    Το ξέρω πολύ καλά οτι σχολίασες το κομμάτι που αφορά τον Πάνο και οτι έκρινες απαραίτητο να τον φροντίσεις καθησυχάζοντάς τον.
    Απο εκεί και πέρα όμως, σου διευκρίνησα, οτι αναφέρομαι στον σχολιασμό που κάνεις για το μνμ της γιώτας, κι αναρωτιέμαι, τι νόημα έχει να το σχολιάσεις στην αρένα, αφού το είχες κάνεις ήδη.
    Εκεί που καταλήγω δηλ είναι οτι θα το έβρισκα γενεσιουργό εντάσεων ένα περαιτέρω σχόλιό σου πάνω σε αυτό.
    Τέλος, ακόμα κι αν με ενόχλησε φύση, αυτό είναι κάτι που θα το συζητήσω με την Γιώτα πριβε και όχι εδώ, σε αυτό το θέμα και δημόσια, για να μην γίνει το φόρουμ αχταρμάς, περισσότερο απο όσο ήδη είναι.
    Απο εκεί και πέρα, θα σε παρακαλούσα να μην με απασχολήσεις ξανά αν έχεις παρόμοιες προθέσεις και αν πρόκειται να ασκήσεις παρόμοια πίεση στο να δείξω την ενόχλησή μου χρησιμοποιώντας παρόμοια σχόλια ( ειρηνική /φιλήσυχη). Πραγματικά όχι μόνο δεν έχει νόημα, αλλά χειροτερεύει το ήδη νοσηρό κλίμα.
    Οτι άλλο θέλεις φύση, εδώ είμαι να το συζητάμε.
    Καλημέρα.
    παραξενη δε απορω που απορεις για την παρεμβαση της φυσης !
    απορω που δεν απορεις ουτε εσυ , ουτε κανενας αλλος δω μεσα γιατι το εκανε αφου γραφει η ιδια οτι δεν τον γουσταρει τον ΓΑΠ
    Ειμαι υποχρεωμενος να σου το εξηγησω εγω απο την Γαλλια γιατι μαλλον δεν θα το κανει η κυρια Διαμαντοπουλου απο το υπουργειο Παιδειας !
    Εχεις ακουσει ποτε για την φραση Λαικη Κυριαρχια ?
    Κατα τα το Συνταγμα μας ειναι η ανωτατη εξουσια σε μια Δημοκρατια ....Ο καθε πρωθυπουργος που οριζεται απο τον πρωτο πολιτη της Χωρας που ειναι ο προεδρος της δημοκρατιας , θα υπηρετηση για μεγιστο χρονικο διαστημα 4 χρονια καθε ενα Ελληνα πολιτη χωριστα και ολους μαζι !
    Δεν εξαιρειται ουδεις ! Γιατι με αλλη παραγραφο του Συνταγματος μας ισχουν ισονομια και ισοπολιτεια ....
    Ο καθε Οδησσεας λοιπον , αφου εξαντλησει ολες τις προβλεπομενες διδικασιες απο τον κρατικο μηχανισμο για ενα αιτημα του , τοσο σημαντικο οσο η επιβιωση του , οχι απλα μπορει , αλλα επιβαλλεται θα ελεγα να ενημερωσει το γραφειο του πρωθυπουργου για να ειναι σιγουρος οτι η παρουσα κυβερνηση που εχει παρει εντολη απο τον λαο δηλαδη την λαικη κυριαρχια , ξερει το προβλημα του και θα κανει οτι προβλεπει η εντολη που ελαβε για να υπαρξει διευθετηση
    Για να σου δωσω ενα παραδειγμα , οταν επιασα για πρωτη φορα στα χερια μου φυλαδιο που διανεμετο στα κρουαζιεροπλοια της Σαντορινης στο οποιο δεν υπηρχε το Μουσειο της θηρας , πριν καταληξω στο γραφειο του τοτε πρωθυπουργου του Σιμητη , ξεκινησα απο τον δημαρχο και τον Επαρχο!
    Στην συνεχεια πηγα στο υπουργειο Πολιτισμου[Βενιζελος ] και αυτο δρομολογησε μια λυση που δεν απεδωσε τα αναμενομενα αποτελεσματα...
    Το θεμα κολησε οταν ο ιδαιτερος του Σιμητη κυριος Κακαβος , ενω με διαβεβαιωσε οτι θα συληφθει ο καπετανιος για να προσαχθει στην Ναξο και να κατασχεθουν τα φυλαδια που σκοπιμως παραπληροφορουν ακομα πανω απο 20.000.0000 επισκεπτες του νησιου απο το 2000 μεχρι σημερα για την υπαρξη εστω αυτου του Εθνικου μνημειου δωρεαν της οικογενειας Νομικου και που χρηματοδοτησε η Ε.Ε με πολλα εκατυμυρια ευρω, αντι να υλοποιηθει η ειλλημενη αποφαση , ελαβα μια επιστολη απο τον Σιμητη , οτι το θεμα θα παραπεμφθει στον ΕΟΤ σαν αρμοδιοτητα του!
    Το ιδιο ακριβως μου απαντησε αργοτερα το πρωθυπουργικο γραφειο του καραμανλη
    \"Αναζητουμε νομικη δυνατοτητα για να σταματησουμε την σκοπιμη παραπληροφορηση στα κρουαζιεροπλοια ! \"
    Καταλαβαινεις λοιπον οτι αυτο που ζητουσα ειχε πολιτικο κοστος και γιαυτο δυο πρωθυπουργοι με αφησαν να φυγω φτωχος απο την μια μου πατριδα , αλλα με ψηλα το κεφαλι γιατι αμεσα και εγγραφως παραδεχθηκαν οτι ειχα απολυτο δικιο!
    Τωρα ο Οδησσεας , με ενα τοσο απλο και ανθρωπινο αιτημα , οπως το να μπορει να συντηρησει την ζωη του ενω εχει οικονομικη αδυναμια και βρισκεται σε φαση ψυχικης και σωματικης αποσυνθεσης , σε διαβεβαιω οτι μολις το αιτημα του φτασει στο γραφειο του ΓΑΠ και μπει μαλιστα και ενα αντιγραφο εδω , οχι απλα θα παρει αμεση διευθετηση , αλλα θα δρομολογησει ισως διαδικασιες που θα λυσουν το προβλημα ριζικα για οσους σημερα βρισκονται στην ιδια κατασταση

Senior Member
    OFF TOPIC!

(Άιντε,μπας και με αυτόν τον άκομψο τρόπο,κρατήσουμε κάνα thread της προκοπής.Συγγνώμη,αλλά δε μπορούμε Πάνο να συζητάμε τα πάντα παντού.Έχω βαρεθεί να κοιτάω quotes and quotes and quotes and quotes,και θέματα να γίνονται μπάχαλο.Ας κρατηθεί και κάποιο όριο από εμάς τους ίδιους,αλλιώς το χάσαμε.)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Originally posted by RainAndWind
    OFF TOPIC!

(Άιντε,μπας και με αυτόν τον άκομψο τρόπο,κρατήσουμε κάνα thread της προκοπής.Συγγνώμη,αλλά δε μπορούμε Πάνο να συζητάμε τα πάντα παντού.Έχω βαρεθεί να κοιτάω quotes and quotes and quotes and quotes,και θέματα να γίνονται μπάχαλο.Ας κρατηθεί και κάποιο όριο από εμάς τους ίδιους,αλλιώς το χάσαμε.)
    ............................................

Page 20 of 54 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast